Kunnanjohtajan irtisanoutuminen

Kuntalaisen

Onko tietoa miks kunnanjohtaja on irtisanoutunut? Syynä kerrotaan "henkilökohtaiset syyt"...
Eikö kriisikunnan johtaminen enää viehättänyt?

86

3075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vedonlyöntikannattaa

      Kiitos aloittajalle ajassa 19.25 tienasin 500 e!!

    • Kuntalaisen

      Ollos hyvä!!! 😂😂😂😂😂
      Tuosta summasta kuuluis osa mulle tsi ainakin kahvit Nelimarkassa... ;)

    • Siitinpertti

      Miksi kunnanjohtajat eivät viihdy täällä? Olisiko aika katsoa peiliin ainakin osalla väellä. Poukkoilevaa on ollut tekeminen ja syyllinen on aina naapurissa. Veikkaan, että kukaan tervejärkinen ammattilainen ei tule hakemaan tänne kunnanjohtajaksi.

    • Kulissikalle

      Vimpelin touhu on koko viime vuodet ollut silkkaa harhaanjohtamista. Ei siinä viihdy rehelliset virkaihmisetkään.

    • Vvoiskko

      Oisko pidetty vähän niinku juoksutyttönä? Että ei oo oikein osattu arvostaa.

    • Kulissikarita

      Haisee siltä, että kepulaiset ovat nyt paskantaneet pahemman kerran omaan pesäänsä.

      • Uskalikkovaan

        Kyllä haisee sinulta itseltäsi!


    • kaupunginjohtajaksiko

      Hakeeko hän uudelleen Lapuan pestiä ?

    • Tuulipuhaltaajärveltä

      kuka johtaa vimpeliä? Kuka! Pikku piirikö? Tehkää jotain pian on vimpelinpyyhkäisty kartalta , katsokaa nyt kyläänne. Syy ei ole naapurissa vaan kunnanrajojen sisällä.

      • Sääskenperältä

        Valtuusto johtaa Vimpeliä, ja valtuuston pj on haloon Seppo Tuomisalo. Kokemukseni mukaan aivan tolkun mies paikallaan.


      • kraateri

        Vihje Vimpeliin; lyökää hynttyyt yhteen Lappajärven kanssa ja sitten neuvottelut Alajärvi/Kauhavan kanssa SOTESTA, joka on valitettavasti siirtymässä jälleen seuraavalle hallitukselle, eli yhteistyö Vimpeli/Lappajärvi odottaa. Terveyskeskus palvelut jatkuvat entiseen malliin!


    • Kjtat

      Kyselkää nyt kunnanjohtajan aikaisemmiltakin työpaikoilta kuinka on asiat sujuneet? Iloisella naamallako

    • KohtaJulkistetaan

      Ilmajoen kunnanjohtaja Seppo Pirtukoski on kohta vapaana aloittamaan työt, voi ottaa mukaansa päri jäärää kepulaistakin jos kiltisti pyydätte.

      • Omaparas

        Omasta takaakin löytyy monta oisko joku insinööri pätevä?


    • RitariValkea

      Kysykää kunnanjohtajalta itseltään

    • niinsevaanonkin

      Taitaa olla niin että yli kävellään mennen tullen ja varsinkin nyt tämän tuomisalon komennon alla.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Täytyy irrotella tosiasiaa kuntajohtajan valintaa joku mainitsi että joku kävelee
      jonkun yli mennen tullen hänen mainitsema tuomisalo ei tule kävelemään kenenkään yli uuden kuntajohtajan valinnan tullessa ajankohtaiseksi täytyy olla paukkuja vähän enempi taskussa joten äskeiselle vaan ole huoletta sen suhteen. Parit sanat vielä maakuntauudistuksesta ehkä joskus jos tulee voimaan näillä edellytyksillä uskoni on siihen tulee vielä rajuja uudistuksia kuntanäkökohtaiseen tarkasteluun koskien jatkossa varsinkin pikkukuntien saamia rahoituksia
      jotka näillä näkymin loppupeleissä tulee valtionapuna tähän olisi maakuntavero ollut parempi vaihtoehto mutta siitä näillä näkymin luovutaan sen vaikeuden takia jos ei päästy yksimielisyyteen kepu vetämä olisi tullut mutta porvari näkökulmasta tätä ei hyväksytty niillä edellytyksillä rasapuolisuuden vuoksi. Tilanne kuitenkin tulee vaikea meidänkin kunnan osalta
      joudumme moniin yhteistoiminta palveluihin joka tapauksessa, suurimpana tietty terveyspalveluitten saatavuus jatkossa tasapuolisesti joudumme näiltä osin asian hoitamaan Alajärven kaupungin keskitetysti palvelun kautta varsinkin arkipäivien osalle. TERVEYSBUSSI
      palvelu tulee hoitamaan sitten ei kiireetöntä hoitoa asiakkaille, verenpaine, diabetes, osin vanhuspalveluita jotka vielä on kotihoidossa. Tässä vähän availin asukkaita koskeviin tärkeisiin
      asioihin jotka on tulossa.

      • Bannulahacka

        Näin puhui Zarathustra.


    • Onnipussit

      Tänne tarvitaan vaan mielenterveysbussi.

      • maisterinkaksoisveli

        Näkyi olevan tuo bussi Alajärvellä viimeiset 3 vuotta -sielläkun tuota materiaalia riittää.


      • Meilläonkaikkiok

        Se on mammografiabussi, olet nähnyt väärin 😊


    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Maakunta uudistukseen palatakseni vielä kuntanäkövinkkelistä asutuksellinen tasapuolisuus pienten ja isojen kuntatasolla. Kaupunkiseutu katsoo ihan eritulokulmista mitä näinkin pienet kunnat johtuen väestöpohjasta jolloin kaavoitusta voidaan lisätä moniin paikkoihin
      tilanne tulee olemaan hyvin haastava meidän kokoisissa kunnissa väestöpohja on liian pieni kuntarakenteen kasvattamiseen tonttipolitiikalla., tämä tulee olemaan hyvin vaikeata saada kaavoituksella lisää asuntoja kunnnan asukkaille johtuen tietty nuoret eivät halua työpaikan puutteen takia rakentamaan, tietty tarvitsemme joitain alueita paluumuuttajia varten jotka haluavat syntymäkuntaan viettämään eläkepäiviä jotka ovat hyvin tervetulleita.
      Sanosin nyt kunnan ei pidä enään yhtään kaavoittaa lisää lisää tonttimaata nykyisillä pärjäämme
      todella pitkälle eikä tehdä turhia viemäröintejä turhien kustatannuksien välttämiseksi.
      Kuntientalous tilanne tulee rajusti heikentymään MAAKUNTAUUDISTUKSEN MYÖTÄ,
      varsinkin meidän pienessä muuttotappio kunnassa , yritysten kiinnostavuus varsinkin uusien yrittäjien kohdalla lähikunnista muuttohalua kuntaan kyselyiden pohjalta on heikko, johtuen monista tekijöistä. Joudumme jatkossa pärjäämään olemassa olevilla yritystoiminnalla joista on tulee lähivuosina lopettamaan toiminnan moninaisiin syihin vedoten, joita nytkin jo nähty eri toimialoilla.

    • Kirijootalisää

      Mitä kuntia ja kaupunkeja tuo maakuntauudistus kurittaa kovimmin, varmaan niitä jotka tähän asti on olleet suurimpia tukirohmuja?

    • tuomisalopäättää

      Mihin kunnanjohtajaa tarvitaan? Ei mihinkään ainakaan vimpelissä ,kunnanjohtajalta vaaditaan paljon mutta hänen sanomisilla ei ole mitään merkitystä täällä. Turha virka.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Pakko oikaista vääriä käsityksiä ensinnäkin joku mainitsi Tuomisalo olisi joku päättäjä
      joka kaikesta päättää sanon takuu varmasti ei riitä paukut siihen hommaan. Täytyy sanoa edelliselle kirjoittajalle totta toinen puoli tarvitaanko kunnanjohtajaa hyvä pointi kirjoittajalta.
      Maakuntauudistus tulee olemaan hyvin vaikea pienille kunnille Vimpeli on siinä joukossa mukana, ykkösasina siihen vaikuttaa kuntana kun ei olla OMAVARAISIA eletään nykyhetkenä valtiontukien varassa pahoin pelkään tukien poistuessa olemme täysin SEINÄJOEN MAAKUNTAHALLINNOLTA eripalveluihin tukieurojen varassa, näitä pitää jatkossa hakea joka vuosi joista emme itse tule päättämään, pahoin pelkään emme saa edes edustajaa sinne Alajärvellä on yhden kahden paikka , eli edustus MAAKUNTAHALLINTOON tulee olemaan kova ongelma pienille kunnille jotta kuntalaisten kaikki edut turvataan tasapuolisesti kuntien välillä.
      Tässä tulee olemaan PERUSTUSLAKIIN perustuva tasapuolisuus, miten kunnat siinä tilanteessa todella ovat tasavertaisia, tähän tullaan vielä palaamaan jotta erilaiset väestöpohjaltaan kunnat pystyvät hoitamaan lakisääteiset palvelut.

      • juhokust

        Olen lukenut näitä tuohiperänmaisterin kirjoituksija, ja tullut siihen tulokseen hän on järkevä mies.Hänellä tuntuu olevan sitä oikijaa tietoa ja ymmärrystä, jota siellä vimpelissä kipeästi tarvitaasiin. Olisko hänessä ainesta kunnanjohtajaksi.


    • Mitämaisteriveikkaa

      Alajärven tukieurojen suhteen, nehän on saaneet niitä melkoisen paljon enempi kuin pienet kunnat järviseudulla?

    • entäsnytsittehet

      Tää maisterin sote-provoilu taisi mennä tänään valtakunnallisen infon mukaan metsään ja syvälle sinne.

    • merkonomirenttu_opintiel

      Kuuleppas kaveri maisteri minustakin on oikeassa tässä tulee kilpajuoksu kuka palvelut tuottaa
      maisteri tarkoittaa palveluitten tuottaja on jatkossa varsinkin terveyshoito täytyy keskittää
      sanosin kanssa joka kuntaan ei tule terveysasemaa

    • hallaperältä

      Maisterin tietous taitaa osua nappiin

    • opintieltänainen

      Maisteri ikävä kirjoita kuntatilasta joko olet tullut matkalta

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Kiitoksia vaan olin todella matkalla puolittain työmatka . Sanosin tähän missä kuntatalous makaa sanosin siihen nykyhetkellä ei mitenkään mairittelevia talouslukuja. mitä pääsin lukuja analyyttisesti tarkentamaan. Nähtävissä on tulevaisuuden suhteen tilanne saa maakuntahallinnon ottaessa asiat pihteihinsä ja silloin punnitaan kuntatalouden omavaraisuus kestävyys valtion nykyhetkellä antamien valtiontukien poistuessa jolloin anomukset täytyy tehdä maakuntahallintoon Seinäjoelle. Tähän viitaten olen näistä monissa lausumissa viitannu miten asiat tulee rajusti muuttumaan lähialueen kuntasektoreilla tästä vaan monetkin eivät halua kirjoitella jopa valtuutetut laittavat päänpensaaseen eivät halua jostain syystä ottaa tätä puheiksi
      tästä pitää keskustella ei tämä tuleva uudistus ajankohta mene ohi mitenkään salailulla pakko se vaan kohdata mitä aikaisemmin sitä paremmin siihen pystyy monin tavoin avastamaan. Kiitoksia taas kerrotaan lisää kuhan ehdin tähän tärkeään asiaan paneutumaan.

    • ilolanperänpatruuna

      Täytyy sanoa maisterilla on toden tuntuisia kommentteja olen täysin samaa mieltä huonot ajat tulee olemaan näkeehän sen jo vanha-erkkikin kylän raitti on hiljainen kuin hautuumaalla ja sivukylät kuihtuu täysi pois

      • pannulahakka

        Näin puhui Zarathustra


    • rampakankepulainen

      Maisteri tuntuu olevan ainoana tilanteen tasalla

    • syrjäkylänhellu

      täytyy yhtyä rampakanmielipitteeseen maisteri tuomat asiat tulee toteutumaan on niin sekava tämä sote ei tule tänne muuta kuin se TERVEYSBUSSI josta MAISTERIon kirjoittanut joka muuta väittää puhuu sekavia

    • tuohinensormus

      Potkut sai.
      Ei saanut hallitusta ymmärtämää,
      "mitään en ole tehnyt, silti laiskaksi moittivat."
      Alajärvellä on kyvykkäitä....
      Maistereita ja muita jo tehtävään yrittäneitä.

    • ihmettelenvähän

      Hakijoita oli muistaakseni yhdeksän ja vieläpä päteviäkin. Miksi ei heistä ketään valittu vaan jatkettiin hakua?

      • Miksieikukaankelvannu

        Samaa mietin minäkin! Ihmetellä täytyy, mitä lie hakevat...


    • muualla_paatokset

      Hakevat varmaan sopivan nöyrää vielä pariksi vuodeksi käskettäväksi, mutta edes pikkuisen rutiiniasioita osaavaa, kohtahan isot asiat hoidetaan enimmäkseen aivan muualla.

    • vinninkepulainen

      Asiat pitkittyy ja MAISTERIN tiedot senkun toteutuu täällä

    • aattelinvaann

      Miten olisi jos Nelimarkan kahvilaan laitettaas idealaatikko johon sais kaikki paikallaolijat laittaa äänestyslapun kulloisestakin ajankohtaisesta asiasta,kunnan läppäri olisi myös jossa olisi mahdollisuus äänestää,eniten ääniä saanut mielipide voittaisi.Jos tomittaisiin tähän tapaan Vimpelin demokraattinen kommunismi nousisi aivan uudelle tasolle,

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Minua on pyydetty antamaan lausunto näistä tulevista kunnanjohtaja hakijoista KUKA ON PÄTEVIN HAKIJA TULEVAAN TEHTÄVÄÄN. Hakijoitten CV-TARKASTELUN pohjalle vetää pätevin ja sopivin joka ottaa haasteen vastaan ja pystyisi jotenkin saamaan Vimpelinkunnan hyvälle kasvupohjalle vaikka haastetta tulee olemaan tasetta ajatellen. No sanompa sitten kuka tullaan valitsemaan parhain henkilö on KÄRKKÄINEN jolla on pystyvimmät tiedot taidot näistä hakijoista, tämä toinen JÄMSEN hänellä on liian monta paikkaa ollut samoissa tehtävissä tavallaan voidaan sanoa HEITTOKEPPI joka on tietty huono meriitti, eli KÄRKKÄINEN on tuleva KUNNANJOHTAJA VIMPELIIN ja toiseksi hänellä on se oikea suuntainen maisteri koulutus joilla taas muilla hakijoilla ei ole insinööristä puhumattakaan.. Sitten palatakseni vielä terveysasema keskusteluun josta paljon erinäköisia keskusteluja saatu aikaseksi, ALAJÄRVEN TERVEYSKESKUS tulee olemaan se VIMPELIN PÄÄTERVEYSASEMA josta niin monesti ennenkin kirjoittanut joten
      tämä tällä erään kumoan muut turhat huhutiedot.

      • Eioopyydetty

        Kumoaisit vaikka keppanaa tai vahvempaa, ei huhuja. Mikä luulet olevas huhuja kumoamaan kun monta kertaa niitä olet myös levitellyt. CV:t/hakijatiedot ei ole julkisia eli höoöjä laittoi hraH. taas. No mikä ketäkin kuumottaa ja keksii titteleitä jotta pääsöö leveilemään. Mistä maisteri on MAISTERIN tutkintonsa ja paperinsa hankkinut? Laalaalandiasta elikkä mielikuvitusmaasta?!


      • vinnistä_kepu
        Eioopyydetty kirjoitti:

        Kumoaisit vaikka keppanaa tai vahvempaa, ei huhuja. Mikä luulet olevas huhuja kumoamaan kun monta kertaa niitä olet myös levitellyt. CV:t/hakijatiedot ei ole julkisia eli höoöjä laittoi hraH. taas. No mikä ketäkin kuumottaa ja keksii titteleitä jotta pääsöö leveilemään. Mistä maisteri on MAISTERIN tutkintonsa ja paperinsa hankkinut? Laalaalandiasta elikkä mielikuvitusmaasta?!

        Maisteri tais asiat päättää (Eioopyydetty syö paskas)


    • rampakankepulainen

      Täytyy sanoa maisteri veti maton alta eräiltä ja uskon maisterin joka sanaan tähän tulevaan valintaan

    • kepu_hallitusjäsen

      Kyllä maisterin tiedot oikeassa kärkkäisellä on parhaat paperit on tuleva kuntajohtaja

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Kyllä tulevan kunnanjohtaja Kärkkäinen hän on pätevin mitä tähän nyt tärkeään tehtävään totta hitossa ymmärrän monia eri näkökulmia yritetään tuoda vielä viime hetkellä hyvä niin, viimeisissä mitä tarkisteltu eri ehdokkaiden hyvyyksiä on hänellä parhaat edellytykset nousta kunnan johtotehtäväään tähän on päädytty kaikkien tähän päätökseen osallistujien kesken, joten tulos on selvä julkistaminen enään sen asian suhteen. Toivotan tervetulleeksi. Eipä tässä muuta tähän liittyvää.

      • Isotluulot

        Ookko tosissas? Että kh sulle kertonut tarkistelut ja päätymiset 'päädytty päätökseen osallistujien kesken'? Muistakko miten kävi kuntaliitosjorinoitten kanssa? Oomma alajärvisiä nyt. Eekäkö miten se nyt menikään? Ja terveysbussi kaupan päälle.


    • Näillämennään2018

      Onkos se tämä tuohiperänmaisteri sama joka "tiesi" varmasti että Vimpeli liitetään Alajärveen ?

      Vimpelin seuraava johtaja tulee Lohjalta ja on sukunimeltään Jämsén. Koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri.

    • maisterin_oppilaita

      Katos taas koirat haukkuu paskot haisee olisko vielä alajärvisiä maisterilla on tiedot

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Olin lomalla ja tuli paljon yksityispyyntöjä kommentoida tositieto asioita Vimpelin kunnanjohtajan loppusuora valinnoissa olevista ehdokkaista kuka olisi se joka nostaisi Vimpelin huonosta taloustilanteesta kuiville jaloille. Aikaisemmin kyllä sanoin vahvasti ja eipä ole ajatus muuttunut mitenkään ehdokkaiden kannalta paras on KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN mitä tulee tämän insinöörin tietojen katsomiseen ei mitenkään vakuuta hänen taidot, ja toisaalta mihinkään Seinäjoen maakuntaan kuuluvana ei missään kunnassa ole insinöörin taidoilla olevaa kunnanjohtajaa se siitä sitten, sitä riskiä ei nyt kannata hyödyttää. Samoin pakko sanoa myös tämän naishakijan suhteen ekonomi taustaisen henkilön sukupuoli lähtöisesti ajatellen kokemusta siihen on liian paljon entisestä naispuolisesta johtajasta joten valinta ei kohdistu häneen millään mittarilla. Lopuksi vielä tuleva Vimpelin kunnajohtaja on TIMO KÄRKKÄINEN, eikä hänen valintansa ole mitenkää huono tähän tilanteeseen ja minun valintaan vaikuttaa hänen hyvät henkilökohtaiset kyvyt pärjätä muidenkin ihmisten kanssa joista on hyvät meriitit, täällä viimeiset kolme valintaa mitkä valittu on olleet todella surkeat lähtökohdat pärjätä. SUMMANA SANOISIN VALINTA ON HELPPO SUORITTAA NÄILLÄ MENNÄÄN

      • tehoa

        minnesotassa?


      • ohhoijaa_

        Ohoh ei voi muuta sanoa


      • Raahelainen

        Hämmästyttävää, että ei ole soitettu entiselle työnantajalle! No pian tulette huomaamaan....


    • kepulainenvinnistä

      Olipa maisterilla vakavaa asiaa muuten olen samaa mieltä

      • omekehuparas

        tuli paljon yksityispyyntöjä kommentoida --kukas sen kissan hännän nostaa ellei itse!


    • kokoomuslainen

      Omakehuparas kerroppas itse miten se valinta sujuu ja kukahan se valittu ompi odotamme vastausta, elä vaan väitä että olen maisteri

    • lautamiehentieltä

      seuraamme kyllä maisterin tieatoa tässä valinta asiassa

    • varavaltuutettu_

      Nyt pääsee kunnanjohtajan valintalautakunta helpolla kun maisteri on tulevan kuntajohtajan valinnu olisko parempi jos eivät enään edes kokousta asiasta

    • hallaperältä

      totta maisteri valitsi eii huoono

    • shaissea

      Tätä palstaa taitaa sen huonon tason takia enää katsella/kommentoioda vain eläkeläiset.
      Nuorissa on tulevaisuus!
      Ja tää maisterikin on osoittanut olevansa dinosaurus joka ei kykene uudistumaan missäänvaiheessa eli sukupuuttoon kuolemassa.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Kohta saamme virallisen tiedon KUNNANJOHTAJAN NIMITYKSESTÄ näitä on käsitelty CV-TIETOJEN POHJILTA joista yksimielisiä puheenvuoroja joiden pohjalta annetaan viralliset suositukset päättäjille, jotka ovat hyvin saman suuntaisia mitä itsekin CV- pohjalle olen tullut mulla tietty on henkilökohtaisia tuttavuuksia monenkin kanssa näiden pohjalta on helppo asettua tämän taakse hänen henkilökohtaisten omanaisuuksien vuoksi ei kunta johtaminen ole yksittäisasian tahoinen vaan siihen riippuu ihmisen kohtaaminen muiden ihmisten kanssa pärjääminen ja silloin näkemykseni on vakaasti KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN se täytyy vielä uudelleen mainita, hänen taidot on CV-PARHAAT sekä monista eri tehtävistä yhteiskuntatasolla kokemuspohjaiset, jotka muilta noviiseilta puuttuvat. Oli vielä otettava kantaa vääriä huhuja trollien taholta oli monissa portaaleissa.

      • Heh_kun_naurattaa

        Aha, nyt tietää tämä mukatekomaisteri ei-julkiset CV-tiedot. Ja vielä tunteekin, nämä hakijat, kyllä käy kateeksi. Vai viittasiko vaan siihen, että tuntee valintatoimikunnan? Meidän valtuutetut on aika monelle tutut, eräille jopa sukua. Mitä kautta maisterille voi näitä fantsuja yksityispyyntöjä laittaa? tuohiperanmaisteri (ät) göömeili piste com? Tai mennä pyörimään Opintielle ja huhuilemaan maisteria. Siinä asuu moni oikea maisteri myös.


    • opintieltä_merkonomi

      Katso ettei paska lennä suuhun kuhan maisterin tiedot toteutuu

    • opintieltä_opettaja

      Kyllä tieto pitää paikkansa maisteri on tietohenkilö epäilen kuka tämä ompi

    • takuuvarmasti

      Juu maisteri on kunnanjohto henkilöitä pakosta oltava tietää missä valinta prosessi menossa ihan hyvä kun julkistaa tietoja

    • vistinperältä

      Kuulin huhun että uusi kunnanjohtaja valitaan tällä viikolla maisteri voisi vahvistaa onko totta

      • Kentaurilainen

        Eikö Vistinperällä lueta lehtiä? Kahta valtuusto vielä haastattelee perjantaina ja valinta tehdään maanantaina.


      • köyhä.ja.lehdetön
        Kentaurilainen kirjoitti:

        Eikö Vistinperällä lueta lehtiä? Kahta valtuusto vielä haastattelee perjantaina ja valinta tehdään maanantaina.

        Keitä haastatellaan ?


      • Kentaurilainen

        Lueppa naapurin Ilkasta.


    • vistintyötön

      Eipä tule ilkkaa työtön olen kerro vaikka keitä ovat

    • Kaiktohtorprofessoreita

      Olipa naapuri kaupungin hallintojohtajan paikalle paljon hakijoita ja kaikki taisivat olla vielä korkeammin koulutettuja, mitä meidän kunnanjohtaja ehdokkaat. Pisti kyllä silmään asia lehdestä. Ehkä se on sitäkin, että tänne ei kukaan viisas lähde hakemaan paikkaa, vain riitoja ja ulos potkimista jatkuvasti Ja työnteosta ei tule mitään. Alajärvellä saa tehdä työtäkin ja kaupunki koko ajan kehittyy, myös maine hyvä naapurilla, esim. verratessa vaikka meihin.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Monet ottaneet yksityisesti yhteyttä Kunnanjohtajan valinta prosessiin missä ollaan menossa, tilanne nyt valinta on tehty ,Tuleva VIMPELIN KUNNANJOHTAJA ON TIMO KÄRKKÄINEN joten turhat kirjoitukset muiden puolesta on täysin turhia nimityksen julkaisua vailla vailla oleva nimitys. NÄILLÄ MENNÄÄN

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Äsken soitti yksi valtuutettu koskien nyt vellovaan kunnanjohtaja valintaan jopa on aktiivisesti eräitten taholta annettu ymmärtää kuka tähän vaativaan johtaja paikkaan olisi sopiva henkilö, tälläinen toiminta on edesvastuutonta toimintaa, kyllä valinta joka kyllä jo päätetty priteerit kohdistuu oikeaan henkilöön tästä on turha enään mitään trollia saada aikaiseksi vihanlietsontaa joitain vastaan. Annetaan uudelle johtajalle nyt täysi rauha hoitaa tulevia todella haastavia asioita, tulossa on soteasiat maakunta vaalit nyt ei vanhoja juttuja enään varaa nostella käsiteltävksi, ettei vaan toistu tämä mikä koski edellisiä kunnajohtajia olisivat vaan parivuoden pestin kestäviä ja sitten lähtö hermolomalle kun huomasivat ettei mitkään hyvät asiat edenneet. Tulossa on suuret muutokset jotka vaikuttavat koko kunta kentään, näistä voidaan tehdä uudet juttusarjat kuhan kiireiltäni ehdin leipätyönohessa.
      Saamme todella hyvän kuntajohtajan jolla vankka kokemus monista kuntakenttään sopivista tehtävistä mitä tämä kunta tarvitsee kääntääkseen kunnan positiiviselle uralle, aikasemmin olen tuonut nimen jääköön se nyt sanomatta. NÄILLÄ MENNÄÄN

    • kuntalaki

      positiiviselle uralle..
      olet myöhässä se on jo tapahtunut!
      ja tietääkseni kuntien asioista päättävä elin on aivan joku muukuin kunnanjohtaja pelkästään.

    • oliskonainen

      On tämä maisteri mahtava henkilö voi olla nainenkin

    • vomann

      Hei--nainen ei voi olla noin ajattelematon sanoissaan.

    • satiaistussu

      Toi oli niin typerä kirjoitus mikä voi odottaa

    • tuohiperältä

      maisteri on trolli, joka nauttii provoilusta

      • entinenvimpeläin

        Kyllä minua harmittaa, että tuolaista tekstiä näkee vimpelin palstalla. Ja sitten ollaan muka niin SIVISTYSKSENLISIÄ. Yrittäkää valistaa itseänne ja läheisiänne.


    • vimpeliläinen_haloo

      Totta maisteri on ainoa joka osaa kirjoittaa ja ajatuksia sitten näitä koiranleukoja eli trolleja riittää jotka paskoo housuihin onneksi omiin

    • Tietovuoto

      Maisteri voisi jatkaa eläkepäiviensä viettelyä , eikä sekaantuisi oikeiden päättäjien tekemisiin. Valtuutetut tekee päätöksensä ilman kaikenlaisten maisterien provoilusta huolimatta.

    • trolli_yskäs_paskaa

      Katos heti trolli tuli palstalle kun maisteri todella tietää asiasta koirat haukkuu karavaani kulkee

    • lukijanatodennut

      Kyllä täytyy todeta ,että tällä tuohiperämaisterilla on arvokasta tietoa ja osaamista, Vimpeli ei sitä vai valiettavasti osaa hyödyntää.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Kiitoksia paljon ja miksi naishakijan kohdalle ei arpa osunut ei uskallettu enään naista valita, tietty asian ratkaisi nyt valitun koulutuspohja ja kokemus joka sopii kunnanjohtajan virka tehtävään, tietty keskusteluissa ei ihan yksimielisiä oltu mutta sehän kuuluu pelin henkeen. NÄILLÄ MENNÄÄN

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe