Liikennemerkeistä " sukupuolineutraaleja "......

On sitä aikoihin eletty, että liikennemerkitkin pitää muuttaa sukupuolineutraaleiksi. Koskeeko ne enää vain noita höperöseksuaaleja ja muita vinksahtaneita seksuaaleja ? ? ?
Mutta ei oikeita : Miehiä, Naisia,Tyttöjä ja Poikia ollenkaan. Että silleen. ILtasanomat.

41

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TriplaX

      No asiasta kolmanteen, onko hyviä ideoita mihin suuntaan pitäisi muuttaa sitä töyssyistä varoittavaa kaksoiskukkula liikennemerkkiä?

      • Voisiko kukkuloille pistää nypykät ? Että silleen.


    • takaaatos

      Meni hätäpoistumistietkin sitten uusiksi.

    • dfghjklkjhg

      Tulisi halvemmaksi poistaa kaikki sukupuolivinksahtaneet suljetulle osastolle harjoittamaan pervoilujaan pois ihmisten ilmoilta.

    • transukolarissa_ollut

      Eihän transut ja muut sukupuolisesti vinksahtaneet ymmärtäneet liikennemerkkejä lainkaan, jos niissä oli poika-tyttö tai mies-nainen symbolit. Transuja jäi autojen alle lähes yhtä paljon kuin hirviä viime vuosina. Että siinä mielessä ihan hyvä, ei ole kiva autoilijan törmätä transuun syyspimeydessä!

      • Melkoinen ongelma on luotu taas Suomeen sukupuoli vaikuttaa liikenne turvallisuuteen. Onko joku " Nollatutkija " oikein tutkinut asiaa ja todennut liikennemerkkien muuttamisen
        " Sukupuolineutraaleiksi " parantava turvallisuutta liikenteessä ? Että silleen.


      • Herää_kysymyksiä

        Voiko autoon saada hirvikolarivakuutuksen lisäksi transukolarivakuutuksen
        jos sattuu transukolari?
        Korvaako superkasko peltivauriot jos törmää isoluiseen transuun?


    • Hölmölandia

      Suomi menee naurettavuuksiin ....siis vähemmistöjen ehdoilla mennään.Maassa ei ole montaa poikkeavaa jotka eivät sukupuoltaan tiedä mutta heidän takiaan vaihdetaan liikennemerkit.Tämä on sellaista farssia ettei tiedä itkisikö vai nauraisiko.Entä jos minä huomaan itsessäni normaaliväestöön verrattuna sellaisen eron että toinen jalkateräni on sentin pidempi kuin toinen.Onko minulla oikeus alkaa vaatia ettei samankokoisia kenkäpareja saa enää olla myynnissä eikä mainoksissa ? Pääsenkö telkkarisarjaan eriparijalkakiintiöläisenä ?

    • seisseis

      Kannattaa heti alkuun laittaa seis tuolle touhulle! Vanha parempi aika jää tuon tulevan kummallisen ajan jalkoihin. Sitä paitsi harmittaa, että poistavat sen perinteisen lapsivaara-kyltin ja tilalle joku kummallinen hosuva parivaljakko, jolla irtopäät. Ei muistuta enää näköistään eli ihmistä samassa määrin. Entinen taiteellinen versio oli ehdottomasti parempi ja kansanäänestyksessä veisi varmasti voiton. Kuka haluaa niitä irtopallukoita liikennemerkkeihin? Muutenkin kummallisesti muotoiltuja versioita.

      • sinisen.tulevaisuus

        Muslimisoituvassa Suomessa irtopäät ovat tulevaisuutta. Tosin ne irtopäiset eivät enää liikenteessä vaaraksi mutta silti.


    • sos.dem.täti

      Olisi hyvä kaikkien huomata, etä kyseessä on yksi aikakautemme merkittävistä uudistuksia, jossa sijoitettu raha ei mene hukkaan.
      Oli vihdoinkin aika saavuttaa myös liikenteessä sukupuolinen tasa-arvo. Vain yhteiskunta, joka ei sorra heikompaa sukupuolta, voi kehittyä.

      • Tapata itsesi. Suomestahan ei vittu haluta jotain saatanan amerikkaa jossa kaikki on jotain höperöitä


      • harhaan-menit

        On täysin yhdentekevää onko jokin termi tai tittelit sukupuolineutraaleja vai ei, koska titteleillä on hyvin vähän tekemistä sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumisen kanssa.


      • Epätasaarvo
        harhaan-menit kirjoitti:

        On täysin yhdentekevää onko jokin termi tai tittelit sukupuolineutraaleja vai ei, koska titteleillä on hyvin vähän tekemistä sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumisen kanssa.

        Aivan. Edelleen naisella on alistettu asema yhteiskunnassamme. Naisen euro on 80 ct.


    • maantierosvo

      Miksi ei suoraaan siirrytä mustakaapuihin. Sehän on tulevaisuutta ja todella neutraalia. Ei tiedä onko kaavun alla mies, nainen, transu ym. Lapset olisivat vähän pienempiä mustakaapuja.

    • Rfrff

      Vastustan jyrkästi. Miksi. Maailmassa on miehiä ja naisia uskokaa tai älkää. Eivät ihmiset ole sukupuolineutraaleja joten miksi merkeissä ei voi asia ilmetä? Mennäänkö eteenpäin? Miltä kuulostaa sukupuolineutraalit yleiset wc:t?
      Kummaa vouhotusta muutaman mielensäpahoittaja feministin takia.

      • Eiköhän niitä isompia ongelmia ole enää Suomessa, kun aletaan sekoilla liikennemerkkien sukupuolineutraalisuudella ? ? ? Että silleen.


      • ole.puuttumatta
        höpöhöpö kirjoitti:

        Eiköhän niitä isompia ongelmia ole enää Suomessa, kun aletaan sekoilla liikennemerkkien sukupuolineutraalisuudella ? ? ? Että silleen.

        Miksi sitten nostit asian esille jos kerran on isompiakin ongelmia, joten puuttuisit oleellisiin asioihin. Tai parempi kun et puutu mihinkään.


    • Pöhjölästä.käjähtää

      Mitä mitä. Mistä joku erottaa mikä sukupuoli noissa kuvissa on tällä hetkellä? Siis täysin neutraaleja merkkejä. Kuvissa on tikku ukko tai akka? Itse en ainakaan näe isoja lihaksia tai penistä yhdessäkään merkissä.
      Pitää vissiin lähteä suvakkisaversille tarkistamaan näkö.

    • eduskunnalleihanomat

      Merkit on pakko vaihtaa pelkästään siitä syystä, että päättäjät eivät tiedä, missä mennään.

    • keppivinossa

      Riittää älyautolla aurauskepissä ihmettelemistä.

    • dklfndlkfnw

      Ihan sama uudistetaanko liikennemerkit vai ei. Ei ihmisen sukupuolen näkymättömyys joissain neutraaleiksi tarkoitetuissa kaikkia ihmisiä koskevissa liikennemerkissä pitäisi olla sen enempää ongelma kuin niiden näkyminen nyt. Ajatteletteko ensin koiran tai kissan nähdessänne sen lajia vai sukupuolta? Useimmat suhtautuvat lemmikkiensä sukupuoleen neutraalisti. Samoin pitäisi suhtautua ihmisiin yhteiskunnallisissa asioissa. Yksityiselämässä jokainen saa olla mitä on, mutta lainsäädäntöön, työelämään, vapaaseen liikkuvuuteen ja sääntöihin sukupuolella ei pidä olla merkitystä.

      Olisi jo korkea aika tunnustaa kaikkien ihmisten täysi ihmisyys, yhtäläinen ihmisarvo ja ihmisoikeudet sukupuolesta riippumatta kaikissa kulttuureissa ja uskonnossa. Ihmisistä yhteiskunnassa ja liikenteessä on kysymys eikä jalkovälin värkeistä. On tolkutonta, että jalkovälin värkit vaikuttavat paikalleen jämähtäneissä kulttuureissa siihen, mitä olet oikeutettu yhteiskunnassa tekemään. Joillain ihmisillä on halu alistaa toisia, mutta ei halu väärintekoon tee väärää suhtautumista ja toimintaa oikeaksi.

    • kytkin
    • ämmädraamaa

      Kauppojen vaateosastot yhdistettävä. On tosi törkeää, että miehet ja naiset joutuvat ostamaan vaatteensa eri osastoilta ja käyttämään eri sovituskoppeja. Kyllä rintaliivit voi ostaa samasta pisteestä, kuin kalsaritkin.

      • umpipöksyt

        Tasa-arvon nimessä miesten kalsareista etuaukko kiinni! Loppuu holtiton viuhahtelu.


    • räkänokkasielu

      näillä uudistuksilla tietysti luodaan "uusia työpaikkoja"muutoin näilä ei ole mitään merkitystä.Voisi tietysti lappioida sontaa kasata toiseen ja takaisin.
      ja maailma pelastuu.

    • hitlerin.tuleminen

      Kaikki friikit polttouuniin niin loppuu tällainen naurettava pelleily.

    • sos.dem.setä

      Kyllä suomalaiset voivat olla ylpeitä, että meillä on maailman tiukimmat sukupuolineutraalit liikennemerkit.

    • karmeatatuhlausta

      Jutusta on unohtunut, ketkä hyvät veljet tienaavat tällä älyvapaalla uudistuksella. Liikennevirastossa on kovapalkkaista löysää, sen tietää jokainen, mutta ketkä omistavat liikennemerkkeihin liittyviä osakkeita? https://yle.fi/uutiset/3-9888883

    • julle000
    • Cntrlaltdelete

      Mitä vitun sukupuolineutraaleja liikennemerkkejä? Taas yksi keksitty juttu. Noissa linkeissä ainakaan moisesta kerrota. Ihme touhua.

    • Xxfh

      No se alkoi vissiin neuvolasta, kaikilla vauvoilla vaalean vihreä kortti ettei kukaan vaan tiedä kumpaa sukupuolta lapsesi on! Ja nyt sitten tämä! Suunnitteluun menneet rahat olisi voinut ohjata vaikka nuorison hyvinvoinnin ja liikunnan lisäämiseen.

    • lopettakaa--pelleily

      Sukupuolineutraalius on nyt lähtenyt pahasti lapasesta. Esim. nämä suunnitellut liikennemerkkimuutokset ovat hyvä esimerkki siitä. Sama asia myös eri termien ja titteleiden suhteen, joita nyt myös yritetään muuttaa.

      Luottamusmies on esim. ollut vuosikymmeniä luottamusmies, oli se sitten oikeasti mies tai nainen. Samoin palomies, lakimies, varusmies, puhemies, sähkömies ym. Ketään ei ole haitannut. Nyt yhtäkkiä pitäisi muuttaa termit ja tittelit sukupuolineutraaleiksi, ettei kukaan vaan pahoita mieltään. Naurettavaa pelleilyä koko tohuhu.

    • Sesiitä

      On hörhöjen maassa pian hulluus huipussaan. Suomi jossa vielä ennen oli järjen ääni alkaa olemaan huippumaa tässä hörhöilyssä , suvaitsevaisuudessa ja kaiken hyväksynnässä. Suomi etunenässä kuin laivan keula joka on ajamassa vauhdilla karille.

    • realismi_____

      Suomi alkaa olla täys hullujenhuone?

      • Anonyymi

        Ei ollut 106 puuttui äänestämsätä


    • Anonyymi

      SDP jee
      Sukupuolineutraalit liikennemerkit

    • Anonyymi

      Syy miksi liikennemerkit muutetaan sukupuolineutraaleiksi, ovat incel-persut. Kun he näkevät liikennemerkissä naisen, he jäävät tollottamaan sitä himoissaan ja aiheuttavat kolarin.

      Samasta syystä minihameet jalkakäytävillä tullaan kieltämään, jos jalkakäytävä on liian lähellä ajorataa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe