Vihreät vaatii - pakolaiskiintiö moninkertaistetta

Gjjgjgfkflfl

https://yle.fi/uutiset/3-9848953
Vihreät nostaisi kiintiöpakolaisten määrän heti 2 500 ihmiseen

Vihreät nostaisi kiintiöpakolaisten määrän heti 2 500 ihmiseen ja tulevaisuudessa vähintään muiden pohjoismaiden tasolle. Näin linjaa vihreiden puoluevaltuuskunta sunnuntaina hyväksymässään turvapaikkapoliittisessa paperissaan. Suomen kiintiö on tällä hetkellä 750 pakolaista vuodessa.

Vihreät vaatii myös tulo- ja aikarajojen poistamista kokonaan kansainvälistä suojelua saaneiden ihmisten perheenyhdistämiseltä.
– Kokeneiden turvapaikkajuristien mukaan turvapaikkapäätösten taso on romahtanut ja turvapaikanhakijoiden oikeusturva vaarantunut ennennäkemättömällä tavalla. Kiristyspolitiikan kokonaisvaikutukset pitää nyt selvittää ja tehdä korjausliike, sanoo vihreiden puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja Kaisa Hernberg.

Vihreät haluaa myös tukea turvapaikanhakijoiden majoittamista suomalaisiin koteihin. Hernbergin mukaan tavoite on helpottaa kotimajoitusta etsiviä ja vapaaehtoisia majoittajia löytämään toisensa ja tekemään kotimajoitusmahdollisuus tutuksi ihmisille.
Puolueen mielestä pakkopalautukset on väliaikaisesti keskeytettävä, kunnes on varmaa, että turvapaikkaprosessi takaa hakijoiden oikeusturvan sekä perus- ja ihmisoikeudet.

26

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jgkgkgkgkgkf

      Eikä siinä kaikki..
      Myös paperittomien työluvan saantia haluttaisiin helpottaa ja perheenyhdistämisten tulorajoja poistaa.
      Vihreät haluaisivat Suomeen käyttöön myös humanitäärisen viisumin, joka mahdollistaisi hakijan tulon Suomeen turvallisesti hakemaan turvapaikkaa. Viisumi haettaisiin Suomen suurlähetystöstä pakolaisen oleskelumaassa, ja sen avulla voisi matkustaa turvallisesti Suomeen.

      Turvapaikanhakijoiden kotouttamisen edistämiseksi linjapaperissa ehdotetaan muun muassa majoittamista tavallisiin vuokra-asuntoihin, kotimajoitusverkostojen tukemista ja oikeutta työskennellä ilman karenssia heti maahan saavuttuaan, sekä väliaikaisen henkilötunnuksen myöntämistä automaattisesti.

      Paperittomien osalta vihreät haluaisivat oikeuden välttämättömään terveydenhoitoon, pitkäaikaissairauksien hoitoon ja raskauden seurantaan nykyisen kiireellisen hoidon lisäksi. Lisäksi henkilöille joita ei pystytä palauttamaan kotimaahansa myönnettäisiin tilapäinen oleskelulupa. Myös työ- ja opiskeluperusteisten oleskelulupien myöntämistä tulisi vihreiden mukaan helpottaa poistamalla tarveharkinta ja myöntämällä muukalaispassi sellaisille paperittomille, joiden työluvan esteenä on puuttuva matkustusasiakirja.
      https://www.verkkouutiset.fi/vihreat-poistaisi-turvapaikanhakijoilta-tyokarenssit/

    • Ninnukkainen
      • vihreätvaillaälliä

        vihreät vaatii kaikkea. ei mitään vastuuta. entä kun paperiton olis töissä. kuka tietää kuka hän on. onko mitään ammatti., kieli, tai, luku kirjoitus taitoa. entä suomen kieli, kulttuuri tavat, naisten oikeudet. ym. ym. vihreiden vaatimukset saattavat koko yhteiskunnan sekasortoon. vaatimuksia vailla vastuuta. millä rahalla suomi olis koko maailman sossu. oma kansa kituu leipäjonoissa.


    • joskristittyjävain

      saapuisi pakolaisina hyväksyisin asian

    • Rättiväsynyt

      Minkähän takia vihreät eivät ehdota säädettäväksi pakolaisveroa, joka olisi vapaaehtoinen kirkollisveron tapaan. Ne jotka haluavat lisää pakolaisia, maksaisivat sitä ja kustantaisivat tuolla rahalla pakolaisten aiheuttamat kustannukset.

      Kun vihreät vaativat reilua yhteiskuntaa, tämä olisi reilu tapa toimia. Se joka haluaa lisää pakolIsia myös maksaa tuon lystin.

      • Ninnukkainen

        Paitsi että vihreistä suurin osa on ns.ikuisia opiskelijoita ja muita taivaanrannan maalareita joilta ei montaakaan veroeuroa kerry ja vaikka me kaikki maksettaisiin kuinka niin ei mikään rahamäärä tule riittämään koska Suomi on veloissa korvia myöten ja matusirkus painaa meidät lopullisesti uppeluksiin.


      • ssddffgghh

        Tämä on erinomainen ehdotus. Verotuksella saataisiin selvä käsitys, kuinka moni oikeasti kannattaa "pakolaisten" oleskelua maassa. Myös vapaaehtoistatyötä pitäisi olla paremmin mahdollisuus tehdä. Kyllähän vihreistä ja vasemmistosta löytyy toivottavasti näitä, jotka esim. haluavat opettaa maahanmuuttajille tapoja ja Suomessa selviytymistä, majoittaa heitä kotonaan ym.

        Pakolaisten ottamisen lisäämisen sijasta Suomen ja EU:n pitäisi panostaa pakolaisleirien olosuhteisiin. Pakolaiset pitäisi ottaa vain pakolaisleireiltä ja lopettaa ihmissalakuljetuksen kannattaminen. Ainakin aikaisemmin näin tehtiin, mutta onko enää näin? Pakolaisten käsitteestä on tehty nykyaikana aivan vitsi, kun turvapaikkashoppailijat käyttävät systeemiä hyväkseen ja valehtelevat niin paljon kuin pystyvät.

        Vihreät on anarkistipuolue, joka kannattaa lakien rikkomista ja sananvapauden rajoittamista. Tällaisella politiikalla Suomi saataisiin sisällissotaan. Onneksi vihreiden kannatus on melko vähäistä ja laskusuunnassa. Tällaiset puolueet ovat vaarallisia, jos kannatetaan vain sekasortoa ja halutaan että kaikilla menee huonosti kun itsellä menee huonosti.


    • Kaukanajärjevyys

      Jos vihreät vallassa. Verot huipussa.
      Kamalan kallista hörhötystö viher jupinat.

    • Jijikkkll

      Eli vihreät nyt toivoo että suomesta tulisi se pakolaiavyöryn uusi kipinä joka saisi miljoonien pakolaisvyötyn euroopaaan uudelle alulle...

      2015 pakolaisvyöry lähti liikeelle kun ruotsi lupasi kaikille syyrialaisille turvapaikan ba kreikkaan muodostui miljoonien turviksien vyöry joista suuri osa halusi ruotsiin....

      Vihreät on vastuutonta porukkaa

      • omatalokaikille

        sipilä lupasi tulkaa suomeen, saatte asua pääministerin ok. talossa.


      • Peles

        Tais Saksan Merkel aloittaa vyöryn ja Ruotsi peesas. Kummatkin kyllä äkkiä tajusi virheensä. Täytyy antaa se ymmärryksen sana että tämä tilanne oli/on ensimmäinen kaltaisensa maailmanhistoriassa, kiitos tiedon globalisoitumisen netin kautta. Ei ollut kokemusta mitä moinen kehitysmaiden siirtolaisvyöry aiheuttaa.


    • virheääunelmaa

      Muistaa tämä kun äänestätte, vihreiden kannatus on pohjalukemissa jo ruotsissa ja muualla euroopassa, niin tulee käymään suomessakin.

    • VihreäVoittaja

      Haukutte nyt väärää puuta. Totta kai haittamaahanmuutto on kaikin tavoin vahingollista Suomelle ja myös luonnolle, mutta oletteko huomanneet, että meidän kannatuksemme on paljon korkeampi kuin Perusuomalaisilla, jotka vastustavat tätä haittamaahanmuuttoa. Jos me tekisimme samoin kannatuksemme putoaisi jyrkästi ja kilpailisimme samoista äänestäjistä Perusuomalaisten kanssa,

      Demokratia toimii siten, että myös ihminen joka ajattelee ja toimii vastoin Suomen etua ja ympäristön etua on oikeutettu äänestämään oman maailmankatsomuksen perusteella ja me Vihreät annamme näille ihmisille kanavan vaikuttaa. Tässä on myös se etu kannaltamme, kun muslimien määrä tulee varmasti kasvamaan Suomessa olemme etusijalla heidän liittolaisikseen, koska juuri me olemme mahdollistaneet heidän asettumisensa osaksi Suomen kansakuntaa.

      • Wehreä

        Hienoa! Nyt myönnätte siis itsekin, että Vihreät on maahanmuuttajien puolue, eikä aja Suomen etua. Olemme muut tosin tietäneet tämän jo kauan, ettei siinä ole mitään kovin uutta.


      • poketon

        voi tuota vihreän haihattelun määrää, ei sillä ole mitään rajaa!


    • Vierastalihaa

      Eikös tää Touko käynyt vieraissa ja vaimo potkaisi pellolle?

      • fwdfrere6

        Kävikö peräti homostelemassa ja muija potki sen pihalle kuin lumiukon.


    • PunaisetDeRöda

      Tuohan on maltillinen luku viherpiipareilta! Aiemmin joku DeRödan sekopäämuija vaati kiintiön nostamista peräti 10 000:een vuodessa.

      • VihreäVoittaja

        Tämä on vasta pään avaus, koska emme halua heti säikyttää Suomalaisia. Jos tämä menee läpi, saadaan pää auki kiintiön jatkuvalle kasvattamiselle. Väkirikkaat Afrikan ja Lähi-idän maat tulevat mielellään tulevaisuudessakin luovuttamaan heikompaa ainestaan meidän rajatta kasvavien kiintiöiden täyttämiseksi.


    • Rosvokoplia

      Vihreät voi ottaa kaikki pakolaisensa omiin nurkkiinsa asumaan ja maksakoot kaikki heidän kulunsa myöskin. Suomalaisten veroeurot kuuluu ensisijaisesti suomalaisten kuluihin.

      • Sitätoivon

        Voi, tulisipa Laurasta presidentti, niin saataisiin joku roti tähän hulluuteen.


      • Surmapaikkaturistit

        Hyvät mahdollisuudet ainakin on. Olkaa tarkkoja, ketä äänestätte ja kuka lupaa mitäkin. Laura pitää ainakin lupauksensa, mitä maahanmuuttoon liittyy, siitä voi olla varma.


    • Työtkunniaan

      Vihreillä ei oo huolta huomisesta, ikuisia opiskelijoita. Eivät ole töitä tehneet, eikä
      Maksaneet veroa. Se on helppo olla koko maailman elintaso surfareitten sosiaalitoimisto, kun ei oo tarvinnut tehdä töitä. Haluavat samanlaisia laiskottelijoita kuin itsekin ovat .

    • sivaripakolainen

      Halla-aho: kiintiöistä on luovuttava = otetaan kaikki vastaa.

      • Somenavustajat

        Kiintiöistä on todellakin luovuttava, kunnes pystytään pitämään huolta edes omistamme. Kin. Ielä lopetetaan rahalliset tuet pakolaisille, niin lakkaa elintasopakolaisten ja oman edun tavoittelijoiden tulo maahamme. Rikolliset ja teroristit käännytettään jo rajalta ja poliisi poistaa sisäisin tarkastuksin muut Suomeen yhteiskunnallisesti kelvotomat. yksilöt.

        Näin oikeat pakolaisesaavat avun. Suomeen saavat tulla kaikki laillisesti, kunhan hedät voidaan tunnistaa. Anamme hätäapua, turvapaikan sitä tarvitseville ja autamme pääasiassa pakolaismaidwn lähiseuduilla. Kukaan autettavista ei voi jäädä Suomeen pysyvästi, vaan kaikkien on poistuttava lähimaihinsa mahdollsimman pian. Näin estämme maamme ja kansamme joutumisen muutoksen kouriin vastentahtoisesti.

        Suomi on suomalaisia varten, kuten kakki mutkin maat ovat omia kansalaisiaan varten. Se ei vähennä apuamme, vaan hyvänä maana voimme auttaa enemmän, jotta pakolaisuuden syyt vähenevät ja väestöräjähdys ensin pysähtyy ja sitten kääntyy laskuun.


    • sfsdfsdfsdf

      on aika ristiriitaista että vihreät vaatii humanitääristä viisumia otta suomeen voidaan tulla tääydelle yläpidolle hakemaan turvapaikkaa.....ja sitten jos se turvapaikanhaku osoittautuukin hyslyksi ja henkilä ei halua poistua maasta niin annetaaankin oleskelulupa täydellä ylläpidolla ja sosiaaliturvalla ????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe