Tärkeä fakta Asiakkaista

PrivateBanker

Tasapuolisuuden vuoksi sitten tärkeä fakta sijoitusneuvonnan asiakkaista.

Asiakkaat, suurin osa, ovat tyhmiä ja itsepäisiä kuin muulit. Vaikka heille tarjoaa parasta ratkaisua he eivät sitä usein hyväksy vaan valehtelevat väittäen, että lähtevät "ajattelemaan". Ette voi tietääkään miten paljon asiakkaat vedättävät myyjiä tyhjillä lupauksilla. Vaativat esitteitä joita eivät kuitenkaan koskaan kotona edes avaa.

Sitten, kun tarjoaa jotain ylikallista huonoa vaihtoehtoa he ostavat sen hymyssä suin, koska silloin he kokevat että siinä on vähemmän ajateltavaa. Tavallaan asiakkaat itse pakottavat noudattamaan talon myyntiohjeita, koska silloin oikeasti vain tulee sitä kauppaa ja vielä paljon vähemmällä vaivalla. Tarjoaisin mieluusti hyvää sijoitusneuvontaa jos se vain menisi kaupaksi! Mutta ei! Tyhmät neuvot menevät kuin kuumille kiville, mutta heti, jos alkaa oikeasti tarjoamaan fiksua salkunrakennusta niin silloin lähdetään kotiin "ajattelemaan". Tämä ei ole vitsi.

Joten, osaavampien sijoittajien ei pidä kokea sääliä näitä idiootteja kohtaan tai vihaa niille myyville. He ovat laiskoja ja uppiniskaisia ihmisiä, jotka eivät halua ottaa ikinä mistään selvää. Visio siitä, että he joku päivä alkaisivat netin kautta ostamaan indeksirahastoja, jos vain heille kertoisi siitä on turha toivo. Se raha makaa joko käyttötilillä (nollakorolla) tai sitten on vaikka jossain SiPa-yhtiön roskatuotteessa, joka tuottaa sitä paria prosenttia vuodessa, mutta sentään jotain.

3

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sääli.on.sairautta

      Aivan turha on ahneita ja tyhmiä ihmisiä sääliä. Tahtovat suuria tuottoja pienellä riskillä. Eihän sellaisia sijoituksia ole olemassa, riski ja tuotto kulkevat käsi kädessä. Pieni riski, pieni tuotto, suuri riski, suuri tuotto.

      Tai näitä jotka eivät ota selvää sijoituksen kuluista, kaikista kuluista ja sitten jälkikäteen itkevät kun tulikin kalliiksi. Eikö aikuisen ihmisen velvollisuus ole ottaa selvää kuluista ja riskeistä?

    • ihihiuhui

      Entä jos aloittajan ehdottamien sijoitusten juoksevat kulut ovatkin kovat? Entä jos sijoitukset on hajautettu niin, että on vaikeaa korjata virheitä useampaan vuoteen? Mistä tietää olisiko asuntorahastoon ollut parempi lähteä mukaan sen verran aikaisin, että ensimmäiset siihen sijoittajat eivät olisi ehtineet jo myyntikannalle? Alussa kikkailemalla voittoa, mutta miten jatkossa?

    • ihihiuhui

      Esitteet kannattaa tosiaan lukea, mutta anna vielä neuvo, että miten välttää sudenkuopat? Mitä tarjoukseesi on piilotettuna? Mitä täytyy osata itse karsia pois?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe