OP-vakuutus

maksaa_

laaja kotivakuutus, ollut jo vuosia Pohjolan ajoilta asti.
Taas olis maksun paikka. Miltei kuukausi sitten tullutta laskua ja vakuutuskirjaa rupesin nyt lueskelemaan sitten tarkemmin.
Eipä siinä sen enempiä, mutta tämä tiedote seuraavan maksukauden korotuksista.
"Ehtomuutokset ovat uudistuksia, jotka parantavat palveluitamme."

"Muutoksia vakuutusmaksuihin - oma laskusi muodostuu yksilöllisesti
Vakuutuksien maksut muuttuvat seuraavan taulukon mukaisesti kohonneiden korvauskustannusten takia. Kokonaismaksumuutos on jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen, koska muutokseen vaikuttavat esimerkiksi seuraavat asiat:
Vakuutetun ikä muuttuu
Rakennuksen ja käyttö- ja lämmitysputkiston ikä muuttuu
Asuinpaikka vaihtuu tai muodostuu uusi kuntaliitos
Kustannustaosa seuraavan indeksin arvo voi muuttua
Hintaan vaikuttava alennus tai muu etuus voi päättyä tai muuttua"

ja sitten seuraa lista erinäisiä vakuutuksia (oho, onko olemassa myös toimeentulovakuutus - vau - siihen muuten korvausmenon aiheuttama korotus on 2,5 % - eli eipä tuohon ole vakuutushakemuksia tainnut tulla, mistähän syystä, varmaankin kun rikas hakee toimeentuloturvaa vakuutuksesta vastaisen varalle).

Mutta arvatkaapa mihin tulee suurin korotus? No, laaja kotivakuutus bonuksettomana nousee 6 % kodin tavaroitten osalta.
Siis näitä kodintavaroitako sitten ns. varastetaan tai varastetaan, astinpesu- ja pyykinpesukoneet hajoavat, fillareita ja puhelimia ns. varastetaan tai varastetaan.... PASKAT JA MINÄ KÖYHÄ IHMINEN SITTEN SAAN MAKSAA TOISTEN KORVAUSTEN MENOJA. Itsellä kun on niin halpoja/vanhojavehkeitä, että menevät omavastuuseen, jos ns. varastetaan tai menevät rikki. HIENOA! Oppisvat pitämään tavaroistaan parempaa huolta nämä rikkaat.... ei ole pitkä aika, kun luin yhdestä blogista kuinka astianpesukone meni rikki ja kyseltiin että saisko vakuutuksen kautta uuden, mutta juu, huoltomies vaan...
SIIS TÄLLASTA!
Ihan sama, sitten liikennevakuutus/autovakuutus (mulla ei ole autoa kyllä, eikä tässä listassa kyllä niitten korotuksia olekaan saati itse vakuutustakaan mainittu), mutta sama tyyppi, se ajoi autonsa penkkaan... hajalle meni, niin juupa juu, se odotti saavansa uuden auton vakuutuksesta..... laina-auto kyllä tuli, mutta onneks sentään ei uutta, vaan korjaukseen... Jumankauta oikein hehkutti, että nyt tässä mietitään että jospa otettais kaks autoo kun saadaan se vakuutus..... Niin joo, onnettomuuksia sattuu.... eihän sille mitään voi.

Kohonneiden korvauskustannusten takia hinnat nousevat... paitsi joo, bonuksellinen kotivakuutus ei koe hintanousua, sille vaan 0 %.
Koskahan näitä hintoja vois laskea, niiten osalta, jotka eivät korvauksia ole hakeneet tai saaneet, mutta vakuutus on pakko olla kuitenkin.

16

8712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinonse

      Miksi ei vaihtaisi uuteen Omakoti-vakuutukseen? Näiden vanhojen vakuutusten hintoja korotetaan osittain sen vuoksi, että asiakkaat tajuaisivat vaihtaa uusiin, kattavampiin, ja usein edullisempiin, vakuutustuotteisiin.

    • OPVakuutukseenpettynyt

      Et ole ainoa, jolla on mennyt hermo OP vakuutus Oy:hyn. Saimme kirjeen, jossa OP vakuutus Oy irtisanoo vapaaehtoisen matkavakuutuksen ja ilmoittaa ettei toistaiseksi myönnä taloudellemme vapaaehtoisia vakuutuksia. Kysiyn kuinka kauan tämä toistaiseksi on voimassa, niin vastaus oli, että vähintään 10 vuotta ja sen jälkeen asiaa voidaan harkita tapauskohtaisesti.

      Saimme Fenniasta hyvät vakuutustarjoukset, jotka ovat edullisemmat kuin OP vakuutus Oy:n tarjoamat vakuutukset ja ehdotkin ovat joiltain kohdin paremmat.

      • Anonyymi

        Miksi OP vakuutus irtisanoi teidän matkavakuutuksenne? Minullakin on heiltä matkavakuutus. Sen vuoksi kiinostaa, mikä oli syynä teidän matkavakuutuksenne irtisanomiseen? Jos se johtui ennalta arvattomuudesta tapahtumasta, niin totta vieköön, minäkin vaihdan vakuutusyhtiötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi OP vakuutus irtisanoi teidän matkavakuutuksenne? Minullakin on heiltä matkavakuutus. Sen vuoksi kiinostaa, mikä oli syynä teidän matkavakuutuksenne irtisanomiseen? Jos se johtui ennalta arvattomuudesta tapahtumasta, niin totta vieköön, minäkin vaihdan vakuutusyhtiötä.

        >> ettei toistaiseksi myönnä taloudellemme vapaaehtoisia vakuutuksia. >>

        Näin tapahtuu, kun vakuutusyhtiöiden yhteinen vahinkorekisteri ("juorurekisteri") näyttää, että jollekin perheelle on kasaantunut poikkeuksellisen paljon tietyn tyyppisiä vahinkoja. Esimerkkinä kaikki iPhonet menevät rikki tai "varastetaan", aina kun uusi puhelinmalli on tulossa. Tai ihan rehellisesti rikotaan/hukataan ne iPhonet kerran kuukaudessa. Perheen matkalaukut varastetaan, juuri kun niissä oli paljon arvoesineitä, kameroita, upouusia merkkivaatteita, jne.

        Törkeissä tapauksissa vakuutusyhtiö antaa asian poliisille, mutta tällaisten pikkutemppujen tekijät pistetään mustalle listalle. Se on helpointa vakuutusyhtiöille. Eivät kaipaa huijareita eivätkä edes täysin rehellisiä, mutta avuttomia ja vastuuttomia hölmöläisiä asiakkaikseen.

        Vakuutusyhtiö on liikelaitos, joka voi valita asiakkaitaan. Se ei ole sosiaalitoimisto, joka olisi jokaisen kansalaisen perusoikeus.


      • Anonyymi

        Fennia on toiminut aivan samoin irtisanomalla vapaaehtoisia vakuutuksia kun ensin on ollut riita fennian kanssa korvausvelvollisuudesta ja käytetty fennian oikeusturvavakuutusta. Fennialla on täysi oikeus valita asiakkaansa ja valitsevat mielumin asiakkaan joka tuo Fennialle enemmän rahaa.


    • Anonyymi

      Itse sain OPta ja myös Lähitapiolaa halvemmalla vakuutukset POP vakuutuksesta.

      Lisäks koodilla SIHVAA saa viel heti oston yhteydessä -25 € alennusta POP vakuutuksesta, suosittelen :)

    • Anonyymi

      Mitä luulet saavasi vakuutuksesta jos kotisi tuhoutuu? Irtaimison osalta et juuri mitään, sillä A) sinulla tulee olla kuitit tallessa. B) yli 3 vuotta vanhoista tavaroista ei makseta juuri mitään. Käytännössä vakuutus on turha. Jos valokuvaat kotisi ja näytät kuvat Vakuutusyhtiölle ja sanot, että haluat vakuutuksen, joka korvaa kaiken entiselleen, mikään vakuutusyhtiö ei suostu tuohon. Tätä on kokeiltu käytännössä Ruotsissa. Jos sinulla on joku esine, valokuvauskamera, kitara tai arvotavara, se on vakuutettava erikseen. Muuten sitä ei korvata. Ihmiset kuvittelevat, että vakuutus korvaa lakanat, peitot, sohvat ja mikroaaltouunit, mutta EI, älkää sitä kuvitelko.

    • Anonyymi

      Itsellä kans oli laajakotivakuutus jota tuli maksettua kymmeniä vuosia.Luulin kuten moni muukin,että vahingon sattuessa korvaavat vahingon jos hullusti käy.Ei puhettakaan että vanhoista tavaroista mitään saa, kun otetaan omavastuu huomioon.

      • Anonyymi

        Vanhoista tavaroista saa sen, minkä arvoisia ne ovat vanhoina tavaroina. Sinulta tuhoutuu vanha tavara, saat sitä vastaavan korvauksen. Jos sinulta tuhoutuu uusi, tuliterä tavara, saat uutta vastaavan korvauksen. Aika yksinkertainen logiikka.

        Vahinkovakuutus ei ole osto/myyntiliike, jonne voi viedä vanhat käytetyt tavarat ja saada uudet vastaavat tilalle. Jopa vahingonkorvauslainsäädäntö estää korvauksilla "tienaamisen".

        Omavastuun määrän voi itse valita. Rahalla saa pienen omavastuun, jos sellaista kaipailee.


    • Anonyymi

      Ihan paska vakutus ja sillä. On tottakai vielä paskempaa ku POP vakutus

    • Anonyymi

      Ongelma kasko vakuutus kallis auto, eivät laita voimaan heti3 ensin ajattacat liukkaan tien ylimeno miehet sitten voimaan ensin pitää kolahtaa vuosiluku

    • Anonyymi

      Op vakuutus on kalliimpi kuin moni muu. Asiakaspalvelu huonoa kun saa jonottaa päiväkaudet palvelunumeroon ja siihen soittaminenkin on kallista. Palvelussa olisi parantamisen varaa. Esim. henkilökohtainen asiamies jolle voisi soittaa.

    • Anonyymi

      Jaa ei mulla oo ollut mitään ongelmaa OP-Pohjolan kanssa vakuutuksissa. Tosin enpä oo yrittänyt kusettaakaan ja pari moottoripyörä kolaria toisessa auto tuli kylkeen ja toinen hirven kanssa taidan olla netto saaja kun molemmat pyörät meni moisesta lunariin niin haluu pitää kynsin hampain kiinni et saa rahansa takas.

    • Anonyymi

      Pohjolan filosofia on ottaa asiakkaan rahat ja pitää ne.

    • Anonyymi

      op:n matkavakuutusta ei kannata hankkia. perivät useamman kerran maksun samasta laskusta ja kun en ollut saanut laskua niin tuli se 5 euron muistutusmaksu lisäksi.mulle vaan todettiin et joo se on vissii postissa jääny tulematta. tiedustelin et saisinko seuravassa laskussa hyvityksen tuosta muistitusmaksusta niin virkailija sanoi et joo, kyllä se sopii. kuitenkaan hyvitystä ei tullut sen sijaan tuli loppulasku, joka oli yli 2 kertaa suurempi kuin mitä oli tarkoitus..

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe