iparts.fi verkkokauppa

Autoilmanvaraosia

Onko kukaan tilannut kyseisestä paikasta? Hyvää/huonoa sanottavaa?

39

22247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Volvoilija

      Pelkkää huonoa, käymätöntä osaa eikä rahoja saa takaisin. Asiaa vetkuteltiin niin kauan että meni heidän mielestään vanhaksi... 3 kk.

      • Anonyymi

        Sama kävi minulle ensimmäistä kertaa tilasin sieltä rekisteri numerolla
        Ja tuli väärä osa ei pautusta
        Oli viimenekerta
        En suosittele


    • volle40

      Oikea osa tuli itselle ja nopeasti. Oman kokemusen puolesta voin suositella.

    • Autopekka

      Wrong part,no refound.Bad service.

    • Merssu190

      Huono asiakaspalvelu. Valitse toinen verkkokauppa

    • Toyotayaris

      Ei ole suomalainen firma

    • Anonyymi

      Tilasin accordiin (2006 2.0) ilmastoinnin magneettikytkimen. Nyt jälkeenpäin tiedän että bensiinissä keihin ja dieselissä denso. Heidän sivuillaan myydään pelkkää denso magneettikytkintä accordin nimen alla. Ja lukee että sopii accord 2.0 bensaan. Osa tuli ja ei sopinut. Kun lopulta sain tästä puljusta jonkun kiinni niin sanoivat että ei heidän vikansa koska minun pitää kuulemma hakea varaosanumerolla heidän sivuiltaan ja verrata omaan. Eivät ota mitään vastuuta ja tietonsa osien sopivuudesta täysin retuperällä.

      Toinen kerta oli kun tilasin koiranluut ja pari puslaa. Heidän sivuillaan on mahdollisuus lisätä tieto mihin autoon osat tulee ja he soittivat perään että tilaamani koiranluut ovat ooppeliin ja näitäkin myydään accordin nimen alla.... Halpa pulju mutta helpommalla pääsee kun ostaa suomesta niin ei tarvitse ammattitaidottomien varaosamyyjien kanssa tapella

    • Anonyymi

      Takuut ei toimi, kannattaa kiertää kyseinen paikka kaukaa!

    • Anonyymi

      Älkää menkö helppoon, lähettää vääriä osia ja ei palauttanut rahoja väittäen että ei ollut alkup. Pakkauksessa vaikka oli. No rahat kelpas viron pojille.

    • Anonyymi

      Paskaa, en pääse edes, tilaamaan, ei hyväksy sähköposti osoitteita. Menee aikaa, hukkaan! Monta, asiakasta varmaan myös sivusuun. Sala sana sama juttu. Rahat kotimaahan sit vaan.. Viisasta!

      • Anonyymi

        Rekisteröinti onnistui helposti äsken ja tilaus on vetämässä , saa nähdä mitä tulee....palaillaan.

        Paytrail -maksu ei mennyt viime yönä läpi ,Osuuspankissa jokin järjestelmävirhe - aamulla pelitti.


    • Anonyymi

      Ei mitään ongelmia olen tilannut paljon osia ipartsista kaikki osat olleet oikeita ja sopivia SAATHAN sinä vääriä osia kun et ota selvää mikä käy autoosi tilaan jatkossakin ipartsista

      • Anonyymi

        Toivotaan...vieläkään ei ole tilaus-sivulla muuta kuin sama "käsittelyssä".. viikonloppu toki välissä.
        Tänään pitäisi jotakin jo tapahtua. Ei ole kysymykseen vastattu vaikka lupaavat nopeasti vastata........hmm..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivotaan...vieläkään ei ole tilaus-sivulla muuta kuin sama "käsittelyssä".. viikonloppu toki välissä.
        Tänään pitäisi jotakin jo tapahtua. Ei ole kysymykseen vastattu vaikka lupaavat nopeasti vastata........hmm..

        No kaikki OK, sain Monroen jouset ja asennusosia ennen juhannusta ja hyvin oli pakattukin. Helppo noutaa pakettiautomaatista.
        Tiedusteluunkin tuli vastaus.

        Varmasti tilaan toistekin. Luotettavalta IPARTS.FI tuntuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kaikki OK, sain Monroen jouset ja asennusosia ennen juhannusta ja hyvin oli pakattukin. Helppo noutaa pakettiautomaatista.
        Tiedusteluunkin tuli vastaus.

        Varmasti tilaan toistekin. Luotettavalta IPARTS.FI tuntuu.

        Taidat olla hämeenlinnan auto jobbari ja myyjä kun kehut joka paikassa tätä lafkaa.. ipartsista kerran tilannu ja en toisten.. trodokin esim tarkastaa aina osat kun annat heille runkonumeron ja rekkarin.. äläkö mussuta et asiakkaan vika mäkin tilasin ipartsista ihan oikean osan ja tuli aivan väärät ja palutus ei onnistunu joten paskaa..


    • Anonyymi

      Tilattu volvoon turbo
      Ei toiminut.Takuuosan vaihto kesti yli 3kk
      Auto korjaamolla 6kk
      Toinenkaan turbo ei toimi. Tinauksia irti.. Nyt uusi osa muualta ja toinen korjaamo.

    • Anonyymi

      Ei ainakaan hirveän nopea toimitus ole.Kohta kuukausi odoteltu.En varmasti toiste tilaa mitään.

      • Anonyymi

        Olitko muistanut maksaa "tilauksesi". Minulle on aina alle viikossa tulleet ja oikeat osat.


    • Anonyymi

      Olen ollut kaikkiin tilauksiin tyytyväinen. Kannattaa tarkistaa useampaan kertaan, sopiiko tilattu osa oikeasti autoon. Ei ole iPartsin vika, joka ei tiedä mitä tilaa.

      Trodokin antaa joskus virheellisiä ilmoituksia, vaikka ihan hyvä toimittaja käytännössä.
      Iparts on usein halvinkin, tosin suosin PPmarketia usein, kun on varsin kilpailukykyinen - ja kotimainen.

    • Anonyymi

      Yhden miehen autokorjaamon pitäjänä ja lähes viikoittain osia ipartsista tilanneena olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Vain kerran kävi niin että pakoventtiiliä ei ollutkaan enään saatavilla ja koko tilaus viivästyi muutamalla päivällä. Palauttivat maksun venttiilistä tililleni ja loput tilauksesta tuli perille. 7pv on ollut maksimi aika tilauksen jättämisen ja paketin saapumisen välillä. Yleensä jos alkuviikosta tilaa,perjantaina on paketti noutopaikassa. Osat ovat sopineet mitä on tilattu. Mutta tarkkana saa olla koska joissakin autoissa voi kyseisen vuosimallin samoja mutta kuitenkin hieman erilaisia osia olla paljonkin. Paras konsti on katsoa motonetin sivuilta rek numerolla sopiva osa,verrata sitä ipartsin osaan ja tilata sen mukaisesti oikea osa. Tai jos vanha osa on jo irti ja kädessä,sekin tietysti auttaa. Autodocistakin tulee tilattua ja sieltä on tullut vääriä osia toisinaan. Eikä kannata palauttaa 50kympin osaa autodociin koska pk kulut pitää itse maksaa paitsi jos on tilauksen tehdessään maksanut "turvallinen tilaus" maksun 5.95e.
      Toki kotimaisia varaosaliikkeitä nämä "viron pojat" kismittää,senhän ymmärtää kun viron pojat myyvät samoja tarvikeosia puolet halvemmalla ja asiakkaat siirtyvät ostamaan netin kautta virosta.

    • Ainakin toimitus oli nopea. 22.8 klo 22 lähetin ja maksoin tilauksen. 24.8 klo 17.30 tuli ipartsilta ilmoitus että paketti lähetetty. 26.8 klo 14 postilta tuli saapumisilmoitus. Kaikki tilatut tuotteet oli paketissa.

    • Anonyymi

      Useaan kertaan omiin perheen romuihin tilanneena en voi kuin suositella. Tilaus tullut aina 7 päivän sisällä. Hinnat n. 3-4x halvemmat kuin Suomessa ja ihan sama osa! Vain 2x olen saanut väärän, ei sopivan osan. Syy oma, kun en mitannut. Kun perehtyy osaa ja mittaa sekä tutkii kunnolla, ei tule väärää osaa. Myös osan alkuperäisnumero auttaa. Olleet kuitenkin niin halpoja etten viitsi alkaan palautella. Tosin toinen noista sopimattomista sopii, jos vähän viilailee joskus. Jarrupalassa liikaa pintaa .. Niitä tohon autoon on eri paksuisia ja väärin muistin. Mutta pari milliä lähtee äkkiä pois sit joskus kun tarve tulee. Liimahiomapapru seinään kiinni ja vähän höyläilyä ja siinä se ei siis hukkaostos kokonaan. Tilaan siis jatkossakin. Kotimaisia palveluja en käytä. Liian kalliita köyhän kukkarolle. Täältä ostin esim. Ilmamassamittarin 48 euroon, kun Suomi varaosaliike pyysi 354 euroa... ja ei ollut edes marmoritiski... sanomattakin selvää mihin päin suoritin tilaukseni. Nyt positiivisena seikkana postikulutkin halventuneet! Eilen hain kauppareissulla paketin muutam euron kuluilla.

      • Kommentti tulee vähän myöhään - anonyymi 22.09.11 09:27h, mutta kaikki
        autonkäyttäjät eivät lähimainkaan ole niin käteviä ja taitavia kuin sinä.
        Usemmilta puuttuu työskentelypaikka ja osaaminen on yleensä kutakuinkin 0.
        Itse kannatan vanhan korjaamista/ kunnostusta, mutta se on välillä hankalaa,
        koska sitä viottunutta osaa ei marmoritiskillä välttämättä myydä erikseen,
        vaan on ostettava joku isompi kokonaisuus.
        Itselle kävi niin, että laturinhinhnalaakeria ei piirimyyjällä myyty erikseen,
        vaan tarjosivat koko laturia.
        Onneksi lähdin etsimään vaihtoehtoisia korjaustapoja.


    • Anonyymi

      Tilaan tosi paljon osia ipartsista kerran tuli väärät osat mutta olin itse pistänyt väärät osa numerot aina tullut oikeat osat kun osaa lukee ja käyttää sivuja oikeen niin suosittelen. THUGIMAN

    • Anonyymi

      Nopea toimitus edulliset hinnat

    • Anonyymi

      Hyvät ja oikeat osat tuli .hinta oli kymmenes osa mitä suomen tarvike varaosat.

    • Anonyymi

      Kolme kertaa olen tilannut ja osat on ollut oikeat. Tarkkana pitää olla mitä tilaa eli vertaa tarvittavaan osaan tai selvitää original numeron. Hinnat on ollut järkeviä. Toimitus noin viikko.

    • Anonyymi

      Olen ollut tyytyväinen, useaman osan BMW:hen tilannut ja kaikki sopineet. Vertailla kannattaa tosiaan osien nimeroja tarkkaan - kyllä se systeemi oikean poikii sieltä, jos itse on selvillä, mitä tilaa.

    • Anonyymi

      Täysiä huijareita

    • Anonyymi

      Tilasin täältä ensimmäisen kerran n. 2v sitten sain oikeanlaiset kallistuksenvakaajan kumet. Mutta nyt kun tilasin en saanut kuin 4 kpl samanlaisia kallistuksenvakaajan kumia vaikka tilasin eteen että taakse. Saa nähdä miten käy kun laitoin reklamaation sinne

    • Anonyymi

      Olen kymmeniä kertoja tilannut ja aina osat olleet käypäsiä autoihin. Tarkkana saa olla tietysti, pitää olla tietoa mikä tarvitsee tilata. Itse ainakin vertailen useista nettikaupoista osia ja numeroita keskenään. Nopea toimitus, yleensä viikonsisällä osat kotona. Saksasta en tilaa, vaihtavat usein kysymättä laadukkaan osan halpaan kiinalaiseen osaan. Tilaan jatkossakin täältä osia, samoin trodo.sta tai varaosa24.sta, riippuen mikä nääistä edullisin.

      • Anonyymi

        Sama täälä...sunnuntaina tilaus ja torstaina Ouluun osat postin luukkuun..eikä asu Oulun postissa kahta päivää kuten jos tilaan Suomesta tavaraa tai osia...tosi tyytyväinen olen ollut ja halpaa on..


    • Anonyymi

      Olen tilannu useasti ja kaikki osat on sopineet, hinnat esim. ilman suodatin ja öljyn puhdistajia saa 3 kpl kun täältä yhden.....tarkistappa osat omaan menopeliisi mitä maksaa....niillä 7 miljoonaa alkuperäisosaa ja1 milj.tarvikeosaa

      • Anonyymi

        hyvin vastaavat sähköpostiin..kyselin napakuppia peräkärryyn,,,vastaus tuli ja mersun kuppi sopii ja hintaa peräti 1,70€ kyllä meren tuollapuolen ostaan kauapata ja vastailla kyselyyn..


      • Anonyymi

        Näin se vaan on!!!!!!!


    • Anonyymi

      Olin jo aikeissa tilata Ipartsista Nissaniin uuden jäähdyttäjän flektin, kun sama oli Trodolla n. 70 egee kalliimpi. Trodossa tilaamani osat aina tarkistettu, eikä ole ollut aihetta valituksiin ja oikeat osat on tulleet nopeesti verrattuna Autodocin toimituksiin. Yhtään osaa ei ole tarvinnut Trodoon palauttaa ja plussaa Trodossa myös se, että voi maksaa Klarnan kautta vasta kun osat on kotona tai osissa. Luettuani tätä viestiketjua, maksoin mieluummin Trodon vähän hintavamman flektin, ettei tarvii pettyä ja taistella.

      • Anonyymi

        Niin jatkoa... Autodocilta tilaamani takapyörien laakerit tuli alkuperäisosanumerosta huolimatta väärillä ABS-kehillä pitkän odottelun jälkeen, ja väärien osien palauttaminen sinne on käytännössä lähes mahdotonta... Saati sitten saada hyvitystä osien hinnoista.. Autodocihan toimii eri verkkokaupoissa -- 24varaosat ym. ja ainakin minä olen menettänyt luottamukseni siihen osien toimittajana, Luin Ipartsin palautusohjeet TARKKAAN, ja palautus sinne taitaa käytännössä olla samanlaisen työn ja tuskan takana.


    • Anonyymi

      Nopeampi toimitus Virosta tänne susirajan taakse kuin Suomalaisista kaupoista.

      Kaikki puolet halvempaa, nykyään tulee aina erissä tilattua suotimia yms varastoon.

      Aina tullut oikeat osat.

    • Toimii kuin junan vessa. Tilasin autoon virtalukon pohjan item numerolla ja nopeasti saapui postiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe