Kuka maksaa kapitalismin seuraukset?

Tarkastivuo

Suomi tuottaa tällähetkellä arvoa monikertaisesti samoille henkilöille työttömien ja alipalkattujen kustannuksella. Omistajien bonukset, lisäeläkeet ja tuloutukset ovat reiluista työjärjestelystä, palvelusta ja tekijän arvosta pois! -
Mikä on omistaja-kapitalismin ja työväkeä sosiaalisoivasti orjuuttavan kommunismin ero ?
Eräs Jarru Sarkastivuo sanoi, että nationalismi ei toimi..- Miksiköhän ei ?

10

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kfjkwehjg

      Tuottavan työn tekijä.
      On yksi asia, jota nykyiset kapitalistit ja markkinoijat ei tajua on se, että jos koko kansa ei ansaitse tarpeeksi ei myöskään tarvita kapitalistien tuotteita. Ei ole varaa niihin ja talous kärsii,
      Maailma on jo kyllästetty krääsällä. Kun asia, tai tavara on jo kaikilla ei markkinat enää vedä.
      Sitten keksitään lyhyt käyttöikä ja näinnäis kehitys. Maailma hukkuu jätteeseen ja tuotteiden ikää pitäisikin nostaa, mikä sallisi myös hinnan noston, kun uutta ei tarvitse hankkia jokavuosi.

      "Kahlekuningas" opin pyörittäjät ei ole oikeita markkinaopettajia, he ovat vain keksineet helpon tuottavan homman itselleen. Heillä ei ole hanskassa edes markkinoiden perussääntö, tasapainohinta.

      • J.Stalinus

        Seurauksista nauttii kansa. Niin kävi kommunismissa ja niin on myös kapitalismissa.


      • Stronkius
        J.Stalinus kirjoitti:

        Seurauksista nauttii kansa. Niin kävi kommunismissa ja niin on myös kapitalismissa.

        Pääasia on että viihdyt. Minä viihdyn tällä palstalla ja tämä ketju on paras.


    • Kepilläpäätä

      Hän joka syyttää Viron miestä Palmen murhasta on Sven Anér, FK, DHS, professionell författare och nyhetsjournalist, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala, 018-15 12 79.
      Anti Avsan ei osaa puhua suomea. Kaksi suomalaista tyttöä Anki ja Anneli tai Pirjo ja Katja riippuen siitä kuka kirjoittaa. Nuo nimethän on peite nimiä.
      Saksalaista Leopold von Rankea voidaan pitää modernin historiankirjoituksen isänä. Von Ranke painotti erityisesti alkuperäislähteiden merkitystä historiantutkimuksessa. Hänen mukaansa historiaa tuli tutkia niin kuin oli oikeasti tapahtunut ja tapahtumat piti pystyä todistamaan alkuperäislähteiden avulla.

      Lisbet Palmelta ei saa kysyä näkikö hän Avsanin Antin vai ei ja Ankilta eikä Annelilta saa kysyä samaa, koska pelkäävät kostoa. Tässä videossa he ovatkin Ann-Kristiinana ja hennes venniinana. He olivat katsomassa filmiä nimeltään Ärtor och Murrhår. Murrhår ei ole murhia vaan kissanviikset. https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA kohdassa 0:50 nainen kysyy paljonko kello on? Noh, paljonko se nyt sitten on ja paljonko se oli silloin. Tiedon matka tajuntaan on matkoista mittaamattomin, on minun mottoni .Ett blänkande föremåll pistää esiin miehen kainalosta ja pelästyttää tytöt (nykyään kuuskymppiset mummelit eivät vieläkään uskalla julkisuuteen). Tuo blänkande on suomeksi sekä kiiltävä että laukeava ja föremål on esine. Tässä laulussa on kohta "Lisbet såg pistolen blänka" mikä tarkoittaa suomeksi, että hän näki pistoolin laukeavan eikä kiiltävän ja jossain sanotaan että hän kuuli vain hiljaisen pamauksen aivan kuin joku olisi paukutellut pikku kiinalaisia papatteja. https://www.youtube.com/watch?v=VpoGVuZXlp0 (eipä nuo ruotsalaiset kovin vakavasti murhaa ota)
      Te sanotte nyt (vai sanotteko) lopeta jo tuo jankkaaminen. Palme on kuollut ja se on jo historiaa. Sitä tikulla silmään... Mitä sitä enää jauhat. Totta totta. Enhän minä ole mikään historioitsija enkä edes poliisi.
      Tuossa filmissä, josta olen kertonut ja jota pidän todistuskappaleena (exhipit), on kohta jossa aseen kiiltämiseen kiinnitetään huomiota (kohta 1:28:00) ja siinä on myös kello (kohta 2:16)johon uhri kolauttaa piippunsa. https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
      Jatketaan tästä. "Are you sure that it glittered?"

    • oiskonoin

      Poistettiinko edellisestä ketjusta viesti (nyt myös tästä ketjusta sama viesti, jonka kokeeksi tänne laitoin vähän sitä sensuroiden, mutta en näemmä tarpeeksi) sen takia kun toin julki sellaista mistä kansa ei tiedä mitään. Laitoin sinne linkin Anti Avsaniin. En tiedä sekö sai sensorin toimimaan vai joku muu. (ei se ollut poiston syy)

      Sananvapaus, ongelma poliisille ja medialle

      taaltapesee

      6.8.2017 10:40
      Onko sananvapaus ongelma muillekin kuin vain poliisille ja medialle? Poliisi yrittää pyydystää nettikirjoittajia kuin hyttysiä verkkoonsa ja median pahimmat sapelin kalistelijat eli päätoimittajat toivovat sananvapaudelle mahdollisimman pikaista loppua.
      Sananvapautta suojaa enää yksi laki, perustuslaki, mutta sitäkin ollaan muuttamassa siten, että poliisilla olisi vapaa pääsy nettiverkkoon. Silloin sananvapaus on lopullisesti menetetty.
      Pääministeri Juha Sipilä ja presidentti Sauli Niinistö ovat kiirehtineet kyseistä sananvapauden kumoavaa perustuslain muutosta. (missä laki viipyy)

      Vihapuhujat

      6.8.2017 16:16
      Sananvapauteen kuuluu vain ns. kivapuhe eli eliittimme nuoleskelu.
      Muistakaamme vielä että populismin vastakohta on elitismi

      Tuossa filmissä, josta olen kertonut ja jota pidän todistuskappaleena (exhipit), on kohta jossa aseen kiiltämiseen kiinnitetään huomiota (kohta 1:09:52) ja siinä on myös kello (tosin pilarin päässä) (kohta 2:16) johon uhri kolauttaa piippunsa tyhjentääkseen sen. https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Jatketaan tästä. "Are you sure that it glittered?" Ylemmässä viestissä laitoin väärän kohdan missä moinen kohtaus on. Se on siis kohdassa 1:09:52. Kohta jossa todistaja kertoo aseen kiiltäneen kuin papin mul... Eheheh ei vaiskaa. "Lisbet såg pistolen blänka och strax efter blev hon änka." En suomenna. kirjoita se Google kääntäjään. https://www.youtube.com/watch?v=VpoGVuZXlp0 Skottet brann; blodet rann; Olof Palme han försvann. Olof Palme katosi (ei kuollut).

      Miten minä voisin pitää tällaista todistuskappaleena (exhipit tai piece of evidence). En ole myöskään mikään psykologi tai muukaan tiedemies, mutta olenhan minä yl'oppilas, joten en minä ihan tonttu ole.

      Perhtykää Freudin teokseen "Jokes and Their Relation to the Unconscious (German: Der Witz und seine Beziehung zum Unbewußten)" mikä on psykoanalyyttinen tutkielma vitseistä ja huumorista yleensä. (a book on the psychoanalysis of jokes and humour by Sigmund Freud (1856-1939), first published in 1905) (translated into English in 1960). Onkohan tuota vieläkään edes käännetty suomeksi tai edes ruotsiksi. Huumorilla ja vitseillä on siis yhteys alitajuntaan. Tiesivätkö laulun tekijät tuosta Kazanin filmistä, jonka suomalainen nimi on sattuvasti "Saarroksissa". Englanniksi jostain syystä The Boomerang. Minä siis väitän lukevani noita false flag terroristeja kuin avointa kirjaa. Turun puukotus mikä on heidän viimeisensä pitää myös sisällään tuosta Palme huijauksesta elementtejä. Myös tuo Suomi kytkentä missä kysytään kelloa on vitsi jonka juuret on tuossa Kazanin elokuvassa. https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA kohdassa 0:50 nainen kysyy paljonko kello on? Jos aiotte tutkia false flag terroristeja, niin noissa heidän tempaustensa takana on aina jotain heidän mielestään hauskaa.
      Otin tuolta toisesta ketjusta nimimerkin 'taaltapesee' huomion tähän: "Sananvapautta suojaa enää yksi laki, perustuslaki, mutta sitäkin ollaan muuttamassa siten, että poliisilla olisi vapaa pääsy nettiverkkoon." (eikä vain nettiverkkoon vaan myös pääsi sisään) En usko mind controlliin niin kuin siitä puhutaan, mutta kyllä sinut voidaan saada jonkun ryhmän pauloihin ja varsinkin jos niillä on vakoilulaitteet niin se on vielä helpompaa. Minulta varastettiin taas auto (sama mistä puhuin ettei minulta nyt juuri toista ole viety) Tarkoitan tuolla sanalla taas sitä ettei se ollut ensimmäinen kerta. Minne tuollainen 1982 vuoden MB 407 asuntoautoksi tehty monsteri voi hävitä keskeltä kaupunkia. Siinä on kattoon maalattu iso Suomen lippu, joten se voisi olla oivallinen oikeistolaisten iskuväline johonkin mamujen kokoontumis paikkaan, kun tuollainen on nyt muodissa. Väitteeni on että minun mieltäni kontrolloidaan tällä lailla sillä se on harmillisena asiana mielessäni. Ikään kuin kosto jostakin, sillä ne jotka sen veivät, tekivät sen vihollisteni laskuun ja nuo viholliset ovat noita, jotka haluavat nyt hävittää yksityisyyden rippeetkin ei vain minulta vaan kaikilta jotka heitä vastustavat. Haluavat ihmisten seuraamiselle lakiin pohjautuvan oikeuden, jotta voisivat jatkaa terroriaan nyt laillisin keinoin ja hyvällä omalla tunnolla. Jos vakoilua harrastaa sekä oikeisto että vasemmisto niin ei ne yhdessä ainakaan keskustaa vakoile. Kyllä se on nyt kallistunut oikeiston ja keskustan yhteistyöksi vasemmistoa vastaan. Ei Palme tallaista halunut lavastaessaan oman murhansa. Eikä myöskään Anna Lindh. Vaikka eiväthän nuo itse noita lavastuksia keksi vaan ne on Säpon demariryhmään sidoksissa olevat tyypit. Piti sanoa idiootit; jätin sanomatta

    • eivoimitäänkö

      Tulevaisuudessa kun nuo siviilitiedustelulait kuitenkin juntataan läpi vaikka väkisin ilman jopa näitä false flag operaatioita, niin saako niistä syyttää ketään, jos on aiheettomasti joutunut kyttäyksen kohteeksi ja siten yksityisyyttä on loukattu, niin mitä tässä enää voi mitään. Rosvot valtasivat maan. Olemme hävinneet pelin.

    • Totisestitotinen

      Yritin aloittaa Maailman menoa palstalla uuden ketjun kun täällä sananvapaus palstalla ei kukaan käy. Eikä mitä vartti meni niin koko ketju poistettiin. Eläkä virnuile!

      venividijavikisin

      14.9.2017 16:43
      Olemme odotelleet jo toista kuuta että siviilitiedustelulaki tulisi eduskunnan äänestykseen. Onko laki vieläkin torso ettei siitä voida äänestää. Ruotsissa oli tämä kuorma-auto isku jota edelsi Pietarin metroisku ja Lontoon parlamenttitalon edustalla päälleajo ja puukotus. Nämä sai suomalaisten puhumaan tiedustelulain kiireellisyydestä. Ja kuinkas ollakkaan niin marokkolainen iski Turussa veitsin ja puukoin. Tätä taas edelsi Espanjassa tapahtuneet marokkolaisten tekemät iskut.
      https://www.youtube.com/watch?v=T81dXXsqueI
      https://www.youtube.com/watch?v=EmGrU5mOEMU
      Turun iskijä ei saanut ideaansa Tukholman eikä Pietarin ja Lontoon iskuista vaan Barcelonan iskuista. Espanjan poliisi etsii Barcelonan torstaisen terrori-iskun tekijää. 13 ihmistä kuoli, kun kuljettaja ajoi pakettiauton väkijoukkoon La Ramblan kävelykadulla Barcelonassa.
      Kaupungin lounaispuolella Cambrilsin kaupungissa tapahtui yöllä toinen autoisku, jonka poliisi pysäytti. Viisi hyökkääjää kuoli poliisin luoteihin, ja seitsemän ihmistä loukkaantui.
      Viranomaiset uskovat, että iskut ovat yhteydessä toisiinsa.
      Nuo muistaakseni saatiin jo kiinni vai ammuttiinko heidät pidätettäessä. Euroopassa ammutaan tuoreeltaan ja Ruotsissa ja Suomessa otetaan kiinni ja kuulustellaa ja haetaan motiiveja. "Tuokaa syyllinen sissssäään" on lainaus Pirkka-Pekalta.
      https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok

      Barcelona muistuttaa Tukholmaa siinä mielessä että siellä ajettiin kävelykadulla ihmisten päälle.

      "Jihadistinen terrori-isku"
      Poliisin mukaan Barcelonassa tapahtui terrori-isku. Espanjan pääministeri Mariano Rajoy sanoi, että kyse oli jihadistisesta terrorismista.
      Terroristijärjestö Isis sanoi tehneensä iskun. Tietoa ei ole vahvistettu.

      Onko sillä enää mitään väliä kuka noita iskuja tekee, kun tollasta Isistä ei ole edes olemassa paitsi Syyriassa ja Irakissa.

      Lontoon isku, Pietarin isku, Tukholman isku, Espanjan iskut ja nyt tämä Turun isku. Ne ainakin on tapahtuneet sinä aikana kun alettiin puhumaan Suomessa siviilitiedustelulain kiireellisyydestä.
      "Mikäs kiire meidän tässä" lainaus Aapelin siunatusta hulluudesta latokohtaus.
      Nämä Lontoot Pietarit Tukholmat Espanjat ja Turut ovat siinä mielessä samanlaisia että tekovälineet olivat sellaiset jotka ovat kaikkien saatavilla. Minulta varastettiin juuri iso asuntoauto kuukausi sitten eikä se poliisia kiinnosta. Kirjattiin vain ylös viedyksi. Se on vanha MB 407 -82 mallia missä on iso rautainen puskuri ja se on Suomen väreissä lippu maalattuna katolle. Ilmoittakaa poliisille jos asiasta jotain tiedätte ennen kuin on liian myöhäistä. Nuo nykyterroristit voivat saada päähänsä vaikka mitä.
      Noh, jotta tämä ei menisi ihan mainosteluksi niin palataan itse asiaan. Siviilitiedustelulakiin. Tietäkö kukaan mitä se tulee pitämään sisällän ja mitä varten se on tehty ja miksi se on niin kiireellinen että täytyy jopa perustuslakia muuttaa. Viime vuonna pisti kaksi asiaa tältä saralta silmään, kun puhutaan noista hulluista nimittäin Ylivieskan kirkon poltto ja Imatran ampuminen. Moni ei ole nähnyt siitä videota jossa selvästi näkee ettei mies mikään hullu siinä mielessä ollut etteikö tuolla olisi ollut suunnitelmallisuutta tekoonsa. Siinä kysytään "Miten kaikki sai alkuunsa?" Ilmeisesti siinä on ollut vain yritys päästä vain kirkon sisälle. Siellä on ilmeisesti ollut hy.. hyhy... hyh.. hyvinkin sellaaaaset mahtavat oh... olo... olosuhteet sitte tälle tulelle lähteä ja siinä on tietenkin vaikuttanut se että miehellä oli mukanaan palavia nesteitä. Ilman niitä se ei olisi lähtenyt palamaan vai olisiko, kysyy Maakansa (sanomalehti) ja jatkaa. https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Tyrväänkirkko paloi kynttilöillä ja Porvoo trasselitukulla. Googlaa jos et muista.

      Tarvittaisiinko tuota siviilitiedustelulakia ennemminkin meidän suomalaisten hullujen valvontaan kuin kilttien marokkolaisten joilla on tosin Hollannissa oma järjestönsä mikä ei ole Isis, josta täällä Suomessa ei puhuta mitään. Marokkolaisilla monella on EU passit koska ovat jo useamman polven siirtolaisia. Onko Palmen murhaajakin marokkolainen. Tässä kuva. On kuulema vaihtanut nimensä ruotsalaiseksi. Julius Spökman on miehen nimi nykyään. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Onko Ruotsissa muuten siviilitiedustelulakia vai halutaanko se vain Suomeen kun meillä on enemmän kotikutoisia hulluja kuin muualla.

      Ketjuun ehti kirjoittaa pari tyyppiä joista toinen minä tietenkin. Ei ollut Hauska Heppu eikä Tatti Swahn. Niidenköhön taatta poistivat alotuksen. vai sekö syynä koko ketjun poistoon kun olin niin vitsikäs. Totisesti totisesti pitäisi vain kirjoittaa.

    • Kepilläpäätä

      Minua jäi vaivaamaan mistä mies nuo palavat nesteet sai kun huoltoasemalta poistuu tyhyyjän kannun kanssa ja Kirkkohon mänöö sisälle yhyren kannun kaa ja poistuu kaharen kaa. Kato tosta vireosta kohoorasta 1:28 nin seleevästi juoksoo kaharen kannun kanssa pihalla. Tarttiskohan valvontaa listä.
      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Eikä siinä vielä kaikki. Muutoinki tarttis noota hualtamoita alakaa valamomaa enämpi.
      Terveisi vaa Mietaaseen.

    • foolsfläg

      Mikäs kiire meidän tässä kanssa tuttujen miesten. Mistä kaikki sai alkunsa ja tuokaa syyllinen sissään.
      Mitä emme osaa odottaa? Osaammeko odottaa uutta iskua Suomeen ja minkälaista. Kettutytöt ovat jättäneet kettujen vapauttamisen. Tuhopoltot ovat vähentyneet. Kommunistinen puolue on pienentynyt lilliputtipuolueeksi. Valvotaanko julkkiksia enemmän kuin taviksia ja oliko Jari Sillanpää valvonnan alla kun kärähti ratista. Tuleeko homot olemaan enemmän valvonnan alla kuin muut. Lesbot, homot, julkkikset, politikot ja muut sekopäät tulevat olemaan siviilitiedustelulain kohteena. Noh, sehän on hyvä sanot sinä jolla ei ole mitään valvottavan arvoista. Rikolliset jäävät valvonnan ulkopuolelle sillä valvojilla on kaikki ovet auki rikoksen maailmaan. Jos eivät nyt saa lakia läpi niin jatkavat sitä laittomasti.

      Matkatoimistoyrittäjä Barcelonassa: Iskua ei varsinaisesti osattu odottaa, mutta on se mielessä käynyt.
      Milli Eriksson kehuu Katalonian poliisin toimintaa tehokkaaksi sekä iskujen ennalta ehkäisyssä että torstaisen iskun jälkeen.
      Barcelonassa asuva matkatoimistoyrittäjä Milli Eriksson kertoo tulleensa ulos tavaratalosta Katalonia-aukiolla ja ottaneensa taksin hiukan kello 17 jälkeen, kun hän havaitsi, että poliisit olivat sulkemamassa aukiota.
      – Lähdimme taksilla toista kautta alas merelle päin ja näimme, että koko Ramblas oli tyhjennetty ihmisistä ja pelkästään poliiseja ja ambulansseja näkyi joka puolella, silloin alkoi hahmottua, mitä oli tapahtunut, Eriksson sanoo.
      Milli Erikssonilla oli käynyt mielessä muttei osannut odottaa. Käykö teillä mielessä jotain mitä varten siviilitiedustelua täytyisi harrastaa ja kuka sit harrastaa ja mistä tuolla on aikaa 24/7 seurata jotain ja jos kaikkia tai edes miljardis osa ihmisiä valvottaisiin niin montako valvojaa siihen tarvittaisiin ja kuka valvoisi valvojia. Quis custodiet ipsos custodes?
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Quis_custodiet_ipsos_custodes?
      Millä me valvomme tuota sensoria joka kohta taas iskee jonnekin.

    • quiqqaqobone

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe