Olof Palmen murhan takana oli CIA

Dragutinovic

Saksan tutkintatuomari Patrik Baab sekä entinen Pentagon-neuvonantaja Robert Harkavy ovat julkaisseet kohukirjan, joka paljastaa Ruotsin pääministerin Olof Palmen, länsisaksalaisen poliitikon Uwe Barschelin ja entisen CIA: n johtajan William Colbin murhien väliset yhteydet. Baab kertoi Sputnikille, mitä heidän uraauurtava tutkimus on paljastanut.

Baab ja Harkavy: "Uwe Barschel, Olof Palme ja William Colby kaiklla oli jotain yhteistä", Baab selitti. "Kaikki kolme olivat mukana tavalla tai toisella kansainvälisessä asekaupassa Iran-Contra-skandaalin yhteydessä ja liittyivät jossain määrin CIA: n ja Naton" Stay Behind "salaisen armeijan verkkoon."

Palme haluttiin syrjäyttää koska hän oli halusi normalisoida suhteet Neuvostoliittoon. Palme herätti ärtymystä Washingtonissa jo 1970-luvun alussa Vietnamin sotaa koskevissa kannanotoissa. Palmen murhan toteutti iranilaista syntyperää olevan CIA:n agentti joka koulutettiin tehtävään.

14

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raubal

      Iran-Contra taisi olla ainoa syy. Neukkusuhteet eivät niin pelottaneet. Jonkinlainen vallankaappaus on tietenkin myös mahdolista toisena kärpäsenä

    • denblänkandepistolen
    • Raubal

      Nimenomaan eivät olleet Iran-Contrassa mukana. vaan uhkasivat paljastaa sen ja muun salaisen asekaupan

    • liekötotta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15030488/olaf-palmen-murhan-takana-cia
      Tuo ketju tuossa ylhäällä päättyy tähän viestiin. Vähän sekava siinä mielessä että se vaatisi lisä selvityksen jota ei kyllä saa vaikka lukee kaikki viestit läpi. Selitys on ilmeisesti vielä tuloillaan. Viestin viimeiset sanat. "Kuka mitäkin koplaa. Joku koplaa Palmen Iran-Contraan joku Etelä-Afrikkaan vain sen takia että hakee motiivia teolle, jota koskaan ei tehty." Ihmiset eivät vaan millään pysty tajuamaan ettei motiivilla tapeta. Täytyy olla 1. tekijä ja 2. väline. Tässä bluffin motiivi.

      "skakandegrundval" kirjoitti

      25.10.2017 18:03
      Uusi
      Jollakulla on täytynyt olla tieto tästä fsilmistä, mikä on monen mutkan kautta ratkaisu tähän bluffiin.
      The Boomerang1947 by Elia Kazan (jos saan selittää) Vieläkö jaksat tutkia "murhaa"?
      https://www.google.fi/search?q=dahme german priest&client=browser-ubuntu&hs=om3&channel=fe&hl=fi&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjit-WX8YvXAhWSZpoKHQmNBekQsAQILw&biw=1047&bih=495
      Tuokin murha on selvittämättä josta tuo elokuva on tehty. Uhrin nimi oikeassa elämässä oli Herbert Dahme. (Dahme>Palme; Saiko lavastaja/bluffaajat siitä idean vai mistä keksivät puhua Olof Palmen pikku leikkeihinsä mukaan. Molemmat ministereitä ja Main Street on Vasa Vägen) Tämä tietenkin vain jos Palmea ei oikeasti tapettu. Tuossa linkki Harold Israeliin.
      http://www.wbur.org/all-things-considered/2016/12/20/harold-israel-homer-cummings

      Olen kertonut aiemmissa viesteissä toisilla palstoilla että Haamumiestä muistuttava mies näki tuon filmin viimeisenä ohjelmana, mitä tuo Suomen teeveessä oli nähnyt ja siksi se jäi hänen mieleensä. Ehkä viikko pari ennen "murhaa". YLE TV 1 tai 2. 1986 helmikuu ja perjantai tai lauantai ilta.
      Tämä on varmaan liian korkeaa matematiikkaa. E=mc2.

      Onhan silläkin motiivi miksi Teemu haluttiin pöpilään ja videolle. Nuo jotka saivat tuon aikaan tiesivät Teemun tavasta laittaa käsi puhuessaan suun eteen. Tässä Teemu Vehkalan haastattelu.
      https://www.youtube.com/watch?v=jpYhZ3H3dew (ei tartte katsoa kokonaan).
      Mitähän Teemulle nykyään mahtaa kuulua?

      Katsokaa kuinka hän laittaa käden suun eteen vastatessaan. Laitan tähän Kazanin filmin 'Saarroksissa', jossa syytetty (John Waldron alias Harold Israel) myös laittaa käden suun eteen vastatessaan poliisin kysymyksiin. Palaan siihen myöhemmin.
      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# (kohdassa 32:10 eteen päin)

      Filmin käsikirjoitus ei toteutunut heti alussa Palme jutussa, mutta elementit olivat jo osittain kasassa. Svenssonista piti tulla Holmer Cummings ja Gunnarssonista Harold Israel tai niin kuin Boomerangissa syyttäjaä näytteli Henry L. Harvey (Dana Andrews) ja syytettyä John Waldron (Arthur Kennedy) Tai Gana näytteli Harveytä jonka piti esittää Cummingsia ja J.Kennedy näytteli Waldronia jonka piti esittaa H. Israelia. Ja minä muistin Lee J. Cobbin ulkonäöltä josta jäljitin hänet tuohon filmiin, mutta siitä myöhemmin.

      Onhan John F. Kennedynkin murrhassa määrättyä samankaltaisuutta > nimet ja päähän ampuminen ja elokuva teatterijotka on mukana kuvissa, mutta tuo taas on liian kaukaa haettua, ellei huomenna kun arkistot aukenevat, tule jotain paljastavaa esille. Palmen bluffimurhaakin verrattiin usein Kennedyyn. Siksi varmaan Lisbetin täytyi tulla mukaan kuvioihin. Sama se oli Ceaușescujen kanssa. Molemmat olivat mukana; herra ja rouva. Nyt myös rouva sai surmansa. (jos sai) Siitäkin on kaikenlaisia salaliittoteorioita niin kuin prinsessa Dianastakin ja parhaimmat vai pahimmat ovat sellaisia ettei noitakaan koskaan tapettu.
      Ruumiit haudattiin Ghencean sotilashautausmaalle Bukarestiin salaa yöllä, ja haudoille pystytettiin ristit väärillä nimillä. 2010 ruumiit kaivettiin ylös DNA-testejä varten. DNA-testit osoittivat myöhemmin, että vainajat todella olivat Ceaușescut.
      Vallankumouksen taustat ovat monin osin edelleen epäselvät.

      Karl Einar Gerhard (KG) Svensson, född 1 mars 1928, är en svensk före detta chefsåklagare.
      Efter mordet på Olof Palme utsågs Svensson till förundersökningsledare den 6 mars i samband med att Victor Gunnarsson, "33-åringen" kallad, blev misstänkt. Den 16 maj lät Svensson lägga ner utredningen mot Gunnarsson och frånträdde därvid även posten som förundersökningsledare.
      https://www.youtube.com/watch?v=iC7z2f6JxH8
      Karl Einar Gerhard (KG) Svensson, syntynyt 1. maaliskuuta 1928, on ruotsalainen entinen syyttäjä.
      Olof Palmen murhan jälkeen Svensson nimitettiin oikeudenkäyntiä edeltäväksi johtajaksi 6. maaliskuuta liittyen epäiltyyn "33-vuotiaaseen" Victor Gunnarsoniin. 16. toukokuuta Svensson lopetti Gunnarssonin tutkinnan ja jätti tehtävän oikeudenkäyntiä edeltävänä johtajana.

      Petterssonin kanssa mentiin siis oikeussaliin saakka. Sama teatteri täytyi käydä läpi uudestaan, jotta Boomerangi tulisi paremmin mukaan kuvioihin. Tämä on korkeampaa matematiikkaa kun koplata saa mutta miten. Kuka mitäkin koplaa. Joku koplaa Palmen Iran-Contraan joku Etelä-Afrikkaan vain sen takia että hakee motiivia teolle, jota koskaan ei tehty.

    • tulinjärkiini

      "Kuka mitäkin koplaa. Joku koplaa Palmen Iran-Contraan joku Etelä-Afrikkaan vain sen takia että hakee motiivia teolle".

      Nimimerkki "Raubal" kirjoitti

      25.10.2017 20:59

      Uusi
      https://aasinmyssy.blogspot.fi/2016/11/palmen-murha-bofors-skandaali.html
      Siinä se

      Sinä sanot siinä se. Mitä sinä sait tuosta artikkelista irti, mikä oli muilta osin tosi laadukas, mutta Palmen suhteen se ei sano mitään. Abulhassan Bani-Sadrin kuulema väite eikä muuta. Hän on saanut tiedon kahdelta luotettavalta taholta.
      Motiivi asekaupat, muutta kenen motiivi. Sitten tulee Vehkala osasto samalta kirjoittajalta esiin eli globaali eliitti, joka sabotoi tutkimuksia. Mitä tutkimuksia? Mitä murhasta tutkitaan. Motiiviako ainoastaan. Ei tutkita todistajien valheita eikä omaisten höpinöitä.

      Maksoi huumeilla. Kuka ne huumeet käytti. Sellasella määrällä huumeita koko Ruotsi pyörisi päissään ja huume tökkyröissään sata vuotta. Etköhän sinäkin ala jo tutkimaan sitä, miksi Palme lähti mukaan itsensä poistamiseen julkisuudesta. Ei häntä kukaan ampunut. Luodeista toinen löytyi roskakorista ja toinen viiden metrin päästä ja molemmat uusia kuin pakasta vedettyjä paitsi toisessa pieni murunen oli lohjennut. Oliko sillä tarkoitus sanoa jotakin. Katso taas se Boomerang filmi. Verilätäkkö oli maalia. Kahdesta epäillystä, joita kutsun Haamulaiseksi ja Hitulaksi, on kerrottu niiden olleen bluffia tai jotain.
      Tai ainakin Haamulaisen sanotaan olleen bluffia. Hitulasta en tiedä. Kun eilen katsoin tarkemmin sen kuvaa niin samanlainen leuka sillä on kuin Anderssonillakin, joka tosin on jo kuollut. Katso vaikka itse. http://marcpennartz.nl/maak-kennis-met-de-moordenaar-van-olof-palme/

      Mikä oli Hitulan motiivi jos hän olikin Andersson. Anderssonin motiivi oli se kun tuo menetti jotain summia osakekaupoissa, joista oli katkera Palmelle. Sanoin leikilläni jossain, että minä olen tuo Hitula. Henrik Hitula. Annoin minä etunimen Haamulaisellekin. Juilius Spökman. Juilius viittaa Caesariin. Julius Caesariin . Keessariin siis. Tulin, näin ja vikiisin. Veni, vidi ja Wikileaks.

      Iranin entinen presidentti Abulhassan Bani-Sadr on sanonut 3.11.1987 Aftonbladetin mukaan, että Palmella oli tieto siitä, että Iran osti aseita ja maksoi huumeilla. Olof Palme murhattiin, koska hän tiesi laittomista asekaupoista Iranin kanssa ja aikoi paljastaa ne ja vastustaa niitä.
      Säpo halusi asentaa salakuuntelulaitteita ja oli pyytänyt alan parhaimmistolta konsulttiapua. Sittemmin on selvinnyt, että varsin todennäköisesti Säpo salakuunteli Palmea. Sen suhteen oli jo tammikuun lopussa tiedossa, että Palme pitäiisi murhapäivänä vapaaillan. Esim. Säpo tiesi tämän lähimpien henkivartijoiden lisäksi. Palme itse oli aina epäillyt Säpoa ja uskonut, että se salakuunteli hänen puheluitaan. Ei Ruotsin Säpo mikään fasistinen ryhmittymä ole. Demareita suurin osa.
      Artikkeli jatkuu.
      Korkeat tahot sabotoivat tutkimuksen ja tekivät siitä farssin, koska kartellien takana oli globaali eliitti, joka on samalla koko maailman rikollisuuden johtaja.
      Kyllä tässä jotain hämärää on. Ei Palme tosta vaan ole suostunut "kuolemaan" jonkun asian takia. Pois julkisuudesta on sama kuin kuolema. Se vaan että missä tuo on viihtynyt kun ei ole päässyt pätemäään julkisuuden valokeilassa. Monelle linssilutelle se on kova paikka. Murhaajaksi löytyi säkällä toinen linssilude Pettersson. Jos hänkin vain poistui julkisuudesta niin missä tuokin nyt lymyää. Onko niitä joku oikein isokin sakki kun noita kriisinäyttelijöitäkin leikisti kuolee kymmeniä vuosittain.

    • VenäjäOnOyMurhaAb

      NL/Venäjä, Kuuba ja KGB ovat Palmen, John F Kennedyn ja Robert Kennedyn murhien takana.

      • Anonyymi

        CIA. Äärioikeisto ja Ruotsin poliisi × lars Tingström


    • Anonyymi

      Palme oli homo ja vaimo tiesi sen. Toisaalta bi ja oli Rothschild rakastajattarena. Palme sai HIV:n ja siksi kuolema lavastettiin. Vaimo oli mukana juonessa ja siksi haukkui Petterssonin. Palme kuoli Aidsiin vasta myöhemmin. Perhe kävi tapaamassa salaisessa paikassa

    • Olof Palme oli CIA:n agentti joka jo nuorena kertoi sille tietoja Sosialistisen Internationalin osallistujista. Hänen vasemmistoradikalisminsa oli peiterooli jonka avulla hän pääsi käsiksi itäblokin syvimpiinkin salaisuuksiin. Asiayhteydestä voi päätellä, että hänen murhansa toimeksiantaja oli KGB, perille mennen tietysti NL:n johto. Samantekevää kuka painoi liipaisinta. Case closed!

    • Anonyymi

      Palmen murhan takana oli taho joka ei koskaan tule esiin.
      Oliko se CIA tms. joka toteutti operaation, sekään ei koskaan selviä mutta taustavoima on se suurin mitä on.
      Näytöstutkimuksia ja oikeudenkäyntejä tarvitaan vain suurelle yleisölle.
      Salaliitto siis, jos niin halutaan sanoa, mutta käytännössä - ei toriaa.

      • Anonyymi

        Miten selitettävissä ,crister ,stig ,lisbet ja olof kaikki neljä samalla paikalla ,missä murhaaja ?


    • Anonyymi

      Palmen murhan jälkeen Ruotsi alkoi muuttua kohti Yhdysvaltojen osavaltiota, joka se nykyisin on. Meno on kuin Chigacossa.

      Me tarvitsemme USA:ta ja länttä tasapainottamaan itää, siis Venäjää. Mutta liian pitkälle kumpaankaan suuntaan ei tule mennä, sillä muistamme toki veljiemme intiaanien kohtalon kuten arabikeväänkin seuraukset. Kukaan meistä ei halua kokea mitään vastaavaa.

      • Anonyymi

        Stig Engstrom kuului Maton salaiseen Stay Behind järjestöön. Skandia huset oli sen pääpaikka jonka entinen johtaja oli järjestön johtaja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe