Kauanko muslimeja aiotaan sietää sivistysmaissa?

henkilöysässä

Lähes päivittäin saa kuulla allahu akbar-uutisia. Lapsivaimot, muiden uskontojen vainoamiset, tyttöjen sukuelimen silpomiset, naisten alistaminen jne jne jne. Raiskaukset, silmitön väkivalta uskonnon varjolla. Ei tällaista ole tilauksessa länsimaihin. Jos ei eletä niinkuin soveliasta on, niin sitten niskaperseotteella takaisin omiin sikolätteihinsä mistä ovat tulleet.
Nykymeiningillä alkavat taatusti pakkopalautukset kansalaisten toimesta ja jos se ei valtiojohdoille sovi, niin sitten mestataan poliittiset päättäjätkin.

29

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Quatttro

      Tämä on kamalaa. Sipilä ja Orpo, HERÄTKÄÄ!

    • antimatu1

      Ne ovat tulleet jäädäkseen, kun on tänne otettu. On vain opeteltava tulemaan heidän kanssaan toimeen parhaan mukaan.

      • Pimeämaailma

        Ei ole opeteltava yhtään mitään! Kyllä jokaisen maan kansalaisella on oikeus elää omassamaassaan niinkuin ennenkin , rauhassa ja veroa maksamalla ansaitsemastaan hyvinvoinnista nauttien! Joten olen samaa mieltä aloittajan kanssa , miksi siedämme tämän kaiken sonnan? Ja miettikääpä paljonko euroopassa kuluu rahaa jo PELKÄSTÄÄN esim. terroritekojen ehkäisyyn!


      • Ninnukkainen
        Pimeämaailma kirjoitti:

        Ei ole opeteltava yhtään mitään! Kyllä jokaisen maan kansalaisella on oikeus elää omassamaassaan niinkuin ennenkin , rauhassa ja veroa maksamalla ansaitsemastaan hyvinvoinnista nauttien! Joten olen samaa mieltä aloittajan kanssa , miksi siedämme tämän kaiken sonnan? Ja miettikääpä paljonko euroopassa kuluu rahaa jo PELKÄSTÄÄN esim. terroritekojen ehkäisyyn!

        Jep ja Marseillen puukottajakin oli esiintynyt seitsemällä eri henkilöllisyydellä.Ties monellako nosti tukiaisia.Nämä pitäisi ajaa ulos Euroopasta ja Merkel mukana.


      • montapersoonaa

        mahtavaa rikkautta 7 eri persoonaa ja henkilöllisyyttä. saiko avustuksia kailikka henkilöllisyyksillä. kyllä meillä on paljon opettelemista. näissä hommissa. varmaan oli kaikki passit aitoja vääriä, passeja bagdadin torilta.


    • Kenenmielipideoikea

      Menee ihon alle. Minä en aio sietää niitä hetkeäkään. Näköjään täälläkin on kiellettyä antamasta tämmoista kommenttia vaikka se syvästi henkilökohtainen onkin joten kaipa minunkin mielipiteeni tästä poistetaan :(

      • ggse

        En hyväksy minäkään. Jos eivät vierasmaalaiset osaa elää Suomessa kunnolla, niin heidät on poistettava täältä.


    • Verileikki

      Eikös nuo jo jokapäiväiset muslimien veriteot ala riittämään pumpulissa eläville poliitikoillekin. Onhan tästä tultava loppu. Ei tällainen voi jatkua. Pian teillä arvon päättäjillä ei enää ole lintukotoa kun omat alkaavat jahtaamaan teitä. Silmä silmästä, kuten sanotaan.

    • Ampukaaittenneministerit

      Pariisin akbar-hyökkääjällä 7 eri henkilöllisyyttä!
      Ei muuta kuin perheitä yhdistämään suomessakin. Täysin selkeäähän on mikä on kenenkin nimi ja sukulaisuussuhteet. Voi vittujenkevät meidän mätäsisuksisia ministereitämme...ei jumalautasaatana!!!!!

      • Ninnukkainen

        Nämä kuppaiset valepukit on ajettava ulos Euroopasta.


      • entätoisinpäin

        hyssyn , hyssyn. ei saa yleistää. yksittäistapaus. ei saa antaa pelolle valtaa. pitää kääntää molemmat posket. puukko kilahtaa, henki pellolle vilahtaa. mikähän sota syttys, jos me tehtäs mussuille samat teot, mitä he ovat meille tehneet. oltas narun jatkona lyhtypylväässä.


      • stasinkytät

        sensuuri iski. asiallinen kommetti ei mee läpi. eikö meillä sananvapaus ole enää voimassa ja mielipiteen vapaus.


    • paina.jainen

      täälläkin oli rajat auki taivasta myöten, suvakit veisas unelmaa. orpo ehdotteli kummeja jokaiselle ja suvakit tervetulolahjaa, fazerin sinistä ja jotain luxusta. nyt ollaan kusessa. tulijat on kuin paska rattaassa josta ei pääse millään eroon. tulijat kiittää ilmais täysihoidosta, taikaseinän kela rahasta, tappamalla, raiskaamalla, pahoinpitelyillä ryöstöillä. ym rikoksilla. vieläkö syvakit unelmoi. meillä on painajainen.

    • naisetvaarassa

      onko ennätys 7 eri henkilöllisyyttä. tietääkö negri täällä olevien edes oikean henkilöllisyyden ja taustat. puhumattakaan 7 sivupersoonan nimen ja taustat. kyllä nyt päättäjät vastuuseen. eurooppa on turvaton. naisia teurastetaan kuin elukoita. ei mitään ihmisarvoa.

    • Huttutuhilat

      7 kommenttia deletoitu. Jo on kuuma aihe tuo islamisaatio...ainakin nigab-moden mielestä :D

    • ei.jatkoon

      Putkonen ja de Wit kertoo persujen hyväksyvän raiskaamisen.

      • kuitenkin.on.niin.että

        Toimittajakaverisi Arikin hyväksyy.


    • qåaäzm

      Toivottavasti olen väärässä, mutta pahoin pelkään kantaväestön vain turtuvan tilanteeseen, kunhan asia ei tule lähelle. Mikään ei tule muuttumaan ellei riittävän moni koe terrorismia lähipiirissään, tai itseensä kohdistuen. Kansa pelkää jo nyt nousta vastarintaan, osin työpaikan menettämisen pelossa, eikä tee nyt muuta kuin purisee omissa oloissaan, sekä pui korkeintaan nyrkkiä. Mikä käsittämättömintä, asiasta huolestuneetkin äänestävät aina ja ikuisesti juuri ne samat maanpetturit eduskuntaan, jotka jatkavat maan tuhoa. Muuta ei tapahdu, ja tämän saa havaita noiden isänmaallisten mielenosoitusten vähäisenä väkimääränä. Kaksi vuotta on pidetty miekkareita, eikä väkimäärä ole noussut tuhansiin kuten pitäisi olla. Muutama kymmenen korkeintaan mukana näissä. En tiedä kuinka monta uhria pitää tulla, että kansa valtavin joukoin lähtisi barrikadeille. Täytyy tulla totaalinen katastrofi jolloin ei enää ole mitään menetettävää kenelläkään, ja silloin korkeintaan he voivat nousta vastarintaan.

    • Syvän_joen_uutisia

      USA:ssa malttinsa menettänyt äärioikeisto ja natsit terrorisoivat ihmisiä, mutta täytyy toki ottaa huomioon, että USA ei ole sivistysmaa.

      • Nappola

        Muslimit kuitenkin tappaneet USA:ssa tuhansia ihmisiä lentokonein, autoin, pommein, veitsin ja asein viimeisen 20-vuoden aikana, mutta kuinka monta äärioikeisto ja natsit?


    • vilpitönkysymys

      Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

      • Sysineekerit

        No ei, ei todellakaan kuulu. Kuuluu vain ja ainoastaan pimeimpään afrikkaan.


    • rtggrtgrgvrf
    • Tervemenoatakaisin

      En tiedä miten suurta osaa kansasta edustan, mutta minä en siedä muslimeja lainkaan, en maltillista enkä radikaalia. Puolestani ne kaikki saisi pakata ensimäiseen rahtilaivaan ja kuskata ruumassa lähiitään.

    • i5i56i

      Vieraiden maiden kansalaiset on poistettava Suomesta oleilemasta. Niinhän sanoo jo oma ulkomaalaislakimmekin ja järki vielä sitäkin selvemmin!

    • Järjenkäyttöonsallittuaa

      Maassa maan tavalla. Ei mulla muuta.
      Jos meidän tavat ei sovi, niin poistuu maasta vaan pois.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      215
      15038
    2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

      Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
      Maailman menoa
      138
      3320
    3. Nainen haluaisitko

      Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
      Sinkut
      70
      1828
    4. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      102
      1806
    5. J mies jos vain vielä voit

      Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
      Ikävä
      40
      1739
    6. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      179
      1587
    7. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      18
      1486
    8. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      116
      1269
    9. Trump johtaa Harrisia miltei kaikissa uusimmissa tehdyissä mielipidekyselyissä !!!

      Silti Suomen lehdistö kusettaa kansaa ja julkistaa vain yhden mielipidekyselyn tuloksen, jossa Harris poikkeuksellisesti
      Maailman menoa
      56
      1188
    10. Niin hyvä olo on

      kiitos, että olet tullut elämääni 🫂. Sä oot ylivoimainen. Mulla ei ole kiire mihinkään, tässä ja nyt on niin hyvä olla.
      Ikävä
      29
      1167
    Aihe