SEULONTA ON ALKANUT

Kivipelto456

Jumala on aloittanut seulomaan jyvät akanoista.
Joka puolella tapahtuu..seurakunnissa kuohuu.
Hajaannus on menossa eri muodoissaan.
Totuuden puhujia aletaan vainoamaan.
Uskovien keskuudessa henkivallat hyökkäävät.
Rakkaus kylmenee Jumalaa ja lähimmäisiä kohtaan
Uskosta osattomat vihaavat Jeesusta tunnustavia.
Pahuus lisääntyy kaikkialla salakavalasti ja nopeasti
Saatanan aika alkaa käymään vähiin.
Jumala erottelee .totiset uskovaiset uskonnollisista fariseuksista

71

672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arveisin

      Mikään ei ole muuttunut kahdessa tuhannessa vuodessa, ainoastaan tieto on lisääntynyt sitä myöten ihmisen pitäisi olla viisaampi.

      • Bikkuhiljaa

        Ihmiset alkaneet tulla järkiinsä ja saalemit hiljenee.


    • Puplikaanius145u

      Ai ei vai?Tieto on toki lisääntynyt ja se lisää tuskaa.
      Sanoessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet. Sanotaan sanassa.
      Hyvin nähtävillä tänä päivänä niin monessa asiassa..

      • >Sanoessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet. Sanotaan sanassa.

        Huippututkijat eivät siis ole tässä mikään ongelma, sillä vaikka he tietävät alastaan enemmän kuin ketkään ihmiset heitä ennen, he myöntävät auliisti, miten vähän vielä tietävät.

        Sen sijaan "uskovista" löytyy paljonkin ihmisiä, jotka kuvittelevat raamattua lukemalla saavuttaneensa aivan valtaisan viisauden ehdottomine totuuksineen. Siinä meillä ovat ne, jotka "viisaudessaan" ovat aivan umpityhmiksi tulleet.


    • Hermanni3336
    • yksiuskova

      Sanoohan sen Raamattu. Monien rakkaus kylmenee. Monet lähtevät seuraamaan villitseviä henkiä. Moni valitsee ihmiset ja eksytykset Herran ja Hänen Sanansa sijasta. Moni poistuu armosta ja pystyttää omaa "vanhurskauttaan". Moni palaa harrastamaan syntiä. Moni paaduttaa sydämensä. Moni luopuu eri tavoin. Uudestisyntyneen uskovan tulee VALVOA. Uskovan tulee antaa HERRAN tehdä tahtonsa kauttaan, EI suorittaa omia tekoja omassa lihassaan. On tunnettava JEESUS ja seurattava HÄNTÄ. HÄN on uskovan VANHURSKAUS. Moni ei ymmärrä mitä tämä tarkoittaa. Eikä moni ymmärrä mitä tarkoittaa Pyhässä Hengessä eläminen. Raamattu pitäisi myös ymmärtää. Raamattu ei avaudu ilman, että Herra sen avaa ihmiselle. On pysyttävä Jumalan Sanassa.

      1. Piet. 4:17 Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

      2. Kor. 13:5 KOETELKAA ITSEÄNNE, OLETTEKO USKOSSA; TUTKIKAA ITSEÄNNE. VAI ETTEKÖ TUNNE ITSEÄNNE, ETTÄ JEESUS KRISTUS ON TEISSÄ? ELLEI, NIIN ETTE KESTÄ KOETUSTA.

      Gal. 6:12 Kaikki, jotka pyrkivät lihassa olemaan mieliksi, ne pakottavat teitä ympärileikkauttamaan itsenne vain siksi, ettei heitä Kristuksen ristin tähden vainottaisi.
      13 Eiväthän nekään, jotka ympärileikkauttavat itsensä, itse noudata lakia, vaan he tahtovat teitä ympärileikkauttamaan itsenne saadakseen kerskata teidän lihastanne.
      14 Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle!
      15 Sillä ei ympärileikkaus ole mitään eikä ympärileikkaamattomuus, vaan uusi luomus.
      16 Ja kaikille, jotka tämän säännön mukaan vaeltavat, kaikille heille rauha ja laupeus, ja Jumalan Israelille!

      Fil. 3:2 Kavahtakaa noita koiria, kavahtakaa noita pahoja työntekijöitä, kavahtakaa noita pilalleleikattuja.
      3 Sillä oikeita ympärileikattuja olemme me, jotka Jumalan Hengessä palvelemme Jumalaa ja kerskaamme Kristuksessa Jeesuksessa, emmekä luota lihaan,
      ...
      8 Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun HERRANI, TUNTEMISEN rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana - että voittaisin omakseni Kristuksen
      9 ja minun havaittaisiin olevan hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;
      10 tunteakseni hänet ja hänen ylösnousemisensa voiman ja hänen kärsimyksiensä osallisuuden, tullessani hänen kaltaisekseen samankaltaisen kuoleman kautta,
      11 jos minä ehkä pääsen ylösnousemiseen kuolleista.
      12 Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut.
      13 Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin,
      14 minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.

      Ilm. 22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

      2. Kor. 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
      15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
      16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
      17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
      18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

      Mitä tulee väärään yhteistyöhön, joihin monet uskovat ottavat osaa: kaikista pimeyden töistä on erottava. Esimerkiksi yksi suuri eksytys on ekumenia, jota johtaa Rooman katolinen kirkko. Jos käyt seurakunnassa, joka kuuluu ekumeeniseen neuvostoon tai käyt seurakunnassa, joka on osa paikkaa, joka kuuluu ekumeeniseen neuvostoon, LÄHDE POIS. Usko Jumalan varoitus. Jos ottaa osaa eksyttävään, väärään yhteistyöhön, on osallinen muidenkin synneistä. Esim. Suomen Helluntaikirkko on mukana ekumeenisessa neuvostossa. Siitä on lähdettävä ulos. Samoin on lähdettävä pois muista paikoista, jotka eksyttävät.

      Ilm. 18:4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa."

      • 1234567---

        Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.


      • VoiNiitäAikoja

        Ja kuinka monet miljoonat ihmiset käyttävät Luojasta pelkkää "HERRA" ilmaisua, vaikka hänellä on henkilökohtainen nimi ? HÄN on myöskin ilmaissut sen näin: "Menkää pois minusta, en tunne teitä". Voimme vain ihmetellä sitä kirvelyä, mitä tulee heille tapahtumaan menettäessään kaiken. Siellä tulee olemaan itku ja hammasten kiristys.


      • viisaudenalkua

        Luettelosi jäi kesken. Jatkan sen näin. Lähde kaikista "järjestäytyneistä uskonsuuntauksista kiireesti pois", kun sinulla vielä on siihen mahdollisuudet. Nykymaailmassa ei ole yhtäkään "VOIDELTUA JULISTAJAA TAIVAAN VALTAKUNNAN NIMISSÄ", sekin on ennustettuna Raamatussa. Jeesus kehoitti kansaa käyttämään järkeään. Hänen isänsä JAHVEN pelko on viisauden alkua.


    • AhneusOnSynti

      Ihan kuule ite ovat uskovaiset sekoittaneet pelikenttänsä. Pieniä karismaattisia "seurakuntia" ja liikkeitä syntyy ja kuolee kuin sieniä sateella. Kritiikkiä jaetaan ja naapuria syytetään milloin mistäkin eksytyksestä. Ja hajaannus sen kuin syvenee.

      Organisaation pitää olla järjestyksessä ja selkeästi johdettu ollakseen elinkelpoinen. Ottakaa evlut kirkosta mallia. Siellä on vielä sentään joku tolkku jäljellä.

      Elämyshakuisuus ja siihen perustuva rahastaminen johtaa poikkeuksetta turmioon. Menestysteologiaa ja "leikki-ihmeitä" kun kartatte, sekä johtajianne kunnioitatte, niin ollaan jo kohtuu terveellä pohjalla.

    • markku.lievonen

      Mutta, näettekö aikuisen oikeesti todellisuuden, mitä on jo tapahtunut ja mitä edelleen tapahtuu. Tutkikaa ja nähkää, miten juuri kolminaisuusopin pohjalle rakennettu uskonto TIIVISTYY ,- ei hajaannu.
      Siis KAIKKI uskonnolliset puolueet,- jotka omaavat tämän uskonnon, tiivistävät rivejään ja erikolisesti aina katollilaisuuteen saakka. Tulee aika, jolloin Paavi vierailee juhlapuhujana helluntai puolueessakin puhumattakaan lut kirkossa.

      Mutta,- voiko ihminen enää valita, joka on sisäistänyt tämän uskonnon. Kolminaisuusiopin. Samoin KUKAAN kolminaisuusoppia harjoittava ihminen ei taatusti joudu vainotuksin uskontonsa tähden,- koska tämä oppi on vallitseva ja rivejä tiivistävä. Jos ihmisiä vainotaan, niin lihallisuuteen liittyen eli hallitsemattomuuden tähden / lapsi ei ole riittävän tottelevainen uskonnonharjoitukseensa.

      Lyhyesti. Kolminaisuus uskonto vie ihmisiä "rauhanaikaan" ja tämän voi todeta todellisuudesta tänä päiv'nä, jos on näkökykyä. Nähkää yllättäviä viertaikuja puolueiden kesken.

      • markku.lievonen

        Tästä ilmoituksesta löytyy tekijä / sanojen sisältö / JUMALAN viisaus, joka eroittaa uskonnollisen ihmisen erilleen JUMALASTA ja muista sisarista ja veljistä. Tuo sana on YHTÄ.

        1. Tämän Jeesus puhui ja nosti silmänsä taivasta kohti ja sanoi: "Isä, hetki on tullut, kirkasta Poikasi, että Poikasi kirkastaisi sinut;
        2. koska sinä olet antanut hänen valtaansa kaiken lihan, että hän antaisi iankaikkisen elämän kaikille, jotka sinä olet hänelle antanut.
        3. Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.
        4. Minä olen kirkastanut sinut maan päällä: minä olen täyttänyt sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.
        5. Ja nyt, Isä, kirkasta sinä minut tykönäsi sillä kirkkaudella, joka minulla oli sinun tykönäsi, ennenkuin maailma olikaan.
        6. Minä olen ilmoittanut sinun nimesi ihmisille, jotka sinä annoit minulle maailmasta. He olivat sinun, ja sinä annoit heidät minulle, ja he ovat ottaneet sinun sanastasi vaarin.
        7. Nyt he tietävät, että kaikki, minkä olet minulle antanut, on sinulta.
        8. Sillä ne sanat, jotka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille; ja he ovat ottaneet ne vastaan ja tietävät totisesti minun lähteneen sinun tyköäsi ja uskovat, että sinä olet minut lähettänyt.
        9. Minä rukoilen heidän edestänsä; en minä maailman edestä rukoile, vaan niiden edestä, jotka sinä olet minulle antanut, koska he ovat sinun -
        10. ja kaikki minun omani ovat sinun, ja sinun omasi ovat minun - ja minä olen kirkastettu heissä.
        11. Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin.
        12. Kun minä olin heidän kanssansa, varjelin minä heidät sinun nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.
        13. Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään.
        14. Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
        15. En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta.
        16. He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
        17. Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.
        18. Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan;
        19. ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös he olisivat pyhitetyt totuudessa.
        20. Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun,
        21. että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.
        22. Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä -

        Kolminaisuusoppi ja siitä kumpuava ekumenia katolilaisuuden lähteelle juuri kumoaa tuon Jeesuksen rukokuksen yhtä olemisesta. Tutkikaa tuota ilmoitusta ja havainnoiklaa opetus ja todellisuus tänä päivänä. On muuten ihmeellinen näky, miten asiat voivatkaan loksahtaa paikoilleen / synkronoitua.


      • oipoi

        Jumala on raakalainen. Sen todistaa oman jo poikansa käsittely ja viimein se, mitä kaikkivaltias antaa maailmassa tapahtua.
        Ei jatkoon.


      • mistäolikysymys
        markku.lievonen kirjoitti:

        Tästä ilmoituksesta löytyy tekijä / sanojen sisältö / JUMALAN viisaus, joka eroittaa uskonnollisen ihmisen erilleen JUMALASTA ja muista sisarista ja veljistä. Tuo sana on YHTÄ.

        1. Tämän Jeesus puhui ja nosti silmänsä taivasta kohti ja sanoi: "Isä, hetki on tullut, kirkasta Poikasi, että Poikasi kirkastaisi sinut;
        2. koska sinä olet antanut hänen valtaansa kaiken lihan, että hän antaisi iankaikkisen elämän kaikille, jotka sinä olet hänelle antanut.
        3. Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.
        4. Minä olen kirkastanut sinut maan päällä: minä olen täyttänyt sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.
        5. Ja nyt, Isä, kirkasta sinä minut tykönäsi sillä kirkkaudella, joka minulla oli sinun tykönäsi, ennenkuin maailma olikaan.
        6. Minä olen ilmoittanut sinun nimesi ihmisille, jotka sinä annoit minulle maailmasta. He olivat sinun, ja sinä annoit heidät minulle, ja he ovat ottaneet sinun sanastasi vaarin.
        7. Nyt he tietävät, että kaikki, minkä olet minulle antanut, on sinulta.
        8. Sillä ne sanat, jotka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille; ja he ovat ottaneet ne vastaan ja tietävät totisesti minun lähteneen sinun tyköäsi ja uskovat, että sinä olet minut lähettänyt.
        9. Minä rukoilen heidän edestänsä; en minä maailman edestä rukoile, vaan niiden edestä, jotka sinä olet minulle antanut, koska he ovat sinun -
        10. ja kaikki minun omani ovat sinun, ja sinun omasi ovat minun - ja minä olen kirkastettu heissä.
        11. Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin.
        12. Kun minä olin heidän kanssansa, varjelin minä heidät sinun nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.
        13. Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään.
        14. Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
        15. En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta.
        16. He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
        17. Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.
        18. Niinkuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan;
        19. ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös he olisivat pyhitetyt totuudessa.
        20. Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun,
        21. että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.
        22. Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä -

        Kolminaisuusoppi ja siitä kumpuava ekumenia katolilaisuuden lähteelle juuri kumoaa tuon Jeesuksen rukokuksen yhtä olemisesta. Tutkikaa tuota ilmoitusta ja havainnoiklaa opetus ja todellisuus tänä päivänä. On muuten ihmeellinen näky, miten asiat voivatkaan loksahtaa paikoilleen / synkronoitua.

        Kuka thansa voi ladella raamatunpaikkoja sivu kaupalla. Mikä oli sen asian ydin ?


      • Tarkistaitsekirjasta

        Voi herran pieksut miten paksua tarinaa täällä ilmoitellaan. Se teidän harhaoppisuutenne on järkyttävää Jumalan häpäisyä. Israelin Jumala JAHVE on "suvereeninen YKSINVALTIJA " joka ei siedä monipäisiä olentoja uhkaamassa auktoriteettiään, se takaan ja alleviivaan. Jeesuksella on muitakin veljiä, joten se kolminaisuus ei pidä paikkaansa alkuunkaan. YAHWEn pojat riemuitsivat luomistyön tuloksista ???????? Katso se itse raamarusta, jos sinulla sellainen sattuu olemaan ?


      • ylivoimainentavoite

        Markku, sinä puhut halkinaisella kielellä. Katso esimerkki Jeesuksen kasteesta, kenen ääni kuului taivaasta, Jeesuksen oma äänikö ? Ei suinkaan, vaan hänen Isänsä JEHOVAN ääni. Tarkistukseksi minulla ei ole mitään tekemistä J-todistajien yhteydestä. En edes ole kristitty, koska se arvonimi on minulle ylivoimainen tavoite.


      • markku.lievonen
        ylivoimainentavoite kirjoitti:

        Markku, sinä puhut halkinaisella kielellä. Katso esimerkki Jeesuksen kasteesta, kenen ääni kuului taivaasta, Jeesuksen oma äänikö ? Ei suinkaan, vaan hänen Isänsä JEHOVAN ääni. Tarkistukseksi minulla ei ole mitään tekemistä J-todistajien yhteydestä. En edes ole kristitty, koska se arvonimi on minulle ylivoimainen tavoite.

        Nyt en ymmärtänyt mitä kirjoitit. Onkohan kyseessä väärin käsitys kirjoituksiani kohtaan. Olet juuri oikeassa, miten JUMALA ilmoitti; tämä on minun rakas Poikani. Samoin JUMALA herätti Jeesuksen kuolleista kuin myös JUMALA teki Jeesuksesta Herran jne....

        Niin, kuten aiemmin jo kerroin, niin Raamattu on todistuksena, miten Jeesus ja JUMALA ovat yhtä,- mutta ei yksi. Olet ymmärtänyt asian juuri oikein.


    • Pessimisti78

      Niin vähän on ihminen muuttunut kahdessa tuhannessa vuodessa, että jos nyt sattuisi jokin totaalinen "Reset", joka kyykkäisi sivilisaation pysyvästi tilaan ilman viranomaisia ja sähköä, niin yhden sukupolven aikana oltaisiin takaisin olosuhteissa, jotka vastaavat niitä, jotka vallitsivat niinsanottuina raamatun aikoina.
      Telkusta katselin elokuvaa Noah, tuota uutta ahdistavaa tulkintaa, ja mainoskatkojen aikana seksilelumainoksia katsellessa käväisi mielessä, että eiköhän olisi jo aika aloittaa uudestaan alusta...

      • EVLUTSodomaGomorra

        Pessimisti, Tuo oli hyvin kuvaavaa Ev.Lut. Kirkkolaisten maassa. Pornoa raamatun sekaan. Homot ja Lesbot hilluvat Suomen kirkoissa. Sodoman ja Gomorran tuhot voitaisiin osoittaa tuleviksi Suomen kaupunkien nimiksi.


      • Ei välttämättä. Ei kaikki nykyinen tieto mihinkään katoaisi, ja sen jäljelle jääneen varaan voitaisiin taas alkaa rakentaa. Tuskin siis kovinkaan kauan ilman sähköä kekkuloisimme.

        Raamatun aikaan ei ollut tietoa juuri mistään, mutta luuloja ja taikauskoa oli senkin edestä, ja siltä pohjalta kehitys kyllä ottaa tuhansia vuosia.


    • Vainajahenget on in ja ihmiset ovat ihan sekaisin ! Suurin osa vapasuunnat metodistit hellarit vapakirkot ovat hyväksyneet vainajahenget ja uudet suunnat on täysin niellyt syötin . Niin kyllä jako on ja saatana hallitsee ! Ei seurakunnat ovat lähteneet julkisesti tuomitsemaan vainajahenki oppi joka vallitsee. Sehän merkitsisi että rahasampo laitettais kiinni..

    • Sietää.miettiä

      Teidän uskokiihkoilua voi verrata perussuomalaisten propakantaan, elämme todellisessa maailmassa, poimikaamme erottakaa jyvät akanoista siis eläkää valikoiden eikä synkistellen.

      • markku.lievonen

        >>poimikaamme erottakaa jyvät akanoista siis eläkää valikoiden eikä synkistellen.<<

        Niin, valitettava todellisuus on, miten ihmisen mielikuvat / ajattelutapa ohjaa ihmistä. Siis mikä on täyttänyt tietoisuuden. Joka tapauksessa aikuisen ihmisen aivot on tiedostettu aistien kautta ja millä, niin sillä on merkityksensä,- lähes kaikkeen.

        Jos tutkit historiaa ja ihmisen käyttäytymistä, niin tämä aika on erikoinen. Ihmiselle virtaa valtavasti tietoa ja todellisuus on, miten tämän päviän ihminen on stressaantunut. Toinen enemmän ja toinen vähemmän.

        Mutta,- tästä aiheesta voisi tehdä vaikka väitöskirjasen, miten JUMALAN aivoituksiin uskomisella on merkityksensä mm stressiin,- sen tasoon. Ihminen, joka saa elää tässä tilassa on ensinnäkinen kaikken terveemmässä lähtökohdassa ajatellen myös geneettisyyttä.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

        Jos tutkit tätä päivää, niin todellisesti noita ihmisiä on erittäin vähän. Siis kaikkivaltiaaseen JUMALAAN uskovia on erittäin vähän. Uskovia, joissa on tuo hedelmä / käyttäytyminen mielenlaatuineen.


      • eikäsitämuutamia

        voi tuota julistamisen tarvetta siihen omaan puolueeseen joillakin!!

        eikö se terveellinen sairausloma pääty ollenkaan että pääsisit johonkin miehiseen työhönkin jo välillä.


      • hauskojaovat

        mitähän se oikea maailma olisi jos ei juurikin sitä peruslaatuista elämää, kerrotko!!


      • Hyvä.muistaa

        Ihmisen elämä kuin luomakunnan on ainaista etsimistä parempaan, sympaattinen Esko Valtaoja todennut " ihmiskunta elää historiansa parasta aikaa niin minustakin entä teistä ?


      • outoaporukkaa
        markku.lievonen kirjoitti:

        >>poimikaamme erottakaa jyvät akanoista siis eläkää valikoiden eikä synkistellen.<<

        Niin, valitettava todellisuus on, miten ihmisen mielikuvat / ajattelutapa ohjaa ihmistä. Siis mikä on täyttänyt tietoisuuden. Joka tapauksessa aikuisen ihmisen aivot on tiedostettu aistien kautta ja millä, niin sillä on merkityksensä,- lähes kaikkeen.

        Jos tutkit historiaa ja ihmisen käyttäytymistä, niin tämä aika on erikoinen. Ihmiselle virtaa valtavasti tietoa ja todellisuus on, miten tämän päviän ihminen on stressaantunut. Toinen enemmän ja toinen vähemmän.

        Mutta,- tästä aiheesta voisi tehdä vaikka väitöskirjasen, miten JUMALAN aivoituksiin uskomisella on merkityksensä mm stressiin,- sen tasoon. Ihminen, joka saa elää tässä tilassa on ensinnäkinen kaikken terveemmässä lähtökohdassa ajatellen myös geneettisyyttä.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

        Jos tutkit tätä päivää, niin todellisesti noita ihmisiä on erittäin vähän. Siis kaikkivaltiaaseen JUMALAAN uskovia on erittäin vähän. Uskovia, joissa on tuo hedelmä / käyttäytyminen mielenlaatuineen.

        Herra,herra,ja taas herra, sitten iso HERRA, ja PIENI HERRA.Kyllä teillä noita HERROJA piisaa, joka lähtöön. Luomakunnan suunnittelijalla on oma henkilökohtainen nimensä, jos ette hyväksy sen nimen käyttöä, niin luuletteko HÄNEN myöskään kutsuvan teitä nimellänne ??? Te vaahtoatte raamatullisista asioista , mutta ette edes tiedä LUOJAN NIMEÄ. Jumalan, maallisella pojallakin OLI hänen maallinen nimensä ? Nimen tarkoitushan on eroittaa henkilöt toisistaan.


      • todellakin.outoa
        outoaporukkaa kirjoitti:

        Herra,herra,ja taas herra, sitten iso HERRA, ja PIENI HERRA.Kyllä teillä noita HERROJA piisaa, joka lähtöön. Luomakunnan suunnittelijalla on oma henkilökohtainen nimensä, jos ette hyväksy sen nimen käyttöä, niin luuletteko HÄNEN myöskään kutsuvan teitä nimellänne ??? Te vaahtoatte raamatullisista asioista , mutta ette edes tiedä LUOJAN NIMEÄ. Jumalan, maallisella pojallakin OLI hänen maallinen nimensä ? Nimen tarkoitushan on eroittaa henkilöt toisistaan.

        Kutsutko sinä isääsi etunimellä, vai isäksi?
        Meillä on vain yksi Taivaallinen Isä, ja hänellä on lukemattomia nimiä, joten on aivan luontevaa kutsua Jumalaa vain Isäksi. Samoin teki myös Jeesus.


      • Pahatajatedessä
        Hyvä.muistaa kirjoitti:

        Ihmisen elämä kuin luomakunnan on ainaista etsimistä parempaan, sympaattinen Esko Valtaoja todennut " ihmiskunta elää historiansa parasta aikaa niin minustakin entä teistä ?

        Missä se paras aika on, Irakissako, vai Afganistanissa, missä ihmisiä tapetaan kuin possuja teurastamossa.


    • Heikki77777

      Ninhän on ennustettu, eli tämä seulontatilanne ei ole salaisuus!

    • LuuleeVaiTietää

      Aloittajalle: kumpi sinä olet, jyvä vai akana? Ja millä perusteella?

      • Heikki77777

        Punnitsija on erikseen, meille se ihmisille ei kuulu.

        Seuratkaamme Jeesusta ja Hänen sanaansa, LuuleeVaiTietää ja me muut!
        Armoon turvaten ja uskossa Häneen - meille käy hyvin.


    • Armoitus145

      Jyvä jossa on vielä akana.prosessi käynnissä.

    • violaluna17

      Voi kun Jumalan Poika pian tulisi ja hakisi meidät täältä pois! Muuta en toivo.

      • haaveilla.saa

        Monet jää matkasta pois.


      • Kivipelto109

        Elä hosu ..jos tuntuu ahtaalta olla ja odottaa niin muistappa että sadonkorjuu on vielä kesken aika paljon on vielä evankeliumia julistettava ..islamissa hindujen budhalaisten afrikkalaisten ja tietysti suomalaisten keskuudessa..
        On paikkoja jossa evankeliunia ei ole koskaan kuultu..
        Mutta Herra tuntee omansa..ehkä ei tarvitsekkaan koko maapalloa evankelioida ennen kuin Hän tulee.


      • Epäilen.tulemista

        Jos ei tule ?


      • voihyvätihmiset

        Just joo,tätä uskonnollista marttyyrimäistä esitystä ja huokailua."Ei kannata tehdä mitään,maailma on paha Jeesus tulee".Anja Loven Nigeriassa pelastaa kadulle heitettyjä lapsia,joiden uskotaan oleva noitia.Mikä sankari,taivas rakastaa häntä.


    • Kirjakääröt

      Luuk.3:17 Biblia (1776). Joka viskin on hänen kädessänä, ja hän perkaa riihensä ja kokoo nisunsa aitaansa, muta ruumenet poltaa hän sammumattomalla tulella.

    • Rukouskoauttaa

      Pahin harha on se uudestisyntymisen harha. Tehdyt teot ovat tehtyjä tekoja, ei niitä kukaan puolesta sovita. Hävetä saat tekojas loppuelämäsi. Jumala armahtaa jos armahtaa. Väkivaltaisille tai muille rikollisille ei armo edes kuulu. Palakoon helvetissä, semmoiset tyypit.

    • Vai.kuinka

      Uskottomat ymmärtääkseni ei vihaa uskovia, jota aloittaja toi esiin.

      • Rukouskoauttaa

        En minäkään muita ihmisiä vihaa, muita kuin kaksinaamaisia paskiaisia, jotka eivät erota faktaa fiktiosta. Kun on tarpeeksi taitava jossain asiassa, tiedossa, taiteissa tms. ei kusi edes nouse päähän, kuten niin useilla hellareilla ja lessuilla näyttää käyneen. Voi suurta pimeyttä.


    • Maailmanlopulla pelottelu, siitä fantasioiminen ja marttyyriksi heittäytyminen. Uskonnollisten ääriajattelioiden peruspaskaa mitä paapatattte. voisi keksiä jotain uutta välillä?

    • Lukekaapa

      Uskosta osattomat todellakin vihaavat Jeesukseen uskovia. Tämä näkyy mm. työpaikoilla, eivätkä nämä rienaajat osaa itsekään käytöstään selittää. Henkimaailman juttuja! Mutta antaa tulla vaan! Puolustus kyllä kestää!!

      • Valinta.on.sinun

        Eivät uskoasi vihaa sinua voivat vihata kun tuputat uskoasi


      • Rukouskoauttaa

        Jeesus on se viimeinen oljenkorsi niille, joille muut ovat jo kääntäneet selän. Jumala on.


    • sokeatkuopassa

      Täällä on ilmeiseti taas luterilainen appi tarkistamassa kirjoituksia, joista totuudenmukaiset evätään pois. Totuuksiaei enää suostuta julkaisemaan Suomi-24 sivuilla, ja se on sääli. Sokea taluttaa sokeata, niin molemmat putoavat samaan kuoppaan.

    • Todella Totta !!! Seulanta on alkanut ja Vain oikea Hengellä Jeesuksella Ristillä Verellä Opilla !! Siis Oikealla Kristuksella mennään Taivaaseen Puhdistuneena vaikka harhaopettajat huutaisi mitään niin totuus ei palaa !!

    • markku.lievonen

      Tätä Suomen jäsenyyttä EU:hun voi pitää esimerkkinä. Jos ihmisellä on näkökyky, niin ihminen voi havainnoida, miten maamme asioita ohjaa EU, joka sopeutumisvaiheessa aiheuttaa pientä kitkaa. Siis EU ohjaa ja määrää talouteen ja luontoon liittyvät jne....asiat, jotka tulee peilata EU säännösten kautta.

      Aivan sama mielikuva on uskonnollisuudessa. Eri puolueiden tulee ohjautua porton äidin oppien ja tapojen mukaisuuteen ja juuri tämä pikkuhiljalleen tapahtunat muutokset aiheuttaa sopeutumisvaiheessa kitkaa ja purinaa. Tästä yhteneväisyydestä on hieno sana,- eli ekumenia puolueitten kesken ja sisällä.

      Taas ekumenia JUMALASTA syntyneiden ihmisten kesken on JUMALAN tahto, johon juuri Jeesus rukouksessaan viittasi eli JUMALASTA syntyneet sisaret ja veljet maailmassa tulisi olla samalla tavalla j asamalla tasolla yhtä kuin Jeesus on JUMALANSA / Isänsä kanssa yhtä. Tuo olla yhtä ( siis ei yksi) sanan sisältö on; Usko ja siten JUMALAN tahdon toteuttaminen. Kuuliaisuus JUMALAN tahdolle. Juuri tuo totetuuu Jeesuksen ja JUMALAN välillä olla yhtä.

      Huomatkaa ja nähkää todellisuudesta. On kaksi täysin vastakkaista rintamaa, jotka yhdistyvät ja tulevat aikanaan oleman yhtä. Porttokirkko eli KAIKKIEN uskonnollisten puolueiden kohtalo jäsenineen on kulkea porttokirkon kuuliaisuuteen ja siten olla yhtä.

      Aivan sama tilanne JUMALASTA syntyneiden ihmisten kanssa eli JUMALA kokoaa aikanaan laumansa Jeesukselle annetun valtansa avulla ja siten Jeesuksen rukous toteutuu eli maailmassa oleva lauma tulee olemaan yhtä samalla tavalla ja samalla tasolla kuin Jeesus on yhtä JUMALANSA kanssa.

      Niin, seuratkaapa todella opillisia asioita / alueita ja miten uskonnollisuus yhdistyy tällä alueella. Kyseessä on todella uskonto,- vaikka uskonnon harjoittajilla on Raamattu kädessään. Helluntaipuolueen on todella valmistauduttava Paavin vierailuille. Nyt, hymähdyttää, mutta ei huomanna.
      Niin, mikä on Hengellinen koti?

      • markku.lievonen

        Muuten, en avannut iltalehden sivua ennen edellistä viestiä kirjoittaessani. On JUMALAN johdatusta miten iltalehdessä on todistaminen miten mitä kirjoitin esimerkkinä viestissäni. EU ohjaa maamme asioita samalla tavalla kuin uskonnollisuus ihmiset puolueitten kautta porttokirkkoon.

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710122200457877_pi.shtml


      • Faktahommat

        Markku parka kuinka pihalla olet. Jälkikäteen ei mitään ole korjattavissa eikä anteeksiantoa kukaan edes voi vaatia. Suomesta tulee ensimmäisenä tunne inho.


      • Elämä.opettaa
        Faktahommat kirjoitti:

        Markku parka kuinka pihalla olet. Jälkikäteen ei mitään ole korjattavissa eikä anteeksiantoa kukaan edes voi vaatia. Suomesta tulee ensimmäisenä tunne inho.

        Ihminen joka ei syystä tai toisesta pärjää elämässään alkaa etsiä syitä ympäriltään. Ja syy on aina jossakin muussa kuin itsessä. Pahasti ollaan metsässä, jos päätyy jopa kotimaataan inhoamaan.

        Omassa päässään jopa kuvittelee olevansa Jumalan "valittu", ja tällä perusteella hekumoi olevansa muita ylenpänä. Elämän realiteetit kyllä lopulta päättävät moiset hekumoinnit.


      • Faktahommat

        Höpö höpö. Kaikkia kusipäitä tämä maa päällään kantaa. Fundamentalisteillä on oksettava asenne ja siitä siirtyy inho koko kotimaata kohtaan. Onneksi raja on auki.


      • markku.lievonen
        Elämä.opettaa kirjoitti:

        Ihminen joka ei syystä tai toisesta pärjää elämässään alkaa etsiä syitä ympäriltään. Ja syy on aina jossakin muussa kuin itsessä. Pahasti ollaan metsässä, jos päätyy jopa kotimaataan inhoamaan.

        Omassa päässään jopa kuvittelee olevansa Jumalan "valittu", ja tällä perusteella hekumoi olevansa muita ylenpänä. Elämän realiteetit kyllä lopulta päättävät moiset hekumoinnit.

        Valitamisen aihetta ei ole , mutta olen huolissani, miten maamme elinympäristö ihmiselle huononee. Tosin ihminen on sopeutuvainen.

        Juuri eilen oli keskustelua eläkkkeelle jäämisestäni ja eläkkeessäni ei todella ole valittamista (44 vuotta työelämää). Nuorison tila,- työttömyys huolestuttaa ja erikoisesti miten EU päätökset vaikuttavat suoraan työpaikkojen/kin vähenemiseen.
        Siis omat asiat ovat kiitoksella kyllästetyt, mutta maamme tilanne on huolestuttava ajatellen valtion velkaantumista ja "vihreän kullan" /maan vaikeutumisesta.


      • Faktahommat

        Suomessa voi opiskella, jos viisautta ja älykkyyttä on. Tähän maahan ei tarvitse jäädä.


      • markku.lievonen
        Faktahommat kirjoitti:

        Suomessa voi opiskella, jos viisautta ja älykkyyttä on. Tähän maahan ei tarvitse jäädä.

        Totta, tänä aika ihminen voi muuttaa lähes mihin maahan tahansa paremman elinympäristönsä etsimisen siivittämänä. Maahanmuuttajat/ pakolaiset ovat hyvä esimerkki tästä.

        Mutta, eikö juuri juurettomuus/kin ihmisellä aktivoi ongelmia ja epävarmuutta. Ihminen on niinkin ihmeellinen kapistus, miten se iltaehtoonaan haluaisi / kaipaa vietää viimeiset elinvuotensa ympäristössä, joka on tuttu,- lapsuus ympäristö. Siis haluaisi, jos olisi mahdollista.

        Tottakai ihminen sopeutuu, vaikka suomalainen vietäisiin vaikka väkisin afrikkaan, mutta ei taatusti välty psykosomaattisilta sairauksilta. Todellisuus on, miten ihmisen kehitykseen vaikuttaa elinympäristö yhdessä geneettisyyden kanssa.

        Lisäksi on huomioitava,- asiaan liittyen. Ihmisen sisäinen levottomuus / epävarmuus aktivoi rauhattomuutta ja tämä ilmenee erityisesti matkustamisessa. Ihminen on levoton ja aina halu matkustella ympäri maailmaa.

        Etsii sijaansa kuin aikoinaan Taivalkoskella asuneen Päätalon Herkon uuni .


    • leo556

      samaa mieltä.seurlonta on alkanut

    • markku.lievonen

      >>Jumala on aloittanut seulomaan jyvät akanoista.
      Joka puolella tapahtuu..seurakunnissa kuohuu.<<

      Vaikka aloitus kuullostaa Raamatun ilmoitusten kaltaiselta, mutta sitä se ei ole eli Pyhä Henki ei ole ajatuksien tuoja.

      Niin, kun Raamattuun on uskominen ja se otetaan oppaaklsi asiassa, niin JUMALA ei taatusti ole toiminut ja toimi uskontojen parissa jne.... JUMALA toimii AINA tässä ajassa seurakuntansa kautta. (huom. ei monikko muoto).

      Juuri tuo aloitus ilmentää tätä puolueaikakautta, jossa puolueen nimeen on varastettu sana; seurakunta Raamatun lehdiltä. Sana seurakunta on Raamatullinen ja JUMALAN aivoittama ja tätä ei kukaan voi omia. Varastaa kylläkin.

      32. Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.

      Samoin koko uskontojen kirjo puolueina on todisteena sille, ettei tule koskaan aikaa, jolloin he olisivat yhtä JUNMALAN aivoitusten tarkoittamalla tavalla. Siis yhtä samalla tavalla ja tasolla kuin Jeesus on yhtä JUMALANSA kanssa.
      Niin, JUMALA on aina toiminut ja tulee aina toimimaan ainoastaan niiden ihmisten keskellä, jotka omaavat tämän uskon;

      29. Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Se on JUMALAN TEKO, että te uskotte häneen, JONKA JUMALA ON LÄHETTÄNYT".

      Taas mellakoita puolueitten sisällä ja keskenään tullee olemaan ""uudistuksien"" sopeutumiosvaiheitten aikana.

      • >>>JUMALA toimii AINA tässä ajassa seurakuntansa kautta. (huom. ei monikko muoto).<<<

        Niinpä niin. Markku on aina oikeassa opissa kun opin ainoa auktoriteetti on ML itse.
        Se sitten, joka on eri mieltä hänen kanssaan, on uskonnollinen ihminen, toisen uskonnon harjoittaja. Paavalikin taisi olla melko uskonnollinen. Hänen perustamissaan seurakunnissa ei siis Markun jumala toiminut.

        Seurakunnat: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnat&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakunnissa: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnissa&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakuntien: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakuntien&jokin=&eiole=&kirjat=ut


      • markku.lievonen
        Jaikal91 kirjoitti:

        >>>JUMALA toimii AINA tässä ajassa seurakuntansa kautta. (huom. ei monikko muoto).<<<

        Niinpä niin. Markku on aina oikeassa opissa kun opin ainoa auktoriteetti on ML itse.
        Se sitten, joka on eri mieltä hänen kanssaan, on uskonnollinen ihminen, toisen uskonnon harjoittaja. Paavalikin taisi olla melko uskonnollinen. Hänen perustamissaan seurakunnissa ei siis Markun jumala toiminut.

        Seurakunnat: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnat&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakunnissa: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnissa&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakuntien: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakuntien&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Edelleen on voimassa. Saat täyden kukkuraisen sullotun repullisen euroja, jos löydät Raamatusta ilmoituksen , että jollain paikkakunnalla olisi ollut useampi kuin yksi seurakunta.

        Apostoleille oli kunnia tehtävä opettaa, miten on vain yksi paikallisseurakunta, johon kuuluvat KAIKKI paikkakunnan sisaret ja veljet, jotka ovat saaneet uskon JUMALALTA.

        Miksi uskonnollinen ihminen ei tartu tilaisuuteen?


      • markku.lievonen
        Jaikal91 kirjoitti:

        >>>JUMALA toimii AINA tässä ajassa seurakuntansa kautta. (huom. ei monikko muoto).<<<

        Niinpä niin. Markku on aina oikeassa opissa kun opin ainoa auktoriteetti on ML itse.
        Se sitten, joka on eri mieltä hänen kanssaan, on uskonnollinen ihminen, toisen uskonnon harjoittaja. Paavalikin taisi olla melko uskonnollinen. Hänen perustamissaan seurakunnissa ei siis Markun jumala toiminut.

        Seurakunnat: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnat&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakunnissa: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakunnissa&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Seurakuntien: http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=laajahaku&kaikki=seurakuntien&jokin=&eiole=&kirjat=ut

        Huomaatko jaikal miten joka mutkassa kumoat Jeesuksen rukouksen yhtä olemisesta. Et usko, miten on vain yksi ainoa paikallisseurakunta ja vain ja ainoastaan tuon hyväksyminen mahdollistaa yhtä olemisen niin kuin Jeesus oli yhtä JUMALANSA kanssa.

        Eli koko mielikuva rakenteet sinulla on JUMALAN aivoitusten vastaisia. On siis kysymys uskonnosta, jota kolminaisuusoppi on.


      • saviseutulainen

        Tämä eurorepullisia tarjoava ja "aikuisen oikeesti" oikeassa oleva M. Lievonen on itseriittoisuudessaan ja muiden yläpuolelle itsensä koroittamisessa loppujen lopuksi tyhjän jauhaja. Tuomitessaan suruttomasti koko joukon tämän palstan uskovista uskonnollisiksi puoluelaisiksi = lahkolaisiksi, hän tulee tuominneeksi itsensä pahimmaksi eriseuraiseksi koko porukasta, ylimielisyydessään, suoranaisessa oraakkelimaisuudessaan, neuvojaan ja omaa "pyhää totuuttaan" julistaessaan.

        Mies puhuu Jumalan aivoituksista alinomaa kuin niistä hänellä itsellään olisi joku erityinen ymmärrys ja tieto.
        Itseään täynnä oleva järkeisuskon varassa porskutteleva mukauskovainen.


      • markku.lievonen
        saviseutulainen kirjoitti:

        Tämä eurorepullisia tarjoava ja "aikuisen oikeesti" oikeassa oleva M. Lievonen on itseriittoisuudessaan ja muiden yläpuolelle itsensä koroittamisessa loppujen lopuksi tyhjän jauhaja. Tuomitessaan suruttomasti koko joukon tämän palstan uskovista uskonnollisiksi puoluelaisiksi = lahkolaisiksi, hän tulee tuominneeksi itsensä pahimmaksi eriseuraiseksi koko porukasta, ylimielisyydessään, suoranaisessa oraakkelimaisuudessaan, neuvojaan ja omaa "pyhää totuuttaan" julistaessaan.

        Mies puhuu Jumalan aivoituksista alinomaa kuin niistä hänellä itsellään olisi joku erityinen ymmärrys ja tieto.
        Itseään täynnä oleva järkeisuskon varassa porskutteleva mukauskovainen.

        No, jos miellät, etten tuo JUMALAN tahdon mukaisesti seurakuntaa esille, niin miksi et halua sullottua täyttä repullista euroja?

        Tohdin tehdä tarjouksen,- koska tiedän kirjoitukset ja apostolien opetukset alueesta. Uskonnollinen ihminen tietää AINA olevansa väärässä, mutta ei tunnusta syntiään ja tee parannusta.
        Tietää aikuisen oikeesti miten saan reppumi pitää. Kysymys onkin rehellisyydestä yhdessä totuuden kanssa.
        Kolminaisuusopin oppilaalla ei ole rehellisyyttä, koska ei tartu tilasuuteen,- vaan intää päivästä toiseen.


      • saviseutulainen
        markku.lievonen kirjoitti:

        No, jos miellät, etten tuo JUMALAN tahdon mukaisesti seurakuntaa esille, niin miksi et halua sullottua täyttä repullista euroja?

        Tohdin tehdä tarjouksen,- koska tiedän kirjoitukset ja apostolien opetukset alueesta. Uskonnollinen ihminen tietää AINA olevansa väärässä, mutta ei tunnusta syntiään ja tee parannusta.
        Tietää aikuisen oikeesti miten saan reppumi pitää. Kysymys onkin rehellisyydestä yhdessä totuuden kanssa.
        Kolminaisuusopin oppilaalla ei ole rehellisyyttä, koska ei tartu tilasuuteen,- vaan intää päivästä toiseen.

        Sinä ja sinun reppusi!

        Vaan juuripa niin. Minä sitä ja minä tätä.
        >> ...tiedän kirjoitukset ja apostolien opetukset alueesta.<<

        >>>Tietää aikuisen oikeesti miten saan reppumi pitää.<<<
        Höh!

        Herra Jeesus: "Vaan olkoon teidän puheenne: on, on ja ei, ei".


    • Jllj

      Niin on jeesus tulee pian

      • faktahommat

        Vain yksi elämä, jokainen siivoaa jälkensä itse.


    • Iiytt

      Totta seulonta on alkanut.jyvät erotetaan akanoista.seurakunnan puhdistus on alkanut

    • Thjkk

      Aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta mutta miten käy niiden jotka eivät ole Jumalle kuuliaisia

    • Armoitus1

      Mitä se tarkoittaakaan raamatussa kun luemme puimatantereesta ..viskimestä..jyvistä ja akanoista.
      Viimeisinä aikoina..Jumala lähettää väkevän eksytyksen...kenelle? Uskoville seurakuntaan. Uskovien seurakuntiin.
      Miksi???? Seuloakseen jyvät akanoista.
      On tästä laajempaakin opetusta.
      Luopumus on tämän ajan todellisuutta.
      Laittomuus....monien rakkaus kylmenee.
      Tunnen sen omassa nahassanikin.
      Jotakin on tapahtumassa.
      Jos olisin ylihengellinen...tai hurahtanut.nämä epäilykseni ja tuntemukseni voisi asettaa kyseenalaiseksi.
      Mutta en ole ym...
      Minua ei pelota..enkä hypi seinille näistä asioista..
      Odatan vaan mitä seuraavaksi?
      Mutta jotakin on tapahtumassa julkisesti ja salakavalasti.ympäri maailman..ja se ei tule olemaan hyvää..

      • ParaParahtakoon

        Sama tunne täällä että kulissien takana tapahtuu parhaillaan sellaista että jos tietäisimme, painaisimme päämme rukoukseen ja tekisimme parannuksen kaikista piilosynneistämme, puhumattakaan julkisynneistä joissa monet elävät.


      • Kivipelto1tt

        Niin..minä olen juuri sellainen syntinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe