Maahanmuuttajia perehdytettävä suomalaisuuteen

S.U.Vajakki

Monet väkivallanteot johtuvat puhtaasta väärinkäsityksestä. Sellaisten välttämiseksi maahanmuuttajia kannattaisi laittaa työharjoitteluun esimerkiksi Eduskuntaan, jolloin he voisivat oppia suomalaisen yhteiskunnan toimintatapoja.

Nythän heitä on jo päiväkodeissa ja alakouluissa, joissa pätevät opettajat estävät väärinymmärrysten leimahtamista karttakepin avulla.

Eduskunnassa on kuitenkin käytössä sumutteita, joten minkäänlaista riskiä en näkisi siinä, että maahantulijoille annettaisiin vapaa pääsy sinne. Sen estävät ainoastaan ennakkoluulot ja r-sismi.

33

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopeutumattomat

      mussut ei ole tulleet tänne sopeutumaan. vaan tuomaan omat kuvottavat tapansa ja kivikautisen kulttuurin tänne. pitkähelma sukukaan ei ole sopeutunut olleet täällä 500v. eivätkä ikinä sopeudu. elintaso kelpaa sopeutuminen ei kelpaa.

      • pois_maasta

        Juuri näin! Milloin tämä asia valkenee suvakeille? Suvakit ovat hyvin myönteisiä pyllistelyuskonnolle ja haluavat moskeijoita perseilypaikoiksi joka kaupunkiin. Kehitysmaamuslimit eivät kotoudu sivistykseen ja Suomeen ikinä.


    • varo.uskomasta.terrorist

      sen verran kieroja matuja että yrittävät muuttaa "vääräuskoisten" eli kantaväestön kulttuurin mieleisekseen. varottava ettei orjinaan ala pitämään.

    • niinpähän

      Samaa mieltä. Ja kun muistetaan, että Suomi ollut vielä selkeästi Euroopan väkivaltaisin maa, jo ennen maahanmuutajiakin.

      • niinpäniinjaapajaa

        niin ja toivotaan, ettei niitä väkivaltaisia matuja tarvitse tänne euroopan väkivaltaiseen maahan enään väkivaltaa lisäämään ottaa.


      • niinpähän

        Niinpä. Ja kun muistetaan, että matujen ns. väkivalta todellakin amatöörimäistä verrattuna pelkästään meidän omiin koulusurmiin...


      • erftgfrreferf

        Kyllä, suomalaisillakin on vielä paljon opittavaa naisvihasta, patriarkaalisuudesta ja raiskuu-puuhista uusilta tulokaskulttuureilta!


      • eitartteopettaa
        erftgfrreferf kirjoitti:

        Kyllä, suomalaisillakin on vielä paljon opittavaa naisvihasta, patriarkaalisuudesta ja raiskuu-puuhista uusilta tulokaskulttuureilta!

        Älä aliarvioi suomalaisia.
        Kyllä me osaamme kaikki nuo mainitut jutut hyvin.


      • hyvä.hyvä
        eitartteopettaa kirjoitti:

        Älä aliarvioi suomalaisia.
        Kyllä me osaamme kaikki nuo mainitut jutut hyvin.

        Niinpä; suomalaiseen normiarkeen ja kulttuuriin kuuluvatkin naisten ympärileikkaus, pakkoavioliitot ja kunniamurhat. Neitseyden varjelu väkivalloin, raiskattujen naisten kivittäminen ja kunniamurhaaminen oman perheen toimesta ja yhteisön hyväksyntä ja palkitseminen.
        Naisen vangitseminen kotiin ja pakottaminen säkkiin on kanssa ihan perussettiä suomalaisten kulttuurissa.


      • qåaäzm

        Nämä koulusurmat ovat yksittäisten henkilöiden tekemiä, joilla on ollut erinäisiä ja pahoja ongelmia elämässään. Mitenkään en heidän tekojaan puolusta, päinvastoin, mutta osalla tulijoista heidän oppikirjansa määrää tekemää määrätyllä tavalla vääräuskoisille. Tämä on siis huikeasti todennäköisempää ja yleisempää että tulijoista joku tekee kauheuksia, kuin että täällä yksittäinen ongelmainen hörhö jotain on tehnyt aika-ajoin. Tämä riippuu siitä kuinka paljon tänne tulee tulijoita näistä keskiaikaisista kulttuureista. Mitä enemmän heitä tänne otetaan, siten suurempi suhteellinen potentiaalisuus ja mahdollisuus on terrorismin yleistymisellekin.

        Pitäisi ottaa ainoastaan kristittyjä (he ovat maailman vainotuin ryhmä), aasialaisia, ja todella avun tarpeessa olevia.


      • Somalistiensomalisti
        niinpähän kirjoitti:

        Niinpä. Ja kun muistetaan, että matujen ns. väkivalta todellakin amatöörimäistä verrattuna pelkästään meidän omiin koulusurmiin...

        Aika alkeellisella tasolla on tuo sinun tilastomatematiikkasi. Suomessa on muistaakseni tapahtunut 1950-2017 välisenä aikana 10 joukkosurmaa, joista 2 on maahanmuuttajan toteuttamaa.

        Itse asiassa kaksi viimeisintä eli Sello ja Turku on mamun toteuttamia.

        Suomen väestöstä on n. 4 % ulkomaalaisia.

        Autan vähän sinua poloista. 96 % on siis suomalaisia.

        Maahanmuuttajat ovat tehneet 20 % Suomen joukkosurmista.

        Suhteellisuuslaskennallalla matu siis syyllistyy huomattavansti suuremmalla todennäköisyydellä joukkosurmaan kuin suomalainen.

        Suomalaisia on noin
        5 280 000 , heistä 8 on surmannut useamman henkilö. Maahanmuuttajia on n. 220 000 joista 2 on syyllistynyt joukkosurmaan.

        Suvakkimatematiikka on aika säälittävä esitys. Eikö sinua oikeasti nolota?


      • SePäiväTuleeVielä
        eitartteopettaa kirjoitti:

        Älä aliarvioi suomalaisia.
        Kyllä me osaamme kaikki nuo mainitut jutut hyvin.

        Emme takuulla osaa vielä yhtähyvin, kuin islaminuskoiset mestarimme! Kyllä sekin päivä vielä tulee, kunhan jatkamme tällä nykyisellä tiellä!


    • TämäOnOikein

      Ei,vaan piikkilankojen sisään niitä on kotiutettava!

    • EtsiTotuutta

      Keskustelun avaaja on nyt jotenkin väärin ymmärtänyt kaiken, käsittänyt väärin koko matujutun. Voi kun ymmärtäisit sitä kieltä, mitä he puhuvat, niin sitten ymmärtäisit oikein, mitä he ajattelevat ja puhuvat meistä, se ei ole ylentävää kuultavaa, vaan on uskomatonta halveksuntaa.

    • Huhkertakaikkiaan

      Jessus mikä avaus. Jos ei ole provo, niin avaaja on pakkohoidon tarpeessa :(

      • tuttuahuttua

        Yksi ja sama trolli se on joka täällä vastailee päättömiä joka ketjuun. Superidiootti, jolla ei ole ilmeisesti mitään muuta tekemistä.


      • akdkjöalkjdöafkj

        Sinun mielestäsi siis ilman papereita saapuneita, 20-40 vuotiaita miehiä voi laittaa töihin päiväkoteihin tai opiskelemaan alakouluun, mutta heitä ei saa laittaa työharjoitteluun Eduskuntaan?
        Mielestäni vähintään 1000 paperittoman pitäisi työskennellä Eduskunnassa. Heillä pitäisi myös olla sinne esteetön kulku ilman etniseen profilointiin perustuvia turvatarkastuksia. Eduskunta ei voi sulkea oviaan sulkeutumatta itse!


    • einougoalueille

      Olen samaa mieltä. 1000 matua eduskuntaan kansanedustaja ja ministeriharjoittelijaksi.
      Siinä saavat vanhemmatkin puumat tarpeeseensa.

    • suvakituskookaiken

      miten monella eri nimellä ja kansallisuudella, esiintyvät ja ikäkin valehdeltu, voi olla lasten parissa työssä tai peruskoulussa oppilaana. miten taustat tiedetään. kun jo uskonto kehottaa valehtelemaan, muun uslkonnon edustajille. miten keneenkään voi luottaa . sama kun uskoa joulupukkiin. nämä satuilijat käyttää hyvä uskoisia tolloja hyväkseen. tallaista porukkaa hyysätään ja paapotaan. omat vanhukset heitteillä. onko suvakit ollu huolissaan saako vanhukset puhtaat vaipat, saako ruokansa syötyä, tai onko ketään ulkoiluttamassa, niitä jotka kykenis ulkoilemaan,, jos joku heitä taluttais.

      • TerveTuloaHölmölään

        Miten ihminen, jolla ei ole varmennettua henkilöllisyyttä voi anoa tai hakea mitään suomen oikeuslaitoksessa? Suomalaisella on vaikeuksia anoa/hakea mitään, jos ei ole passia ja passin saaminenkin on todella vaikeaa, jos ei ole mitään virallista asiakirjaa, jolla todentaa henkilöllisyytensä.

        Suomi on hölmölä, jossa rajan yli käveltyään ja matka-asiakirjat hukattuaan vaikka "Joulu Pukki" voi anoa turvapaikkaa ja saada ilmaista rahaa valtiolta. Jos tulee hylsy, niin sama henkilö voi aloittaa prosessin uudestaan nimellä "Tonttu Torvinen". Hommaa voi jatkaa niin kauan, kuin mielikuvitus keksii uusia nimiä.

        Säännöt ovat sitten kantasuomalaisille aivan erit! Eli jos joudut joskus taloudelliseen ahdinkoon, niin ei muuta, ku unohdat suomen kielen ja kävelet naama lankattuna ruotsista suomeen sönköttäen "asyyli". Tuosta eteenpäin sinua kannetaan kultatuolissa kohti kelaa, josta aukeaa ovet mannavarastoon!

        Haudatkaa muistonne Impivaarasta...nyt on uusi aika ja suomi on Hölmölä!


    • rikollisetpoismaasta

      puukotus aiheutui kun rikollinen ei saanut tuevapaikkaa. mikä siinä oli väärin ymmärretty. oliko väärin ymmärretty kun 17v. tyttö ei suostunut afgaanin kanssa naimisiin ja lapsenteko koneeksi, turvapaikan takia. 17v. viaton tyttö poltettiin elävänä. rikollinen vielä väitti tytön polttaneen itsensä, todellakin raakaa menoa.

    • kuolema__arabeille

      kaikki lapsia raiskaavat sotilaskarkuri maahantunketujat pitäisi sopettaa seuraavaan vikinglinen ruotsin lauttaan ja takaisin hurreihin kun sieltähän ne tänne tulivatkin ja se olisi edullisin keino päästä näistä syöpäläisistä eroon.

    • EnemmänLuottamusta

      Mielestäni heihin pitäisi luottaa vieläkin enemmän! Heitä pitäisi ottaa eduskuntaan vartijoiksi, ministerien kuljettajiksi, sekä ministereiden henkilökohtaisiksi henkivartijoiksi. Täytyy muistaa, että monilla näistä maahan tulleista aarteista on armeija ja poliisitausta. Ei muuta, ku aseet käteen ja suojelemaan suomen "arvokkainta" omaisuutta, eli rakkaita ministereitämme!

      Pelko pois! Ei tässä mitään riskiä ole! Älkäämme antako pelolle valtaa! Jos heidät voidaan luottaa pienten lapsiemme kaitsijoiksi, niin tuskin heitä tarvitsee pelätä ministereidenkään seurassa!

      • suvakakki

        Asiaa alusta loppuun. Olenkin ollut huolissani kun ministereitä ja heidän läheisiään on uhkailtu! Itäisiltä mailta on nyt tullut viisaita miehiä joita ei saa päästää palaamaan kutakin omaan maahansa. Vaan käyttää se osaaminen mm ministereiden hyvinvoinnin lisäämiseen. On se todettava, että Sipilä teki todella viisaan liikkeen kun kutsui koko joukon älykköjä maahan. Suomi nousee kohinalla saattepa nähdä. Kohta on arkipäivää liikenne aurinkokuntien välillä. Siinä on paperia muiden avaruusohjelmat.


    • Kansanmieli

      Seuraavalla videolla kerrotaan, että ainoa oikea tapa perehdyttää on ”tulos tai ulos”-menetelmä. Toki video sisältää vättämtöntä tietoa jokaiselle, joka haluaa ymmärtää maahanmuuton ja vihatekojen syyt. Ne ovat hyvin yksikertaiset kuten tekijänsäkin, vaikka toki suomalaiselle vaikeasti sulavaa asiaa.

      https://m.youtube.com/watch?v=U6muGM-6dpk

      • Ympärileikattuanaali

        "Kaikilla ei ole tarkoitus tappaa vääräuskoisi", eli meitä auttajia. Näitä sitten pitäisi ymmärtää, voi vittu! 72 ympärileikattua neitsyttä taivaassa odottamassa. Juu mäkin uskon, juu juu. Iskun tekijät olisi saatava elävänä kiinni, niin joutuisivat vankilassa toimia itse neitsyen roolissa ja sen jälkeen kotiuttaa sukunsa kivittämäksi.


      • Sinnepääsee

        72 odottaa vankilassa neitsyttä.


    • Matut sopeutuvat vasta sitten, kun heitä on enemmistö. Ongelma vain on siinä, että sen jälkeen ne alkavat tappelemaan, kumpi hallitsee sunnit vai siat. Anteeksi tarkoitin shiat.

      • markmywords

        Pikemminkin siinä vaiheessa joutuu kantasuomalainen sopeutumaan uskonnollisten älyn jättiläisten vallan alla.


    • Termit_sekaisin

      Suuri ongelma tässä on, että viranomaiset tahallaan laittavat kaikki tänne tulevat maahanmuuttaja statuksen alle. Näin saadaan luotua rasistinen leima niille, jotka vastustavat tätä holtitonta pakolaispolitiikka. Sanötaan, että he vastustavat yleisesti maahanmuuttoa vaikka oikeasti ovat ainoastaan elintasosurffareita vastaan. Todellisilla maahanmuuttajilla on asunnot ja työpaikat katsottuna etukäteen, sekä otettu selvää yleisistä käytännön asioista. Pakolainen ei ole maahamuuttaja niin kauan ennen kuin on saanut myönteisen päätöksen hakemukseensa. Oleskeluvan saaneita pidetään maahanmuuttajina, ikävä kyllä, vaikkakin yleiset maahanmuuttajan ehdot eivät täytykään.

    • Suomenkarhukopla

      Pitäisi ostaa suomalaista, työllistää suomalaista, kouluttaa suomalaista, tukea suomalaista, suosia suomalaista, arvostaa suomalaista ja lisätä suomalaista.

    • Olen kyllä periaatteesa samaa mieltä, mutta nyt on kyseessä maahantunkeutujat. Heitä ei voi eikä pidä perehdyttää vaan toimittaa vaikka Afrikan nälkää näkeville ruuaksi.

    • muslimitvittuun

      Maahantunkeutujat on perehdytettävä Suomesta poistumiseen...nopeasti! Normaali maahanmuuttaja ymmärtää Suomalaisuuden ja länsimaiset arvot, mutta maahantunkeutuja ei edes halua ymmärtää ja hyväksyä lakejamme. Tuuppaa omaa islamipaskaansa ja sen antamia oikeuksia. Terrorisoi ja hyväksikäyttää yhteiskuntaamme, ja pahimmassa tapauksessa palkitsee sallivuutemme murhilla. Vittuun koko muslimisakki Suomesta!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe