Kristityille/Jeesuksen omille

Rakkaanitulejo

Kun tässä olen aikana kulkenut uudestisyntymäni jälkeen ja pitänyt mielessä sen mitä Jeesus meille onkaan suonut on eteeni tuotu suuria hämmästyksen aiheita ihmisten sekä itseään uskoviksi väittävien ihmisten tavoissa. Suurin hämmästyksen aihe jota olen seuraanut on rahan kanssa vehtaaminen , ihminen väittää omaavansa pyhän hengen mutta kuitenkin elämänsä on antanut työnteolle ja sen myötä rahan kartuttamiseen . Jos olet tekemisissä rahan kanssa et voi olla ystävää Jumalan kanssa sanotaan mutta tämä asia on unohdettu tai jätetty tarkoituksella noteeraamatta ja selitellään vinoon ties kuinka että olevinaan "ansaitaan" puhdas omatunto. Jeesus kuitenkin sanoi että meidän tulisi noudattaa hänen oppejaan. Älkää mukautuko tämän maailmanajan mukaan... sekin surullista katseltavaa kuinka lähes kaikki mukautuvat ja virnuilevat oppeja vinoon tyytyväisyyksissään kun rahaa ja helppoa elämää tarjotaan kuin vadilla...kukakohan tätä tarjoaa saanen kysyä? Kyllähän sinä sen tiedät kuka mutta kun se tuntuu niin helpolta ja koet sen kaiketi palkintona ja sitähän se onkin ....palkinto vetäytymisestäsi Jumalasta ja maallisten nautintojen/mielihalujesi tyydyttäminen... Kuka on antanut luvan tuhota Luojan luomaa? Kuluttamalla ja teitä rakentamalla tuhotaan juurikin sitä , Luojan luomaa ja taas hymykuopat hampaissa asti kun oma olevinaan hyvä on kyseessä . Jos Kristuksen ollessa luonamme oli ihmisillä jo vaikeuksia päästä Hänen yhteyteensä niin mitäköhän mahtaisi olla nykypäivänä? No ei todellakaan helppoa ja ei ....vastaus on ei jos mukautuminen tähän sairaaseen maailmaan jatkuu siltikin vaikka uudestisyntyminen olisi tapahtunut... Älkää mukautuko vanhan mukaan vaan sen uuden joka teille annetaan , piittaamatta siitä mitä tapahtuu mutta niin moni on jättänyt matkan kesken ja pysyttäytyneet vanhassa...Jos todellakin joku kokee mielenrauhaa rahan , luojan luoman tuhoamisen yhteydessä niin mielestäni olisi aika jo Jeesuksen toiselle tulemiselle tänne että hän näyttäisi meille kaikille oikean suunnan/tuomion ...oi , kuinka odotankaan Hänen saapumistaan. Karikkoista tietä olen tähän kulkenut ja siellä missä todellakin synti rehottaa en ole juurikaan näitä "uskovia" nähnyt vaikka Jeesus kylläkin heidän kanssaan vietti aikaa ja heidän takiaan Hän tänne tuli pelastukseksi ....joten tästäkin päätelmä...jos pyhä henki olisi näiden kadulla uskoaan huutelevien kanssa niin eikö heidän pitäisi olla viemässä sanaa sinne missä Jeesuskin oli ? Niihin pimeimpiin nurkkiin missä valoa ei ole , sinne käyden valaisten pimeät sopukat ... Jeesus on Kristus ja meidän pyrkimyksemme täydellisyyteen unohtunut . Jeesus auta !

21

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakkaanitulejo

      Älkää tehkö jumalankuvia , mutta kovin on vaan kirkkojen etuosaan osattu rakentaa sellaiset. Palkkapapit saarnaa hyvää mutta olisiko heitä siellä ellei siitä korvaus rahallisesti olisi mieltä lämmittävä? Eri nimisiä lahkoja perustetaan, nimetään ja rakennetaan rakennuksia ... seuraajia ilmenee... vaan kun Jeesus yksin on se ketä tulisi seurata ja ne ketkä Häntä seuraavat kokoontuvat kyllä vaan eivät erikseen ihmismielen miellyttämien nimien alla vaan elävässä elämässä , yhteys on kyllä mutta ei erikseen nimetyissä rakennuksissa. Yhteys/seurakunta voi kokoontua torillakin , kaduilla , metsässä ...koska Jumala on läsnä jos kaksi tai yli kokoontuu Hänen nimensä tähden !

    • Rakkaanitulejo

      Jumalan valtakunta on lapsen kaltainen hyvät ystävät , spontaani , ilman ajatuksia koska jos jostakin jotain ajattelet on se jo tuomitsemista joksikin , vähentäkää oman perseenne ajattelua ja antautukaa Jeesukselle Kristukselle!

    • Rakkaanitulejo

      Mitä vähemmän te otatte vastaan tältä maailmalta , sitä vahvemmat te olette hengessä / Kristuksessa ... ja se on teidän valintanne mitä teette koska Jeesus on antanut meille esimerkin ja Hän on meille viitoittanut tien!

    • Rakkaanitulejo

      Huominen pitää huolen itsestään ja kuka se muuttuikaan suolapatsaaksi taaksensa katsottuaan? Vyöttäkää mielenne kupeet ja pyrkikää täydellisyyteen . Ei ole ihmisen tarve miettiä menneisyyttä tai tulevaa koska Jumala pitää kyllä meistä huolen ja mitä pidemmälle käyt kohti ajatuksettomuutta sitä lähemmäksi henkilökohtainen maailmaloppusi on tullut...Ahdas portti , täydellinen hyväksyminen , kiitollisuus , rauha ...Elämä Kristuksessa , elämä Jumalassa eikä omissa mielissänne omine ajatuksine harhaisine maailmankäsityksineen/arvokäsityksineen! Perisynti on juurikin sinun lukija joka käsität maailman hyvänä - pahana ... se kun ei ole sinun tehtäväsi tuomita hyväksi tai pahaksi täällä yhtään mitään vaan on ainoastaan yksi joka sen tekee , Luoja . Kuinka hän pitääkään meistä huolen!! Kuin taivaan linnut ja kukkaset Hän koristaa ja luvattu on että meistä Hän pitää paremman huolen joten MIKSI TE HUOLEHDITTE ELANNOSTANNE!? Ettekö te luota ?

    • Rakkaanitulejo

      Kiitos Jeesus Kristus , Kunnia Jumalalle kun Hän lähetti meille esimerkin kuinka täällä kulkea näinä pimeinä aikoina! Palkkansa on moni saanut jo mutta ne jotka taistelevat lihaansa vastaan pyrkien täydellisyyteen , lisääntykööt rauha teidän keskuudessanne Rakkaat että löytäisitte perille vihreille niityille.

    • Rakkaanitulejo

      Kun tyttäreni kysyi minulta ; Isä olenko minä sinun paras ystäväsi? Vastasin välittömästi; Jeesus on minun paras ystäväni , Hän on meidän kaikkien paras ystävä . Hänet on laitettava jokaisessa tilanteessa ensimmäiselle sijalle että voisimme elää yhteydessä . Kaiken muun on jäätävä toiselle sijalle jos haluatte löytää elämän ahtaan portin takaa mielenrauhassa kun tuomitseminen on loppunut.

    • Pitäydytäänraamatussa

      Työnteko on kristityn kunnia tehtävä. Paavali itse opettaa, että jokaisen on tehtävä työtä ja ansaittava elantonsa itse. Työ, josta maksetaan palkka, on Jumalalta tuleva siunaus uskovalle. Erityisesti se on siunaus myös köyhille, jos palkkaa saa sen verran, että kaikki ei mene ”kädestä suuhun, vaan siitä riittää myös köyhien auttamiseen. Työnteko ei toki saa mennä Jumalan ohi ja koitua epäjumalaksi, yhtänä ääripäänään ahneus ja rahan perässä juokseminen. Mutta siis olkoot jokainen uskova kiitollinen Jumalalle, jos on työpaikka ja työtä kuuluisi raamatun mukaan tehdä, niin kuin tekisi sen Jumalalle, eikä ihmisille. Ora et labora - Lutherin sanoin: rukoile ja tee työtä. <3

    • oletmitäolet

      Se jeesus oli hullu, itse teet elämästäsi mieleisen.

      • kallentahma

        Jesse ei pahemmin töitä tehnyt, kierteli jätkäporukan kaanssa ympäriinsä esiintymässä kuin mikäkin Elvis.


      • Jeesus on
        Joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, ja jonka päälle tämä kivi kaatuu, sen se murskaa."Matt.21:44
        Kuka ikinä tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, ja kenen päälle tämä kivi kaatuu, sen se murskaa."Luuk 20:18


    • Epäileväinen

      Voisitko kertoa sen, miten sinä uskoit syntyneesi uudesti?

      • Epäileväinen

        Missä viipyy vastaus, vai onko tyhjästä paha nyhjästä?


      • epäilijälle

        Sanotaanko että enään ei ole tarvetta olla yhtään kukaan/mikään kun taas ennen oli kova tarve pitää "itseään" jonaki eli ei ole tarvetta pitää kiinni "minästä" "egosta", voi vaan olla . Luulen että meissä jokaisessa on pohjalla(perusolemus) nuo hengen hedelmät kunhan ne kuonan alta saa paljastumaan Jumalan armosta tai osoittamalla mielenkiintonsa sen etsimisessä niin eiköhän etsivä löydä :)


      • Jeesus vastasi hänelle: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa. Joh.3.3
        Uudesti syntymiselle ei ole ihmisen osuutta,kaikko on Jeesuksen hyvyyttä.


    • vainahtaanportin

      kautta voi uudestisyntymä tapahtua.

      • Ahdas portti on lihasi kuolettaminen eli vapautuminen "itsestäsi"


      • oikeinsanoit
        Tässähänmie kirjoitti:

        Ahdas portti on lihasi kuolettaminen eli vapautuminen "itsestäsi"

        "tässähänmie". Silloin, kun Jeesus on saanut tulla elämän Herraksi ei enää elä ihminen itse vaan Jeesus ihmisessä.


      • oikeinsanoit kirjoitti:

        "tässähänmie". Silloin, kun Jeesus on saanut tulla elämän Herraksi ei enää elä ihminen itse vaan Jeesus ihmisessä.

        Kun ottaa Jeesus Kristuksen vastaan alkaa parantuminen...Opetuslapseus tulee aikanaan ja kohti täydellistymistä kuljetaan vaan niin kovin moni tyytyy jäämään "itsensä" mielestä "turvallisille" vesille ...


      • siinähänsinä
        Tässähänmie kirjoitti:

        Kun ottaa Jeesus Kristuksen vastaan alkaa parantuminen...Opetuslapseus tulee aikanaan ja kohti täydellistymistä kuljetaan vaan niin kovin moni tyytyy jäämään "itsensä" mielestä "turvallisille" vesille ...

        edelleen olet. Mutta, kun Jumala saa ihmisen armon kurin kautta ahtaa portin kautta yhteyteensä johdattaa, silloin ei enää elä ihminen itse vaan Jumalan Poika Jeesus ihmisessä.


      • siinähänsinä kirjoitti:

        edelleen olet. Mutta, kun Jumala saa ihmisen armon kurin kautta ahtaa portin kautta yhteyteensä johdattaa, silloin ei enää elä ihminen itse vaan Jumalan Poika Jeesus ihmisessä.

        Ja kuinka kuvailisit omaa kokemustasi tällä hetkellä jos olet ahtaan portin läpi kulkenut?
        Kerro siis kokemuksestasi....


    • Jumalanarmoa

      Esim. tällainen viesti:"Kun ottaa Jeesus Kristuksen vastaan alkaa parantuminen...Opetuslapseus tulee aikanaan ja kohti täydellistymistä kuljetaan vaan niin kovin moni tyytyy jäämään "itsensä" mielestä "turvallisille" vesille ... "on murheellista nähdä. Tällaiset "ota Jeesus vastaan" jne ovat ihmismielien luomaa harhaa.
      Silloin, kun ihmisen usko pohjautuu johonkin muuhun kuin Jeesuksen omiin sanoihin , niin ei mitään oikeaa voi syntyä, vaan pelkkää harhaa.

      Jeesuksen opetuslapset kysyivät Jeesukselta pelastuksesta. Mitä Jeesus sanoi? Jeesus sanoi pelastuksesta, "ihmisille se on mahdotonta, vain Jumalalle se on mahdollista."

      Siis kun kehoitetaan antamaan elämä Jeesukselle tai ottamaan Jeesus vastaan ei johdata ihmistä pelastukseen ei Jumalan yhteyteen.

      Jumala ei raamattua antanut siksi, että Hän ja Jeesus syrjäyttettäisiin. Raamattu on muodostunut ihmisille jumalaksi jota palvotaan ja näin Jumala ja Hänen Poikansa ovat haudatut ovat ikäänkuin kuolleita.
      Jeesus tämänkin sanoi: " Ja Isä, joka on minut lähettänyt, hän on todistanut minusta. Te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntänsä ettekä nähneet hänen muotoansa,
      38. eikä teillä ole hänen sanaansa teissä pysyväisenä; sillä te ette usko sitä, jonka hän on lähettänyt.
      39. Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta;
      40. ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte elämän."

      Eikä tämä minkä Jeesus sanoi:"te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte elämän."
      Ole alkuunkaan tuota, kun ihmisopit sanoo: ottakaa Jeesus vastaan tai antakaa elämä Jeesukselle.

      Raamatun sanomaa ei voi tulla ymmärtämään oikein muulla tiellä kuin Jeesuksen osoittamalla Jumalan tahdon tiellä. Jeesus sanoo: "etsikää ensin Jumalaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin kaikki muukin tarvittava tullaan antamaan." Eivät ihmiset voi itseään ja muita pelastaa ei Jumalan yhteyteen saattaa. Se on Jumalan ARMOA, että ihminen saa käydä Jumalan tahdon tielle. Jeesus sanoo:" Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.
      45. Profeetoissa on kirjoitettuna: Ja he tulevat kaikki Jumalan opettamiksi. Jokainen, joka on Isältä kuullut ja oppinut, tulee minun tyköni."

      Jeesus ei turhaan tuhlaajapoika vertaustakaan sanonut. Tuo tuhlaajapoika vertauskin on harhaisesti opetettu ihmisen mielen mukaan. Tuossa sanomassa, vertauksessa käy ilmi tie minkä Jumalan tahdon tiellä oleva ihminen kulkee. Tuota ei voi ihmisymmärryksellä ymmärtää sen tietää vain ne jotka ovat tuon tien kulkeneet tai ovat tuolla tiellä kohti Isän kotia.

      Jos todella sisimmässäsi on herännyt kaipuu Jumalan totuuteen, Jumalan yhteyteen pääsemiseksi, niin käänny niin kuin tuhlaajapoika kohti Isän kotia päin.
      Se on Jumalan ARMOA jos ihminen alkaa janoamaan Hänen yhteyteensä. Se on Jumalan ARMOA, että ihminen saa käydä Jumalan tahdon tielle, tielle jolla ihmistä riisutaan, että Jumalan elämä kerran ahtaan portin kautta saa ihmisessä sijan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe