Seinäjoki poisti saippuan uimahallista

Soapwellsoul

Jo on aikoihin eletty, kun Seinäjoen uimahallin miesten suihkuosastosta on poistettu saippua. Nyt olisi paikallaan mitata hallin hygieniataso, sillä tähän asti uimaan mennessä on tavattu pestä itsensä. Kovin lyhyenäköistä. Jos klopit ovat konstailleet saippualla, niin onhan hallissa henkilökuntaa estämään moinen. Ja vartiointiliikkeestä saa ulkoistettua palvelua.
Jukoliste, nopeasti saippuat takaisin. Tai rutkasti alennusta uinnista.

21

1291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ääninaisilletästälähin

      Mikä ihme miehiä nykyään vaivaa? Lehdet on täynnä juttuja, joissa juuri miespuoliset ovat ihan hakoteilla ja aiheuttavat joko väkivaltaisia tilanteita maailmassa tai tällaisia ihan jakomielitautisia juttuja paikkakunnallaan? Eivät edes tajua, että valta luisuu naisten käsiin.

      • valojavinttiin

        Hohhoijjaa.

        Tätä tehtiin jo n. 20 vuotta sitten kersoina, eli heitettiin saippuaa niille pitkille tuoleille suihkujen välissä ja liu'uttiin menemään. Nykyään ollaan herkempiä ja valitetaan kaikesta mahdollisesta. Olishan sillon jo voinu olla liukastumisvaaroja.

        Turhaa tästä jotain sukupuolta syytät.


    • Mänttisoopaa

      Jopa on tehty rankka toimenpide kun suihkussa ei uimahallissa voi peseytyä. Olisi hyödyllistä saada tietoa millaista möjää uima-altaaseen nyt siirtyy kun saippualla peseytyminen ei ole mahdollista. Järki käteen siellä,uimahallissa, ja ottakaa ilkivallantekijät kiinni.

    • Vesivisko

      Seuraavaksi uimahallin suihkuista poistetaan vesi. Henkilökunta pääsee vähemmällä.

      • DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

        Ja sitä seuraavaksi altaista.


    • PelliLoora

      Muistan kuin eilisen päivän, kuinka pikkupoikana joskus 80-luvulla, lähes joka kerta siellä oli joku saippuoinut suihkutilan pitkät vihreät muovipenkit. Nyttemmin ne vihreät penkit on sieltä poistettu. Niitä penkkejä pitkinhän sitä pÄrseellään luisutettiin, päästä päähän. Ristus kun oli hauskaa, mutta sitten tuli kiirus jos siivooja osui paikalle. Ne pitkätpenkit oli suihkujen välissä, tila oli muutenkin aika erilainen kuin nykyään, sellainen DDR-aikakauden uimahalli. Joskus muistan kuinka siivooja jahtas meitä poikia kylmävesiletkulla sohottaen päälle, vaikkei me oltu edes mitään tehty. Uimavalvojiltakin tuli välillä tappouhkauksia, mutta ei siitä osattu siihen aikaan käräjille haastaa. Se oli sellaista aikaa se, koulussakin oli pakko pelata pesäpalloa/jääkiekkoa ilman kypärää koska niitä nyt ei vain ollut koulun puolesta antaa, välillä jotain kopsahti maila päähän, ja opettaja vain haukkui idiootiksi mitäs et kerenny väistää. Polkupyöräilyn liikennetaitokisassa kenelläkään ei ollut pyöräilykypärää, tietenkään, pääasia että polkupyörässä oli heijastimet ja ajettiin tien oikeaa laitaa. Ei silloin rutistu turhista, eikä haastettu joka pieraisusta käräjille, taikka osattu vaatia oikein mitään.

      • parempiennen

        Kyllä tämmöstä on ollut. Osa on ainakin totta.

        Haluaisin ne vihreät penkit takaisin. Nykyään vaan valitetaan kaikesta.


      • Anonyymi

        Tämä oli aikaa kun Seinäjoki oli vielä asumiskelpoinen paikka. Tämä uusi kaupunginjohtaja voisi lainata slogania "Make Seinäjoki Great Again".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä oli aikaa kun Seinäjoki oli vielä asumiskelpoinen paikka. Tämä uusi kaupunginjohtaja voisi lainata slogania "Make Seinäjoki Great Again".

        Asumiskelpoiseksi Seinäjoki saadaan, kun johtajaksi valitaan jokin Kamalan tavalla fiksumpi.


    • Nipinnapinzap

      Koska tuollaista PelliLooran kuvaamaa aikaa on eletty? Tuntuu koko tarina hihasta vedetyltä. Kyllä uimahalleissa tiettyjä ohjeita pitää noudattaa ja saippuan levittäminen on jopa vaarallista. Ja niin kauan kuin meikäläinen muistaa, ja hän muistaa pitkälle, käytettiin koulun kiikuntatunneilla jääkiekkoa pelatessa kypärää. Samoin vastuulliset vanhemmat huolehtivta kouluikäisten lastensa käyttävän polkupyöräkypärää aivan kuin turvavöiä autoissa.

      • Peltiloora

        Joo, sekin kuuluu tähän pelliloorakulttuuriin, että kehutaan vuosikymmenien takaisilla perseilyillä ja sillä että saatiin uinninvalvojat/opettajat/poliisit/siivoojat ynnä muut ärsyyntymään ja jahtaamaan. Ja että "ei ennen sitä ja tätä" . Jos joku oikeasti joskus liukastuu kunnolla saippuaisella alustalla, lyö takaraivonsa ja kuolee tai vammautuu, silloin pelliloorat kyllä pitävät turpansa kiinni tai toteavat, että "nykyään ei osata edes kävellä kaatumatta, toista oli ennen".


      • Prskuntralla

        Paskanjauhamista. Aina on tehty ilkivaltaa ja aina sitä koitettua juuria, niin nytkin. Yhteiskunnat on rakennettu turvallisuuden maksiimille. On sitten kunkin luppakorvan vastuulla noudattaako yhteisiä ohjeita.


      • Nipinnapinzap.lle. kyllä kuule tuollaista aikaa elettiin 70 luvulla. Ravintoloiden portsaritkin oli painijoita tai nyrkkeilyä harrastavia.(kelpasi ammattipätevyydestä).Häiritsijät heitettiin pihalle, ja hyväs lykys asiakas sai turpaan. Siitä sai moni lähteä kotia silmä kulmä turvoksissa. Haavat nuoltiin ja poliisille ei sitten sanaakaan. Seuraavana pyhänaikana taas katsomaan, pääsiskö ravinteliin paremmalla onnella.


    • kcjjzhgch

      Saippua on vaarallista,siihen voi liukastua ja nuppi haljeta.
      Sellaista vastuuta ei uimahalli voi ottaa.

    • vuonna1977

      Muistan kun uimahalli urheilutaloa rakennettiin.Eparissa oli ilmoitus että halli avataan 1,huhtikuuta.Pikkuvejen kanssa mentiin uimakamat mukana hallille.
      Ihmeteltiin kun siellä oli vielä rakennushommat kesken,Muutama kirvesmies pyörii hommissa ja yksi sattui olemaan entisen hoitotätini poika heikki jii.Heikki sanoi että
      mitäs japa ja timpe täällä tekee.Sanoin et uimaan tullaan.Ei kuulkaa avata vielä aikoihin tätä hallia.No aprillipilahan se oli,Penkit oli tosiaan myrkynvihreät ja muovia.Uimavalvojana Erkkisetä.Pojat pojat housut pois ja suihkun kautta altaaseen.Lippuluukulla Lissu Koo ja laitosmies kautta vahtimestarina oli Eki Myllyniemi.Kahviosta sitten uinnin jälkeen pehmikset.Saippuat ja shampoot meillä oli aina omastatakaa mukana.Kellarin pommisuojassa oli pingispöydät ja siellä usein pelailtiin,Painonnostosali ja painimatot.Mannet heitteli billyukkoa eli painijoiden harkoissa käyttämää heppua.Eki tuli paikalle ja sano että.
      Mitä vittua,,,, onko tummilla täällä vuoro,Painukaa pihalle ja helvetin äkkiä.

    • Vapaakirkkosjoki

      Minä liityin teininä sjoen vapaakirkkoon.Syy oli se että seinäjoella ei ollut toimivaa uimahallia.Vapaakirkossa nuoret pääsi ilmajoen uimahalliin uimaan pari kertaa kuukaudessa.Vuosi siellä meni ja sitten nostettiin kaverin kanssa kytkintä.

    • sikailuakerrassaan

      Mahtaa siellä uimahallin altaissa nyt kellua pallinyhtaa- varvasvälinyhtää. Kun saippuat on poistettu.
      Eipähän kannata uida haaviauki( suuauki), joskohan viitsii käydä lainkaan koko paikassa.

      • Eikulusaippuaa

        Kylmennetään veden lämpötilaa, niin pöpöt katoaa ja samalla ne loputkin asiakkaat.


    • Liukaslätkä

      Tänään 13.10. (Perjantaina) miestenpuolen suihkun säiliöissä oli saippuaa. Toivottavasti hallihenkilökunta on valvonut ettei sitä ole levitetty ilkivaltaisesti suihkutiloihin eikä tarvitse taas laatia uutta kieltoprosyyriä.

    • junttieinarnari

      etelä-pohjanmaalla on aina eletty herran kuris ja nuhtees...koulus on aamunavaus ja ruokarukous..kukaan ei naura kun salaa laron nurkalla...homot pysyy kaapis tiukasti ja siitä ei puhuta.lauantai sauna ja tanssit on myös pyhä asia...no aatelkaa ny jos kakarat tuhlaa saipuaa laattialle,ristus

      • Voitihkaista

        Varokaa saippuaa lattialta nostaessa, että kukaan ei pääse teitä takaa päin yllättämään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe