Trenin käyttäjille ja sitä käyttäneille

Salivaimo

Olen nainen joka on nyt vähän kahden vaiheilla mitä ajattelisi miehensä roinaamisesta. Kaipaisin siis kokemuksia trenistä käyttäjiltä sekä puolisoilta, kaikki mahdollinen informaatio otetaan vastaan.

Ensimmäisenä tulee mieleen ne terveysriskit mitä on, maksatoksisuus on ilmeisesti korkea? Mites kuurin jälkeen, onko paluuta normaaliin steroidittomaan elämään enää koskaan? Mites näin puolison kannalta asia vaikuttaa, ja mahdollisesti tulevaisuudessa lasten hankkiminen jne.

Kirjoitin puhelimella joten pahoittelen kirjoitusvirheitä!

18

8531

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SaliJamppa81

   Jos treniä alkaa käyttämään, niin se on sitten "game over" lasten hankinnan suhteen. Aluksi treni nostaa sukupuolivietin taivaisiin, mutta lyhyen ajan jälkeen se romahtaa täysin ja kivesten toiminta menee aivan nollaan. Myös agressiivisuus ja persoonallisuuden muutokset kuuluvat kuvaan. Treni saa hiukset lähtemään jopa niiltäkin, joilla ei ole taipumusta perinnölliseen hiustenlähtöön.

   Kannattaa muistaa sekin, että toisin kuin tavallista ja turvallista testosteronia, niin trenbolonia ei valmisteta missään valvotuissa tehtaissa, vaan pimeissä laboratorioissa, joissa nautojen hormonilihan kasvattamiseen käytetyistä (Finaplix-H) rehupuristeista uutetaan alkoholin ja suodatuksen avulla steroidia. Tämä epäpuhdas uute sitten pullotetaan ampulliin ja etikettiin kirjoitetaan trenbolone acetate. Kyseistä tavaraa ei ole tarkoitettu ihmisille! Lisäksi tuon treniuutteen piikittäminen aiheuttaa allergisen reaktion, joka tulehduttaa ihoa, sisäelimiä sekä hengitysteitä.

   The 10 Most Common Trenbolone Side Effects:

   Dramatic mood changes especially increased anger and anxiety
   Decreased testosterone
   Hair loss
   Gynecomastia
   Cardiovascular problems
   Allergic reactions
   Insomnia or other sleep problems
   Severe coughing spells
   Liver damage
   Severe sweating
   Skin changes, including acne
   Erectile dysfunction
   Loss of libido

   • Anonyymi

    Joo tosi turvallista,on pullotettu jossain tiskipöydällä tai olohuoneessa testoa.


  • eipaluuta

   Aloittajalle tiedoksi,jos teillä ei ole jo lapset tehty ja miehesi päättää käyttää ns:kielettyjä aineita,niin voit unohtaa samantien jälkeläisten saamisen,eli lapset on unohdettava kokonaan.

   Lisäksi paluuta ei ole enään normaaaliin,entinen on mennyttä,korvausaineet läpi elämän,samoin elämän lyhentyminen merkittävästi yleensä.

   Sisäelimet on melkolailla entiset,ja lisäksi miehesi voi sävyttää sinulle asianlaidan hiemn eritavoin.

   Masennukset ovat arkipäivää ja iho menee heikkoon kuntoon,samoin kun hiukset lähtevät useimmilla.Paluuta ei siis ole puhtaaksi urheilijaksi.

   • SaliJamppa81

    Sanotaan nyt kuitenkin, että jos joku haluaa saada lisää lihasta ja potkua treeniin ottamalla testosteronia (sustanon-valmiste), niin se on ihan ok. Nuo anaboliset steroidit ovat sellaista tavaraa, että ne kuuluvat henkilöille jotka haluavat olla ammattilaisia ja jotka ovat tehneet päätöksensä vakaasta tahdostaan.

    Tiedän kyllä, että monet sunnuntaikuntoilijatkin ottavat steroideilta näyttääkseen paremmilta, mutta he kärsikööt sitten myöhemmin. Usein mikään puhe ei auta, kun treenaajalla on halu "nousta seuraavalle tasolle".


   • vm43
    SaliJamppa81 kirjoitti:

    Sanotaan nyt kuitenkin, että jos joku haluaa saada lisää lihasta ja potkua treeniin ottamalla testosteronia (sustanon-valmiste), niin se on ihan ok. Nuo anaboliset steroidit ovat sellaista tavaraa, että ne kuuluvat henkilöille jotka haluavat olla ammattilaisia ja jotka ovat tehneet päätöksensä vakaasta tahdostaan.

    Tiedän kyllä, että monet sunnuntaikuntoilijatkin ottavat steroideilta näyttääkseen paremmilta, mutta he kärsikööt sitten myöhemmin. Usein mikään puhe ei auta, kun treenaajalla on halu "nousta seuraavalle tasolle".

    Salikaverini piikittää sustaa ja decaa ohjetta huomattavasti suurempina, 3- 5 kertaisina annoksina ja pitää sitten taukoja. Hepussa näkyy tulos ja kaveri kertoo avoimesti, ettei taukojen aikana tunne mitään vetoa naisten suuntaan. Ei pidä sitä edes minään menetyksenä.
    Kaveri käyttää anaboleja sellaisia saadessaan.

    6krt/vko sunnuntaikuntoilijana olen geelannut ohjeen mukaan yli 8 vuotta ilman vähäisimpiäkään haittoja. 73v ukon on turha havitella lihasmassan lisäystä. Vain sen vähenemisen hidastamista.
    Rasva%:tit ovat aisoissa ja olo kokonaisuudessaan pirteä. Napakka kuntoilu on terveyteni kannalta välttämätöntä ja pikkupirteänä siinä on hieman tehoakin.
    Sukua ei ole tarkoitus jatkaa mutta 7-kymppiä lähestyvä vaimoni saa minut vielä harrastamaan siihen tarvittavaa liikuntaa pari kertaa viikossa.
    Että nuo seikat siitä paheksuttavasta lekurin ohjeiden mukaisesta "roinaamisesta"

    Taas on tilaa kärjistyksille ja tahallisille väärinymmärryksille.


  • eipaluuta

   Se vaan on hirmu lyhyt lopujen lopuksi tuokin ura,ja niin kurinalaista ettei siihen kuulu yksikään lapsi ,koska se olisi yksistään hidaste,mies ei jouda yhtään enään öasten kanssa olemaan,nukkuminen ja treenaus on se ykkönen,naisen kanssa oleminenkin alkaa vähenemään hetki hetkeltä,aina kun tasoa nostetaan ja revitään kaikki irti.

   Varmaasti ei auta puhe,mutta niin kuin savolaisen marko on kertonutkin kaikille mediassa mm:yuo tubella ettei alkaisi bodaamaan jos nyt valinta olisi edessä tällä tiedolla,niin hirvittävä työ ja kulut ja terveyden menetys.

   Mitä jää käteen? ei jää kuin raihnainen ruumiilistuma.

  • MarjikselleBanaania
  • Karri57

   Juu paluuta normaaliin ei enää ole jos vähänkin pitempään käyttää esim. vuoden. Järkyttävää ainetta.

  • Salivaimo

   Kiitos vastauksista!

   Juuri nuo sivuvaikutukset pelottavat, ja se että millainen tulevaisuudesta sitten tulee. Itse haluan perustaa tulevaisuudessa perheen, enkä elää pelkästään kuntosalille (vaikka siellä itsekin käyn). Ja ainiin, mies luulee etten tiedä hänen roinaamisestaan. Pienessä yhteisessä asunnossa sitä on hieman vaikea piilotella. Täytyy varmaan pistää mies valitsemaan. Jos hän ei lopeta niin saa pakata tavaransa ja lähteä. Muuta vaihtoehtoa ei taida olla.

  • probelli

   Herää kysymys että miksi miehesi haluaa kuuritella ylipäänsä. Jos ukkosi kelpaa sinulle ilman lisälihaskiloja ja ei ole tarkoitus alkaa kisa bodariksi niin miksi? Ei se elämä miksikään erinomaisuudeksi muutu jos tulos nousee, rasva tirisee, lihaskasvaa.
   Eli tiukka linja. Jos ottaa niin ottaa eri osoitteessa. Löydät varmasti fiksummankin isä ehdokkaan.

   • Anonyymi

    Varmaan suurinosa treenaa itsensä vuoksi,eikä käytä horkkuja toisten vuoksi? Vai olenko väärässä.


  • anapooliana

   no jos haluut et äijäs on todelline MIES eikä mikää pitkätukka KYNÄNISKA niin annat sen vetää KUNNOLLA! jos lapsii OIKEESTI haluutte nii rojut RÖÖRIIN saman tien! UNELMIEN takia saa tosi MIES vähän KÄRSIÄ!!

   • Anonyymi

    anabolisia ku käyttää,loppuuko kirjoitustaito,ja pilkkujen käyttö?


  • Kokovillainen

   Mulla ei muita sivareita Trenistä ollu kuin kuiva yskä (tren-yskä) ja nivelkivut (kuivattaa niveliä). Lisäksi teki olon tosi väsyneeksi.
   Ei aggressiivisuutta, vaan pikemminkin päättäväisyyttä ja sisua viedä sarjat loppuun. Hiukset kasvaa niinkuin ennenkin. Libidossa kuurin aikana lievä, mutta selkeä nousu, kuurin jälkeen lasku, josta palautui n kuukaudessa normaalille tasolle. Maksa- ja munuaisarvot hyvät kuurin ajan.
   En käytä toista kertaa, juurikin noiden nivelkipujen, yskän ja väsymyksen vuoksi. Ei sopinu mulle. Mut se on niin yksilöllistä, miten vaikuttaa ja kuinka hyvin kroppa noita myrkkyjä sietää.

  • Järkipäähän

   Itellä treni nosti verenpaineet taivaisiin eikä nukutuksi saanut! Myös muita sivuoireita ilmeni. Vaikka läski lähti ja voimaa tuli niin lopetin sen myrkyn käyttämisen aika nopeeta.

   Nykyään kruisailen testokorvaushoidolla ja jos vois kääntää kelloo taaksepäin niin ikinä en steroideita alkaisi ottaan vaan pysyisin lisätestossa.

  • happyendikö

   Onhan tossa kyse jo jostain ihan muusta.
   Jos mies roinaa salaa niin kertoohan se kaverista jotain. Ja teidän suhteesta.
   Ei ehkä mitään isä tai parisuhde ainesta.
   Epäluotettava salailija kenelle oma kroppa on tärkein...
   Siinä kun vedetään treniä niin ongelmia tiedossa, paljon.
   Tulee kaverista lyhytpinnainen, tuhkamunainen ja seksiä pitää saada paljon, joko kotona tai/ja muualta..

  • Anonyymi

   Morjesta...laittakaahan spostia keneltä löytyy sustaa250??tai treniä??ja mahdollisimman laadukasta kuuria niin maksan..Antinaho_Joonas88@outlook.com

  • Anonyymi

   Suomen kansalaiset.

   Hyvät suomen kansalaiset. Elämme vaikeita aikoja. Perseeni kuuluu yhteiskunnalle ja täten jokaiselle teistä. Joten minun yönmustaa lemmenluolaa saa paukuttaa niin paljon kuin vain jaksaa näinä vaikeina aikoina.

   t: TS. Linnea-Tiinuli

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   628
   5524
  2. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3587
  3. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1901
  4. Martinan kootut selitykset ketju virallinen

   Join vettä - kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   1441
  5. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   114
   1385
  6. Voitko mies vähän valaista

   mikä meidän tilanne on tällä hetkellä? Kannattaako enää ottaa yhteyttä vai menikö tilaisuus jo ohi?
   Ikävä
   126
   1342
  7. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   57
   1072
  8. Mara kisoissa ensiapuun

   Hoiperteli maaliin ja joutui suoraan ensiapuun. Siis mitä järkeä on rääkätä itseään tuolla tavalla? Mikä tuota naista vaivaa kun pitää päteä vielä tuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   989
  9. Martina keskeytti heti, tämä on ilon päivä

   😁 Suomi24 sen tiesi. Martina keskeytti kolmen kilometrin kohdalla. 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   909
  Aihe