Kutsun vanhustenhoitoa suomessa nykyään..

SuomiOnJoKuollut

...nopeutetuksi eutanasiaksi.Olisikos otsake kohdillaan? Saksalaiseen tyyliin ollaan palaamassa 1940 luvulle....kiitos eu:n ja hitlerin tyttären merkelin ansiosta ....Ja keskustan politiikan joo,joo asenteen ansiosta...

9

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jskfjlsdfs

      Minne Suomi on menossa?

      vain sen vuoksi, että pieni eliitti saa vapaakaupan yms. avulla bisnekset pyörimään paremmin ja matuista halpatyö- ja ostovoimaa, me keskituloiset, veronmaksat, aisankannattajat kärsimme!

      Hajoitamme äänemme vaaleissa useille turhakepuolueille, emmekä saa ääntämme kuulumaan.

      Media on mukana tässä liittovaltiojärjestelmässä ja muokkaa vahvasti mielipiteitä. Jokaisen suomalaisen kannattaa laitaa käsi sydämelle ja miettiä, onko mm. turvallisuuden menetys ja korruption kasvu tämän arvoista? Medialukutaitoa todellakin tarvitaan tänäpäivänä. Trump voi olla vähän hullu, mutta tapahtuneesta huomaa, kuinka koville on pientä eliittiä ottanut, hänen valintansa. Samoin Brexit. Sotkevat Bildenberg-suunnitelmat ja vapaakauppa suunnitelmat.

      Kansa jakautuu kahtia, syntyy eripuraa, mellakoita ja myöhemmin sotia (asekauppa isoa bisnestä). Rikkaat kyllä selviävät, Köyhät köyhtyvät ja keskiluokka katoaa

      Mikä vika on kohtuu elämässä? Tehdään töitä, hoidetaan lapset ja vanhukset, harrastetaan ja eletään sivistyneesti, ei siihen tarvita järjettömiä palkkoja, ei ole niin paljon ahneutta eikä kateuttakaan. Kauhukuvia ja -lauseita Sipilöille, kun bisnekset pitää pyöriä isosti.

      Outoa on se, että suurin osa suomalaisista on näitä keskituloisia, tällä hetkellä vielä lintukodossa eläviä, eivätkä huomaa mitä ympärillä tapahtuu. Äänestäkää vain Salea pressaksi, niin liittovaltiota kohti mennäään ja lujaa!

      Monessa maassa on valittu toisin, Englannissa, Yhdysvalloissa, Unkarissa, Puolassa, Tanskassa, kohta Itävallassa. Herätkää suomalaiset!

    • JärjenÄäni

      Miksi vanhuksiin pitäisi syytää rahaa, kun ne kuolevat kuitenkin kohta?

      • Vainiinkö

        Vanhuksetkin ansaitsevat hyvää hoitoa, he kuitenkin ovat tämän maan rakentaneet kovalla työllä. Ja vanhuksetkin ovat ihmisiä ja ansaitsevat inhimillistä kohtelua siinä kuin muutkin. Eikä vanhuksiin ole syydetty rahaa vaan heiltä on otettu enempi kuin on annettu. Vanhustenhoidosta on säästetty jatkuvasti ja lisää ollaan leikkaamassa. Muutenkin sairaanhoitoa on huononnettu Suomessa, ei pelkästään vanhustenhoitoa vaan myös yleisesti hoidon tasoa on heikennetty. Ja kaikkihan me kuollaan, joku lähtee aiemmin ja toinen lähtee myöhemmin eli ei pelkästään vanhuksia kuole vaan joskus lähtö voi tulla nuorenakin. Jos sun tavalla ajattelis, niin miks kehenkään pitäis rahaa satsata, kun kaikkihan me kuitenkin kuollaan.


      • kusetuskos

        Aivan ja kas miksi sitä lasta joka sairastaa syöpää pitää? Eli osaatko kertoa mikä on se elämä joka ei ole rahan arvoinen? Sillä kylmästi sanottuna molemmat ovat kalliita elättää, plus jos vaikeutuu pahasti autokolarissa pitäisikö myös..............


    • Revisiitä

      Aloittajan mielipide kertoo ettei hänellä ole harmaata hajuaistia aiheesta. Sillä nekin vanhukset, joille olisi paljon parempi kuolla jo pois, pidetään väkisin elossa lääkkeillä ja hyvällä perushoidolla; ravinnolla ja puhtaudella.

      • Revipäsinäkin

        Heitä ei todellakaan pidetä väkisin hengissä lääkkeillä... Esim. omalla työpaikallani on vanhuksia, joilla on jo vuosia ollut ainoastaan vatsanpehmikkeet ja korkeintaan kipuläälääkitys ; kipu on kuitenkin hoidettava ja vatsan toimittava. Hyvä perushoito, ravinto ja puhtaus eivät kuulu väkisin hengissä pitämiseen vaan inhimillisyteen ja ihmisarvoon, mikä kuuluu myös vanhuksille.


      • Kärjistystä
        Revipäsinäkin kirjoitti:

        Heitä ei todellakaan pidetä väkisin hengissä lääkkeillä... Esim. omalla työpaikallani on vanhuksia, joilla on jo vuosia ollut ainoastaan vatsanpehmikkeet ja korkeintaan kipuläälääkitys ; kipu on kuitenkin hoidettava ja vatsan toimittava. Hyvä perushoito, ravinto ja puhtaus eivät kuulu väkisin hengissä pitämiseen vaan inhimillisyteen ja ihmisarvoon, mikä kuuluu myös vanhuksille.

        Eipä mun omaista yritetty väkisin pitää hengissä, kun muistisairauden loppuvaiheessa sairastui keuhkokuumeeseen. Antibiootit lopetettiin, kun niistä ei apua ollut. Saattohoidossa sai kipulääkettä pistoksina, koska oli kivulias keuhkokuumeen takia. Niistä kipulääkkeistä ei paljoa apua ollut, ilmeistä näki ett hengittäminen sattui. Kunpa olisikin ollut sellasta lääkettä, joka olis kivun vienyt pois. Muutaman päivän kärsittyään pääsi pois kivuistaan. Ketään saattohoidossa olevaa ei sais antaa kärsiä kovista kivuista vaan hänelle on annettava kipuja poistavaa lääkitystä. Minusta oli kauheaa lukea lehdistä juttuja hoitajasta, joka oli pieneltä saattohoidossa olevalta lapselta lääkkeet varastanut ja aiheuttanut kivuliaalle lapselle lisää kipuja vaihtamalla vettä morfiinin tilalle.

        Ehkä Revisiitä olis tyytyväinen, kun joutuessaan sairaalaan hänetkin jätettäis oman onnensa varaan eli ei hoidettais, ei annettais lääkkeitä, ei pidettäis puhtaudesta huolta eli hänkin, Revisiitä, pääsis aikasemmin pois maailmasta.


      • Turhatlääkkeet

        Ööööö ... Meinasin kommentoida mutta anti olla. Ei varmaankaan maksa vaivaa, kaikilla ei näytä käsityskyky kantavan loppuun saakka.


    • lllllllllllllll

      Öööööö, oikeassa olet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe