Väärän kirkon sisäpuolella ei ole pelastusta

shwhwrhrewhrw

Katoliset opettavat: "kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta" (extra ecclesiam nulla salus est).
Antikristilliseen kirkkoon sitä on sovellettava kääntäen: sen sisäpuolella ei ole pelastusta! Väärästä yhteisöstä on luovuttava pelastuksen tähden!

eroakirkosta.fi

9

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arhrshrehre

      Tuo katolisten lausuma ei ole Raamatun mukainen. Se tarkoittaisi, että katolisen kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta. Kyllä siitä pelastuksesta päättää Jeesus yksin. Hän mielellään pelastaa sellaisen, joka hänen luokseen synteinensä tulee. Jeesuksen ristinkuolemassa on pelastusvarmuus, ei katolisessa kirkossa.

      Antikristilliseen kirkkoon kuuluminen sinänsä ei pitäisi viedä pelastusta pois, jos vilpittömästi uskoo Jeesukseen. Mutta jos lähtee itsekin seuraamaan kirkon harhoja, niin siitä voi tulla pelastuskysymys. Pelastuksen tähden voi erota voi kyllä, mutta ei pidä väittää, että kaikki evlutissa olisivat pelastuksen ulkopuolella.

      • aegfeg

        Mikä on antikristillinen kirkko? Siitäkin voidaan olla montaa mieltä.


      • aivanpäivänselvää
        aegfeg kirjoitti:

        Mikä on antikristillinen kirkko? Siitäkin voidaan olla montaa mieltä.

        Etkö seuraa uutisia maailmalta? Pari viikkoa sitten Englannin kirkossa pidettiin musta messu, mikä naamioitiin "muotiesitykseksi". Kirkon alttari oli muutettu satanistien alttariksi, pylväineen, vuohipäineen, pentagrammeineen ja muulla satanistien symboleilla.

        "Mallit" olivat kaikki satanistisia. Pentagrammit maalattuna kasvoihin, käännetyt ristit vaatteissa, jne. Hirvittävää ja kauhistuttavaa katsottavaa!

        Googleta: st. andrews church satanic mass

        Lukemattomia artikkeleita aiheesta. Ja tämä on vasta alkua.

        Paavi on alkanut saarnaamaan kristinuskoa vastaan, väittää Jeesuksen olleen 'paholaisen poika' ja totaalinen epäonnistuja.

        Paavi myös varoittaa, ettei kirkosta saa erota, että se on 'vaarallista'.

        Profetioissa on kerrottu lopun ajoista seuraavasti:

        "Kun antikristus rienaa Jumalaa Jumalan kirkossa, kirkkoa saastuttaen, silloin ihmisten tulee piiloittaa kirkko sydämiinsä ja siten pitämään uskoa puhtaana ja elävänä."

        Olen eronnut kirkosta vuosia sitten, koska näin tämän tapahtuvan. Uskoni Jumalaan ja Kristukseen kasvaa vahvemmaksi päivä päivältä, koska minulla on kirkko sydämessäni.


    • " Väärän kirkon sisäpuolella ei ole pelastusta "

      aika negatiivista

    • Kristinuskossa kaikki on väärennöstä. Sanan 'pelastus' päälle on kirjoitettu Jeesus ja Messiaan päälle on kirjoitettu Kristus.
      Sukuluettelossa nimen' Peres' päälle on kirjoitettu Faares, vaikka Juudalle ei syntynyt sen nimistä poikaa. Fares on tunkeutunut sinne väkisin ja Jeesus periytyy Fares nimisestä pojasta, jota ei ole.

      Ketä oikeasti olivat fariseukset? Farsi on Persian kieli, ja Faris on arabi- soturi, ratsumies, metsästäjä, ritari, myöhemmin islamin soturi.


      Toora väärennettiin yksipuolisesti vanhaksi testamentiksi, mitätöitiin, ja korvattiin uudella. Sillä saatiin henkistä valtaa.


      Keisari Konstantinuksen testamentti väärennöksellä saatiin maallista valtaa.

      Edessan kuningas Abgarin ja Jeesuksen kirjeenvaihto on kolmesataa-luvulla tehty väärennös.

      Kaikki pyhäinjäännökset ovat väärennöksiä, huijauksia.

      Koko kirkko on yhtä ilkeämielistä väärennöstä.

    • Uskon_asia

      Tuo St. Andrewsin kirkossa järjestetty muotiesitys näytti lähinnä huolellisesti järjestetyiltä Halloween-naamiaisilta. Kirkon edustaja toteaa, että heille tuli yllätyksenä muotiesityksen teema ja että oli virhe antaa järjestää kyseisen tyylinen esitys kirkossa.

      Jos kirkko on Herran ylistykseen tarkoitettu, voi miettiä miten minkään tyylinen muotiesitys ylistää Herraa. Toisaalta voi miettiä mikä on muotiesityksen kuvaston voima. Lisäävätkö naamiaisasut pahuuden voimia?

      Kirkolla näkyy olevan Englannissakin vaikeuksia identiteetin kanssa. Uskonnollinen sanoma yritetään toisaalta ottaa tosissaan mutta toisaalta yritetään olla mukana monissa maallisissa asioissa joihin uskontoa ei oikein saa sovitettua. Kovasti jää mielikuva, ettei kirkko kovin vahvasti usko itsekään henkimaailman voimiin.

    • TuomasTorvinen

      Minä puolestani uskon, ettei kristinuskon sisällä ole pelastusta. Se nyt vain on niin, että Jumala ei harrasta lisääntymistä ihmisten kanssa. Näin ollen koko kristinuskon tarina on pelkkä huijaus.

    • gupgu

      Vääräuskoisuudesta puheen ollen, Hgin keskustassa/kantakaupungissa on liisteröity moniin paikkoihin, mm, raitiovaunuihin ja niiden pysäkkikatoksiin Talmudista poimittuja jakeita, joissa toivotetaan kaikkea pahaa vääräuskoisille, mm. kristityille.

      Antisemitistinen kampanja?

      Vastaavatkohan juutalaiset valituilla paloilla vaikkapa Martti Lutherin kirjoituksista juutalaisista?

    • ghig

      Eilen puolenpäivän jälkeen tuli YLE Radio Ykköseltä ohjelma jossa evlut. kirkon ja ortod. kirkon edustajat keskustelivat ekumeniasta.

      Ei voi muuta sanoa kuin että se on aivan toivotonta, ja ajan haaskausta. Kissojen ja koirien kanssa yrittävät etsiä mahdollisuuksia järjestää tilaisuuksia joihin molemmat voisivat osallistua ja asioita, joista voitaisiin olla samaa mieltä, tai näytellä että niin olisi, tai jotka ovat (opillisesti) sen verran vähäpätöisiä, että erilaisia näkemyksiä voisi sietää.

      Mutta esim. ehtoollisessa ja naispappeudessa ja avioliittokäsityksessä ei ole toivoakaan mistään yksimielisyydestä ja yhteydestä- eikä tule olemaankaan piiitkään aikaan - tuskin koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2290
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1639
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1261
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1073
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe