jeesustelua ei kuulu muiden kustantaa

lumipalloefekti

Jos omat rahansa pistää vapaaehtoisesti jeesusteluun, se on yksilön oikeus.
Kun omat varat loppuvat on moraalisesti väärin käyttää muiden varoja.

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eroava

      Seurakunnat on pohtineet ääneen mm kirkosta eroamisia, kirkollisverojen pienentymistä ja miten saadaan säästöjä joka kattaisi poistuvat verotulot ja nousevat kustannukset.
      Olen vierestä (lue erittäin läheltä) seurannut seurakunnan toimintaa ja kulutusjuhlaa.

      Siellä ei vieläkään ole otettu edes seurakuntien tietohallintojen johdossa uusia kokoustekniikoita käyttöön vaan 90% kokouksista, mennään päällikkötasolla eri puolilta Suomea usein takseilla ja lentäen(Finnair) paikan päälle kokoustamaan. Kokoukset rakennetaan poikkeuksetta ns kaksi päiväisiksi joten varataan hotelli huoneet (jokaisella oma huone). Ensimmäisen päivän päätteeksi istutaan illallisella jonka seurakunnat(seurakuntalaiset) maksaa juomineen, siitä jatkuu illanvietto alkoholijuomineen ravintolassa klo 01-03.00 asti (tämä on vakio ohjelma ollut vuosia).
      Jälkimmäinen päivää ei joko oikeasti pidetä (mutta yövytään hotellissa)tai on useimmiten olematon ja päättyy kotiin menojen takia usein n. klo 12-14.00 joten hyöty on olematon kun päivä alkaa huom. illan/yön vieton jälkeen n. klo 9-10.00. Sitten paluumatka lentäen kotiin.
      Näitä kokouksia/seminaareja/kehityspalavereita on sitten vaihteleva määrä per henkilö, riippuen mihin ryhmiin kuuluu. Käsittämätöntä veronmaksajien rahojen hyväksikäyttöä. Yhteinen kirkkoneuvosto (YKN) viettää joka vuosi keväällä ns seminaaripäivän(pidetään päättävä elin tyytyväisenä) jolloin mennään kalliimman luokan paikkoihin 2-3 päiväksi, on parempia hotelleja, Kartanoita, ulkomaille muutamaksi päiväksi jne, matka ym kustannuksista vastaa lopulta pienituloisetkin kirkollisveron maksajat. Valittuja henkilöitä YKN:ssä toista kymmentä seurakuntien omaa hallintoa joten määrä on huomattava. Aina yöpyminen myös näissä yhden hengen huoneissa ja tarjoilut ja ohjelmat viimeisen päälle, kesto yö myöhään joka päivä. Hassuinta on että YKN koostuu seurakuntalaisten valitsemista jäsenistä, joten tuhlaavat luottamustoimessa äänestäjien maksamia rahoja sen sijaan että puuttuisivat juuri näihin kustannuksiin.
      Miten seurakunnat voi valittaa rahojen vähenemisestä ja kustannusten noususta kun samaan aikaan oma väki tuhlaa sitä niin että hirvittää.
      Kokouksia ja palavereita varten varataan usein omien tilojen sijaan tilat hulppeistakin kohteista eripuolilta Suomea, jotta päästään nauttimaan ”luontaiseduista”. Mielenkiintoiseksi tämän huviajelun tekee, että seurakunnat on Suomen yksi suurimpia tilojen/kiinteistöjen omistajia.
      Itse olen kuullut suoraan osallistumisesta, että kannattaahan sitä mennä kun työnantaja maksaa eli pidetään palkanlisinä/luontaisetuna.
      Herätkää nyt seurakunnat jo mihin laitatte rahanne ja katsokaa ympärillenne miten muut kehittää toimintaa teknologian ja toimintakulttuurin osalta sekä säästää kustannuksia ilman, että vähävaraisetkin kustantaa teidän riennot ja hauskan pidot. ps. sitten osallistujat saavat vielä päivärahat näistä tärkeistä matkoista !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe