Suomen pakanoille 2 todistajan ja Kristuksen sana

Kaunistorstai

TUNTEMATON KIRJOITTAJA ;
Tämä on eräänlainen luokkasopu.
Ammoisina aikoina vain varakkailla oli talo .
Duunaripariskunnallakin moiseen on monesti varaa ja uuteen autoon, eli vaurautta on jaettu hieman tasaisemmin.
Mutta se onnistuu alemman tuloluokan taviksille ainoastaan pankkilainalla.
Pankki luo rahan tyhjästä ja se katoaa, kun se maksetaan takaisin ja riskinotto korvataan pankille asunnosta isolla summalla, koroilla.
Niinpä normi kansa korkojen lisäksi maksaa taloista, autoista, leluista, mööpeleistä sen hinnan, että kirjoittaa sopimuksen, että tekee töitä eläkeikään asti, jonka asuntolaina usein kestää.
Kun olet tehnyt töitä ja maksanut veroja oman osuutesi, omaisuutesi on sinun ja saat viettää elämäsi viimeisen kolmanneksen (parhaimmillaan) eläkkeellä, joka vastaa tekemääsi työuraa.
Korvaus ajasta, jonka annoit työntekoon. Työttömänä pysyy myös elossa, mutta ilot pitää hakea muulla tavalla, jota kulttuurissamme suurin osa ei halua tehdä.
Nyt on globalisaatio, hyvinvointimme karkaa kolmansiin maihin suurpääoman haltijoiden tullessa rikkaammiksi kuin koskaan.
Eläkkeet pienenee todella nopeaa, asuntojen arvokin saattaa laskea, autot ja lelut vanhenee käsiin.
Länsimaisten porvareiden vaurauden suojelu itävaltioilta on kuitenkin länsimaisten tavallisten ihmisten varassa. Massa ei kaipaa rahaa luontaisesti, vaan onnellisuutta. Länsimaisessa kulttuurissa eläneelle on vain vaikea erottaa rahaa ja onnellisuutta, heille elintaso on iPadin kaltaisten lelujen taso ja määrä.
Valtaosa täyttää päivänsä tyhjyyden viinaksilla jouduttuaan työttömäksi. Nämä raukat masentuvat ilman työntekoa, koska ovat tuotantoeläimiä ja kaverit on töissä. He eivät kestä tuloeroja, iPad naapurilla kun itsellä ei ole, on heille aivan karmea häpeäntunne. Tämä kateus ja ahneus juosta krääsän perässä pitää valtaosan työelämässä. Mikäli työttömyys kasvaa, lisääntyy masennus ja tyytymättömyys niin pääoman asema on uhattuna. Niin ei anneta käydä.
Me oman elämämme herrat ilman köyhyysveron maksamista alkoholista ja tupakanpoltosta syömme ja nukumme hyvin ja keskitymme touhuamaan mielekkäitä asioita ja olemaan onnellisia. Sitä ei aluksi uskonutkaan, miten helppo on vain irrottautua tästä kaikesta sonnasta ja sairaista peleistä ja kulisseista, vetää töpseli irti ja mennä vaan aamulla minigolffaamaan, puistoon syömään jäätelöä, kirjastoon lukemaan ennen hierojalle menoa. Sen enempää minun ei tarvitse osallistua tämän muun maailman typerän sirkuksen toimintaan, en joudu edes sotaan, jos moinen tulee, minä tunnen armeijammekin byrokratian.
Olen vapaa ja keskityn omiin mielenkiinnon kohteisiin ulkoilun, uimisen, valokuvauksen ja muun ohella. Suosittelen sitä useammallekin, opettelemaan onnellista elämää sisäisessä rauhassa ilman alkoholia, tupakkia ja masennusta, pidempään eläen. Pistätte riistoporvarien puntit tutisemaan tällä lakolla. Ette suostu tuottamaan, kuluttamaan ettekä kuolemaan etuajassa köyhille suunnitellusti.Jos kukaan ei leiki, leikki loppuu. Teette palveluksen maailmalle, koska vaurauden on ruvettava jakautumaan tasaisemmin, jotta rikkaiden peli saa jatkua. Mutta sama se minulle, mitä teette, en elä teidän maailmassanne, vaan paljon mukavammassa ja inhimillisemmässä, omassani. Eikä minua estä kukaan. Kokeilkaa itsekin, lampaat voivat netissä ja tekstiviestipalstoilla purnata ja jurputtaa, mutta teitä ei estä kukaan eikä mikään.
Menkää ja eläkää ainoaa elämäänne. Nykymeno ei ole sen kummempi, kuin Seuraa johtajaa -leikki päiväkodissa, tätä nyt vaan leikkii aikuiset. Lakatkaa vain leikkimästä ja tehkää jotain mitä haluatte, mitä vapaa-aikana teette ja nukkukaa silloin ja niin pitkään kuin haluatte. Just relax, maailman ongelmat koskettavat teitä vain niin paljon kuin haluatte. Älkää pelatko peliä, jossa häviätte automaattisesti ja varmasti pitkässä juoksussa, kuten RAY:n kolikkopeleissäkin.

6

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaunistorstai

      Ihminen on ainut elävä organismi tällä planeetalla, joka tarvitsee rahaa elääkseen, poliiseja ja armeijoita ja sotia, ja kuvittelee että ilman niitä tulee kaaos. Ihmisapinatkaan eivät ole tarvinneet rahaa kuin viimeiset muutama tuhat vuotta parin miljoonan vuoden kehityskaaren jälkeen. Se voi myös loppua jossain kohtaa.
      Katso talitinttejä ja muita pikkulintuja ulkona. Tarvitsevatko he poliisia? Armeijaa? Rahaa? Silpovatko he toisensa? Eivät, koska heillä ei ole rahaa eikä tuloeroja, paitsi jossain linnunruoka-laudalla, jossa kyllä saattavat vähän syödessään nokkia toisiaan ja vinkaista toisilleen, ettei toinen tulija vie siemeniä. Muuhun sitä aggressiota ei ole koskaan tarvinnut, ihminen ei tarvitsisi siihenkään kehittyneen kommunikaation ansiosta. Koko tämä byrokratia-yhteiskunta on järjetön ja se ei mahdollista muuta kuin kerskakulutuksen maksimaalisella tehokkudella, jota jotkut kutsuu edistykseksi. Vai kiitätkö onneasi, että meillä on poliisi, koska muuten kokisit selittämätöntä tarvetta käydä kanssaihmisten kimppuun? Lisäksi pilkuntarkat säännöt, joudumme kaduilla kävelemään viivoja pitkin ja jonkun valopylvään ohjaamana ja täynnä miljoonia sosiaalisia sääntöjä, joita ei ole edes kirjoitettu, mutta ne ovat ehdottomia ja niitä on noudatettava, vaikka eivät ole edes laissa.
      Kokeile tehdä päätös, että huudat vihaisesti kaiken mitä normaalisti puhut, joka paikassa. Samat asiat kuin normaalisti, mutta äänensävysi on sosiaalisesti sopimatonta, eli huudat vihaisesti jopa hyvän huomenen toivotukset. Huomaat, että sinut kyllä ennen pitkää vaiennetaan, vaikka laki ei kiellä varsinaisesti huutamista. Tavalla tai toisella volyymiasi pienennetään. Jos putkareissu ei riitä, niin pääset sairaalaan ja sinut pumpataan niin täyteen rauhoittavia, että alkaa äänensävy hiljenemään. Vaikka mikään laki ei huutamista siis kiellä, eikä mitään desibelirajoja ole säädetty. Jokaisen velvollisuus on paitsi tuntea laki, jota on kaksi paksua kirjaa täynnä tulkinnanvaraista tekstiä, myös sosiaaliset säännöt, joita ei ole mihinkään kirjoitettu, mutta kaikkien vivahteiden kanssa niiden kirjoittaminen vaatisi yhtä paljon tekstiä kuin kaikissa kirjaston kirjoissa. Ja sinähän noudatat niitä, tai muuten...
      Jos koko maailma leikkii samaa leikkiä, niin leikin säännöistä tulee totta. Miksei tulisi, jos sellaisen mielikuvitusasian kuin raha eteen ihmiset ovat valmiita repimään toisiltaan silmät päästä ja tappamaan, oli köyhä tai tosirikas. Jos sinä päätät myydä sielusi pääomalle ja hyväksyt minkä tahansa lainan keskituloisena, sinä lupaudut tekemään työtä velkaorjuudessa. Sitä pidempään, mitä enemmän materiaa itsellesi velaksi ostat. Sen takia ihmiset monet ihmiset eivät voi lopettaa työtä. Velkavankeus, joka ei välttämättä edes koske pelkästään itseä, vaikka olisi valmis poistumaan siitä velkaisesta rivarinpätkästä ja elämään vapaasti.
      Mieli saattaisi tehdä lähtöä oravanpyörästä, mutta mahdolliset takaajat, puoliso ja lapset saattaisivat joutua krääsän ja materiaalin vähäisyyden tuskiin kärvistelemään, ja sinä olisit syypää ja paha ihminen. Ja kuten sanottu, monet ihmiset ovat vaikka valmiita tappamaan tai kuolemaan, ennen kuin antavat elintasonsa laskea. 90-luvun konkurssiaalloissa moni yrittäjä teki itsemurhan. Miksi? Ei heitä mikään todellinen vaara uhannut, rahat vain loppui. Siksi, koska vaihtoehtona oli alentua elämään työttömän elämää, kun siihen asti oli saanut leikkiä Kuningas Kustaa Vaasaa ja pikkurahan puutetta ei ollut ja siihen asti oli saanut puhkua omanarvontuntoa ja öykkäröidä humalassa ja leveä hymy päällä sai ajella bemarilla kultakäädyt kaulassa. Sitten huomataan, että kun sinulla ei ole rahaa, et olekaan enää ihailtava ihminen, edelliset vauraat kaverit häipyy, sitä katsoo prameaa omakotitaloaan, että se lähtee ihan kohta pankille, bemari myydään tappiolla ja syödään (ja juodaan) pois, itse perustamaan firmaan ei ole enää mitään asiaa, se on pakkohuutokaupassa, tulossa on elämä kaupungin vuokrakasarmin pienessä huoneistossa asumistuella.

    • Se on liikaa monille ihmisille, jotka ovat määrittäneet itsensä työn ja rahan kautta ja tasonalennus tuntuu omassa silmissä kuilun reunalta hyppäämiseltä. Niinpä monet mieluummin hyppäsivät köyden jatkoksi. He kun olivat niin syvästi uppoutuneet tähän kapitalismi-nimiseen leikkiin, että suhteellsiuudentaju lähti ja heidän mielikuvansa entisten varakkaiden kaverien katoamisesta ja varattoman elämästä olivat heille kuolemaakin pahempi kohtalo. Sitä ei kestä, koska ovat naimisissa kaikenlaisen merkityksettömän turhan krääsän kanssa, joita eivät edes halunneet ja joka ei oikeasti edes tuonut mitään onnea, uudet lelut ja muut turhakkeet on vain jotain, jolla päivä täytetään. On niin herttaista tänä päivänäkin katsoa, kun ihmiset täpinöissään räpläävät jotain takkuilevaa ja pätkivää ja jumittavaa 500 euron muovista älypuhelinta, jonka ostivat statussymboliksi ja jonka valmistaminen on maksanut 15 euroa. Jos se menee rikki, niin se on pahempiisku kuin sukulaisen kuolema. Siis puhelin.
      Helsingissä erityisesti huomaa keski-iän ja sen ylittäneiden kyllästymisen tähän vapputorimeininkiin muovikrääsän, pieneen tilaan ahdetun ihmismassan ja muun sairaalloisen elämänmenon aiheuttaman kyrpiintymisen keskellä. Kun lapset on saatu pois ja onnettomasta avioliitosta päässyt irti, eritoten helsinkiläisillä tuntuu löytyvän yllättävä hinku muuttaa lappiin johonkin erämökkiin kauaksi kaikesta näistä "aikuisten leikeistä", joilla ei viitata seksiin tai mihinkään muuhunkaan mukavaan. Muutkin kuin Vesa-Matti Loiri haluavat pois oravanpyörästä, mitä isompi kaupunki, sitä enemmän Lappiin yms. muutajia. Tapahtuu muuallakin kuin Suomessa. Materialismi ja leikit menee sitä diipimmäksi, mitä isommassa kaupungissa asuu. Itsekään en maaseudulla asu, mutta mieluummin asuisin vaikka jossain Mynämäen kokoisessa nukkumalähiössä kuin Helsingin kokoisessa kaupungissa, jossa ihmiset kilpaa hörppivät 10 euron kuppeja mokkalattea ja pistävät vaikka viimeiset rahansa toista sataa maksaviin aurinkolaseihin.
      Älkää hyvät ihmiset esiintykö tässä sairaassa näytelmässä, jossa kaikki yhteiskuntarakenteet, rahajärjestelmät, valtasuhteet, kotimaan politiikka, suurvaltapolitiikka, kolmikannat ja muut päästä keksityt typerät leikit määräävät teidän elämäänne ja jolle ette muka itse voi tehdä mitään. Ja pitäkää silmänne ja korvanne auki, koska kaikki valehtelevat jatkuvasti; media, poliitikot, poliisi jne. puhuvat pelkkää sontaa ja valehtelevat päivittäin. Jos media sanoo, että taloustilanne on hyvällä mallilla ja vienti vetää, katsokaa onko kuorma-autojen liikenne tehtaisiin kiihtynyt kotipaikkakuntanne teollisuusalueilla. Se kertoo totuuden paremmin kuin toimitusjohtajat ja media. Älkää uskoko sen enempää suoriin valheisiin, kuin siihen mitä teidän annetaan ymmärtää ja näihin keinotekoisiin rakenteisiin byrokratioineen, ne ovat pelkkää kulissia, eikä edes viranomaiset tai pankin toimihenkilöt näe, he elävät samassa unenkaltaisessa illuusiossa ja ovat kiinnostuneita vain juppimaisesta hifi-lounaastaan eksoottisessa tapas-paikassa työkavereiden kanssa.

    • kaunistorstai

      Syrjäytyminen materiaalisesta sekä ahneuden ihannoimasta maailmasta joka sodalla korjaa virheitään.
      Tulipahan sitä vietettyä aivopesu laitoksissa 9 vuotta ammatillista opiskelua n.3v imien toisten "totuuksia" ajatuksiin jotka myöhemmällä iällä ovat osoittautuneet vähintäänkin moraalittomiksi "opeiksi" joilla ihminen saadaan palvelemaan olevinaan omia unelmiaan (paskan marjat).
      Ihminen täällä on sairastettu valtion/yhteiskunnan toimesta juoksemaan niiden asioiden perässä jotka täyttävät sitä henkistä tyhjiötä joka henkisyyden puuttuessa syntyy.
      Rahalla väitetään saavan onnellisuutta ja "täyttymystä", ainoa asia onkin vaan että mikä elämäsi tarkoitus normien mukaan on se työ ja eläkkeelle päästessäsi. ..toivotaan pikaista lähtöä jos ei niin laitokseen hautumaan paskavaippojen muhitellessa kivuliaita haavaumia pebaan. Ja tällaista järjestelmää suomalaiset suorastaan palvoo.
      12 vuotta yhtä soittoa on elämäsi laitoksissa oppimassa valtion totuutta ja työelämään käytetty aika...ja joku luulee sitä vapaudeksi vaikka kyseessä on vähintäänkin egyptin orjuutta vastaava asia mutta suomalainen teollistumisen aikana pesty mieli pitää sitä todellakin vapautena . ..todellakin, vapautena täyttää sairaaloisia mielihalujaan, täyttää tyhjyyttä sisällään ,nollata päätä ja popsia mielialalääkkeitä,masentua kun ei saakaan kaikkea siten miten sen päässään fantasioi.
      Tosiaan 10 vuoden ajan töitä tehden joista pari meni rosvoillessa kunnes koin selittämättömiä asioita joihin löysin yhteneviä piirteitä raamatusta ja monista muista vastaavista teoksista...Itse olin siinä ansassa/kuplassa elämässä josta ylhäällä kerron mutta luojalle kiitos että pääsin kytkeytymään irti tuosta sairaasta ihmisten rakentamasta ajatusmaailmasta jonka tarkoitus on ainoastaan imeä ihmisen elinvoima vääriin tarkoituksiin.
      Hienot autot,peilistä itsensä kyttääminen,naisten himoitseminen, tuskailu ja valittaminen , materiaalinen elämä on vaihtunut luonnon keskellä elämiseen ,kalastamiseen, pienimuotoisen viljelyn suunnitteluun /omavaraisuuden toteuttamiseen (kesken) , filosofointiin ja siihen liittyvien kirjojen lukuun, omien lapseni kanssa välit ovat parhaimmillaan koska nykyään olen läsnä hetkessä toisin kuin ennen mielihalujen ajamana itseäni ajatellen niin kuin yhteiskunta halusi minun olevan.
      Syrjäytyminen on ihmismielen pelastus, paastotkaa ajatuksenne ja Herätkää.
      Raha on yksi piru ja sitä ei tule kumartaa vaikka täällä toisin sanotaankin ja toimitaan. Sen näkee välittömästi älylaitteista,televisiosta ja kaupunkien läheisyydessä....mielihalujen täyttömestoja paikat täynnä .
      Ihmisen tarpeet ; ruoka,suoja ja seurakin joskus....muut ovat kehiteltyjä tarpeita,ihmismielen heikkojen kohtien hyväksikäyttöä.
      F#ck the world , God is good.

    • JEESUS ; "Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut! Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?
      "Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
      "Älkää siis murehtiko: 'Mitä me nyt syömme?' tai 'Mitä me juomme?' tai 'Mistä me saamme vaatteet?' Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.

      KIITOS JEESUS KRISTUS , KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE !

    • kaunisperjantai

      Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa

    • rahaakiskurikorolla

      Eikös se luvattukansa niitä korkoja peri, niiltä varattomilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe