F430 vai Gallardo?

CO2maksimointia

Vaikea valinta edessä, käytetty harrasteauto pitäisi hankkia ja noiden kahden väliltä pitäisi valita. Kumman ostaisit jos molempiin pätee: merkkihuollettuja, max 50tkm, vuosimallit 2004..2007. Edellisten harrasteautojen perusteella arvelen ajavani noin 2tkm kesässä. Molempien mallien tyypiviat ja ominaisuudet on tiedossa, samoin huoltotarpeet.

Järkisyitä tai tunteita peliin, kaikki kommentit kiinnostaa!

19

1981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • F488

      Laita käsi vähän syvemmälle taskuun ja osta F488.

      • CO2maksimointia

        Harmillisesti harrasteautoiluhousujen taskuun mahtuu vain näiden automallien hinta :(


    • Minä ainakin ottaisin Ferrarin. Tuskin edes uskaltaisin ajaa nelivetoisella Lamborghinilla. Sen lisäksi välttäisin mielelläni keskimoottoria, mutta sehän näissä on molemmissa.

    • HuonoksiOnMennyt

      Huono provo jälleen kerran. Eikö sosiaalipummitkaan enää parempaan pysty.

    • Aivansamaminulle

      No ferrari tietenki.eikait sitä lamboa..eiköse oo joku volskun tekniikalla.kyselevät vielä miten volsku pelannu.
      No saattavat ferrariaki puntoksi...

    • "Huono provo"? En ymmärrä. Itselläni ei ole yhtään rahaa panna harrasteautoon, mutta kyllä tämmöisiä juttuja on minusta silti ihan kiva haaveilla.

      Tarkemmin kun asiaa ajattelin, niin panisin rahani (siis jos niitä olisi ne 100 000) mieluummin noin 10 vuotta vanhaan Aston Martin Vantageen. Siinä olisi moottori varmasti edessä, ei keskellä eikä takana. Mutta se ei ole tietenkään italoauto.

    • Tässämunratkasu

      Olin juri tuon saman valinnan edessä viime kesänä.
      Järkisyyt kuitenkin lopulta voittivat ja päädyin ostamaan Punton Fire-moottorilla.

      • Niin mutta mitkä "järkisyyt"? Miksi sinusta oli "järkevää" ostaa harrasteautoksi Punto Fire-moottorilla ennemmin kuin F430 tai Gallardo? Jos sinulla oli "juuri tuo sama valinta edessä" eli olit itsekin hankkimassa nimeomaan harrasteautoa?


      • Anonyymi

        F430 EHDOTTOMASTI


    • Niiiiiin

      Itse ostaisin jonkun amg mersun kunnon 6.3 litrasella kasilla. Ferrarit ja lambot on todella pskoja ajaa suomen huonoilla teillä. Saa varoa joka kadun kulmassa. Toki onhan ne hienon näköisiä ja erikoisia. Mutta on ferrari jotenki ämmien auto. Että mielummin lambo kuitenkin. Vaikka siis se amg on miehekkäämpi. Itsellä tällä hetkellä käyttiksenä A45amg 360hv neliveto ja sekin riittää hyvin muttei toki korvaa kasia. 911 porsche on parempi kyl ajaa ainakin kun ferrari. Lamboa en ole ajanu ainakaan gallardoa.

      • "Ferrari ÄMMIEN auto"? Mutta voimmeko mistään tietää, mikä on aiheen aloittajan, nimimerkin CO2maksimointia, sukupuoli? Eikö hän voi aivan hyvin olla nainen? Jolloin Ferrari sinun mukaasi sopisi hänelle mainiosti?


      • KMR

        No noh, A45AMG on pikku mopo eikä mikään arvostettu AMG. AMGt C63S tai S63 on sitten jo aitoa tavaraa ja voi ottaa vaihtoehdoiksi. Itse ottaisin mesen mutta Ferrarilla varmasti saa enemmän huomiota.


      • Maranellon_koni

        Makuasioita jne. Käy koeajamassa molemmat tai vaikka vuokraa kumpikin vuorokaudeksi jossain. Suomessa ei juuri ole tarjoilla vuokrattavaksi, mutta Euroopassa löytyy vuokraamoja tai Dubaissa tms. Ferrarissa on enempi eksoottinen ajotuntuma ja kosketus tiehen. Takavetoinen F430 on myös hauskempi radalla. Nelivetoinen Gallardo tuntuu hieman tavalliselle F430 verattuna, mutta aggressiivinen ulkonäkö tuntuu keräävän enemmän katseita kuin F430, joka ei tietysti sekään mikään harmaavarpunen ole. Gallardon jarrut ovat hullun äkkinäiset ja F430 jarrutuntumaan verrattuna. Omat kokemukset perustuvat ajamiini kaverien autoihin F430 ja Gallardo Spyder. Itselläni on astetta mopompi peli Ferrari 360, mutta hauska se on ollut ja vähän vähemmän vikoja kuin F430 tuppaa olemaan. AMG mersuihin en vertailisi edes, koska ovat aivan eri juttu. AMG meset ovat tehokkaita nopeita ja hienoja ja tekniikaltaan hyviä. Unelma käyttöautoja. Fefet ja Lambot taas ovat näyttäviä, kauniita, eksoottisempia ajaa ja huomiota ja tunteita herättäviä. Ultimate harrasteautoja fiilistelyyn. Hankitpa sitten F430 tai Gallardon niin tulet kyllä viihtymään ratissa.


    • Anonyymi

      F430 on parempi ajettava. Gallardo on kyllä ihan hieno, mutta sisälle pääsy on vähän hankalaa ja kyyti kuoppaista. Ajaminen on todellista urheilua. F430 on miellyttävämpi kyyti ja jotenkin muutenkin tottelee käyttäjäänsä paremmin. Tykkäään ite enemmän ajaa F430:llä

      • Anonyymi

        En itse omista kumpaakaan autoa, mutta olen päässyt kokeilee useampaa Gallardoa ja Ferrari F430:stä. Joten pystyn jotain sanomaan niistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En itse omista kumpaakaan autoa, mutta olen päässyt kokeilee useampaa Gallardoa ja Ferrari F430:stä. Joten pystyn jotain sanomaan niistä.

        Gallardo.... ja kakkosena 124 spider


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gallardo.... ja kakkosena 124 spider

        Abarth 124 Spider on kyllä säpsäkkä auto ja kerää myös katseita. Oon ajanu sellasella.


    • Anonyymi

      Osta Gallardo. Niitä on vähemmän ja niillä saa enemmän huomiota.

    • Anonyymi

      Minulla oli F430 jolla oli kiva ajella. Sittemmin niitä alkoi näkymään muitakin. F430 ei enää samalla tavalla kääntänyt katseita. Tarkoituksena oli päivittää auto joko 458 Spideriin. Sittemmin jouduinkin rahavaikeuksissa luopumaan F430:istä. Firmani meni nurin tässä ihan hiljattain. Firmalla meni hyvin, mutta maailmantilanteen muuttuessa toiminta muuttui kannattamattomaksi. Nyt ei juuri ole varaa harrasteautoihin. Edes vanhaan Corvetteen ei varani riitä. Kumpa olis vielä edes se F430. Tai vaikka 360 Modena. Tokko mulla enää ikinä tulee olemaan Ferraria.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe