Fazer boikottiin

Fazer uhkailee rehellistä yrittäjää, koska yrittäjällä eri mielipiteet kuin Fazerilla.
4
Ilmoita


34 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Sen jälkeen kun alkoi tunkemaan palmuöljyä suklaaseen ja glukoosi-frukoosisiirappia karkkeihin en ole ko. firman tuotteisiin koskenut.

Paskasta ei kannata maksaa kun samaan hintaan saa sveitsiläistä aidolla kaakaovoilla tehtyä herkkua. Fazerin suklaa on kuin muovia söisi. YÖKS!
2 VASTAUSTA:
Eihän palmuöljy kuulu suklaaseen??? Mie en ainakaan tykkää. Boikottiin sekin.
Fazerin sininen suklaa on muuttunut huonoksi. Laitoin ajat sittenFazerin boikottiin laadun takia. Ilmeisesti kaakaota vähennetty ja lisätty muuta tilalle.
+Lisää kommentti
Rarl Faxer suklaa on hyvää. Sitä kun syöpi niin tulee hyvä mieli kun on hyvejä ne suklaatilevykkeet. hirmu sokerisija onpi ne ja maukkahia. Se on hirmu pätevä poika se Rarl Faxer kun ite tekee tuommoset levyt. Sillä on varmaan muotti mihin se kaataapi sen kaakao liemen ja sitten se jähmettyy ja siinäpä on suklaatilevy.
Ilmoita
Minä ainakin laitan kaikki Fazerin tuotteen boikottiin, samoin Fiskars ja kaikki muutkin esille tulevat laittomien matujen kannattajat.
Kokoomus, keskusta, vasemmistoliitto, vihreät ja sosdem ovat jo täydellisessä boikotissa.
2 VASTAUSTA:
Hyvä hyvä! Kapitalist lahtarit boycottiin, sokeritauti lisääntyy huonoista hiilareista!
Nyt siitä tuli vihasuklaata kaupan päälle.
+Lisää kommentti
Omatekoisia mielipidepoliiseja ei tarvita.

Tuen Kärkkäistä. Ostin Brunbergin Moccatryffelipötköjä. Poikkeavat edukseen muusta suklaamössöstä
4
Ilmoita
Firmoilla on oikeus valita kenen kanssa tekevät yhteistyötä. Itse äänestin lompakollani jo Kärkkäisen Magneettimedian saatua Skepsis RY:n huuhaapalkinnon vaarallisen vaihtoehtolääkinnän mainostamisesta. Sillä ei taida olla natsismin tai maahanmuuton kanssa mitään tekemistä. Toki pidän myös uusnatsismin tukemista vastenmielisenä.
2 VASTAUSTA:
Kuluttajat ostavat mistä haluavat. Ei mulla muuta
EnBoikotoikkaanKärkkäistä koska se on hyvä liike eikä kumartele kaikenlaisille höttöpäille.
Minä pidän ryhdikkäistä firmoista ja hyvää tavaraakin siellä on valtavat määrät.
Jospa huomenna taas ostoksille ..Kärkkäiselle tietenkin!
+Lisää kommentti
Firmoilla on oikeus todellakin valita, kenen kanssa tekevät yhteistyötä. Suklaa ei lopu maailmasta ihan heti vaikka monikulttuuriyritys Fazer alkaakin kiukuttelemaan. Ja mikä parasta, esimerkiksi sveitsiläinen ja belgialainen suklaa on parempaa kuin Fezerin tuotteet, joihin suomalainen tuulipukukansa on tottunut tietämättä paremmasta.
1 VASTAUS:
Fazerin suklaat sisältävät torakoita, sillä ne valmistetaan samalla linjalla kuin hyönteisleivät.
+Lisää kommentti
Olin sittarissa ja fatzer vallanut kaikki etualan paikat. Itse en ole syönyt vuosiin fatzerin leipomuksia saattaa olla että kolme vuotta sitten jouluna ostin paahtoleipää, kun suosikki merkkini oli loppunut.

Nyt ostan leipomo tuotteet todella pieniltä suomalaisilta yrittäjiltä ja suurimman osan teen itse. Haluan kannattaa pien yrittämistä. Jos mahdollista.

Mitäs muita yrityksiä boikottiimme kuului ainakin Marimekko?

Yritän karttaa yrityksiä jotka teettävät työn muissa maissa ja esiintyy suomalaisena. On hirveesti muuttunut kulutustottumukset mulla.

Joo on muitakin hyviä suklaita suomessakin, mä oon suunnittelemassa Alanko tekemään itse suklaan. Lämpö mittarit on jo hankittu. Toki toistaiseksi sitä varten, että alan tekemään kosmetiikkani itse. Saan tuoretta, enkä kauan hyllyillä notkuneita. Ai niin jauhan leipäänikin jauhot samasta syystä. Pienen kasvattajan jyvistä. Tuore vilja on terveellistä.
5
Ilmoita
En boikotoi on parhaat tuotteet
Ilmoita
Fazerin tuotteet on kyllä niin paskaa, että firma on pääosin boikotissa ihan siitäkin syystä että ei oo yksinkertasesti mitään niiltä ostettavaa. Ihan stripattua massapaskaa ilman mitään erikoisuuksia, ihan sama kuin Valiolla. Semmosta halvalla tuotettua keskitien kuluttajalle tehtyä paskaa mistä on kaikki vähänkään erikoinen poistettu. Esimerkkeinä Fazerin pussileivät ja Oltermanni, hyi vittu. Oltermannikin on kuin jotain kumia söis, kuivaa ja sitkeetä mautonta paskaa, jossa kermaa varmaan yhtään enää. Pieniltä leipomoilta ja meijereiltä saa paljon parempia tuotteita. Onneks viimesen parin vuoden aikana Suomenkin kuluttajat on vihdoin valveutunu ja pakottaneet nää isot firmat kulutuskäyttäytymisellään kehittämään erikoisempia tuotteita.
4
Ilmoita
Tekstini poistettiin pikaisesti kun kerroin että Fazerin sinisen päällyspaperissa kerrottiin aikaisemmin että tuote sisälsi palmuöljyä ja glukoosisiirappia. Ja että nykyisellään ei ole sitä tietoa enää. Ihmettelin myös "korvamato"- musiikkia mainoksissaan.
Miksikähän?

No, kohta on kai poissakin tämä sääntöjen vastainen kannanotto?

Hälläväliä, tosin mielenkiintoista.
3
Ilmoita
fazer pilasi maineensa ja tuotteidensa brändin oma-aloitteisesti ihan itse.
3
Ilmoita
Nyt on hieno aika joulun alla näyttää, ettemme tue sananvapauden rajoittajien bisnestä.
Jätetään kaikki Fätserit kaupan hyllyyn. Paljon makoisampia suklaita löytyy muilta merkeiltä.
Taloudellista vahinkoa Fätser ei boikotistamme saa, koska myynnin menetykset korvataan eurostoliiton globalisaatiorahastosta, niin kuin kaikkien suvakkifirmojen kampanjoiden aiheuttamat myyntitappiot.
Boikottien tulisi olla ikuisia ja riittävän laajoja, jotta alkaisi juoppo-jynkkärin globalisaatiorahasto ehtymään. Fätserhän ilmoittautui tällä kampanjallaan globalistien tukijoukoksi, toivoen, että se saisi toimia myöskin totaalitaarisen hallinnon astuttua voimaan 2027.
4
Ilmoita
Jääköön tämä firma kökkimään typerän vihasuklaansa ja vihaleipänsä päälle!
En enää koskaan osta yhtäkään heidän tuotettaan.
4
Ilmoita
Boikottiin mokoma pulju joka yrittää sönköttää ja aivopestä vihapuhe-agendallaan lisää ihmisiä suvakismin viheliäiselle puolelle.
3
Ilmoita
Semmosta se nyt sit on fazeri kun menee työntämään nenänsä pyttyihin, joihin ei kannattaisi työntää.
Se raha mikä on teiltä pois, on kilpailijalle rahaa, eli tappio on 2x.
2
Ilmoita
Fazerin kokoisessa firmassa ei taida muutaman uhoajan boikotit paljon tuntua? Ihan rauhassa voitte boikotoida ja vetää niitä itkupotkuraivareita.
1 VASTAUS:
Se alkaa tuhansissa , tai jopa kymmenissä tuhansissa olla boikotoijien määrät ja varmaan tulee lisää, itse esim jouluna yleensä lahjaksi saanut suklaata yms, mutta nyt lahjan antajille vinkkaan, ettei käy fazerin tuotteet.
+Lisää kommentti
Eivätkö mitään vaikuta kuluttajien valinnat? Meitä suomalaisia on yli 5 miljoonaa.
Jätämme ostamatta Fazerin suklaat ja Fazerin leipomotuotteet, niin eiköhän se ole siinä.
3
Ilmoita
Laittakaahan linkki, what has happened? Olen ollut (vale) uutispimennossa,

Sen verran voisi Fazerin viestintää ohheistaa, että sana v i h a p u h e tarkoittaa vain ja ainoastaan mamuista negatiiviseen sävyyn ajatuksiaan ilmaissutta kantasuomalaista. Turha yrittää liennyttää asiaa. Se lanseerattiin samalla kun tämä mielipiteen muokkaus case lähti käyntiin." Suut suppuun - rasisti" -tyyliin.

Kantaväestöähän saa tölviä niin paljon kuin huvittaa. Mamut otettiin taloutta kannattelemaan, kuten jo hitaimmatkin ovat ymmrätäneet, Siitä se kumpuaa rikkaimman väestönosan kiinnostus vähempiosaisia kohtaan.
1 VASTAUS:
Yk antaa ostoksiin Mastercard ja lähettää afrikkalaiset ja muslimit Eurooppaan. Korteissa on Yk,Eu tunnukse eikä nimiä ei henkilöllisyyyttä mutta saavat rahaa tililleen.Pankit rahoittaa globalistien eliiitti Soros jengissä. Päämäärä massa joukoilla olot sekaisin ja kaikki omaisuus rahat ja asunnot otetaan pakolla haltuun maahan tunkijota varten. Millä ruualla elämämme?.
Etelä Afrikassa on jo valkoisten holokausti ollut käynnissä vuosia.Mediat vaikene miten valkoisia kohdellaan törkeästi.
+Lisää kommentti
Tässä hieman Erään paremman mielipidekyttääjän ...... paremman ideologian yrityskuvaa tutkittavaksi. Ehkä olis paree hoitaa omat asiat kuntoon, ennen kuin alkaa meitä kyttäämään vääristä mielipiteistä, tuolla härskillä mainoksellaan, jossa yhdistetään koulukiusaaminen ja Orwellilainen totuuden ja oikeiden mielipiteiden ylistäminen ja väärien kieltäminen. Lue ja yhdy boikottiin.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/237528-fazer-jakaa-potkuja-ja-osinkoja

https://www.verkkouutiset.fi/hs-vertasi-donald-trumpia-sikaan-enta-jos-naispoliitikko-olisi-kuvattu-lehmaksi/

https://www.finnwatch.org/fi/blogi/505-fazer-sertifoi-ala-selita

https://yle.fi/uutiset/3-5405009

http://safkaseireeni.blogspot.com/2009/12/nain-meita-huijataan-fazer-nordic.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/3566411/fazer-amica

https://www.vauva.fi/keskustelu/4406159/ketju/fazer_amica_syottaa_virossa_tehtya_ruokaa_joka_suomessa_lammitetaan
1
Ilmoita
Kärkkäisellä kuutiokaupalla Fazeria:DD
Raha puhuu ei viha.
Ilmoita
Ai hurja. No en boikotoi tuon kuvauksen perusteella ainakaan.
Ilmoita
fazerin sininen natsiBOTTIkone kyttää suomalaisten mielipidekirjoituksia kuin neuvostoliiton riemu-unelma, joten jää fazerin paskasuklaat hyllyyn mätänemään.
1
Ilmoita
Fazer on jo boikotissa ja pysyy!
1
Ilmoita
Todella huolestuttavaa sitoa ruoka-aineet rikolliseen ideologiaan. Onneksi muitakin suklaita, leipiä ym löytyy ja vielä paremman makuisia.
1
Ilmoita
Vihspuhetta halukkaille
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Fazer boikottiin

Fazer uhkailee rehellistä yrittäjää, koska yrittäjällä eri mielipiteet kuin Fazerilla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta