Pitäisikö USAn tehdä

Gfjgjguhc

ennaltaehkäisevä isku Pohjois-Koreaan?

5

61

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinaehkäratkaisipelin

      Kiina taisi nyt liittyä taloussanktioiden ylläpitäjäksi Lännen puolelle eli ratkaista pelin ja jos Venäjä ja Iran vielä tekee niin,ei Pkorealla ole mitään mahdollisuutta voittaa mitään sotaa.

      Trumpin ei tuolloin tarvii muuta kuin odottaa vain ajan kuluvan,mutta tosin humanitaarinen apu on kyllä järjestettävä muuten Pkorean kuningas näännyttää kaikki nälkään Lännen vain katsellessa.

    • KurjuudenMahdollistajat

      Asian ratkaisu ei ole tilannetta mahdollistava ja ylläpitävä "humanitaarinen apu". Silloin kun ihminen tai kansa itse aiheuttaa ongelmiaan, heitä ei saa auttaa. Näin on esim. alkoholistin kanssa. Niin kauan kuin lähimmäiset säälittelevät ja tukevat alkoholistia, hänen ei itse tarvitse itse ryhdistäytyä, lopettaa väärää elämäntapaansa. Näin lähimmäiset vain pahentavat hänen aina alemmas menevää tilaansa.

      Näin on myös islamilaisten maiden, kuten Syyrian kanssa. Niinkauan kun humanitaarista apua lähetetään, se menee suoraan aseisiin ja kurjuus vain kasvaa.

      Myös P-Korea on ajettava siihen tilaan, että sen kansa ITSE nousee rikollisia hallitsijoitaan vastaan, sillä rikollisiahan he ovat. Siinä vaiheessa, kun syntyy vallankumous, silloin voidaan antaa tukea kansalle, mutta ei ennen sitä. Ihmisen itsesuojeluvaisto pakottaa hänet henkihievereissään lopulta tekemään itse jotain.

      Veikko Hursti aloitti varsin näyttävän köyhäinavun, jolla keräsi kylläitselleen lähes pyhimyksen maineen ja sai monta kehuvaa kättelyä jopa presidenteiltä, mutta mitä hänen työstään seurasi: kurjuus kasvoi heti silmissä. Esim. alkoholistien ei tarvinnut enää senkään vertaa laittaa omaa rahaansa ruokapuoleen, kun Veka jakoi safkat. Jäi enemmän, millä ryypätä. Niin kauan kuin on ilmaisruokajonoja, ne jonot vain kasvavat.

      Ei siis mitään humanitaarista, väärää apua yksilöille tai kansoille, joiden oma elämäntapa mahdollistaa kurjuuden. Ne itkuisat kuvat Syyriasta ovat säälin keräämistä varten, jotta kiltit ihmiset heltyisivät ja... rahoittaisivat lisää sotaa! Ei itku auta, ellei itse ryhdistäydy ja ala käyttäytyä ihmisten tavoin. Muslimit ovat tottuneet kiukutteluillaan, itkuillaan ja kirkumisillaan saamaan muista ihmisistä hyödyn. Aikuiset typerykset. Se on heidän oma valintansa.

      Mutta itse en anna esim. SPR:lle enää lanttiakaan. Minusta he eivät hyödy. Tältä suunnalta ei enää heru vähäistäkään lämpöä, tai sääliä vilpittömien ihmisten lähimmäisenrakkauden väärinkäyttäjille.

      • obh123

        Ehkä ratkaisu olisi enemmän dialogia, jossa tarjotaan ratkaisua viattomien kansalaisten ongelmiin ja todellakin ehdotetaan mikä on ongelmana. Jos ongelma on juoppo, jihadisti tai despootti, ilmoitettaisiin kaikille osapuolille että mittavaa avustustoimintaa elintarvikeavussa ja jälleenrakennuksessa yms. on tulossa jos sitoudutaan tiettyihin avustajien arvokkaina pitäviin periaatteisiin. Se on sitten pallo hädänalaisen omallatunnolla käyttääkö hän hyväksi järjestelmää. Juoppokin pitäisi saada hoitoon ja siihen liittyy dialogia ja hoitoon suostumista. Jos lähimmäiset näkee juopon juopottelevan, vastuu olisi lähimmäisillä antaa kritiikkiä, ei niinkään että todella hädänalainen ihminen joutuu kärsimään. P-Korean johtajaa voisi vaikkapa evankelioida jos se auttaisi hänet ymmärtämään että hän ei olekkaan se Jumalan sijainen maassaan.


    • Sven-Dufva

      Eivät maailman kansalaiset tahdo sotia.- Vaan vallanpitäjät, parasta koota vallanpitäjät areenalle, siellä saavat toisiaan tapattaa !

    • Kimsalaliitonuhrinako

      Miksi länsi ei vain mene Pkoreaan ja pidätä tuon Kin jon unin,ja tuo sen vankilaan länteen? Ei sillä kuitenkaan ole tusinaa enempää henkivartijoita ympärillään,joten joukkueellinen miehiä pystyis sen tekemään,tainnuttais ja tois lännen puolelle kuulusteluihin ja syytteseen joukkotuhonnan valmistelusta,tuolloin nähtäis oliko ainut johtaja Pkoreassa ja päättyykö Korean kriisi siihen,vai onko muita johtajia jatkamaan vai onko Kim peräti salaliitonuhri,jota on vain kenujen puolesta ohjailtu heille oikeaan suuntaan luulemaan olemaan suurempi johtaja kuin onkaan?

      Kim jon unin pidättäminen ,ei tappaminen,koska pitää kuulustella, olisi joka tapauksessa pienemmän tuhon tie koko maailmalle,kuin antaa asioiden eskaloitua ydinsotaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe