Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Kokemuksia plastiikkakirurgi Riikka Veltheimistä? On ollut mukana myös ohjelmassa Ruotsin plastiikkakirurgit.
Ilmoita


69 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Minäkin jäisin kaipailemaan kokemuksia! Kävin konsultaatiossa ja oli todella avulias ja kärsivällinen kanssani, kun kyselin niin paljon ja kuunteli tarkkaan mitä lopputulokselta haen. Buffaloplastiaan olen menossa.
Ilmoita
Minulla on hänen tekemänsä rinnat.
Olen tyytyväinen tulokseen ja muutenkin.
Ainoa asia että aikataulu leikkauspäivänä oli aivan sekaisin. Kirurgi oli myöhässä monta tuntia.
Mutta ei tuo nyt jälkikäteen mitään haittaa.
Ilmoita
Kävin hänen vastaanotolla käytös oli törkeää, ylimielinen en suosittele .
2 VASTAUSTA:
Aivan päinvastainen kokemus. Hyvin selvittää kaikki asiaan kuuluvat toimenpiteet . Mukava ja ystävällinen.
Hyvä ,suorastaan erinomainen lopputulos, alakasvojen kohotus 2017
Mulla kanssa pelkkää hyvää sanottavaa Riikasta. Vastasi myös todella nopsasti kaikkiin kysymyksiin ennen ja jälkeen leikkauksen ja mikä parasta, lopputulos oli tosi hyvä! Olen tyytyväinen että menin just Riikalle.
+Lisää kommentti
Veltheimin leikkaama nainen ilmoittautuu. Hyvä tulos tuli. Ei valittamista itse ihmisestä eikä leikkauksesta.
3 VASTAUSTA:
Kaikkia ei kohdella tasapuolisesti.
Mikä kasvojen operaatio sinulle tehtiin?
Kysyn1 kirjoitti:
Mikä kasvojen operaatio sinulle tehtiin?
Pieni kohotus tehtiin.
+Lisää kommentti
Vatsan kiristys onnistui minulla hyvin. Ei ole mitään pahaa sanottavaa.
Ilmoita
paikkana Cityklinikka ehkä pikkusen alimpana tasolla kuten puolalainen kopio. En usko et hyvätasoiset kirurgit suostuu olla vastaavassa puljussa töissä.. Ja muutenkin Veltheimin ulkonäkö aivan juuri siitä mitä ei kuulu olla plastiikkakirurgiassa..
5 VASTAUSTA:
Totta on kävin Veltheimin vastaanotolla hän ei edes kuunnellut minua, en ollut hänen vastaanotolla kuin 2-3 minuuttia maksoi 100euroa. Sitten menin toisen lääkärin vastaanotolle hän oli asialinen, minut leikattiin välittömästi.
Siis oliko tuo muka Expl:n kirjoittama kommentti vai onko joku pöllinyt hänen tunnuksensa? Jos on Expl:n kirjoittama, olen pettynyt, sillä tällainen kollegan panettelu ei ole korrektia.
Expl on aivan oikeassa, on aivan oikein että arvostelee kollegaa.
OnkoExpl kirjoitti:
Siis oliko tuo muka Expl:n kirjoittama kommentti vai onko joku pöllinyt hänen tunnuksensa? Jos on Expl:n kirjoittama, olen pettynyt, sillä tällainen kollegan panettelu ei ole korrektia.
Tekstityylistä päätellen joku on pöllinyt nimimerkin. Olisiko joku Expl:n vastustaja aloittanut mustamaalausoperaation. Eihän lääkärit arvostele toisiaan julkisesti tuollaisella tyylillä.
Ryövätty_on kirjoitti:
Tekstityylistä päätellen joku on pöllinyt nimimerkin. Olisiko joku Expl:n vastustaja aloittanut mustamaalausoperaation. Eihän lääkärit arvostele toisiaan julkisesti tuollaisella tyylillä.
Lääkärien pitäisi arvostella toisiaan, se on väärin jos joku lääkäri tekee jatkuvasti hoitovirheitä eikä toiset lääkärit puutu siihen.
+Lisää kommentti
Kaunis nainen. Kateellisten panettelua. Ruotsin plastiikkakirurgeissa nähtiin, kuinka erittäin taitava plastiikkakirurgi kyseessä.
3 VASTAUSTA:
Eihän tässä ole ulkonäöstä kyse vaan käytöksestä, minä ainakin haluan asiallista kohtelua. Koska maksan vastaanotolla käynnistä.
Onko tämä joku kauneuskilpailu, ulkonäön ei pitäisi vaikuttaa lääkärin ammattiin.
no on se ylileikattu ...kissanainen tulee mieleen ... anteeksi ,mutta on ruma..
+Lisää kommentti
Riikka Veltheim on asiallinen lääkäri, kuten lääkärin tuleekin olla. Taitava työssään. Lisäbonuksena ulkoinen tyylikkyys. Turha märistä.
1
Ilmoita
Varmaan on asiallinen mutta ei kaikkia kohtaan, turha märistä. Tyylikkyys ei ole ratkaiseva tekijä vaaditaan muutakin.
Ilmoita
Minulle aivan sama miltä nainen näyttää tai onko nyrpeä. Olen leikkauspotilaansa ja mun rinnat onnistui hyvin. En kyllä löydä mitään vikaa myöskään hänen ulkonäöstään. Näyttäkää tuossa iässä samalta ja tulkaa sitten itkemään tänne.
1 VASTAUS:
Eihän hänen ammattitaitoa ole moitittu eikä ulkonäköä jotkut ovat tuoneet esille hänen ulkonäkönsä miksi?
+Lisää kommentti
No, luepa Expl kommentti. Kumpaaki moitittu viestissä.
1 VASTAUS:
Ei ole minun kirjoitus.
+Lisää kommentti
Tuskin hänkään kaikkia haluaa potilaikseen, jos märistään vaikka hinnasta, tuskin kukaan jaksaa hymyillä
Ilmoita
Minulla Veltheimistä todella hyvä kokemus. Rintaimplantit laitettiin viime vuonna.
Ei ollut halvin paikka mutta paras minulle. Halusin ehdottomasti Mentorit ja mielellään naiskirurgin. Veltheimia suosittelen lämpimästi.
Ilmoita
Kysykää Veltheimilta kuka tekee hiusten siirrot. Eli ketkä on hänen ammattitaitoinen hiustensiirto tiimi jota mainostetaan.
Voi olla monelle yllätys. Ihan en itsekkään uskonut kun kuulin ketä tiimissä on.

Lisäksi muut vakavat puutteet turvallisuudessa. Tehdään isot leikkaukset joihin ei Valviran lupia. Potilas jää ison leikkauksen jälkeen klinikalle yöksi yhden kokemattoman hoitajan käsiin. Ei ole lupia muuhun kun päiväkirurgiaan, silti laajoja leikkauksia tehdään. Potilas kantaa riskin. Ja maksaa yöpymisestä.

Jos leikkauksen jälkeen yöllä tulee hätä niin ei ole lääkäriä paikalla. Kirurgi on poissa maasta ja yleislääkäritkin kodeissaan, matkoilla jne.jne.jne.

Henkilökunta ei uskalla puuttua mitenkään. Kaikki alalla työskentelevät hoitajat tämän tietää. Kukaan ei puutu.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Veltheim on kovasti tykkäillyt Turun leikkauskuvista.
On siis koko ajan tiennyt turun luvattomista leikkauksista.

Hän vastaa koko cityn kaikesta toiminnasta. Näin tänään omin silmin lupapaperin jossa Riikka Veltheim on nimetty vastaavaksi lääkäriksi Helsingissä ja Turussa.

Moni on suomi24lla säälinyt Veltheimia. Ihan turhaan. Riikka Veltheim on johtajana tiennyt kyllä että Sikorski leikkaa ilman lupaa Turussa.
1 VASTAUS:
Mahtavaa! Hyvä Valvira!
+Lisää kommentti
Kirurgien ahneus on inhimillistä kun puhutaan näin pinnallisesta alasta. Tuskin tuolle alalle hakeutuu epäitsekkäitä lääkäreitä. Mutta viranomaisten laiskuus on anteeksiantamatonta. Veronmaksajat maksavat potilasvahingot. Verovaroin korjattavia vahinkoja olisi tämän yrityksen kohdalla ollut vähemmän jos Valvira ja avi olisivat tehneet työnsä.

Viranomaiset tietävät aivan varmasti myös näistä luvattomista ei-päiväkirurgisista leikkauksista, mutta he eivät jaksa puuttua.

Hävetkää viranomaiset!
2 VASTAUSTA:
Potilasvahingoista korvataan vain osa ja korvauksetkin on pieniä.

Jos leikkaus on tehty ilman asianmukaisia lupia ja se on onnistunut, se ei ole potilasvahinko. Onko tässä turuntapauksessa ollut tavanomaista enemmän vahinkotapauksia?
Kyseinen klinikka jakaa The Lookin kanssa ykkössijan ainakin kuluttajavalitusten määrässä.

”Kilpailu- ja kuluttajaviraston KKV:n HS:lle toimittamassa listassa on noin 20 erinimistä firmaa, mutta kaksi yritystä (Look ja Cityklinikka) olivat kuluttajavalitusten kohteena muita selvästi useammin.”

(HS 2.12.2016)

Kuluttajavalitusten lisäksi vuosina 2013-2018 Aville/Valviralle on Cityklinikasta tehty 12 potilasvalitusta.
Puhutaan siis sekä rahasta että inhimillisestä kärsimyksestä.

Kun näitä valituksia viranomaisille tippuu näin paljon, luulisi viranomaisia hiukan kiinnostavan se, miten hommia ko. bisneksessä hoidetaan.

Veltheim on ko. klinikan johtava lääkäri, joten hän vastaa sekä laillisesta että laittomasta toiminnasta. Kiinnostaisi tietää, MIKSI hän on osaavana (?) kirurgina lähtenyt mukaan tukemaan tk-lääkärin leikkaustoimintaa, josta on koko ajan tullut paljon valituksia.
+Lisää kommentti
Jos leikkauspotilaan pitää jäädä sairaalaan tarkkailuun vielä leikkauksen jälkeiseksi yöksi, niin kyllä silloin paikalla täytyy olla muitakin kuin yksi iv-luvaton hoitaja.

Tuossa on kaikki ainekset todelliseen katastrofiin. Potilaat pitäkääpä itse huoli siitä että paikalla siellä sairaalassa on päivystävä lääkäri. Leikkauksen jälkeen voi moni asia mennä pieleen. Ei kokematon ja lääkeluvaton sairaanhoitaja pysty toimimaan, jos elimistö romahtaa suuren leikkauksen jälkeen.

Toivottavasti näiden pikkuklinikoiden touhuihin puututaan nyt! Eikä vasta sitten kun joku hyväuskoinen potilas on jo menehtynyt komplikaatioihin!
5 VASTAUSTA:
hoitaa hommansa monasti paremmin kuin isot, jotka luottavat massan voimaan ja siihen ettei kukaan huutele perään koska ovat "isoja ja siten mahtavia".
Mistähän tuo juoru on liikkeellä että öitä hoitaa iv luvaton hoitaja? Onko varmaa tietoa?
Mitäpä luulisit.
No en tiedä?
Varmaan sinua ei voi täällä kukaan vakuuttaa oikeasti.
Mä olin tuolla keikkahoitajana ja tiedän että ilman iv lupia nuoret hoitajat olivat yksin yötöissä valvomassa potilaita suurten leikkausten jälkeen. Toteuttivat iv lääkitystä ilman iv lupia.
Päivystävää lääkäriä ei ollut koska kirurgi lensi heti leikkauksen jälk Ruotsiin ja anestesialääkäri lähti kotiin eripuolelle Suomea.
+Lisää kommentti
Riikka Veltheim on todella osaava, miellyttävä ja asiantunteva lääkäri, joka kouluttautuu paljon. Omasta kokemuksesta voin suositella häntä muillekin.
4 VASTAUSTA:
Tämä Veltheim on nyt kaulaansa myöten suossa Cityklinikan lupasotkujen takia. Hän on toiminut vastuulääkärinä. Jos on niin tarkka, niin ihme ettei ole selvittänyt mihin on itsensä laittanut...?
Ja jollain täällä tuntuu elämäntehtävä olevan Cityklinikan ja heidän lääkäreidensä haukkuminen. Miksi. Lupasotkut tuskin tekevät lääkäristä huonoa. Ihan käsittämätön ajojahti ja vaino. Kilpailija?
Kirjoita googleen cityklinikka. Ei ole varmana yksi ihminen näiden takana ei tosiaan...luultavasti meitä on kymmeniä. Minä yksi heistä.
Ei tartte kirjoittaa googleen vaan kirjoittaa tämän sivun haku kenttään.
+Lisää kommentti
LaClinigue Diana en suosittele
1 VASTAUS:
Liittyy tähän miten
+Lisää kommentti
Onko vielä Cityklinikassa?
Ilmoita
On tietty .
Ilmoita
Cityclinikasta on paljon huonoja kokemuksia kommenttien perusteella ja siellä paljon ongelmia. Mutta onko juuri Riikka Veltheim tehnyt jollekin huonoa jälkeä? Sellasta en ole täältä ainakaan vielä löytänyt.
Ilmoita
Oma kokemukseni erittäin positiivinen. Oli taitava tekijä.
Ilmoita
Minulle hän teki faceliftin. En ole täysin tyytyväinen tulokseen. En pysty suosittelemaan kasvojen leikkauksiin Veltheimiä valitettavasti.
Ilmoita
Implantit laitettiin mut nännit osoittaa eri suuntiin. Itseasiassa mun ennen jälkeen kuvakin poistettiin klinikan instasta kun kuvaa kommentointiin just nännien epäsymmetriasta. Muuten ok tulos mutta en ehkä valitsisi uudelleen,
Ilmoita
Eikös Veltheim ole myös nyt epäiltynä rikoksesta? Hän on tuolla vastaavana lääkärinä ja sitä myöten vastuussa luvattomasta terveydenhuollon toiminnasta. Koko City Clinics Group Oy:n johtoporrasta epäillään luvattomasta terveydenhuollon toiminnasta.

Itse ajattelen, että nyt on rahanhimo mennyt potilaiden edun edelle melko massiivisella tavalla.

”Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo Iltalehdelle, että rikostutkinta koskee City Clinics Groupin toimintaa kokonaisuudessaan.

Rikoksesta epäillään yrityksen toiminnasta vastaavaa johtoporrasta.

- Kävimme Valviran tekemän tutkintapyynnön yksityiskohtaisesti läpi. Siitä ilmenevien seikkojen perusteella tällä hetkellä näyttää siltä, että tässä on toteen näytettävissä luvaton terveydenhuollon ammattitoimen harjoittaminen. Vaikuttaa siltä, että City Clinicsillä ei ole ollut vaadittavia lupia ylläpitää terveydenhuollon palveluja tuottavaa yksikköä, Kanth kertoo.”

Iltalehti
Ilmoita
Kyse on Turun klinikan toiminnasta ja ettei jotain lupia ole ollut, ei siellä ole potilaan turvallisuutta mitenkään vaarannettu.
2 VASTAUSTA:
Veltheim on hyvä lääkäri. Turha haukkua sen takia, että joku lupa-asia on ollut rempallaan.
Rempallaan? Kirurgi tehnyt leikkauksia Helsingin City Clinics Groupilla ilman mitään lupaa. Joo vähä on _rempallaan_ luvat.
Ja ihan normi touhua myös olla rikos tutkinnassa, turha haukkua.

Kuinka älyttömiä ihmiset oikeen on?
+Lisää kommentti
Soitto Valviran lupaosastolle paljasti ettei Helsingissä City Clinics Groupilla ole voimassaolevia lupia. Eeeeiii siinä mitään pahaa ole ei...eikä siinä potilaan turvallisuus vaarannu. Ei tietenkään.
5 VASTAUSTA:
On totta. City Clinicsiä ei löydy ollenkaan Valviran eikä Avin luparekisteristä. Ei löydy mitään lupaa. Uskomatonta mutta totta. Silti yritys on tahkonnut terveydenhuollon toiminnalla yli 800 000€ rahaa viime vuonna

https://www.finder.fi/Lääkäri+tai+lääkärikeskus/Cityklinikka/Helsinki/yhteystiedot/2711109
Jäätävää settiä kyl.
Kai Cityklinikalla nyt terveydenhuollon lupa on ollut toimia klinikkana, tuskin olisivat voineet jatkaa noin pitkään ja haalineet asiakkaita jotka kehuvat niiden palveluita vuolaasti : D
Soitapa itse numeroon 0295 209 306 (Valviran lupa-asiat) ja tiedustele City Clinics Group lupia.

Saatat yllättyä.
”Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo Iltalehdelle, että rikostutkinta koskee City Clinics Groupin toimintaa kokonaisuudessaan.”

Kokonaisuudessaan on toiminta rikostutkinnan alla.
Ei pelkkä Turku vaan koko toiminta.

Let that sink in.
+Lisää kommentti
Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin nimellä myydyt hiustensiirrot teki Cityklinikalla ainakin vielä viime vuonna Boriana Todorova. Häntä ei löydy Julkiterhikistä.

Todorovan avustajana on Cityklinikan hiustensiirroissa toiminut Veltheimin parikymppinen tytär.

Olen itse kertonut asiasta täysin avoimesti asiaa tutkiville viranomaisille. Olen valmis todistamaan asian oikeudessa, jos on tarvis.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Olen erittäin tyytyväinen leuan rasvaimuun, todella hieno lopputulos ja parani hienosti. Ihan asiallinen paikka. Täällä on paljon kilpailevien yritysten edustajia haukkumassa. Lupa-asioista on tehty iso juttu tänne, kai heillä on luvat kunnossa jos Suomessa pitkään harjoittavat näitä asioita?

Suurin osa näistä haukkujista on kilpailevien firmojen bulvaaneja!! Tännehän voi kuka tahansa alkaa kirjoittamaan millä tahansa feikkinimimerkillä.
1 VASTAUS:
Juu ikävää mustamaalata jotakin. Kertoo vain ettei ala oikein kannata Suomessa. Sahaavat vain omaa oksaansa haukkumalla toisiaan, koska eihän asiakas uskalla mennä sellaisiin paikkoihin mihinkään ja hakee avun jostakin kauempaa.

Aloittakaa joku asiallinen foorumi näistä johon saa laittaa kuvia ym. Sellainen, jossa saa puhua totuuden rehellisesti kuvien kera.
Tässä esimerkkisivu jenkeistä:
http://missjfacialplasticsurgery.com/missjforum/
+Lisää kommentti
Riikka Veltheim kovin oli kiireinen en ehtinyt kertoa asiaani edes loppuun kun piti lähteä pois. Jos lääkärillä on kiire niin kannata ottaa vastaan ollenkaan.
Ilmoita
"Täällä on paljon kilpailevien yritysten edustajia haukkumassa.", "Suurin osa näistä haukkujista on kilpailevien firmojen bulvaaneja!! Tännehän voi kuka tahansa alkaa kirjoittamaan millä tahansa feikkinimimerkillä." <--- Sellaiset puolustus lauseet mikä klinikka on piiiitkäään käyttänyt! Ei heitä kukaan alan henkilöt mustamaalaa näillä palstoilla sillä paikan maine on ollut sen verran huono (hyvinkin pitkään) alan toimijoiden keskuudessa, että kuulemma ei kukaan vähänkin itseään kunnioittava halua työskennellä tuolla!
JA kylläkin pitää paikkaansa, että ovat toiminneet LUVATTA!!
Tuo hiustensiirto, mistä entinen työntekijä mainitsi täällä niin kertoo paljon tästä kirurgista!!
Ilmoita
Ihmettelen näitä kirjoituksia jos joku on saanut huonoa kohtelua, miksi joku toinen tietää paremmin kun hän ei ole ollut tämän kanssa joka on valittanut huonosta kohtelusta yhtäaikaa vastaanotolla. Ei kannata kirjoittaa kun ei tiedä asiasta mitään.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Kokemuksia plastiikkakirurgi Riikka Veltheimistä? On ollut mukana myös ohjelmassa Ruotsin plastiikkakirurgit.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta