Kunnanjohtajan irtisanoutuminen

Onko tietoa miks kunnanjohtaja on irtisanoutunut? Syynä kerrotaan "henkilökohtaiset syyt"...
Eikö kriisikunnan johtaminen enää viehättänyt?
Ilmianna
Jaa

87 Vastausta


Kiitos aloittajalle ajassa 19.25 tienasin 500 e!!
1
Ilmianna
Jaa
Ollos hyvä!!! 😂😂😂😂😂
Tuosta summasta kuuluis osa mulle tsi ainakin kahvit Nelimarkassa... ;)
Ilmianna
Jaa
Miksi kunnanjohtajat eivät viihdy täällä? Olisiko aika katsoa peiliin ainakin osalla väellä. Poukkoilevaa on ollut tekeminen ja syyllinen on aina naapurissa. Veikkaan, että kukaan tervejärkinen ammattilainen ei tule hakemaan tänne kunnanjohtajaksi.
Ilmianna
Jaa
Vimpelin touhu on koko viime vuodet ollut silkkaa harhaanjohtamista. Ei siinä viihdy rehelliset virkaihmisetkään.
Ilmianna
Jaa
Oisko pidetty vähän niinku juoksutyttönä? Että ei oo oikein osattu arvostaa.
Ilmianna
Jaa
Haisee siltä, että kepulaiset ovat nyt paskantaneet pahemman kerran omaan pesäänsä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä haisee sinulta itseltäsi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hakeeko hän uudelleen Lapuan pestiä ?
Ilmianna
Jaa
kuka johtaa vimpeliä? Kuka! Pikku piirikö? Tehkää jotain pian on vimpelinpyyhkäisty kartalta , katsokaa nyt kyläänne. Syy ei ole naapurissa vaan kunnanrajojen sisällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Valtuusto johtaa Vimpeliä, ja valtuuston pj on haloon Seppo Tuomisalo. Kokemukseni mukaan aivan tolkun mies paikallaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vihje Vimpeliin; lyökää hynttyyt yhteen Lappajärven kanssa ja sitten neuvottelut Alajärvi/Kauhavan kanssa SOTESTA, joka on valitettavasti siirtymässä jälleen seuraavalle hallitukselle, eli yhteistyö Vimpeli/Lappajärvi odottaa. Terveyskeskus palvelut jatkuvat entiseen malliin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyselkää nyt kunnanjohtajan aikaisemmiltakin työpaikoilta kuinka on asiat sujuneet? Iloisella naamallako
Ilmianna
Jaa
Ilmajoen kunnanjohtaja Seppo Pirtukoski on kohta vapaana aloittamaan työt, voi ottaa mukaansa päri jäärää kepulaistakin jos kiltisti pyydätte.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Omasta takaakin löytyy monta oisko joku insinööri pätevä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kysykää kunnanjohtajalta itseltään
Ilmianna
Jaa
Taitaa olla niin että yli kävellään mennen tullen ja varsinkin nyt tämän tuomisalon komennon alla.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Täytyy irrotella tosiasiaa kuntajohtajan valintaa joku mainitsi että joku kävelee
jonkun yli mennen tullen hänen mainitsema tuomisalo ei tule kävelemään kenenkään yli uuden kuntajohtajan valinnan tullessa ajankohtaiseksi täytyy olla paukkuja vähän enempi taskussa joten äskeiselle vaan ole huoletta sen suhteen. Parit sanat vielä maakuntauudistuksesta ehkä joskus jos tulee voimaan näillä edellytyksillä uskoni on siihen tulee vielä rajuja uudistuksia kuntanäkökohtaiseen tarkasteluun koskien jatkossa varsinkin pikkukuntien saamia rahoituksia
jotka näillä näkymin loppupeleissä tulee valtionapuna tähän olisi maakuntavero ollut parempi vaihtoehto mutta siitä näillä näkymin luovutaan sen vaikeuden takia jos ei päästy yksimielisyyteen kepu vetämä olisi tullut mutta porvari näkökulmasta tätä ei hyväksytty niillä edellytyksillä rasapuolisuuden vuoksi. Tilanne kuitenkin tulee vaikea meidänkin kunnan osalta
joudumme moniin yhteistoiminta palveluihin joka tapauksessa, suurimpana tietty terveyspalveluitten saatavuus jatkossa tasapuolisesti joudumme näiltä osin asian hoitamaan Alajärven kaupungin keskitetysti palvelun kautta varsinkin arkipäivien osalle. TERVEYSBUSSI
palvelu tulee hoitamaan sitten ei kiireetöntä hoitoa asiakkaille, verenpaine, diabetes, osin vanhuspalveluita jotka vielä on kotihoidossa. Tässä vähän availin asukkaita koskeviin tärkeisiin
asioihin jotka on tulossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näin puhui Zarathustra.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tänne tarvitaan vaan mielenterveysbussi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Näkyi olevan tuo bussi Alajärvellä viimeiset 3 vuotta -sielläkun tuota materiaalia riittää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on mammografiabussi, olet nähnyt väärin 😊
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tervehdys. Maakunta uudistukseen palatakseni vielä kuntanäkövinkkelistä asutuksellinen tasapuolisuus pienten ja isojen kuntatasolla. Kaupunkiseutu katsoo ihan eritulokulmista mitä näinkin pienet kunnat johtuen väestöpohjasta jolloin kaavoitusta voidaan lisätä moniin paikkoihin
tilanne tulee olemaan hyvin haastava meidän kokoisissa kunnissa väestöpohja on liian pieni kuntarakenteen kasvattamiseen tonttipolitiikalla., tämä tulee olemaan hyvin vaikeata saada kaavoituksella lisää asuntoja kunnnan asukkaille johtuen tietty nuoret eivät halua työpaikan puutteen takia rakentamaan, tietty tarvitsemme joitain alueita paluumuuttajia varten jotka haluavat syntymäkuntaan viettämään eläkepäiviä jotka ovat hyvin tervetulleita.
Sanosin nyt kunnan ei pidä enään yhtään kaavoittaa lisää lisää tonttimaata nykyisillä pärjäämme
todella pitkälle eikä tehdä turhia viemäröintejä turhien kustatannuksien välttämiseksi.
Kuntientalous tilanne tulee rajusti heikentymään MAAKUNTAUUDISTUKSEN MYÖTÄ,
varsinkin meidän pienessä muuttotappio kunnassa , yritysten kiinnostavuus varsinkin uusien yrittäjien kohdalla lähikunnista muuttohalua kuntaan kyselyiden pohjalta on heikko, johtuen monista tekijöistä. Joudumme jatkossa pärjäämään olemassa olevilla yritystoiminnalla joista on tulee lähivuosina lopettamaan toiminnan moninaisiin syihin vedoten, joita nytkin jo nähty eri toimialoilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näin puhui pannulahakka
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mitä kuntia ja kaupunkeja tuo maakuntauudistus kurittaa kovimmin, varmaan niitä jotka tähän asti on olleet suurimpia tukirohmuja?
Ilmianna
Jaa
Mihin kunnanjohtajaa tarvitaan? Ei mihinkään ainakaan vimpelissä ,kunnanjohtajalta vaaditaan paljon mutta hänen sanomisilla ei ole mitään merkitystä täällä. Turha virka.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Pakko oikaista vääriä käsityksiä ensinnäkin joku mainitsi Tuomisalo olisi joku päättäjä
joka kaikesta päättää sanon takuu varmasti ei riitä paukut siihen hommaan. Täytyy sanoa edelliselle kirjoittajalle totta toinen puoli tarvitaanko kunnanjohtajaa hyvä pointi kirjoittajalta.
Maakuntauudistus tulee olemaan hyvin vaikea pienille kunnille Vimpeli on siinä joukossa mukana, ykkösasina siihen vaikuttaa kuntana kun ei olla OMAVARAISIA eletään nykyhetkenä valtiontukien varassa pahoin pelkään tukien poistuessa olemme täysin SEINÄJOEN MAAKUNTAHALLINNOLTA eripalveluihin tukieurojen varassa, näitä pitää jatkossa hakea joka vuosi joista emme itse tule päättämään, pahoin pelkään emme saa edes edustajaa sinne Alajärvellä on yhden kahden paikka , eli edustus MAAKUNTAHALLINTOON tulee olemaan kova ongelma pienille kunnille jotta kuntalaisten kaikki edut turvataan tasapuolisesti kuntien välillä.
Tässä tulee olemaan PERUSTUSLAKIIN perustuva tasapuolisuus, miten kunnat siinä tilanteessa todella ovat tasavertaisia, tähän tullaan vielä palaamaan jotta erilaiset väestöpohjaltaan kunnat pystyvät hoitamaan lakisääteiset palvelut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olen lukenut näitä tuohiperänmaisterin kirjoituksija, ja tullut siihen tulokseen hän on järkevä mies.Hänellä tuntuu olevan sitä oikijaa tietoa ja ymmärrystä, jota siellä vimpelissä kipeästi tarvitaasiin. Olisko hänessä ainesta kunnanjohtajaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Alajärven tukieurojen suhteen, nehän on saaneet niitä melkoisen paljon enempi kuin pienet kunnat järviseudulla?
Ilmianna
Jaa
Tää maisterin sote-provoilu taisi mennä tänään valtakunnallisen infon mukaan metsään ja syvälle sinne.
Ilmianna
Jaa
Kuuleppas kaveri maisteri minustakin on oikeassa tässä tulee kilpajuoksu kuka palvelut tuottaa
maisteri tarkoittaa palveluitten tuottaja on jatkossa varsinkin terveyshoito täytyy keskittää
sanosin kanssa joka kuntaan ei tule terveysasemaa
Ilmianna
Jaa
Maisterin tietous taitaa osua nappiin
Ilmianna
Jaa
Maisteri ikävä kirjoita kuntatilasta joko olet tullut matkalta
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Kiitoksia vaan olin todella matkalla puolittain työmatka . Sanosin tähän missä kuntatalous makaa sanosin siihen nykyhetkellä ei mitenkään mairittelevia talouslukuja. mitä pääsin lukuja analyyttisesti tarkentamaan. Nähtävissä on tulevaisuuden suhteen tilanne saa maakuntahallinnon ottaessa asiat pihteihinsä ja silloin punnitaan kuntatalouden omavaraisuus kestävyys valtion nykyhetkellä antamien valtiontukien poistuessa jolloin anomukset täytyy tehdä maakuntahallintoon Seinäjoelle. Tähän viitaten olen näistä monissa lausumissa viitannu miten asiat tulee rajusti muuttumaan lähialueen kuntasektoreilla tästä vaan monetkin eivät halua kirjoitella jopa valtuutetut laittavat päänpensaaseen eivät halua jostain syystä ottaa tätä puheiksi
tästä pitää keskustella ei tämä tuleva uudistus ajankohta mene ohi mitenkään salailulla pakko se vaan kohdata mitä aikaisemmin sitä paremmin siihen pystyy monin tavoin avastamaan. Kiitoksia taas kerrotaan lisää kuhan ehdin tähän tärkeään asiaan paneutumaan.
Ilmianna
Jaa
Täytyy sanoa maisterilla on toden tuntuisia kommentteja olen täysin samaa mieltä huonot ajat tulee olemaan näkeehän sen jo vanha-erkkikin kylän raitti on hiljainen kuin hautuumaalla ja sivukylät kuihtuu täysi pois
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näin puhui Zarathustra
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Maisteri tuntuu olevan ainoana tilanteen tasalla
Ilmianna
Jaa
täytyy yhtyä rampakanmielipitteeseen maisteri tuomat asiat tulee toteutumaan on niin sekava tämä sote ei tule tänne muuta kuin se TERVEYSBUSSI josta MAISTERIon kirjoittanut joka muuta väittää puhuu sekavia
Ilmianna
Jaa
Potkut sai.
Ei saanut hallitusta ymmärtämää,
"mitään en ole tehnyt, silti laiskaksi moittivat."
Alajärvellä on kyvykkäitä....
Maistereita ja muita jo tehtävään yrittäneitä.
Ilmianna
Jaa
Hakijoita oli muistaakseni yhdeksän ja vieläpä päteviäkin. Miksi ei heistä ketään valittu vaan jatkettiin hakua?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mietin minäkin! Ihmetellä täytyy, mitä lie hakevat...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hakevat varmaan sopivan nöyrää vielä pariksi vuodeksi käskettäväksi, mutta edes pikkuisen rutiiniasioita osaavaa, kohtahan isot asiat hoidetaan enimmäkseen aivan muualla.
Ilmianna
Jaa
Asiat pitkittyy ja MAISTERIN tiedot senkun toteutuu täällä
Ilmianna
Jaa
Miten olisi jos Nelimarkan kahvilaan laitettaas idealaatikko johon sais kaikki paikallaolijat laittaa äänestyslapun kulloisestakin ajankohtaisesta asiasta,kunnan läppäri olisi myös jossa olisi mahdollisuus äänestää,eniten ääniä saanut mielipide voittaisi.Jos tomittaisiin tähän tapaan Vimpelin demokraattinen kommunismi nousisi aivan uudelle tasolle,
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Minua on pyydetty antamaan lausunto näistä tulevista kunnanjohtaja hakijoista KUKA ON PÄTEVIN HAKIJA TULEVAAN TEHTÄVÄÄN. Hakijoitten CV-TARKASTELUN pohjalle vetää pätevin ja sopivin joka ottaa haasteen vastaan ja pystyisi jotenkin saamaan Vimpelinkunnan hyvälle kasvupohjalle vaikka haastetta tulee olemaan tasetta ajatellen. No sanompa sitten kuka tullaan valitsemaan parhain henkilö on KÄRKKÄINEN jolla on pystyvimmät tiedot taidot näistä hakijoista, tämä toinen JÄMSEN hänellä on liian monta paikkaa ollut samoissa tehtävissä tavallaan voidaan sanoa HEITTOKEPPI joka on tietty huono meriitti, eli KÄRKKÄINEN on tuleva KUNNANJOHTAJA VIMPELIIN ja toiseksi hänellä on se oikea suuntainen maisteri koulutus joilla taas muilla hakijoilla ei ole insinööristä puhumattakaan.. Sitten palatakseni vielä terveysasema keskusteluun josta paljon erinäköisia keskusteluja saatu aikaseksi, ALAJÄRVEN TERVEYSKESKUS tulee olemaan se VIMPELIN PÄÄTERVEYSASEMA josta niin monesti ennenkin kirjoittanut joten
tämä tällä erään kumoan muut turhat huhutiedot.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kumoaisit vaikka keppanaa tai vahvempaa, ei huhuja. Mikä luulet olevas huhuja kumoamaan kun monta kertaa niitä olet myös levitellyt. CV:t/hakijatiedot ei ole julkisia eli höoöjä laittoi hraH. taas. No mikä ketäkin kuumottaa ja keksii titteleitä jotta pääsöö leveilemään. Mistä maisteri on MAISTERIN tutkintonsa ja paperinsa hankkinut? Laalaalandiasta elikkä mielikuvitusmaasta?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eioopyydetty kirjoitti:
Kumoaisit vaikka keppanaa tai vahvempaa, ei huhuja. Mikä luulet olevas huhuja kumoamaan kun monta kertaa niitä olet myös levitellyt. CV:t/hakijatiedot ei ole julkisia eli höoöjä laittoi hraH. taas. No mikä ketäkin kuumottaa ja keksii titteleitä jotta pääsöö leveilemään. Mistä maisteri on MAISTERIN tutkintonsa ja paperinsa hankkinut? Laalaalandiasta elikkä mielikuvitusmaasta?!
Maisteri tais asiat päättää (Eioopyydetty syö paskas)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Täytyy sanoa maisteri veti maton alta eräiltä ja uskon maisterin joka sanaan tähän tulevaan valintaan
Ilmianna
Jaa
Kyllä maisterin tiedot oikeassa kärkkäisellä on parhaat paperit on tuleva kuntajohtaja
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Kyllä tulevan kunnanjohtaja Kärkkäinen hän on pätevin mitä tähän nyt tärkeään tehtävään totta hitossa ymmärrän monia eri näkökulmia yritetään tuoda vielä viime hetkellä hyvä niin, viimeisissä mitä tarkisteltu eri ehdokkaiden hyvyyksiä on hänellä parhaat edellytykset nousta kunnan johtotehtäväään tähän on päädytty kaikkien tähän päätökseen osallistujien kesken, joten tulos on selvä julkistaminen enään sen asian suhteen. Toivotan tervetulleeksi. Eipä tässä muuta tähän liittyvää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ookko tosissas? Että kh sulle kertonut tarkistelut ja päätymiset 'päädytty päätökseen osallistujien kesken'? Muistakko miten kävi kuntaliitosjorinoitten kanssa? Oomma alajärvisiä nyt. Eekäkö miten se nyt menikään? Ja terveysbussi kaupan päälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onkos se tämä tuohiperänmaisteri sama joka "tiesi" varmasti että Vimpeli liitetään Alajärveen ?

Vimpelin seuraava johtaja tulee Lohjalta ja on sukunimeltään Jämsén. Koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri.
Ilmianna
Jaa
Katos taas koirat haukkuu paskot haisee olisko vielä alajärvisiä maisterilla on tiedot
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Olin lomalla ja tuli paljon yksityispyyntöjä kommentoida tositieto asioita Vimpelin kunnanjohtajan loppusuora valinnoissa olevista ehdokkaista kuka olisi se joka nostaisi Vimpelin huonosta taloustilanteesta kuiville jaloille. Aikaisemmin kyllä sanoin vahvasti ja eipä ole ajatus muuttunut mitenkään ehdokkaiden kannalta paras on KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN mitä tulee tämän insinöörin tietojen katsomiseen ei mitenkään vakuuta hänen taidot, ja toisaalta mihinkään Seinäjoen maakuntaan kuuluvana ei missään kunnassa ole insinöörin taidoilla olevaa kunnanjohtajaa se siitä sitten, sitä riskiä ei nyt kannata hyödyttää. Samoin pakko sanoa myös tämän naishakijan suhteen ekonomi taustaisen henkilön sukupuoli lähtöisesti ajatellen kokemusta siihen on liian paljon entisestä naispuolisesta johtajasta joten valinta ei kohdistu häneen millään mittarilla. Lopuksi vielä tuleva Vimpelin kunnajohtaja on TIMO KÄRKKÄINEN, eikä hänen valintansa ole mitenkää huono tähän tilanteeseen ja minun valintaan vaikuttaa hänen hyvät henkilökohtaiset kyvyt pärjätä muidenkin ihmisten kanssa joista on hyvät meriitit, täällä viimeiset kolme valintaa mitkä valittu on olleet todella surkeat lähtökohdat pärjätä. SUMMANA SANOISIN VALINTA ON HELPPO SUORITTAA NÄILLÄ MENNÄÄN
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
minnesotassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ohoh ei voi muuta sanoa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hämmästyttävää, että ei ole soitettu entiselle työnantajalle! No pian tulette huomaamaan....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olipa maisterilla vakavaa asiaa muuten olen samaa mieltä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
tuli paljon yksityispyyntöjä kommentoida --kukas sen kissan hännän nostaa ellei itse!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Omakehuparas kerroppas itse miten se valinta sujuu ja kukahan se valittu ompi odotamme vastausta, elä vaan väitä että olen maisteri
Ilmianna
Jaa
seuraamme kyllä maisterin tieatoa tässä valinta asiassa
Ilmianna
Jaa
Nyt pääsee kunnanjohtajan valintalautakunta helpolla kun maisteri on tulevan kuntajohtajan valinnu olisko parempi jos eivät enään edes kokousta asiasta
Ilmianna
Jaa
totta maisteri valitsi eii huoono
Ilmianna
Jaa
Tätä palstaa taitaa sen huonon tason takia enää katsella/kommentoioda vain eläkeläiset.
Nuorissa on tulevaisuus!
Ja tää maisterikin on osoittanut olevansa dinosaurus joka ei kykene uudistumaan missäänvaiheessa eli sukupuuttoon kuolemassa.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Kohta saamme virallisen tiedon KUNNANJOHTAJAN NIMITYKSESTÄ näitä on käsitelty CV-TIETOJEN POHJILTA joista yksimielisiä puheenvuoroja joiden pohjalta annetaan viralliset suositukset päättäjille, jotka ovat hyvin saman suuntaisia mitä itsekin CV- pohjalle olen tullut mulla tietty on henkilökohtaisia tuttavuuksia monenkin kanssa näiden pohjalta on helppo asettua tämän taakse hänen henkilökohtaisten omanaisuuksien vuoksi ei kunta johtaminen ole yksittäisasian tahoinen vaan siihen riippuu ihmisen kohtaaminen muiden ihmisten kanssa pärjääminen ja silloin näkemykseni on vakaasti KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN se täytyy vielä uudelleen mainita, hänen taidot on CV-PARHAAT sekä monista eri tehtävistä yhteiskuntatasolla kokemuspohjaiset, jotka muilta noviiseilta puuttuvat. Oli vielä otettava kantaa vääriä huhuja trollien taholta oli monissa portaaleissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aha, nyt tietää tämä mukatekomaisteri ei-julkiset CV-tiedot. Ja vielä tunteekin, nämä hakijat, kyllä käy kateeksi. Vai viittasiko vaan siihen, että tuntee valintatoimikunnan? Meidän valtuutetut on aika monelle tutut, eräille jopa sukua. Mitä kautta maisterille voi näitä fantsuja yksityispyyntöjä laittaa? tuohiperanmaisteri (ät) göömeili piste com? Tai mennä pyörimään Opintielle ja huhuilemaan maisteria. Siinä asuu moni oikea maisteri myös.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Katso ettei paska lennä suuhun kuhan maisterin tiedot toteutuu
Ilmianna
Jaa
Kyllä tieto pitää paikkansa maisteri on tietohenkilö epäilen kuka tämä ompi
Ilmianna
Jaa
Juu maisteri on kunnanjohto henkilöitä pakosta oltava tietää missä valinta prosessi menossa ihan hyvä kun julkistaa tietoja
Ilmianna
Jaa
Kuulin huhun että uusi kunnanjohtaja valitaan tällä viikolla maisteri voisi vahvistaa onko totta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Eikö Vistinperällä lueta lehtiä? Kahta valtuusto vielä haastattelee perjantaina ja valinta tehdään maanantaina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kentaurilainen kirjoitti:
Eikö Vistinperällä lueta lehtiä? Kahta valtuusto vielä haastattelee perjantaina ja valinta tehdään maanantaina.
Keitä haastatellaan ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lueppa naapurin Ilkasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eipä tule ilkkaa työtön olen kerro vaikka keitä ovat
Ilmianna
Jaa
Olipa naapuri kaupungin hallintojohtajan paikalle paljon hakijoita ja kaikki taisivat olla vielä korkeammin koulutettuja, mitä meidän kunnanjohtaja ehdokkaat. Pisti kyllä silmään asia lehdestä. Ehkä se on sitäkin, että tänne ei kukaan viisas lähde hakemaan paikkaa, vain riitoja ja ulos potkimista jatkuvasti Ja työnteosta ei tule mitään. Alajärvellä saa tehdä työtäkin ja kaupunki koko ajan kehittyy, myös maine hyvä naapurilla, esim. verratessa vaikka meihin.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Monet ottaneet yksityisesti yhteyttä Kunnanjohtajan valinta prosessiin missä ollaan menossa, tilanne nyt valinta on tehty ,Tuleva VIMPELIN KUNNANJOHTAJA ON TIMO KÄRKKÄINEN joten turhat kirjoitukset muiden puolesta on täysin turhia nimityksen julkaisua vailla vailla oleva nimitys. NÄILLÄ MENNÄÄN
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Äsken soitti yksi valtuutettu koskien nyt vellovaan kunnanjohtaja valintaan jopa on aktiivisesti eräitten taholta annettu ymmärtää kuka tähän vaativaan johtaja paikkaan olisi sopiva henkilö, tälläinen toiminta on edesvastuutonta toimintaa, kyllä valinta joka kyllä jo päätetty priteerit kohdistuu oikeaan henkilöön tästä on turha enään mitään trollia saada aikaiseksi vihanlietsontaa joitain vastaan. Annetaan uudelle johtajalle nyt täysi rauha hoitaa tulevia todella haastavia asioita, tulossa on soteasiat maakunta vaalit nyt ei vanhoja juttuja enään varaa nostella käsiteltävksi, ettei vaan toistu tämä mikä koski edellisiä kunnajohtajia olisivat vaan parivuoden pestin kestäviä ja sitten lähtö hermolomalle kun huomasivat ettei mitkään hyvät asiat edenneet. Tulossa on suuret muutokset jotka vaikuttavat koko kunta kentään, näistä voidaan tehdä uudet juttusarjat kuhan kiireiltäni ehdin leipätyönohessa.
Saamme todella hyvän kuntajohtajan jolla vankka kokemus monista kuntakenttään sopivista tehtävistä mitä tämä kunta tarvitsee kääntääkseen kunnan positiiviselle uralle, aikasemmin olen tuonut nimen jääköön se nyt sanomatta. NÄILLÄ MENNÄÄN
Ilmianna
Jaa
positiiviselle uralle..
olet myöhässä se on jo tapahtunut!
ja tietääkseni kuntien asioista päättävä elin on aivan joku muukuin kunnanjohtaja pelkästään.
Ilmianna
Jaa
On tämä maisteri mahtava henkilö voi olla nainenkin
Ilmianna
Jaa
Hei--nainen ei voi olla noin ajattelematon sanoissaan.
Ilmianna
Jaa
Toi oli niin typerä kirjoitus mikä voi odottaa
Ilmianna
Jaa
maisteri on trolli, joka nauttii provoilusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä minua harmittaa, että tuolaista tekstiä näkee vimpelin palstalla. Ja sitten ollaan muka niin SIVISTYSKSENLISIÄ. Yrittäkää valistaa itseänne ja läheisiänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Totta maisteri on ainoa joka osaa kirjoittaa ja ajatuksia sitten näitä koiranleukoja eli trolleja riittää jotka paskoo housuihin onneksi omiin
Ilmianna
Jaa
Maisteri voisi jatkaa eläkepäiviensä viettelyä , eikä sekaantuisi oikeiden päättäjien tekemisiin. Valtuutetut tekee päätöksensä ilman kaikenlaisten maisterien provoilusta huolimatta.
Ilmianna
Jaa
Katos heti trolli tuli palstalle kun maisteri todella tietää asiasta koirat haukkuu karavaani kulkee
Ilmianna
Jaa
Kyllä täytyy todeta ,että tällä tuohiperämaisterilla on arvokasta tietoa ja osaamista, Vimpeli ei sitä vai valiettavasti osaa hyödyntää.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Kiitoksia paljon ja miksi naishakijan kohdalle ei arpa osunut ei uskallettu enään naista valita, tietty asian ratkaisi nyt valitun koulutuspohja ja kokemus joka sopii kunnanjohtajan virka tehtävään, tietty keskusteluissa ei ihan yksimielisiä oltu mutta sehän kuuluu pelin henkeen. NÄILLÄ MENNÄÄN
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kunnanjohtajan irtisanoutuminen

Onko tietoa miks kunnanjohtaja on irtisanoutunut? Syynä kerrotaan "henkilökohtaiset syyt"...
Eikö kriisikunnan johtaminen enää viehättänyt?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta