Trenin käyttäjille ja sitä käyttäneille

Salivaimo

Olen nainen joka on nyt vähän kahden vaiheilla mitä ajattelisi miehensä roinaamisesta. Kaipaisin siis kokemuksia trenistä käyttäjiltä sekä puolisoilta, kaikki mahdollinen informaatio otetaan vastaan.

Ensimmäisenä tulee mieleen ne terveysriskit mitä on, maksatoksisuus on ilmeisesti korkea? Mites kuurin jälkeen, onko paluuta normaaliin steroidittomaan elämään enää koskaan? Mites näin puolison kannalta asia vaikuttaa, ja mahdollisesti tulevaisuudessa lasten hankkiminen jne.

Kirjoitin puhelimella joten pahoittelen kirjoitusvirheitä!

22

25902

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SaliJamppa81

      Jos treniä alkaa käyttämään, niin se on sitten "game over" lasten hankinnan suhteen. Aluksi treni nostaa sukupuolivietin taivaisiin, mutta lyhyen ajan jälkeen se romahtaa täysin ja kivesten toiminta menee aivan nollaan. Myös agressiivisuus ja persoonallisuuden muutokset kuuluvat kuvaan. Treni saa hiukset lähtemään jopa niiltäkin, joilla ei ole taipumusta perinnölliseen hiustenlähtöön.

      Kannattaa muistaa sekin, että toisin kuin tavallista ja turvallista testosteronia, niin trenbolonia ei valmisteta missään valvotuissa tehtaissa, vaan pimeissä laboratorioissa, joissa nautojen hormonilihan kasvattamiseen käytetyistä (Finaplix-H) rehupuristeista uutetaan alkoholin ja suodatuksen avulla steroidia. Tämä epäpuhdas uute sitten pullotetaan ampulliin ja etikettiin kirjoitetaan trenbolone acetate. Kyseistä tavaraa ei ole tarkoitettu ihmisille! Lisäksi tuon treniuutteen piikittäminen aiheuttaa allergisen reaktion, joka tulehduttaa ihoa, sisäelimiä sekä hengitysteitä.


      The 10 Most Common Trenbolone Side Effects:

      Dramatic mood changes especially increased anger and anxiety
      Decreased testosterone
      Hair loss
      Gynecomastia
      Cardiovascular problems
      Allergic reactions
      Insomnia or other sleep problems
      Severe coughing spells
      Liver damage
      Severe sweating
      Skin changes, including acne
      Erectile dysfunction
      Loss of libido

      • Anonyymi

        Joo tosi turvallista,on pullotettu jossain tiskipöydällä tai olohuoneessa testoa.


    • eipaluuta

      Aloittajalle tiedoksi,jos teillä ei ole jo lapset tehty ja miehesi päättää käyttää ns:kielettyjä aineita,niin voit unohtaa samantien jälkeläisten saamisen,eli lapset on unohdettava kokonaan.

      Lisäksi paluuta ei ole enään normaaaliin,entinen on mennyttä,korvausaineet läpi elämän,samoin elämän lyhentyminen merkittävästi yleensä.

      Sisäelimet on melkolailla entiset,ja lisäksi miehesi voi sävyttää sinulle asianlaidan hiemn eritavoin.

      Masennukset ovat arkipäivää ja iho menee heikkoon kuntoon,samoin kun hiukset lähtevät useimmilla.Paluuta ei siis ole puhtaaksi urheilijaksi.

      • SaliJamppa81

        Sanotaan nyt kuitenkin, että jos joku haluaa saada lisää lihasta ja potkua treeniin ottamalla testosteronia (sustanon-valmiste), niin se on ihan ok. Nuo anaboliset steroidit ovat sellaista tavaraa, että ne kuuluvat henkilöille jotka haluavat olla ammattilaisia ja jotka ovat tehneet päätöksensä vakaasta tahdostaan.

        Tiedän kyllä, että monet sunnuntaikuntoilijatkin ottavat steroideilta näyttääkseen paremmilta, mutta he kärsikööt sitten myöhemmin. Usein mikään puhe ei auta, kun treenaajalla on halu "nousta seuraavalle tasolle".


      • vm43
        SaliJamppa81 kirjoitti:

        Sanotaan nyt kuitenkin, että jos joku haluaa saada lisää lihasta ja potkua treeniin ottamalla testosteronia (sustanon-valmiste), niin se on ihan ok. Nuo anaboliset steroidit ovat sellaista tavaraa, että ne kuuluvat henkilöille jotka haluavat olla ammattilaisia ja jotka ovat tehneet päätöksensä vakaasta tahdostaan.

        Tiedän kyllä, että monet sunnuntaikuntoilijatkin ottavat steroideilta näyttääkseen paremmilta, mutta he kärsikööt sitten myöhemmin. Usein mikään puhe ei auta, kun treenaajalla on halu "nousta seuraavalle tasolle".

        Salikaverini piikittää sustaa ja decaa ohjetta huomattavasti suurempina, 3- 5 kertaisina annoksina ja pitää sitten taukoja. Hepussa näkyy tulos ja kaveri kertoo avoimesti, ettei taukojen aikana tunne mitään vetoa naisten suuntaan. Ei pidä sitä edes minään menetyksenä.
        Kaveri käyttää anaboleja sellaisia saadessaan.

        6krt/vko sunnuntaikuntoilijana olen geelannut ohjeen mukaan yli 8 vuotta ilman vähäisimpiäkään haittoja. 73v ukon on turha havitella lihasmassan lisäystä. Vain sen vähenemisen hidastamista.
        Rasva%:tit ovat aisoissa ja olo kokonaisuudessaan pirteä. Napakka kuntoilu on terveyteni kannalta välttämätöntä ja pikkupirteänä siinä on hieman tehoakin.
        Sukua ei ole tarkoitus jatkaa mutta 7-kymppiä lähestyvä vaimoni saa minut vielä harrastamaan siihen tarvittavaa liikuntaa pari kertaa viikossa.
        Että nuo seikat siitä paheksuttavasta lekurin ohjeiden mukaisesta "roinaamisesta"

        Taas on tilaa kärjistyksille ja tahallisille väärinymmärryksille.


    • eipaluuta

      Se vaan on hirmu lyhyt lopujen lopuksi tuokin ura,ja niin kurinalaista ettei siihen kuulu yksikään lapsi ,koska se olisi yksistään hidaste,mies ei jouda yhtään enään öasten kanssa olemaan,nukkuminen ja treenaus on se ykkönen,naisen kanssa oleminenkin alkaa vähenemään hetki hetkeltä,aina kun tasoa nostetaan ja revitään kaikki irti.

      Varmaasti ei auta puhe,mutta niin kuin savolaisen marko on kertonutkin kaikille mediassa mm:yuo tubella ettei alkaisi bodaamaan jos nyt valinta olisi edessä tällä tiedolla,niin hirvittävä työ ja kulut ja terveyden menetys.

      Mitä jää käteen? ei jää kuin raihnainen ruumiilistuma.

    • MarjikselleBanaania
    • Karri57

      Juu paluuta normaaliin ei enää ole jos vähänkin pitempään käyttää esim. vuoden. Järkyttävää ainetta.

    • Salivaimo

      Kiitos vastauksista!

      Juuri nuo sivuvaikutukset pelottavat, ja se että millainen tulevaisuudesta sitten tulee. Itse haluan perustaa tulevaisuudessa perheen, enkä elää pelkästään kuntosalille (vaikka siellä itsekin käyn). Ja ainiin, mies luulee etten tiedä hänen roinaamisestaan. Pienessä yhteisessä asunnossa sitä on hieman vaikea piilotella. Täytyy varmaan pistää mies valitsemaan. Jos hän ei lopeta niin saa pakata tavaransa ja lähteä. Muuta vaihtoehtoa ei taida olla.

    • probelli

      Herää kysymys että miksi miehesi haluaa kuuritella ylipäänsä. Jos ukkosi kelpaa sinulle ilman lisälihaskiloja ja ei ole tarkoitus alkaa kisa bodariksi niin miksi? Ei se elämä miksikään erinomaisuudeksi muutu jos tulos nousee, rasva tirisee, lihaskasvaa.
      Eli tiukka linja. Jos ottaa niin ottaa eri osoitteessa. Löydät varmasti fiksummankin isä ehdokkaan.

      • Anonyymi

        Varmaan suurinosa treenaa itsensä vuoksi,eikä käytä horkkuja toisten vuoksi? Vai olenko väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan suurinosa treenaa itsensä vuoksi,eikä käytä horkkuja toisten vuoksi? Vai olenko väärässä.

        Se just niin. Itseni takia laitan tavaraa lihakseen. Siitä tulee itselle hyvä olo.
        Jos ei ole ennen käyttänyt niin ei kyllä kannata aloittamaankan. Se on vaan mun mielipide.


    • anapooliana

      no jos haluut et äijäs on todelline MIES eikä mikää pitkätukka KYNÄNISKA niin annat sen vetää KUNNOLLA! jos lapsii OIKEESTI haluutte nii rojut RÖÖRIIN saman tien! UNELMIEN takia saa tosi MIES vähän KÄRSIÄ!!

      • Anonyymi

        anabolisia ku käyttää,loppuuko kirjoitustaito,ja pilkkujen käyttö?


    • Kokovillainen

      Mulla ei muita sivareita Trenistä ollu kuin kuiva yskä (tren-yskä) ja nivelkivut (kuivattaa niveliä). Lisäksi teki olon tosi väsyneeksi.
      Ei aggressiivisuutta, vaan pikemminkin päättäväisyyttä ja sisua viedä sarjat loppuun. Hiukset kasvaa niinkuin ennenkin. Libidossa kuurin aikana lievä, mutta selkeä nousu, kuurin jälkeen lasku, josta palautui n kuukaudessa normaalille tasolle. Maksa- ja munuaisarvot hyvät kuurin ajan.
      En käytä toista kertaa, juurikin noiden nivelkipujen, yskän ja väsymyksen vuoksi. Ei sopinu mulle. Mut se on niin yksilöllistä, miten vaikuttaa ja kuinka hyvin kroppa noita myrkkyjä sietää.

    • Järkipäähän

      Itellä treni nosti verenpaineet taivaisiin eikä nukutuksi saanut! Myös muita sivuoireita ilmeni. Vaikka läski lähti ja voimaa tuli niin lopetin sen myrkyn käyttämisen aika nopeeta.

      Nykyään kruisailen testokorvaushoidolla ja jos vois kääntää kelloo taaksepäin niin ikinä en steroideita alkaisi ottaan vaan pysyisin lisätestossa.

    • happyendikö

      Onhan tossa kyse jo jostain ihan muusta.
      Jos mies roinaa salaa niin kertoohan se kaverista jotain. Ja teidän suhteesta.
      Ei ehkä mitään isä tai parisuhde ainesta.
      Epäluotettava salailija kenelle oma kroppa on tärkein...
      Siinä kun vedetään treniä niin ongelmia tiedossa, paljon.
      Tulee kaverista lyhytpinnainen, tuhkamunainen ja seksiä pitää saada paljon, joko kotona tai/ja muualta..

    • Anonyymi

      Morjesta...laittakaahan spostia keneltä löytyy sustaa250??tai treniä??ja mahdollisimman laadukasta kuuria niin [email protected]

      • Anonyymi

        Myyn susta250-persettäni, tren-persettä minula ei ole kun ei voi olla kahta erilaista pyllyä, saat halvalla, pamputa mua.


    • Anonyymi

      Onko sinulla siveä historia?

    • Anonyymi

      Joko antinaho joonas sai roinas

      • Anonyymi

        Kyllä


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe