Suomi rahoittaa avokätisesti

Anti_antti

terroristeja.
Maahanmuuttajt lähettävät rahansa kotimaahansa.
Vain muutamaan tapaukseen on kiinnitetty huomiota.
Yleensä tällainen ei kiinnosta mediaa eikä ketään.

5

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ppaapp

      Sipilän hallitus, vihreäliitto, vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit ovat kaikkein avokätisimpiä terroristien tukijoita Suomessa.
      Nämä edellämainitut kantavat terroristien hyvinvoinnista paljon suurempaa huolta kuin Suomen kansalaisista ja Suomen taloudesta. Ainoastaan oma rahapussi on tärkeämpi kuin tämä terroristien tukeminen.

      • suomalainensuomessa

        Olisiko hallituksen huomioitava myös se sukupolvi joka säästäväisyydellä ja ahkeruudella nosti tämän isänmaamme siihen kukoistukseen ja hyvinvointiin mistä nyt saamme nauttia?

        On suuri paradoksi että tuo iäkäs vanhusväestö elää hyvinkin heikolla toimeentulolla. Monilla ei ole varaa tärkeisiin lääkkeisiin eikä juuri muuhunkaan terveydenhoitoon. Puhumattakaan että olisi varaa matkustella yms. virkistykseen. Yhä kasvavat leipäjonot kertoo karua kieltään. Olisiko päättäjien katsottava peiliin ? Toki on hyvä että pakolaisia autetaan mutta pitäisi myös muistaa niitä ihmisiä jotka ovat antaneet suuren työpanoksen tämän isänmaamme hyväksi.


    • nmkiol

      Joku taho ilmoitti kantanaan, että Turun terroristi toimi (tod.näk.) yksin. Näin ei kuitenkaan ole. Olen omin silmin nähnyt,miten mm. tunisialaiset toimivat ryhmänä ryöstäessään turistilta lompakon:
      Sinisilmäinen turisti vaihtoi rahaa hotellissa, jossa nähtiin, mihin laittoi lompakon. Sitten oli vuorossa kiertokävely kaupungilla. Kaapunaiset muodostivat tiiviin tungoksen ja sen turvin pieni lapsi varasti lompakon reisitaskusta. Hetkessä oli kylä tietoinen onnistuneesta tapahtumasta. He
      olivat "valaistuneet" ilmeistä päätellen. Passia eivät onnistuneet viemään, mikä varmaan harmitti,
      hyöty oli aika vähäinen, kortteja ei palautettu mihinkään. Nämä toimivat ihan eri tavalla kuin suomalaiset virkamiehet esim. jotka yrittävät salailla asioita muilta ja nauttivat kun toinen ei tiedä tai saa tietää viimeiseksi. Monissa kulttuureissa pidätetään koko lähisuku tällaisen terrorismin tapahduttua.

      • Paskakulttuuri

        Itse lomailin lapsena Tunisiassa ja reissu avasi silmäni 13vuotiaana, mitä muslimi kulttuuri on. Hotellin siivoojien kanssa tuli viikon aikana kaksi kunnon sotaa, joista ensimmäinen tuli, kun huoneeseeni oli jätetty patongin pala ja laitoin sen roskikseen. No sehän oli ollut siivoojan eväsleipä ja siitäkös riemu repesi, kun täti tuli leipäänsä hakemaan. Toinen huuto tuli siitä, kun siivoojat löyti käytävältä pyyhkeitä, joihin oli pyyhitty ilmeisesti paskaa ja vanhempani sai siitä syyt niskoille. Siivoojat asuivat samassa kerroksessa ja pitivät sellaista älämölöä, mikä ei hevin unohdu. Että tälläistä:)


    • manitalks

      Katsokaa suvakit se Suomen ja Suomalaisten SotakorvausTositarina televisiosta ja sitten miettikää, mitä Äitimme ja Isämme ovat tehneet Suomen ja Suomalaisyyden eteen ja sitten vasta kutsukaa niitä lacosten paidoissa, kännyköitä räplääviä jonniinjoutavia sosiaalipummeja tänne OmaanRakkaaseen SUOMENMAAHAMME, joka on oikeasti sodasta voitettu !!!!!!!!!!!!

      Miettikää vähän, miten tämä Suomi on tehty työllä ja hiellä, verellä ja kyyneleillä tähän tilaan missä kaikilla Suomalaisilla on ainakin Mahdollisuus, Elää TäysPainoista ja Arvokasta Elämää omaa historiaansa ja Esi-Isiään ja ÄITEJÄÄN Kunnioittaen !!!!!!!!

      Tämänkö te suvakit haluatte antaa ilmaiseksi kaiken maailman pummeille, jotka vain sylkee teitä päin naama, kun suommallaise on niin tuhma etta anta kaiki ilmaseks ,,,,,,,,,, tosi tuhma ????

      Nimim. Suomalaisen Saunan Takaa Vastan Taittanut !!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe