Mamuvastainen AfD-puolue nousi hurjasti Saksassa.

kaperhana

Maahanmuuttovastainen AfD-puolue sai historiallisen kovan tuloksen tänään Saksan liittopäivävaaleissa ja nousi kolmanneksi. Vastaavasti kristillisdemokraatit ja sosiaalidemokraatit saivat historiallisen suuren murskahäviön samoissa vaaleissa. Tämä Saksan vaalitulos ennakoi superjytkyä Jussi-Halla-ahon johtamille perussuomalaisille tulevissa eduskuntavaaleissa Suomessa.

14

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ninnukkainen

      Eipä ole mikään ihme.En usko että kukaan terve ihminen missään taakanjakajamaassa enää voi hyväksyä tätä nykyistä politiikkaa ja veikkanpa että suurin osa jotka Saksassa krisuja tai demareita äänestivät ovat mamuja jotka ovat saaneet kansalaisuuden ja joita kohta on kaikissa maissa jo niin paljon että alkavat pyörittää politiikkaa mieleisekseen.Muutoksen on tapahduttava nyt.

    • kylläkansatietää

      Tuskin suomalaisista löytyy 13% Halla-Ahoa kannattavia.

      • kaperhana

        Jussi Halla-ahon johtama perussuomalainen puolue tulee nousemaan pääministeripuolueeksi selvästi yli 20 prosentin äänisaaliilla seuraavissa eduskuntavaaleissa Suomessa.


      • kansatietääkyllä

        Heh heh! Ootappas vaan! Et näemmä tunne suomen kansan syvien rivien mielipiteitä. Nykyistä hallitusta ja vanhoja paskapuolueita ei kannata enään kovinkaan moni. Veikkaan, että vaaleissa on paljon äänestämättä jättäneitä ja ne, jotka äänestävät äänestävät protestoidakseen. Tästä syystä protestipuolueet, kuten persut tulee saamaan ison äänisaaliin.


    • Mediapropaganda

      Valta- eli valhemediamme leimaa nyt vuorostaan Saksan omaa maata, kansaa, kulttuuria ja uskontoa puolustavan AfD-puolueen äärioikeistolaiseksi!?

      Ensin se oli populistinen, sitten oikeistopopulistinen ja lopulta ihan äärioikeistolainen puolue??
      Mitä vielä vai loppuiko jo skaala!?

      No onhan jäljellä tietysti natsirasistinen puolue tai pelkkä natsipuolue! Sehän resonoi niin ihanasti kiihkosuvakkien korvissa, kun Saksasta on kyse. ;-)

      • Jussi..Pussi

        YLE ja muu valhemedia vetää nyt selvästi linjaa, - jokainen joka ei ole maahanmuuttajamyönteinen on äärioikeistolainen.


      • jokaisenomaasia

        Ja olipa Orpo nyt naama mutrussa kun uutisissa spekuloi Saksan vaaleja. Varmaan vääryys tapahtui kun osa kansasta valitsi vapaassa maassa toisin. On se perkele kumma että ihmiset eivät saisi vapaasti valita ja näyttää mitä mieltä ovat!
        Mikä se on tämä Orpo päättämään ihmisten mielialoista. Painuisi sinne Pohjois Koreaan koko jätkä siellähän ei kai saa olla eri mieltä! Kyllä nyt Yle 1 varmaan rummuttaa seuraavan kuukauden tästä "väärästä" vaalituloksesta ja on "viisaita" valittuja kommentoimassa ajankohtais- ohjelmissa tästä hirveydestä. Ja mukaan otetaan tietysti se yksi toista mieltä oleva jolle ei juuri puheenvuoroa suoda ja jota kaikki räkyttävät kuin pahaiset rakkikoirat!


    • aihurrrja

      eikä pelkästään mamu vastainen, joko aloittaneet rakentamaan keskitysleirejä, kaikille muille paitsi afd:n koka nokille.

    • AjanKuva

      Vasemmistopaskamedian ja suvakkiöyhöjen peppukipuilusta päätellen tuo vaalitulos sattui kipeästi suvakkiääliöihin! :D

      Maailmanmatin "analyysiä" aiheesta odotellaan! Luultavasti tulee tänne väittämään, ettei afd saanut ainuttakaan ääntä. :DDDD

      Jos "valtamediaa" on uskominen, niin saksalla on käsissään valtava haaste. Tuo haaste on jopa tuota afrikan massavaellusta suurempi. Nyt pitää keksiä, että mitä tehdä noille 10 miljoonalle natsille(afd:n kannattajat), jotka varmasti ovat maailman pahimpia ihmisiä.

      Rakennetaanko saksaan uusia "toisinajattelijoille" tarkoitettuja vankiloita/leirejä, joihin nuo 10 miljoonaa ihmistä laitetaan? Hmm...pitäisköhän heiltä ottaa pois ihmisoikeudet, koska "rasismi"? Saattaa olla, että valtiolle tulisi halvemmaksi, jos näiden ihmisten omaisuus takavarikoitaisiin ja heidät terminoitaisiin noilla leireillä. Eihän kellään voi olla mitään tuota vastaan, koska "rasismi"?

      Saattaa kuullostaa ironialta, mutta valitettavasti tämä nykymeininki näyttäisi vievän tuohon suuntaan. Globalistit ja kulttuurimarxistit ajavat junaa tuohon suuntaan. Toivottavasti tämä uusi vasavoiman nousu on tarpeeksi suuri, jotta suunta saadaan vielä käännettyä. EU eliitti ja vihervasemmiston ovat nykypäivän natseja. Joka muuta väittää on aivopesty tai valehtelee!

    • HAH-Hah.ja.HAAA

      Ylepaskakin oli valmistautunut valtavaan riemijuhlaan Merkkel Hitlerin tyttären riemuvoittoon, mutta aamuteeveessä oli piilottanut jutuntekeleen vasta KOLMANNEKSI, kun natsien kannatus vähenikin yllättäen 25% !

    • qåaäzm

      Painakaa ns. suvaitsevaiset mieleen tämä: Mitä enemmän mokutatte, sitä enemmän kansallismieliset nousee vaaleissa. Tämä on nähty Ranskassa, Usassa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa. Suomessa viiveellä. Ottakaa opiksenne, jos meinaatte pärjätä vaaleissa.

      • qåaäzm

        Mikä onkaan tilanne neljän vuoden päästä, kun matutus on edennyt uusiin lukemiin ja sfääreihin? AFD on suurin puolue tällä menolla. Sitä (suvakit) saa mitä tilaa.


    • Kauhea8

      Tietenkin hyvä, mutta kuitenkin Merkeleen puolue on edelleen suurimpana hallitusta muodostamassa. Ilmeisesti ylisyyllistettyjen saksalaisten mielestä mokutusta tarvitaan vielä lisää. Lisäksi siirtyneet äänet jakautuivat kaiken maailman pikkuhörhöpuolueille. Totuuden löytämiseen menee siis vielä aikaa. Sääli vaan, että me muutkin eurooppalaiset joudumme kärsimään tuosta sekoilusta.

    • Näin.naapurissa

      Epäilen vahvasti vaalivilppiä tapahtuneen kun ei enempää Merkkel tippunut. Ranskassakin Macron pääsi vilpillä toiselle kierrokselle. Oli lähettänyt kahdet vaaliliput ulkomailla asuville ransakalaisille! 500 000 ulkomailla asuvaa pystyi äänestämään kahteen kertaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe