Vasemmistolaisterrorismia katsotaan sormien läpi?

Verojenmaksaja

Tampereen 21.10.2017 tapahtumat taas osoittivat, että jos jotain tästä maasta pitäisi kieltää niin ne ovat vasemmistolaiset anarkistit.

Särjetään paikkoja, kiusataan ihmisiä, vastustetaan virkavaltaa, rääkätään eläimiä, hyökätään väkivaltaisesti rauhallisia mielenosoittajia vastaan, viskotaan kiviä kuin jotkut apinat ulosteitaan.

Kela-pummeja jotka eivät tee muuta kuin yrittävät saada yhteiskuntaa epäjärjestykseen.

JA ME VERONMAKSAJAT KUSTANNAMME TEIDÄN ANARKISTIEN LOISIMISEN!

Keskusrikospoliisi on haluton tutkimaan Vasemmistoliiton ja SDP:n rahojen valumista näille anarkisteille. Miksi ei riitä samaa intoa ? Onko sisäministeriössä joku virkamies joka estää vasemmistoterroristien tutkinnan?

Tosiaankin, sympatiat on äärioikeistolaisten puolella näitä eläimiä vastaan.

19

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghfjjdfjfjfdjdf

      Vasemmistoliiton facebook sivuilla ihmisiä houkutellaan ihmiskilviksi näille vasemmistoterroristeille, jotka eivät kykene vapaasti edes naamaansa näyttämään.

      • Verojenmaksaja

        Vasemmistoliiton terrorismikytkökset on selvitettävä.
        Ei voi olla niin, että puoluetukea saava punakaarti järjestelee aktiivisia rikostoimia yhteiskuntaa vastaan.


    • Jussi..Pussi

      Poliisi ei ole enää pitkään aikaan toiminut puolueettomasti. Suomessa noudatetaan Montesquiu´n vallan kolmijako-oppia, missä poliisi on toimeenpanovaltana. Toimeenpanijana poliisi ottaa käskyt vastaan maan hallitukselta. Todennäköisesti hallitus pelkää tilanteen pahenevan entisestään, jos vasemmistoradikaalien rikoksiin puututaan.
      Tampereen mielenosoitusten jälkeen poliisi kertoo, että se tutkii anarkistien toimia väkivaltaisena mellakkana. Poliisi suoritti neljä kiinniottoa, joista yksikään ei koskenut kyseistä rikosta. Epäiltyjä olisi ollut kiinniotettavaksi vaikka kuinka paljon. Poliiseja kerrottiin olevan paikalla 200 joukossa useita ratsupoliiseja. Selvästi oli käsky käynyt, että anarkistien rikoksiin ei puututa, koska kyllähän
      sellaisella joukolla sentään muutama anarkisti olisi häkkiin laitettu.

      • Verojenmaksaja

        Luulen, että tässä asiassa sisäministeriössä tarvitaan puhdistusoperaatio. Risikko ja Orpo ovat keskittyneet vain turvapaikkahakijoiden aiheuttamiin ongelmiin ja bisnesmahdollisuuksiin, sallien maahanmuuttovastaisten henkilöiden ahdistelun ja jopa terrorismin heitä kohtaan.


      • VäärinMeni

        Poliisithan ovat yleensä nimenomaan rasistipaskojen puolella. Olen samaa mieltä siitä että vasemmistolainen väkivalta on ihan yhtä tuomittavaa kuin oikeistolainenkin, mutta poliisit kyllä yleensä vähättelevät ja puolustelevat oikeistolaisten pällien tekoja.


      • iunh
        VäärinMeni kirjoitti:

        Poliisithan ovat yleensä nimenomaan rasistipaskojen puolella. Olen samaa mieltä siitä että vasemmistolainen väkivalta on ihan yhtä tuomittavaa kuin oikeistolainenkin, mutta poliisit kyllä yleensä vähättelevät ja puolustelevat oikeistolaisten pällien tekoja.

        Mitenkähän olisi ollut Tampereella putkareissuja, jos sananvapauden puolustajat olisivatkin pommeja heitelleet ja käyneet vihervasemmistolaisten/ Antifan kimppuun.
        Tullaan taas näkemään itsenäisyyspäivänä ketkä riehuu ja ketkä ei...


      • ennen.rangaistiin

        Eksyin tänne sattumalta, kun ei uni tule. Mielenkiintoinen keskustelu. Muistan, että kyllä aikoinaan tällaiset riehujat, anarkistit ym.otettiin nopeasti säilöön. Poliisilla oli bussilasteittain väkivaltaisia anarkisteja kiinni. Syytteitä luettiin ja rangaistuksia jaettiin. Mikä on muuttunut? Ja miksi hallitus antaisi tietentahtoen kaiken tapahtua eikä puutu? Ketä tämä palvelee?


    • pitäisitaluttaa

      kaikki äärijärjestöt saunan taakse.. :P

    • fakta_ei_pala

      Poliitikot käyttävät hyväksi näitä reppanoita. Kansallismielisyys on nimittäin EU-Suomeen sopimaton arvomaailma, joten sitä vastaan käydään sopivin keinoin. Sopivaa on, että kansallismielisyyttä mustamaalataan termeillä "rasismi" ja "natsismi" ja sopivaa on sekin, että on ryhmiä, joille uskotellaan, että "rasismi" ja "natsismi" on totta ja että on oikeutettua käydä väkivalloin, valhein yms. sen kimppuun. Kyllä tämä epätasa-arvo kertoo ihan suoraan, että tällaisesta toiminnasta on kyse. Miksi Psyko-Li ei saanut noottia julistaessaan väkivaltaa oikeistolaisia kohtaan, mutta Laura Huhtasaarta syytetään vihapuheesta ja valehdellaan, että hän "käy muslimien kimppuun", kun hän puhuu asioista, joilla on suomalaisille negatiivisia vaikutuksia. Miksi oman kansan puolustaminen on nyt "rasistista" ja "natsistista", mutta kiihottaminen väkivaltaan kansan puolustajia vastaan on sallittua? 1 1=aina 2.

    • HÄVETKÄÄSAATANAT

      HAISTAKAA NATSIT PITKÄ VITTU! KYLLÄ ÄÄRIOIKEISTOLAISIA PUOLLETAAN VAIKKA KYSEESSÄ ON MURHA!
      OLETTE TÄMÄN OIKEISTOHALLITUKSEN SANANSAATTAJIA!
      TURMELETTE SUOMEN TASAVALLAN TÖRKEYDELLÄ JA SORTAMISELLA!
      MEDIAA SENSUROIDAAN KUN KYSYMYS ON ÄÄRIOIKEISTON TERRORISTA!

      • Verojenmaksaja

        Menisit töihin niin tuo sekopäisyytesi hellittäisi.


      • fgnjuykiiuyrd

        Olet pahasti ulapalla.
        Mikä ihmeen äärioikeisto?
        Kansallissosialistit ovat äärivasemmistoa paitsi ilman kommunismia.
        Lisäksi suomessa ei voi olla oikeistohallitusta, koska täällä ei ole ainoatakaan oikeistopuoluetta.


      • onugbuyuu
        fgnjuykiiuyrd kirjoitti:

        Olet pahasti ulapalla.
        Mikä ihmeen äärioikeisto?
        Kansallissosialistit ovat äärivasemmistoa paitsi ilman kommunismia.
        Lisäksi suomessa ei voi olla oikeistohallitusta, koska täällä ei ole ainoatakaan oikeistopuoluetta.

        Juurikin näin on. Kansallissosialismi liittyy aika vähän politiikkaan ja onkin vallankumouksellisuutensa takia katsottava vasemmistolaiseksi.
        Oikeasti kansallissosialismi on biologinen maailmankatsomus. Eli ihminen ei saisi asettaa itseään luonnon yläpuolelle, vaan olla osa sitä noudattaen luonnon lakeja.
        Nykyinen globalistinen järjestelmä on päinvastainen.


    • vasurivajakki

      Vuoden 2016 lopussa Suojelupoliisi listasi Antifan yhdeksi Suomen turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi.

      Anarkistiliikkeen harjoittama väkivalta jakautuu kolmeen eri muotoon. Yleisintä on mielenosoitusten yhteydessä esiintyvä mellakointi, jossa väkivalta kohdistuu ensisijaisesti poliisiin. Väkivaltaisia mielenosoituksia on Suomessa vuosittain muutamia. Hieman harvinaisempi väkivallan muoto on anarkistien vastustamiin tahoihin kohdistuvat sabotaasiluonteiset tuhotyöt. Väkivaltaisen antifasistisen toiminnan keskiössä on löyhä Antifa-verkosto.

    • rrtytytyfds

      Anarkismi polveutuu marxismista eli anarkismi on kommunismia.
      Kansallissosialistit taisteli kommunismia vastaan... kuten meidän kaikkien pitäisi.

    • spuketus

      Katsokaa suvakit se Suomen ja Suomalaisten SotakorvausTositarina televisiosta ja sitten miettikää, mitä Äitimme ja Isämme ovat tehneet Suomen ja Suomalaisyyden eteen ja sitten vasta kutsukaa niitä lacosten paidoissa, kännyköitä räplääviä jonniinjoutavia sosiaalipummeja tänne OmaanRakkaaseen SUOMENMAAHAMME, joka on oikeasti sodasta voitettu !!!!!!!!!!!!

      Miettikää vähän, miten tämä Suomi on tehty työllä ja hiellä, verellä ja kyyneleillä tähän tilaan missä kaikilla Suomalaisilla on ainakin Mahdollisuus, Elää TäysPainoista ja Arvokasta Elämää omaa historiaansa ja Esi-Isiään ja ÄITEJÄÄN Kunnioittaen !!!!!!!!

      Tämänkö te suvakit haluatte antaa ilmaiseksi kaiken maailman pummeille, jotka vain sylkee teitä päin naama, kun suommallaise on niin tuhma etta anta kaiki ilmaseks ,,,,,,,,,, tosi tuhma ????

      Nimim. Suomalaisen Saunan Takaa Vastan Taittanut !!!!!!!!!!!!

    • KariRa

      Jep.Ei paskasakki tiedä mitä on työ tai uhraus. Ovat myös niin tyhmiä etteivät osaa verrata niihin maihin joissa jätettiin tekemättä edelliset.

    • Mediavahti

      Kansan Uutiset on levittänyt "Helsinki ilman natseja" järjestäjien viestiä ja kehottanut osallistumaan. Kyseessä on ollut erittäin aktiivinen tiedotustoiminta.

      Jos nämä Kansan Uutisten anarkistit alkavat riehua Töölöntorin suunnalla niin Kansan Uutiset tulisi saattaa oikeuden eteen ja mahdollisesti päätoimittaja vangittava.

    • voiaikojavoitapoja

      Äärivasemmisto,johon nämä Anarkistit oleellisesti kuuluu,ovat Suomen yhteiskunnan ja yhteiskuntarauhan suurin uhka.
      Vaaralliseksi heidät tekee avoin väkivalta jota he avoimesti harrastavat,sekä viranomaisten,median suojelu ja vähättely tehdyistä rikoksista.
      Poliiseja jopa esiintyy tunnetuissa äärivasemmisto/anarkistijulkaisuissa heidän jäsentensä kanssa,ovatko he sitoutuneet liikkeitten päämääriin vai sypasiseeraavat kyseisiä liikkeitä.
      Media kantaa kortensa kekoon tuomalla mitä härskeimmillä tavoilla toisen ääriliikkeen pienimmätkin teot näyttävästi esiin toistojen kautta,lisäämällä juttuihinsa kuvia jotka eivät liity tehtyyn lehtijuttuun mitenkään.Asiatotuus hämärtyy mikä lieneekin tarkoituskin.
      Äärivasemmistojärjestöt,anarkisteineen on kiellettävä ehdottomasti yhteiskuntarauhan nimissä,on täysin soimatonta oikeuslaitokselta sallia väkivaltaisen järjestön olemassaolo joka uhkaa kansalaisten henkeä ja terveyttä polttoiskuineen ja hyökkäyksineen kansalaisten koskemattomuutta vastaa.
      Tämä tilanne alkaa muistuttamaan kauhistuttavasti vuoden 1917 tilannetta,äärivasemmisto punakaartineen hallitsi katuja,maltillinen vasemmisto sivuutettiin,äärisuuntaus otti vallan puolueissa,senaikainen media tuki äärivasemmistoa levittäen mitä mielikuvituksellisia juttuja,alkutahdit tuntuu turhan tutulta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe