Eduskuntatalon edessä Allahu Akbaria

Kamalaa_eduskuntatalo

"Eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola on kertonut lehdelle, että paikalla kaksi maahanmuuttajataustaista henkilöä olisi vahingoittanut itseään tai toisiaan".

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Eduskuntatalon-edessä-ambulansseja-ja-poliiseja-HS-poliisi-kertoo-puukotuksesta/1045691?pwbi=32403a80b03f14edf88a8670c91a1942

Eduskuntatalon edessä on kolme ambulanssia ja kolme poliisiautoa, kertoo Helsingin Sanomat. Helsingin poliisi kertoo lehdelle, että poliisi on saanut hälytyksen puukotuksesta.

49

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddeede

      Tämä oli odotetavissa seuraava tapa yrittää sadaa oleskelulupa näitä on ollut ympäri euroopan nyt miehet äkkiä koneeseen ja pois maasta ei hulluja suomeen kiitos.

      • radi-kaali

        ohhoijaa olisko jääny oleilu lupa saamatta. nyt sitteen ralikaalisoituvat itseensä. nämä hemmot pitää lennättä omaan maahansa äitin herkkujen ääreen.


      • roomankorpraali

        2 loukkaantunut ja paikalla 3 ambulanssia. Jonkin aikaa sitten, kun jo eläkkeellä olevä äitini tarvitsi amulanssia , todettiin vain että mene taksilla kun ei ole niin vakavaa. Oli sitten 2 viikkoa tiputuksessa sairaalassa. Sen verran oli vakavaa.

        Helsingissä varmaan nämä asiat hoidettu paremmin, vai johtuuko ylimitoitettu ambulanssien määrä jostain muusta ?


    • vedätystä

      Haluavat vain huomiota.
      Varmaankin vain pieni naarmu, mutta näytellään niinkuin olisi
      pahoin loukkaantunut.

    • ei.hetkauta

      Mitäs tuohon, hyvä alku.

      • rut798

        Huono lopputulos...


      • rut798 kirjoitti:

        Huono lopputulos...

        Niin on huono lopputulos. Olisivat sitten sotivista maista tänne meille tulleina luullut pystyvänsä parempaan. Ettei se citykani tullut housuihin.


    • juliusKhaleed

      luulin ainoastaan Suomalaisten harrastavan Itsemurhia ja puukotuksia,nopeastihan pojat ovat tulleet talon tavoille.

      • gergegerg4erg

        Luulet omiasi tämän takana on oleskeluvan saanti ei itsari. Niitä on ollut jo pitkin europpa oli vain ajanksymys millon tämä alkaa suomessa.


      • Juuri tähän meidän eikä virkamiestemme tule alistua eikä poliisinkaan aikaa tuhlata moiseen paskaan. pois vaan heti ekalla kyydillä mikä mahdollista.


    • vääräuskoiset

      Harjoittelukappaleita olisi löytynyt sieltä portaiden päästä.

    • ghjghjjh

      Ei pidä tulla pimeeseen Suomeen monella sekoo pää ku aurinko lähtee kiitämään ja alkaa sateet siinä pärjää vaan Suomalainen.

    • suvakkianneli

      Tenavalaastari sormeen ja koneeseen kohti lähi-itää ja muutama suvakki mukaan puhaltelemaan pipi pois.

    • Ihana-islam

      Tämä tapaus todisti lopullisesti sen asian, että islamistin kädessä julkisella paikalla olevaa puukkoa voidaan käyttää myös hyviin ja hyödyllisiin tarkoituksiin.

      Sosiaalikululeikkuri Irakin tapaan.

      • Klmuib

        Paljonkohan tulee ambulanssi ja sairaalakuluja? Sitten päälle saikkua...


    • Huijausta

      Eikö sipilä ota vastaan kutsuvieraitaan.

      • kepu.ruskettuu

        kepu ottaa nuo listoilleen seuraavissa vaaleissa.


      • latoureiffel

        Lestakepuli on moikkaamassa Macronin mummoa Pariisissa.


    • Vuoro.vaihtuu

      Ristityn veri lentää seuravaaksi Arkakdianmäellä. Viatonta ja pyhää muslimiverta on vuodettu tarpeeksi, nyt tulee ristittyjen vuoro.

    • Kuka.Knows

      voihna tuo olla joku mielenilmaus

      mutta paikka on jokatapaukses nyt merkitty ja tulkinnat Varmasti vaihtelee noiden eri seko radikaalien käsiin kun uutinen leviää Aivan Varmasti Hyvin

      • Mielstäni on nyt aika miettiä OIKEASTI mitä heidän kanssaan teemme. Ainakin nämä tapaukseen osottautuvat tulee poistaa maasta vaikka indokiinaan, ei sen väliä. On tosipaskamaista että heidän tekosistaan saadaan lukea lähes päivittäin ja kuitenkin JOKAINEN JOKA VEROA MAKSAA joutuu osallistumaan tähän turhauttavaan paskaan.

        Eihän meillä kohta poliisinvoimat enää riitä vaikka heitä olisi kuin paljon. Mitä helvetin järkeä tässä on. Että olisimme maa joka on lähes täyttänyt pakolaiskiintiöstä jne.
        EU:n silmissä olemme mallimaa. EU ei kuitenkaan anna lisärahaa lisääntyviin poliisiresursseihin eikä juuri muutenkaan mihinkään akuuttiin. Yhtä tyhjän kanssa.

        Nyt päättäjät hereille, taidan ensi vaaleissa siirtyä persuihin jos siitä mitään apua lienee. Joku raja tässäkin on oltava.

        Seuraava vaihe on että rajat kiinni kylmästi jos muu ei auta. Kyllästyttää katsoa heidän "performanssiaan" ja mielenosoituksiaan. Heillä on koko ajan olleet katto pään päällä ja saaneet ruokaa joka päivä. Niin ja se ruokakin oli huonoa jossain kekuksessa. Nyt pitäisi vielä itse saada päättää palautetaanko heidät vai ei.

        Juuri näitä ko. tyyppejä en siedä eikä he aavista minkä karhunpalveluksen tekevät ns. normi-pakolaiselle. Aika pahan. sanoisin.


    • EnsiHoitajana

      Pieniä pintahaavoja. Hohhhjoiaa.

    • voimalöytyyverestä

      tämä oli vasta paikan merkkauskysessö saattoi olla islamistinen riittijoka varmistettiin nyt uhriverellä jotta päästään kostamaanmyöhemmin,ottakaapa nyt asioista selvää

    • Orpo_oli_paniikissa

      Petturi Urpo (kok) keskeytti tärkeän palaverin ja kauhistui ja soitti vaimolleen Turkuun "mitä nyt tehdään ja mitä mä ny sanosisin" että emme saa uutta syytösten ryöppyä niskaamme ennen kuin heidän tutkinnassa nyt olevat edelliset pakomamu-jutut ovat kadotettu ja aineisto lakitoimistossa tuhottu?!?

      Luotettava taho eduskunnasta toteaa pikku-urpo säntäili talossa sinne tänne jotain mumisten ja vaikuttaneen sekoilevan asioissa!

      • silviinsii

        Orpoakka ei taida enää olle migrissä duunissa, näin sen käsitin. Muta nyt on mielenkiintoista, missä se on duunissa. Orpohan juoksi pansiossa ku hätä kärsimässä nääs piti vahtia ainoaa tavaraansa. Luonnollisesti siirtänyt sen lähemmäksi.


    • fghdtdhg

      Tekoverta ja kumipuukko häh?

    • dkhxcvhb

      Kepulestaporvari Sipilä kutsui ko. tapaukset Suomeen vuoden 2015 kesällä.

    • teatteria

      olisko ollu teatteri näytös arkaadian teatterin syyskausi alkanu.

    • mustaonvalkoista

      arkadian mäen teatteria. sippilää kehuttu helvetisti, kiky korjannu talouden. nyt joillain menee hyvin kun sipilä keksi kikyn.

      kuitenkin kun kansan tulot romahtanu, sipilä ei keksinyt kikyä,

      sen keksi muka duunarit ihan itse, itse pudottivat palkkojaan. kyllä on teatteria oikein suurta arkadian pöllö teatteria.

    • poistettava_pikimiten

      Koirat saivat taas kulumaan suomalaisten verorahoja. Ainoa mitä tuollaiset osaa. Tämäkin oli terrori isku.

      • Älä käytä heistä nimitystä koirat. Loukkaat sillä syvästi nyt 27.8. pakkolopetettua saksanpaimenkoiraa. Sairas ja sen parempaa ei enää tule. Sitä koiraani rakastin ja on sillä nimikin. se oli Rölli.

        En voisi koskaan olla onnellisempi jos saisin sen takaisin. Koira on inhimillinen olio. Nämä muuttajat eivät ole vertauskelvollisia. Thats it.


      • greeeeeehhh

        Muslimia ei voi ikinä verrat koiraan. Koira on sentään tarpeellinen toisin kuin muslimi joka on täysin tarpetoon.


      • greeeeeehhh kirjoitti:

        Muslimia ei voi ikinä verrat koiraan. Koira on sentään tarpeellinen toisin kuin muslimi joka on täysin tarpetoon.

        Niin on. Koira on ihmisen paras ystävä edelleen. Ei minullakaan ole enää sitä parasta kuuntelijaa ja lenkille viejää. Se muutenkin seurasi korvat hörössä tekemisiäni, olivat ne sitten imurointia tai lattianpeusa. Aina hengessä (onneksi ei enää niin usein käytännössä, koska silloin imuri ja riepu olivat hänen leikeissään vihollisia) mukana. Ulkona en ole käynyt kuin roskat viemässä, en kestä ihmisten kyselyjä ja muita puheita Röllistä, aika ei ole vielä kypsä.
        Olen aina sanonut että koira (lue eläin) on aina parempi kuin ihminen. Tiedän että tämä ärsyttää monia mutta viis siitä. Yhtä uskollista seuralaista et ihmisestä saa, en ainakaan minä ole saanut.


        Tänään kuukausi siitä kun Rölli lähti. Ikävä ei helpota ja varsinkin se "nukkukaveri" puuttuu niin minulta kuin mieheltänikin. Rölli tuli aina iltaisin mieheni paikalle sänkyyn kun menin sinne aina ensin lukemaan ja sitten nukkumaan. Samoin mieheni viikonlopun "päikkärit" hän saa nyt nukkua yksin kun itse en niitä nuku päivällä.

        Kaikkeen on nyt totuttava, ei auta muu. Kuvia on seinät täysi kaikista muistakin. Niitä nyt katselen ja muiden osalta ikävä on helpottanut muttei vielä Röllin.
        Uskoisin että sekin aika tulee. Mutta mitä sitten, en tiedä?


    • vartijatkehiin

      otettiinko teräaseet talteen, entä sairaalassa. onko vartiointi etteivät vahingoita muita pitilaita. oliko vaan keino päästä tekemään pahoja tekoja.

    • oppikaa.ajoissa

      eikö tuo ed.kunnan turvajohtajan voisi nyt perustellusti Erottaa?
      aika turpeanaamainen vätys olemukseltaan muutenkin

      kaikissa muissa maissa on vastaavassa kohtaa aseellinen vartiointi, suomessa ei, ilmeni uutisissa .. :)

    • Arvatenkinjuu

      Tulee terveydenhuollolle kalliiksi, jos ne kaikki innostuvat puukottamaan itsejään.

      • sairaustalo

        Niin ja noilla partavauvoilla on ohituskaistat asiaan kuin asiaan.


    • röllytäti

      Suomen laki ja sen päätökset koskivat ne mitä tahansa on se fakta joiden mukaan meidän kaikkien, myös maahanmuuttajat, on elettevä.

      Tuo kuulostaa jonkin sortin protestilta ajatellen että se tapahtui eduskuntatalon välittömässä läheisyydessä.

      Pian suomalaiset rupeavat tekemään samoin. Siellä ollaan sitten pää kenossa kaikki ja odotetaan myötätuntoa. Tuolla konstilla sitä ei saa tippua. Suomalainen liian tiukan paikan tullen tappaa itsensä/perheensä kun ei apua saa. Tuskin kenelläkään on tullut edes mieleen jotain tämän päivän tapahtumiin viittaavaa.

      Minusta se on kiristystä. Allah auttakoon mutta suomalainen viranomainen ei saa taipua moisten temppujen takia.

    • Mäkiskäturusta

      Arkadianmäen 200 turhista muistakaa kultaiset neuvot: ei pelolle valtaa, avainten kilistelyä ja laajaa dialogia (tosin kieli epäselvä).

    • Ne_opetetaan_jo
    • Puukkoheilui

      Haluavat elinikäisen ilmaisen täysihoidon tai...

      • alekrdac

        Eivät vaan halua vaan saavat kaiken mitä ikinä keksivät pyytää.


      • Juuri niin, uhkaus. Teemme sitä tai tätä.
        Me emme jää katselemaan tätä vaan HETI HEIDÄT jotka eivät saa oloansa Suomessa mukavaksi, niin kuin jo joku ehdottikin että heidät "otetaan jotenkin erilleen", en nyt muista olisiko se joku mihin heidät kerättäisiin vai mikä se oli. Joka tapauksessa jotenkin eristetään muiden vastaavien ihmisten kanssa odottamaan palautusta.

        Näin täytyy tehdä ennen kuin tulee taas uusi Turku.
        Hulluja, sanoisivat Roomalaiset.


    • Pesvakohiki

      Aivan kauheeta on tuollainen. tämä vaan todistaa sitä epätoivoa jolla pyritään integroitumaan yhteiskuntaamme. Kaikki, kaikki, ja KelaGold kortti siihen päälle vielä.
      Kaikki konstit on käytettävä, jotta mädännäinen länsimaailma ymmärtäisi sen tuskan jota on koettu talven aikana.
      Shiiat ovat joutuneet saman majoitukseen sunnien kanssa. Pienessä huoneessa ovat pitkään haistelleet toistensa nivuskikeä. Yltyyhän siinä jo vahvempikin mieli epätoivoiseen tekoon.

    • naurattaatämätouh

      Pieni tippa verta portailla ,voi helvetti mitä pelleilyä, oikein kolmella ampulansilla tullaan hakemaan näitä elintasosurffaajia,, nyt punavihreet vaatii varmasti näille turvapaikkaa,,,,

      • röllytäti

        Niin eikä tästä kauan kun mies tappoi itsensä ja poikansa. Yritti myös toista poikaa mutta ei onnistunut. Vaimo oli töissä ja löysi ruumiit kotoaan kun tuli töistä kotiin.

        Tämä kertoo siitä että suomalainen kärsii tappionsa, pahanolonsa ym. itsekseen. Vaihtoehto ei onneksi aina ole tämä mutta nyt se oli.

        Hänellä oli mieli masentunut, pisnekset menivät huonosti ja ties mitä muuta. Kukaan ei tiedä paljon enempää. Tämä tapaus ei ollut suinkaan ainoa "laajennettu itsemurha" niinkuin sitä kutsutaan. Niitä on nyt ollut vuoden mittaan noin 3 kpl/v. Sekin kertoo jotain.

        Suomalainen oikeasti hätää kärsivä ihminen ei saa sitä apua jota tarvitsisi. Kaikki ns. pelaa muttei kuitenkaan johtuen usein siitä että se suomalainen ei näytä tunteitaan.

        Saattaa olla että lähimmäinenkään (mies/vaimo/lapset) eivät huomaa kuin ehkä vähän jotain outoa. Ja kun sitten yrität saada lähimmäisesi hoitoon, hoitoajat ovat pitkät ja jos häntäkin (ko tappajaisää) olisi ns. pakkohoitoon yritetty ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia.

        Näin se vaan on ja tuntuu väärältä tuonki vuoksi että meille vieraat ihmiset tulevat tänne mellastamaan ja mieltään osoittamaan ja puukottamaan omia kansalaisiamme.

        Tiukka linja pakolaipoliitiikkaan mutta pitää muistaa että valtaosa heistä eivät tätä varmaankaan hyväksy. Ei saa yleistää tässäkään, miten sen muistaisi.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe