Minne joutuvat luopiot

Mutta pelkurit, luopiot ja iljetysten kumartajat, murhamiehet ja irstailijat, noidat, epäjumalien palvelijat ja kaikki valheen orjat saavat tämän palkan: he joutuvat tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle. Tämä on toinen kuolema."

17

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JSK2017

      Kovaa tekstiä. Toisessa kuolemassa kärsitään tekojensa mukaan ja kuollaan viimeisen kerran, ei jää jäljelle juurta eikä oksaa, kuin savuna kadotaan ilmaan.

      Onneksi Jumala on sovittanut maailman synnit Poikansa Jeesuksen kautta ja tarjoaa ikuisen elämän lahjana kaikille jotka uskovat Hänen Poikaansa jolle Hän antanut kaiken vallan taivaassa ja maan päällä. Jeesus on tie, totuus ja elämä, vain Hänen kauttaan pääsee Isän luo ikuiseen elämään taivaan majoihin. Kannattaa keskittyä Jeesukseen eikä tämän maailman himoihin joiden vuoksi noihin yllämainittuihin synteihin sorrutaan.

      Tärkeää on myös muistaa se että se joka uskoo Herraan ja rakastaa Häntä, rakastakoon parhaansa mukaan myös lähimmäistään. Jos todella rakastat Herraa, rakastat myös lähimmäistäsi. Pakko kuitenkin muistaa että vain ja ainoastaan Jeesus on täydellinen ja Hän on täyttänyt Jumalan lain, me voimme vain seurata Häntä, usein kompuroiden mutta silti nöyrästi uskoen ja turvautuen.

      • äläuskosatuja

        Miten se kolmas kuolema, jonka uskovaiset joutuvat kohtaamaan täällä maanpäällä.


      • äläuskosatuja kirjoitti:

        Miten se kolmas kuolema, jonka uskovaiset joutuvat kohtaamaan täällä maanpäällä.

        Ei ole kolmea kuolemaa on vain,kaksi ensimäinen on ylösnousemus Jeesuksen tulle takaisin toisnen kerran noutamaa seurakuntansa pois. Toinen kuolema on se viimeinen tuomio siin nousevat ne jota eivät nouseet ensimäisessä ylös nousmuksessa,tässä kuolemassa nousevat jumalattomat kaikki syntiä rakastavat,viimeiselle tuomiolle.


      • Niin Jeesus on sovittanut maailman synnit,jot sen hylkäävät armon omalta kohdattaan siis katsovat ylen sen joutuvat paholaisen kanssa tuliseen järveen,ikkuisiksi ajaksi pois jumalan yhdeydestä.


    • yksielämä1

      Missä se tulinen järvi on ja eihän sillä ihminen hengissä voi olla.

      • Se valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleilleen,kaikki jota seurasivat sitä valhettelijaa,niille joille ei armo kevannut ovat joutvat tähän järveen.
        Jokainen, jonka nimeä ei löytynyt elämän kirjasta, heitettiin tuohon tuliseen järveen.


    • Vihapuhetta ja kiihotusta kansanryhmiä vastaan. Mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.

      • Jeesus ei tuomitessan tee kompromissi ratkaisuja,missään vaiheessa. Tiedoksi vaan


      • tammi23 kirjoitti:

        Jeesus ei tuomitessan tee kompromissi ratkaisuja,missään vaiheessa. Tiedoksi vaan

        Mielenkiintoinen väite.

        Ilmeisesti vanhan testamentin voi leikata tuon perusteella raamatusta kirveellä irti, koska mielikuvitusjeesuksesi ei tee kompromisseja?

        Pistäs lukien vurisaarna uudelleen ja pyydä anteeksi väitettäsi.


      • he-ma kirjoitti:

        Mielenkiintoinen väite.

        Ilmeisesti vanhan testamentin voi leikata tuon perusteella raamatusta kirveellä irti, koska mielikuvitusjeesuksesi ei tee kompromisseja?

        Pistäs lukien vurisaarna uudelleen ja pyydä anteeksi väitettäsi.

        Missä kohtaa jeesus tekee kompromissi ratkaisun raamatussa paholaisen kanssa etsi se kohta,sen jälkee voi harkia toisin. Jeesus on todellinen usko se.


      • viitekehys
        he-ma kirjoitti:

        Mielenkiintoinen väite.

        Ilmeisesti vanhan testamentin voi leikata tuon perusteella raamatusta kirveellä irti, koska mielikuvitusjeesuksesi ei tee kompromisseja?

        Pistäs lukien vurisaarna uudelleen ja pyydä anteeksi väitettäsi.

        "Mielenkiintoinen väite.
        Ilmeisesti vanhan testamentin voi leikata tuon perusteella raamatusta kirveellä irti, koska mielikuvitusjeesuksesi ei tee kompromisseja? "
        Tuo aloitus on: 1:-> Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt.
        Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä! Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä, ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen, hänelle kunnia ja voima aina ja iankaikkisesti! Amen.
        Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.
        "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
        ja Ilmestyskirja: 21:8 "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."


    • Kirjakääröt

      Ilm.20:14 Biblia (1776). Ja kuolema ja helvetti heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema,

      • Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema. 1.Kor 15:26.
        Mutta kun katoava pukeutuu katoamattomuuteen ja kuolevainen kuolemattomuuteen, silloin toteutuu kirjoitusten sana: -- Kuolema on nielty ja voitto saatu. jae 54.


    • Sinä-päätät

      Ja Jeesus tulee tuhoamaan tulemuksensa päivänä nämä kansat:
      Psalmi 83: -> Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa. Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan. He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta." Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan:
      Edomin teltat ja ismaelilaiset,
      Mooab ja hagrilaiset,
      Gebal,
      Ammon
      ja Amalek,
      Filistea
      ynnä Tyyron asukkaat.
      Myös Assur on liittynyt heihin,
      nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.
      Tee heille, niinkuin teit Midianille,
      niinkuin Siiseralle,
      niinkuin Jaabinille Kiison-joen rannalla.
      Heidät tuhottiin Eendorissa,
      he joutuivat lannaksi maahan.
      Anna heidän ylhäisillensä käydä,
      niinkuin kävi Oorebille ja Seebille,
      ja kaikille heidän ruhtinaillensa niinkuin Seballe ja Salmunnalle,
      koska he sanovat:
      "Anastakaamme itsellemme Jumalan asunnot."

      Jumalani,
      tee heidät lentäviksi lehdiksi,
      kuiviksi korsiksi tuulen viedä.
      Niinkuin kulovalkea metsää polttaa,
      niinkuin liekit kärventävät vuoria,
      niin aja sinä heitä rajuilmallasi ja kauhistuta heitä tuulispäälläsi.
      Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät sinun nimeäsi, Herra.
      Joutukoot häpeään ja kauhistukoot ikuisesti, tulkoot häpeään ja hukkukoot.
      Ja tulkoot tuntemaan, että sinun ainoan nimi on Herra, että sinä olet Korkein kaikessa maassa.

    • Noinlaudatur

      Päivän politiikasta tulikin mieleen, että kun se luopio ryhtyy irstailemaan, niin onko aikaa jäljellä?

      • Ajaton-neuvo-kaikille

        Matteuksen evankeliumi: 24:36->
        "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.

        Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy', ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys."


    • Dolly_Atmywartburg

      En tiedä minne joutuvat. Eikä edes kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe