Vimpeli etsii keisaria kunnanjohtajan sijaan

Napoleonni

Vimpelissä pieni piiri haluaa Vimpelin erkaantuvan itsenäiseksi valtioksi. Kaikki halutaan tehdä itse, koska yhteistyöhön ei pystytä. Kunta on tosin ajettu taloudelliseen ja henkiseen rappion tilaan, joten tänne mahdollisesti saatava keisari voi joutua olemaan ilman vaatteita. Etsintäryhmä aloittaa keisarin etsimisen pian Seinäjoen Törnävän alueelta, jossa huhujen mukaan on muitakin suuruudenhulluudesta kärsiviä havaittu olevan. Onnea etsintään ja itse pääsen muuttamaan täältä pian pois.

62

1217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keisarinnat

      Ei tarvitse etsiä kuin Vimpelin kaduilta niin täältä löytyy Napoleoneja, Aatuja ym suurmiehiä.

      • joatiner4hyl3g

        Urheilujoukkueiden nimiä "Vimpelin Vihamiehet" ja "Joutsan Joutopojat" :D


    • kaluttuluu

      Sen se vuosisatainen sisäsiittoisuus saa aikaan. Hyvää koetetahan, mutta paskaa tuppaa tulemaan, eikä siitä ole välitetty enää pitkään aikaan.

      • En_äänestä_Kepua

        Erittäin hyvin sanottu (Kummelista)! Kyllä nyt Annen pitää alkaa Vimpeli pelastamaan, hänelle paikka ja glooriaa tässä pedattu.
        Mutta suorastaan withuttaa tämä Paavolan lähtö. Vimpelin tappio pitkällä tähtäimellä sekä henkilön että hänen osaamisensa tasolla. Kuka viitsii edes hakea laskevan auringon kuntaan jossa tosiaan asiat tehty omalla tavalla sen 500 vuotta?


      • kaikkityyni
        En_äänestä_Kepua kirjoitti:

        Erittäin hyvin sanottu (Kummelista)! Kyllä nyt Annen pitää alkaa Vimpeli pelastamaan, hänelle paikka ja glooriaa tässä pedattu.
        Mutta suorastaan withuttaa tämä Paavolan lähtö. Vimpelin tappio pitkällä tähtäimellä sekä henkilön että hänen osaamisensa tasolla. Kuka viitsii edes hakea laskevan auringon kuntaan jossa tosiaan asiat tehty omalla tavalla sen 500 vuotta?

        Onhan tähään poislähtöön täällä jo totuttu .


    • Kynnös

      Paavolan poislähtö oli koko alueen etu!

    • muuripuuttuurajoilta

      Pienen piirin johtaja TUOMISALO sanelee mitä tehdään ja muut vikisevät vieressä.

      • murheelinen

        Pahin tuholainen täällä on Tuomisalo.


    • tosiahdasmielisiä

      Paavola oli hyvä johtaja, hänen ajatukset ei sopineet näille ahdasmielisille päättäjille.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Palaisin vielä tähän tulossa olevaan maakuntauudistukseen tässä tulee monia mutkia matkaan jos toteutuu nyt olevassa moodissa, rahoitus tulee olemaan ongelmista suurin ja toiseksi palvelutuottajat empä näillä näkymin usko paraneeko palvelut, varsinkin näille pikkukunnille tulee
      vaikeuksia hoitaa perusterveyshoitoa ainakaan omissa kunnissa terveys saatavuus tulee haettavaksi lähikuntapalveluna eli meidän tapauksessa Alajärveltä ja TERVEYSBUSSI palveluna.
      Mitä tulee itsenäiseen MAAKUNTAVEROON josta ollut kirjoituksia itse en tule koskaan sitä kannattamaan se luo todella eri arvoisuutta hyvin pärjäävien maakuntahallintojen kesken, varsinkin vaikka Vimpelinkunta tulee kärsimään tästä kohoavien verojen muodossa, sanosin jatkossa pitää tasapuolisuuden nimissä verotusvaltion toimesta jolloin ihmiset saa tasapuolisen kohtelun eri palveluissa, tärkeinpänä terveyden hoito. Sanosin lopuksi täällä mainittu Tuomisalo ei missään oloissa tule sanelemaan asioita, ensinnäkään kyvyt ei riitä tällä herralla, joten sen suhteen huolet pois.

    • maisteritietää

      Kyllä maisteri tietää tv oli juttua samoista tulossa olevista asioista pienet kunnat eivät pärjää

    • koskelankylästä

      Totta oliko nyt TV1 asiaa kuinka palvelut hoidetaan jatkossa ja miten rahoitus turvataan ja sekin vielä varsinkin Vimpelin oloinen kunta joka ei tule toimeen omillaan , uskosin ihan samaa teveyspalveluita joudutaan pakolla yhdistämään alajärvelle ei tipu eikä lirise joka kunnalle tarvittavia terveyspalveluitten euroja joita todella tarvitaan jatkossa paljon, joten maisteri kyllä kirjoittaa täyttä totta monissa asioissa ja mitä tulee terveysbussiin uskon myös se tulee kyllä

      • Sotenideaon

        Se että asukas saa vapaasti valita meneekö Vimpelin terveyskeskukseen, meneekö jollekkkin yksityiselle terveydenhuoltoa tuottavalle yritykselle tai vaikkapa jonku yrityksen työterveyslääkärille joten tuskimpa Vimpeliläisiä kovin paljon jonottaa Alajärvelle terveyskeeskukseen tai Alajärven terveysbussiin?

        Järviseudun sotekeskuksesta väännetään enää siitä onko se Lapualla vai Kauhavalla, Lapua on hyvä paikka kaikille, muutkin kuin terveyspalvelut suurkaupunkitasoa hyvin kehittyneen väestönkasvun ansiosta.


    • Järjenkäyttö

      Miksi pakolla alajärveen kun se on paras vaihtoehto . Ei pakkoa vaan järkipäätös .

    • rampakankauhu

      Maisterin tietoja lukasin taitaa olla terveysbussin varassa

    • sopuparas

      Parempi on tehdä yhteistyötä naapurikuntien kanssa (joka alalla) kuin lähteä jonnekin 100km päähän.Yhteen hiileen vaan pitää puhaltaa,se on meidän kaikkien etu.

    • akkoori

      Ei ole Tuomisalosta Vimpelin johtajaksi

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Palatakseni vielä tähän maakunta uudistukseen se tulee olemaan äärettömän hankala asia varsinkin pienille kunnille joilla muutenkin vaikeuksia pärjätäkseen omien tulojen varassa niin kuin Vimpeli ja muuttotappio kunnissa tästä olen niin monesti kirjoittanut. Kysytty mitä kuka olisi sopivin kunnanjohtajaksi tähän ei tulla valitsemaan missään oloissa Tuomisaloa niin kuin olen jonkun ehdottaneen valinnan peruste ei ole politisoida tätä virkaa valinnan perusteeksi.
      TERVEYSBUSSI tulee joka hoitaa näitä eri kuntaalueen palveluita terveyden osalle, tähän onkin hyvät perusteet jopa säästöjen aikaan saamiseksi ja perusterveyden turvaamiseksi hoitojen osalle
      näin voimme turvata vanhus väestölle palvelun omalla kuntasektorilla, jossa voidaan hoitaa vanhus palvelut sekä muita sen piiriin kuuluvia hoitoja.

      • Kiinnostaako_ketään

        Ketjun aihe kunnanjohtajavalinta. Huomenna ratkeaa, että tarvitaanko taas toinen kierros ja että kuka antaa suostumuksensa virkaan? Veikkauksia ketä listalla? "Alo Jaminoff" *nimi muutettu* olis nappivalinta Vimpelille...insinööri JA tohtorismies.


      • yritäedes

        Sulla on tainnu olla lapsuus ankea..lelut patterin välissä ja ikkuna messäänpäin!
        Psyco auttaa ihan joka kaupungissa..
        Juttus on ollu jo kauanaikaa sairaita.


      • opintieltänainen
        yritäedes kirjoitti:

        Sulla on tainnu olla lapsuus ankea..lelut patterin välissä ja ikkuna messäänpäin!
        Psyco auttaa ihan joka kaupungissa..
        Juttus on ollu jo kauanaikaa sairaita.

        Sie olet vanha paskaäijänkäppyrä mene hoithoon valkopääeinari (yritäedes)


    • seurailijat

      Maisteri olemma ihan samaa mieltä ja meitä on isoporukka

      • Maisterinterveysbussi

        Onko maisterin lupaama terveysbussi julkisen vai yksityisen puolen järjestämä palvelu?


      • merkitystä

        Onko maisterin teebussi 2- vai 1-akselinen?


    • koirilta_ruikut

      Täällä näköjään koirat haukkuu kun joku kirjoittaa tosiasioita

    • Vimpeli_vailla_vetoa

      Kakkosketjun tekijöitä sai Vimpelin hakijoiksi. Taitaa Kärkkäinen olla kovin nimi. Mistä kertoo, että Vimpeli ei kiinnosta? Tietty kaikki googlailleet ja talouskurimuksemme tiedetään. Miksi ei ilmoitettu het kättelyssä toisesta hakukierroksesta, niin viimeksikin tehtiin,

      • valmistasoppaa

        Vuoden lopussa ylläriä pukkaa näille negatiivisille kitisijöille.
        Turhaan olette aikaanne tälle palstalle kuluttaneet.


    • Hkkkjhggx

      Kuka hullu haluaa Vimpeliin kunnanjohtajaksi? 9 nobodya

      • jotain_kokemusta

        Oli siellä toisella kierroksella joku, joka on ollut monessa kunnassa kj:na.
        Pari erikoista nimikettä- ainakin kuntahommiin: apteekkari ja teollinen muotoilija, joo vähän
        keräilyeriltä vaikuttaa


    • Voikauhee

      Mikä tämä, oliko Runninmäki, entisen alajärvinen. Miksei vaikka V. Kauppi.........olisivatko Vimpelin tasoisia......

      • Eikauhee

        On se entinen alajärvinen ja mies soinilainen...kylä se tämmönen yhistelmä pientä Vimpeliä pyörittäs.Vois olla pareekin,ettei oo maisteris ihmisiä,maalaisjärijellä vaan.


      • LsldkdKF

        Jos keskustelet idiootin kanssa, varmista ettei hän tee samoin, sanoi Kauppi.....


    • Suvakki_

      Olisikohan Vimpelistä kukaan lähdössä 6,12, 2017 Helsinkiin, siellä on tämä 612-marssi. Kun ei Vimpelissä ole enään edes vappumarsseja. Saataisiin Suomi taasen ruotuun........

      • marssisävaan

        Eiköhän sun kantsi keskittyä ainoastaan RAINBOW-juttuihin ja nyt en tarkoita S-ryhmän tuotteita!


      • Uhtuanhanuristi
        marssisävaan kirjoitti:

        Eiköhän sun kantsi keskittyä ainoastaan RAINBOW-juttuihin ja nyt en tarkoita S-ryhmän tuotteita!

        Rainbow oli kyllä tosi kova bändi!!


    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Minua on pyydetty antamaan lausunto näistä tulevista kunnanjohtaja hakijoista KUKA ON PÄTEVIN HAKIJA TULEVAAN TEHTÄVÄÄN. Hakijoitten CV-TARKASTELUN pohjalle vetää pätevin ja sopivin joka ottaa haasteen vastaan ja pystyisi jotenkin saamaan Vimpelinkunnan hyvälle kasvupohjalle vaikka haastetta tulee olemaan tasetta ajatellen. No sanompa sitten kuka tullaan valitsemaan parhain henkilö on KÄRKKÄINEN jolla on pystyvimmät tiedot taidot näistä hakijoista, tämä toinen JÄMSEN hänellä on liian monta paikkaa ollut samoissa tehtävissä tavallaan voidaan sanoa HEITTOKEPPI joka on tietty huono meriitti, eli KÄRKKÄINEN on tuleva KUNNANJOHTAJA VIMPELIIN ja toiseksi hänellä on se oikea suuntainen maisteri koulutus joilla taas muilla hakijoilla ei ole insinööristä puhumattakaan.. Sitten palatakseni vielä terveysasema keskusteluun josta paljon erinäköisia keskusteluja saatu aikaseksi, ALAJÄRVEN TERVEYSKESKUS tulee olemaan se VIMPELIN PÄÄTERVEYSASEMA josta niin monesti ennenkin kirjoittanut joten
      tämä tällä erään kumoan muut turhat huhutiedot.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Olin lomalla ja tuli paljon yksityis pyyntöjä kommentoida tositieto asioita Vimpelin kunnanjohtajan loppusuora valinnoissa olevista ehdokkaista kuka olisi se joka nostaisi Vimpelin huonosta taloustilanteesta kuiville jaloille. Aikaisemmin kyllä sanoin vahvasti ja eipä ole ajatus muuttunut mitenkään ehdokkaiden kannalta paras on KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN mitä tulee tämän insinöörin tietojen katsomiseen ei mitenkään vakuuta hänen taidot, ja toisaalta mihinkään Seinäjoen maakuntaan kuuluvana ei missään kunnassa ole insinöörin taidoilla olevaa kunnanjohtajaa se siitä sitten, sitä riskiä ei nyt kannata hyödyttää. Samoin pakko sanoa myös tämän naishakijan suhteen ekonomi taustaisen henkilön sukupuoli lähtöisesti ajatellen kokemusta siihen on liian paljon entisestä naispuolisesta johtajasta joten valinta ei kohdistu häneen millään mittarilla. Lopuksi vielä tuleva Vimpelin kunnanjohtaja on TIMO KÄRKKÄINEN, eikä hänen valintansa ole mitenkää huono tähän tilanteeseen ja minun valintaan vaikuttaa hänen hyvät henkilökohtaiset kyvyt pärjätä muidenkin ihmisten kanssa joista on hyvät meriitit, täällä viimeiset kolme valintaa mitkä valittu on olleet todella surkeat lähtökohdat pärjätä. SUMMANA SANOISIN VALINTA ON HELPPO SUORITTAA NÄILLÄ MENNÄÄN

      • lapualainen

        Onko Kärkkäinen TUOHIPERÄNMAISTERIN kurssikaveri kultaiselta 1980-luvulta Vaasan yliopistosta. Kärkkäinen sai ne maisterinpaperit, mutta missä TUOHIPERÄNMAISTERIN paperit ovat?


      • naapurihanse

        Väärää henkilöä mollaatte..tää tänne kirjoittaja maisterin nimellä on aivan eri.
        Täällä kyllä tiedetään kuka on...


    • opintieltä

      Ohos maisteri taas totuuksissa ihan mahtavaa kiitos

    • maisterikiitos

      Kiitos maisteri asiaa yritetään pimittää mitä kirjoitat

      • maisterijolepoon

        Kyllä sieltä opintieltä saa maisterikiitos saa kiitellä ihteää. Miten niissä kaikissa on s nimimerkin kohalla sama turpavärkki, eli samasta koneesta on kaikki kirjotettu.


      • opettajaopintieltä
        maisterijolepoon kirjoitti:

        Kyllä sieltä opintieltä saa maisterikiitos saa kiitellä ihteää. Miten niissä kaikissa on s nimimerkin kohalla sama turpavärkki, eli samasta koneesta on kaikki kirjotettu.

        maisterijolepoon ei tiedä hevonvittua asioista


    • kukasvastaa

      Kuka tietää milloin tämä mies ehdokas valitaan onko joku takaraja

    • vimpelinvaltuutettu

      Kohta maisterin tositieto toteutuu Kunnanjohtajan valinnassa

    • vinninkepulainen

      joo maisteri on valinnan suorittanut turha räpiköidä

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Kohta saamme virallisen tiedon KUNNANJOHTAJAN NIMITYKSESTÄ näitä on käsitelty CV-TIETOJEN POHJILTA joista yksimielisiä puheenvuoroja joiden pohjalta annetaan viralliset suositukset päättäjille, jotka ovat hyvin saman suuntaisia mitä itsekin CV- pohjalle olen tullut mulla tietty on henkilökohtaisia tuttavuuksia monenkin kanssa näiden pohjalta on helppo asettua tämän taakse hänen henkilökohtaisten omanaisuuksien vuoksi ei kunta johtaminen ole yksittäisasian tahoinen vaan siihen riippuu ihmisen kohtaaminen muiden ihmisten kanssa pärjääminen ja silloin näkemykseni on vakaasti KAUPPATIETEIDEN MAISTERI TIMO KÄRKKÄINEN se täytyy vielä uudelleen mainita, hänen taidot on CV-PARHAAT sekä monista eri tehtävistä yhteiskuntatasolla kokemuspohjaiset, jotka muilta noviiseilta puuttuvat. Oli vielä otettava kantaa vääriä huhuja trollien taholta oli monissa portaaleissa

      • ent_amislainen

        Mutta neljään keskusteluun heitit oman trollin. On se poijjaat maisterillinen osoitus kompetenssista, että osaa copypastea käyttää. Mikä on CV-paras taito? Ent. amislainen kysyy.


      • insinööri_kuikkanen

        Kiitos maisteri tiedosta


    • opintieltäkylläkin

      Katos miten jysähti taas lueskelen kyllä hänen kirjoitukset ei muuta sekarotukoirat alkoi taas haukunnan etkö itse voi kommetoida asiasta vai etkö pysty amislainen

    • Koskelasta_sininen

      Olen itsekin samaa mieltä MAISTERI on ainoa jolla on tietoa näköjään

    • onkotietoa

      Milloin valinta tehdään MAISTERIN suunnitelman mukaan

      • Paavosta_presidentti

        Maanantaina kait. Mutta taas vimpeläisyyttä kerrakseen kun kh ei esitä valtuustolle, että kuka valitaan. Mukana (?) kaikki virkaa hakeneet. Tästä sitä Vimpeli-soppa taas keitetään ja saadaan kahina aikaseks. Menöökö maisteri varmistamaan äänestyksen oikean kulun?


    • tuohitorvi_

      Kohta saadaan maisterin valitseman kuntajohtajan huhujen mukaan lähiaikoina voidaan kiittää maisteria

    • paatosta

      Maisteri kun tietää - niin kertokoon MIKÄ kokous tänään oli?
      Jos tietää--minä tiedän.

    • kalkkismaisteri

      Juna meni jo maisteri.
      Enää et voi kommentoida omia luulojasi kun media ehti edellesi.

    • seondiktaattori

      Tuomisalo päättää kuka valitaan,muilla ei ole nokan koputtamista.

      • rovasti_ellinpellolta

        Tuomihalo ei päätä mistään jauhaa paskaa kaiken aikaa vanha ukonrähjäke


    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Monet ottaneet yksityisesti yhteyttä Kunnanjohtajan valinta prosessiin missä ollaan menossa, tilanne nyt valinta on tehty ,Tuleva KUNNANJOHTAJA ON TIMO KÄRKKÄINEN joten turhat kirjoitukset muiden puolesta on täysin turhia nimityksen julkaisua vailla vailla oleva nimitys. NÄILLÄ MENNÄÄN

    • aiwokirurkia

      No jos asia on selvä .. niin mikä mahtaa olla SE seuraava spekuloitava asia joka painaa mieltäsi kun tästä johtaja asiasta ei enää voi juttua vääntää?

    • exrehtorikylältä

      Minä uskon maisterin päätöksiin uskon kyllä asia täysin selevä

    • täysvelho

      Empä enään ritisoi yhtään maisterin tietoja lukekaas kaikki mitä kunnanjohtajan valintaan liittyi kirjoitti jo vuodelta 2017 ompa ihme tietäjä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe