Laura Huhtasaari on kreationisti typerys!

vihaanhuhtasaarta

Laura Huhtasaari on sanalla sanoen idiootti! Huhtasaari vastustaa tieteen FAKTAA, eli evoluutiota joka on todettu biljoonia kertoja sekä luonnossa että laboratoriossa ja lisäksi todistettu fossiiliaineistonkin perusteella. Tällainen äärikristitty natsi siten pyrkimässä Presidentiksi, häpeällistä!
Tulkitsen asian niin, että Perussuomalaiset vastustavat kaikkea tieteellistä tutkimustyötä, tieteen osoittamia ehdottomia faktoja, kehitystä sekä tieteellisen maailmankuvan ateismia. Itse olen täysin ateisti, kuulun Vapaa-ajattelijain liittoon, olen tieteen vapauden puolella ja kannatan progressiivista tieteen mahdollistamaa tekologista sekä kulttuurillista kehitystä, ilman kristinuskoa. Ylimmän totuuden lukkoonlyömisen valta tulee olla tiedemiesten eikä uskovaisten käsissä. Uskovaiset idiootit kuten Huhtasaari uskovat olemattomaan olentoon ja tämän poikaan, jonka Pontius Pilatus katsoi aiheelliseksi teloittaa rikollisena ristillä ja syystäkin. Jeesus oli terroristi.
Teen työtä henkilökohtaisesti vastustaakseni kristinuskoa, purkaakseni kristilliset normit yhteiskunnasta sekä vapauttaakseni seksuaalimoraalin pois kristinuskon ikeen alta. Pidän tasa-arvoista avioliittolakia hyvänä uudistuksena, suunta on kohti vapaampaa yhteiskuntaa. Paljon työtä on vielä tehtävä kristillisten arvojen ja sääntöjen tuhoamiseksi.

48

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku.roti.sentään

      Pääministeri Sipilä on lesta, ulkoministeri Soini uskoo paavon erehtymättömyyteen ja presidentti Niinistö toivottaa kansalle jumalan siunausta uudenvuodenpuheessaan. Mites nämä ?

      • Lutkasääri

        Arhinmäen Paavon?


    • suvaitsevainen69

      Laura on hieno ihminen ja kukaanhan meistä ei ole täydellinen.

    • Rahaseratkaisee

      Miin ja eduskunnasta löytyy lisää.
      Tarsakin liittyi kirkkoon kun pääsi pressaksi.
      Ihan saatanan sama mihin täällä uskoo.
      Kuhan ei usko vaehteleviin mielipuolisiin johtajiin, jotka vie kansan tuhoon.
      Lestalin on olevinaan uskovainen, mitta uskoo rahan mahtiin, samoin Timo Soini.
      Raha, raha, raha, raha.
      Jotkut tutkijatkin vääristelevät asioita, jotta saavat näyttämään asiat siltä , että toimeksiantaja on tyytyväinen ja saa näyttämään tiedon todelliselta. Taas maksetaan rahaa ja luikitaan piiloon rahakasan kanssa.
      Tämäkin maailman kaaos on jonkun rahatikkaan ja pankkien aikaansaannos.
      Kohta on sota. Se on ihan selvä.

    • fhfg.hfh

      Uskovia on monenlaisia - myös kreationisteja. Ja jos olet tieteen vapauden puolella, kuten avauksessa väität, niin mitä sitten sanot tämän kvanttitutkija-professorin puheenvuorosta;

      https://www.youtube.com/watch?v=HUlDiua2BcA

      Eikö tuo osoita sen, että kaiken olemassa olevan perustana on jotain älykästä ja tietoista?

      • fhf.ghgf

        ..ja kreationismista sen verran, että kiistattomia todisteita älykkäästä suunnittelusta mm. oman aurinkokuntamme ja planeettamme suhteen on olemassa.


      • asdfgasdfga
        fhf.ghgf kirjoitti:

        ..ja kreationismista sen verran, että kiistattomia todisteita älykkäästä suunnittelusta mm. oman aurinkokuntamme ja planeettamme suhteen on olemassa.

        No eikä ole. Lahkolaisten horinat eivät käy todisteesta kenellekään.


    • PesäEro

      Sionisti - se riittää ..

    • Käypäskyselyretkellä

      Miten sinä voit kutsua Lauraa natsiksi.
      Miten sinä voit uskoa, että joku ihminen on natsi.
      Miten sinä perustelet , että Laura on natsi ?
      Jos uskoo Jumalaan, ei se hänestä natsia tee.
      Allahiin usvovatk ovat myös natseja? Niinkö?
      Hekin uskovat , että tämän kaiken on joku luonut?????
      Mainitse onko islamin uskovaisissa paljon tutkijoita ja keksijöitä ?
      Mee sanomaan niille mitä mieltä olet heistä ja heidän uskomuksistaan. Vaikkapa niistä 72 neitsyestä?
      Muuten Halla-ahokin on ateisti.

      • u.t

        Jos johonkin uskontoon liittyy oikeus ja jopa velvollisuus tappaa "väärinajattelijat", niin sellainen uskonto on todella vaarallinen ja tulee sivistysvaltioissa ehdottomasti kieltää ja eristää yhteiskunnan ulkopuolelle.


    • Sinkola

      Evoluutiota ei ole voitu todistaa, mutta kaikkeahan saa väittää.

      • u.t

        Olet yksi todiste evoluutiosta. Geenisi ovat yli 98 %sesti samat kuin simpanssilla.


      • 0100100

        Geenien olemassaolo varmistui vasta 50-luvun alussa. Ei ihme, että tieto ei ole vielä levinnyt kaikkialle.


      • Sinkola
        u.t kirjoitti:

        Olet yksi todiste evoluutiosta. Geenisi ovat yli 98 %sesti samat kuin simpanssilla.

        Mistä tiedät onko apina luotu vai ei. Olitko jo aikojen alussa olemassa.


      • 1qasdfyht
        u.t kirjoitti:

        Olet yksi todiste evoluutiosta. Geenisi ovat yli 98 %sesti samat kuin simpanssilla.

        Vaikka evoluutio tuntuu olevan faktaa tieteellisten näyttöjen perusteella, niin kyllä - olet oikeassa 98% geeneistä ovat samanlaiset. Mitä sitten. Affet syövät kuitenkin lehtiä, hedelmiä ja kaarnaa. Rasvan määrä aivoissa on niin mitätön, että esim filosofiaa ja sähköoppia tämä ELÄIN tuskin koskaan pystyy ymmärtämään.
        Ps. Evoluutionteorian tekee aukolliseksi oikeastaan vain yksi seikka, joka on mainittu TIETEELLISESSÄ julkaisussa. Kaikkien kala-sammakoiden ja muiden sekaeläinten fossiilien joukosta ei ole VIELÄ löytynyt täydellistä fossiilia apinan ja ihmisen välimuodosta. Korjatkaa, jos olen lukenut väärin.
        evo-krea-> 6-1
        Sääli tuo miinus Huhtasaarelle. Nainen kun on ihastuttava, älykäs ja faktaa tulee sellaisella syötöllä, että loikkari-hallituksen ministerit punastuvat ja nolostuvat julkisesti omista takinkääntelyistään.


    • t.ollo

      Jos typeryksiä haetaan, niin monikulttuurisuuden auvoon uskova on sellainen.

      -uskovainen uskoo vaikka ei näe, muta kommunisti uskoo vaikka näkee, vanha sanonta

    • yksi-uskonnoton-

      Jokainen saa uskoa mihin tykkää, jos se ei vahingoita muita ja yhteiskuntaa. Uskovia on niin paljon, että aivan turhaan yrität jatkuvasti nostaa yhtä uskovaista esiin. Ei edes ateisti voi olla aina oikeassa, vaikka sillä ei olekkaan painolastina mitkään uskomukset ja henkilöpalvonnat.

    • Hujumtutu

      Huhtasaari ei ole täysin kyseenalaistanut tiedettä maapallon syntymästä, vaan hän on epäilijä, kyseenalaistaja ja totuuden etsijä. Näin itse hänet näen.

      Paljon väärää tietoa hänestä nyt vain vastapuoli koettaa väenvängällä levitellä. Onko se pelkoa tuntematonta kohtaan? Paniikkia mahdollisesti tulevista vaalituloksesta? Tällä hetkellä aika moni suomalainen valitsisi Huhtasaaren edustajakseen. Olisihan se nyt perin ikävää epärehellisten pahisten kannalta, jotka tätä veronmaksajain ja työläisten armeijaa päivittäin riistävät ja kuppaavat, jos hyvyys, totuus ja oikeudenmukaisuus voittaisi.

      • hgytrrrer

        Myös Jeesusta pelättiin aikoinaan, uskalsi vastustaa fariseuksia, onneksi hän voitti kuoleman.
        Laura on löytänyt oikean tien.


    • esimerklin

      Ääni menee Lauralle, siinäpä on rehellinen ja rohkea nainen joka sanoo rehellisesti asiat kantasuomalaisten puolesta, ja puolustaa kantaväestöö,, kiitos Laura !!!!

    • qåaäzm

      Mitä sitten? Uskotaanhan sokeasti sellaiseen josta ei ole kuin ateistien yksimielisyys, ja joka on vain teoria ja sellaisena pysyy.

    • peruSvajakki_siioni

      Huhtasaari uskovaisten seurakunta koostuu rappioalkoholisteista ja mileltään vajavaisista ja suoranaisesti mieleltään vammaisista.
      PerSujen päät tehty niin ohuista värkeistä että tyhmyys paistaa läpi.

      No eihän Jeesuksenkaan seurakunta mensalaisista koostunut. Niihinkin upposi melko alkeellinen ja halpa paska kybällä.

    • paras.ystävä

      Laura Ylistää de Witin tekemää raiskausta.

    • qåaäzm

      Näkyy olevan niin että sellaiset presidentit jotka ovat uskoneet Jumalaan, he ovat olleet kansallemme hyväksi. He puolustavat maatamme toisella tarmolla kuin esimerkiksi demaripressamme, ja mahdollisesti vihreä tulevaisuuden presidentti. Näillä Jumalaan uskovilla on ollut terveet kristilliset arvot, jotka nyt raivataan pois erään uskonnollispoliittisen systeemin tieltä. Kukaan muu ei sillä tarmolla puhu maamme puolesta kuin, yllätys yllätys, Jumalaan uskovat pressakandidaatti. Siinä ateistiset vihreät toimivat aivan toisin. He puhuvat tulijoiden puolesta, sekä erään uskonnollispoliittisen systeemin puolesta. Että näin. Valitkaa siitä arvonne.

      • qåaäzm

        Siis Jumalaan uskova pressakandidaatti. Turha odottaa ateistiehdokkailta maamme puolustamista. He ovat sielunsa myyneet antikristuksen systeemille eu:lle.


      • wsxvgy

        Monikulttuurisuushöyhötystä hyväksi käyttäen tänne tunkeutuvat muukalaiset ovat usein kaikkea muuta kuin monikulttuurisuuden kannattajia. Päättäjämme on vallannut jonkinlainen hyväuskoisuuden hurmos.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Siis Jumalaan uskova pressakandidaatti. Turha odottaa ateistiehdokkailta maamme puolustamista. He ovat sielunsa myyneet antikristuksen systeemille eu:lle.

        Sekä sielunsa lähes myyneet eräälle uskonnollispoliittiselle systeemille joka vyöryy länsimaihin. Laura vastustaa tätä kaikkea uhkaa.


    • kaikkeasitäkuuleekin

      Niin missä muualla ylistää kuin sinun unissasi? Ja mitä raiskausta?
      Toiseksi miksi muslimit olivat yhteyksissä aikoinaan natseihin sodan aikana?
      Ja vielä, miksi apinat eivät enään muutu ihmisiksi, tai miksei kalat saa enään jalkoja ja ryömi maalle ja kehity ihmisiksi?
      Onhan Huhtasaaren maailmankuva nyt paljon selkeämpi ja totuudenmukaisempi.

    • suvakkianneli

      Suvakkireppanat kiihdyttää tahtia mitä lähemmäksi pressanvaalit tulevat.Tämä Lauran lokakampanja on tuhoon tuomittu kansa haluaa pressan joka huolehtii myös meistä Suomalaisista nössö sale on jo puolensa valinnut ei jatkoon.

      • uhbtgb

        Joo. Koko kansan koirankusettaja on karvansa näyttänyt. Ei jatkoon.


    • lujastiusk

      Ateisti se vasta suuri uskovainen onkin.
      On ehdottoman varma uskostaan.
      Uskoo lujasti ettei voi uskoa mihinkään???

    • paskaakaulaamyöten

      Ei tarvi olla mikään ennustaja eukko kun tietää, että pahin on presidenttiehdokas Laura Huhtasaarella vielä edessä.

    • älä.puhu.soopaa

      Höpölöpö. Maailma on todistetusti noin 6000 vuotta vanha. Todisteet: raamattu ja terve järki.

      • qåaäzm

        Vaikka uskon Jumalaan, en usko että maailma on tuon ikäinen. Ei mantereet ole voineet siinä ajassa erkaantua. Uskon että ihminen luotiin 6000 v. sitten, mutta muu luomakunta on erittäin vanhaa, ehkä miljardeja vuosia kuten tiede sanoo. Kuten näette, meissä uskiksissa on erilaista porukkaa.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Vaikka uskon Jumalaan, en usko että maailma on tuon ikäinen. Ei mantereet ole voineet siinä ajassa erkaantua. Uskon että ihminen luotiin 6000 v. sitten, mutta muu luomakunta on erittäin vanhaa, ehkä miljardeja vuosia kuten tiede sanoo. Kuten näette, meissä uskiksissa on erilaista porukkaa.

        Raamatussa on että alussa Jumala loi taivaan ja maan. Tämän alun, sekä ihmisen luomisen välinen aika voi olla hyvinkin pitkä, jopa siis miljardeja vuosia. Raamattu ei kerro milloin tämä alku oli. Kuten sanoin, mantereet eivät ole voineet mitenkään ehtiä Pangneasta tähän asentoon muutamassa vuosituhannessa. Uskovat käyttävät myös Jumalan antamaa ajattelukykyä.


      • Ihminen2

        Vanha kommentti, mutta mantereet erkaantuivat Nooan tulvan aikana!!! Jokaisen kreationistin pitäisi ymmärtää vähintäänkin tämä! Radikaalit mannerliikunnat kilometrien vesikerrosten alla katastrofaalisissa olosuhteissa ovat helposti selitettävissä.


      • bvcbvnbvm
        Ihminen2 kirjoitti:

        Vanha kommentti, mutta mantereet erkaantuivat Nooan tulvan aikana!!! Jokaisen kreationistin pitäisi ymmärtää vähintäänkin tämä! Radikaalit mannerliikunnat kilometrien vesikerrosten alla katastrofaalisissa olosuhteissa ovat helposti selitettävissä.

        Mantereet eivät ole mitään kelluvia lauttoja, haloo! Paremman käsityksen mantereista saat, kun ajattelet maankuorta mattona, joka vedenpaisumuksen aikana ruttaantui kurtuille ylöspäin (vuoristot ja mantereet) ja alaspäin (meret). Kun vertaat maapallon fault lineja (mitähän se on suomeksi) vuorijonoihin, huomaat, että ne ovat samansuuntaisia.


    • älä.puhu.soopaa

      Pelkästään omin silmin näkee maailman olevan litteän.

    • UskoOnSairaus

      Evoluution näyttö perustuu FAKTOIHIN - kreationismi taas kuulopuheisiin, jonka alku on jossain muutaman vuosituhannen takaa paimentolaisilta.

      Usko ja jumalat, ovat osa kulttuurievoluutiota.

    • jgh.jghj

      Ottamatta kantaa siihen kuka, tai mikä taho loi, niin aurinkokuntamme luomisesta on olemassa todisteet. En kuitenkaan kerro niistä enempää tässä, mutta epäilemättä sitten kun aika on kypsä, ne kerrotaan kaikille julkisesti. Se aika ei ole ehkä enää kovin kaukanakaan, koska elämme suuren muutoksen aikoja.

      Aivan liikaa on tarpeettomia mustavalkoasetelmia, jotka aiheuttavat ristiriitoja; kreationismi vs. evoluutio, ateismi vs. uskonnollisuus jne.

      • qåaäzm

        Luulisi olevan ateistillekin se ja sama mihin pressa uskoo. Pääasia että toimii kansansa parhaaksi kaikessa, on kansansa puolella, ja hoitaa edustuksen hyvin. Onhan olemassa myös eräs henkilö pressaehdokkaana, jonka sukupuolinen suuntautuminen eroaa valtaväestöstä. Miksi ette hänestä kohkaa? Miltä näyttää kaksi miestä vaikkapa Trumpin tai Putinin vastaanotolla? Tai jossain muslimimaassa? Lauraa haukutaan tavallaan merkityksettömästä asiasta, mutta muille annatte synninpäästön, tai jopa suositte heidän syntejään.


    • Tiedekinvoiollatyperää

      Käytännön elämässä on helvetin sama miten uskoo maailman syntyneen, Harva tajuaa rakettitieteitä sen enempää mitä popularisoijan esityksestä uskoo. Ainakaan kristityt ei puukon kanssa heilu uskoaan pakottamassa, ja käytännössä silminnähden aurinko kiertää maata ja kukas sanoo ettei Raamattu ole aikansa popularisointia. Evoluutiousko ei poista ongelmiamme ellei heittäydytä täysin darwinisteiksi. Tieteen faktat muuttuu koko ajan, miksei voisi luoda pitävämmän arvopohjan kuten kretut.

      • kreationistitidiootteja

        Kreationistien turha arvopohja on valheellinen ja turha. Tieteen faktat ovat totuus ja tiede tarkentaa löydöksiään jatkuvasti. Lopputulos on kaikkien tieteen alojen yhtenäisteoria joka selittää ihan kaiken aikanaan. Aurinko ei kierrä maata vaan maapallo ja kaikki aurinkokunnan kappaleet kiertävät aurinkoa. Uskovaiset on pakotettava vaikka väkivaltaisesti uskomaan oikea aurinkokuntamalli jonka tiede on todistanut samoin kuin laukaistut satelliitit ja luotaimet.


      • qåaäzm
        kreationistitidiootteja kirjoitti:

        Kreationistien turha arvopohja on valheellinen ja turha. Tieteen faktat ovat totuus ja tiede tarkentaa löydöksiään jatkuvasti. Lopputulos on kaikkien tieteen alojen yhtenäisteoria joka selittää ihan kaiken aikanaan. Aurinko ei kierrä maata vaan maapallo ja kaikki aurinkokunnan kappaleet kiertävät aurinkoa. Uskovaiset on pakotettava vaikka väkivaltaisesti uskomaan oikea aurinkokuntamalli jonka tiede on todistanut samoin kuin laukaistut satelliitit ja luotaimet.

        Evoteoria on vain teoria, ja sellaisena pysyy. Se on ihmiskunnan suurimpia eksytyksiä, ellei suurin. Tieteen ei tarvitse sotia uskon kanssa, eikä se sodikaan. Ateistille tätä on turha selittää, koska hän ei halua olla teoistaan kenellekään tilivelvollinen. Tämän ylpeyden takia ollaan kehitetty tuo teoria. Halutaan paeta sellaista jota ei lopulta voi paeta.


      • asssasaassasasass
        qåaäzm kirjoitti:

        Evoteoria on vain teoria, ja sellaisena pysyy. Se on ihmiskunnan suurimpia eksytyksiä, ellei suurin. Tieteen ei tarvitse sotia uskon kanssa, eikä se sodikaan. Ateistille tätä on turha selittää, koska hän ei halua olla teoistaan kenellekään tilivelvollinen. Tämän ylpeyden takia ollaan kehitetty tuo teoria. Halutaan paeta sellaista jota ei lopulta voi paeta.

        Uskovaiset pakenevat todellisuutta satumaailmaansa.


    • KuvitelmatJaTodellisuus

      Aloitajan lailla myös Kambodzan ateistiset punaiset khmerit olivat asiassaan ehdottomia. Jokainen voi käydä Kambodzassa katsomassa tuon ajan muistomerkkejä ja nähdä todellisuudessa millaista jälkeä tuon kaltaisen ajattelun muuttamisesta käytäntöön seuraa.

    • fghf.ghf

      Miten niin "helvetin sama miten uskoo maailman syntyneen"? Sehän on kenties suurin ja tärkein kysymys kaikista. Onko olemassa Korkeinta Luojaa/Jumalaa/Alkulähdettä ja muita suuria luojia, jotka vastaavat aineellisen maailmankaikkeuden suunnittelusta ja luomisesta, vai eikö ole?

    • qåaäzm

      Mitä sitten vaikka uskoo luomiseen? Onhan näitä sellaisia presidenttejä ollut ennenkin, ja hyvin ovat hoitaneet asiansa. En tarkoita demareita enkä Saulia kuitenkaan, vaan heitä ennen olleita.

      Eikö ole pääasia se että joku edes (Laura) puolustaa meitä suomalaisia? Muut ehdokkaat eivät siihen lähde että alkaisivat puolustamaan omaa kansaa. Ei, he haluavat maamme ja kansamme hukkuvan kaiken maailman sekaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3209
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2821
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2628
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2598
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1763
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1717
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1580
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1426
    Aihe