Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

kiinnostaisitietää

Kokemuksia plastiikkakirurgi Riikka Veltheimistä? On ollut mukana myös ohjelmassa Ruotsin plastiikkakirurgit.

79

12424

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuorempisuu

      Minäkin jäisin kaipailemaan kokemuksia! Kävin konsultaatiossa ja oli todella avulias ja kärsivällinen kanssani, kun kyselin niin paljon ja kuunteli tarkkaan mitä lopputulokselta haen. Buffaloplastiaan olen menossa.

    • Sebbinanat

      Minulla on hänen tekemänsä rinnat.
      Olen tyytyväinen tulokseen ja muutenkin.
      Ainoa asia että aikataulu leikkauspäivänä oli aivan sekaisin. Kirurgi oli myöhässä monta tuntia.
      Mutta ei tuo nyt jälkikäteen mitään haittaa.

    • Kasvot

      Veltheimin leikkaama nainen ilmoittautuu. Hyvä tulos tuli. Ei valittamista itse ihmisestä eikä leikkauksesta.

      • 8796

        Kaikkia ei kohdella tasapuolisesti.


      • Kysyn1

        Mikä kasvojen operaatio sinulle tehtiin?


      • Kasvot
        Kysyn1 kirjoitti:

        Mikä kasvojen operaatio sinulle tehtiin?

        Pieni kohotus tehtiin.


    • Abdomi

      Vatsan kiristys onnistui minulla hyvin. Ei ole mitään pahaa sanottavaa.

    • whattt

      Kaunis nainen. Kateellisten panettelua. Ruotsin plastiikkakirurgeissa nähtiin, kuinka erittäin taitava plastiikkakirurgi kyseessä.

      • faarau

        Eihän tässä ole ulkonäöstä kyse vaan käytöksestä, minä ainakin haluan asiallista kohtelua. Koska maksan vastaanotolla käynnistä.


      • öoäölk

        Onko tämä joku kauneuskilpailu, ulkonäön ei pitäisi vaikuttaa lääkärin ammattiin.


      • Anonyymi

        Ihmettelen tälläisiä kirjoituksia ulkomuodosta mitä ulkomuodolla on tekemistä vaikka kirurgin ulkomuodolla kauneusleikkauksissa.


    • riikkaonloistava

      Riikka Veltheim on asiallinen lääkäri, kuten lääkärin tuleekin olla. Taitava työssään. Lisäbonuksena ulkoinen tyylikkyys. Turha märistä.

    • aivanturhaanpuolustat

      Varmaan on asiallinen mutta ei kaikkia kohtaan, turha märistä. Tyylikkyys ei ole ratkaiseva tekijä vaaditaan muutakin.

    • Kateellisuusvoihyvin

      Minulle aivan sama miltä nainen näyttää tai onko nyrpeä. Olen leikkauspotilaansa ja mun rinnat onnistui hyvin. En kyllä löydä mitään vikaa myöskään hänen ulkonäöstään. Näyttäkää tuossa iässä samalta ja tulkaa sitten itkemään tänne.

      • 69302

        Eihän hänen ammattitaitoa ole moitittu eikä ulkonäköä jotkut ovat tuoneet esille hänen ulkonäkönsä miksi?


    • lueuudelleen

      No, luepa Expl kommentti. Kumpaaki moitittu viestissä.

      • 69302

        Ei ole minun kirjoitus.


      • Anonyymi

        Expl kommetti on poistettu miksi?


    • Tuskin hänkään kaikkia haluaa potilaikseen, jos märistään vaikka hinnasta, tuskin kukaan jaksaa hymyillä

    • 350cc

      Minulla Veltheimistä todella hyvä kokemus. Rintaimplantit laitettiin viime vuonna.
      Ei ollut halvin paikka mutta paras minulle. Halusin ehdottomasti Mentorit ja mielellään naiskirurgin. Veltheimia suosittelen lämpimästi.

    • EiRiitäYMMÄRRYS

      Kysykää Veltheimilta kuka tekee hiusten siirrot. Eli ketkä on hänen ammattitaitoinen hiustensiirto tiimi jota mainostetaan.
      Voi olla monelle yllätys. Ihan en itsekkään uskonut kun kuulin ketä tiimissä on.

      Lisäksi muut vakavat puutteet turvallisuudessa. Tehdään isot leikkaukset joihin ei Valviran lupia. Potilas jää ison leikkauksen jälkeen klinikalle yöksi yhden kokemattoman hoitajan käsiin. Ei ole lupia muuhun kun päiväkirurgiaan, silti laajoja leikkauksia tehdään. Potilas kantaa riskin. Ja maksaa yöpymisestä.

      Jos leikkauksen jälkeen yöllä tulee hätä niin ei ole lääkäriä paikalla. Kirurgi on poissa maasta ja yleislääkäritkin kodeissaan, matkoilla jne.jne.jne.

      Henkilökunta ei uskalla puuttua mitenkään. Kaikki alalla työskentelevät hoitajat tämän tietää. Kukaan ei puutu.

      • EiOleOikein

        Turun Sanomat 4.7.2018
        Turkulainen kauneuskirurgiaa tarjoava klinikka toimi vailla lupaa
        Kauneuskirurgiaan ja -hoitoihin erikoistunut klinikka toimi Turussa vuosina 2015–2017 vailla yksityisen terveydenhuollon lupaa. Klinikan lääkärin ja Valviran näkemyksissä hoitojen riskeistä on eroja.
        Cityklinikka Turku -nimisellä esteettiseen kirurgiaan erikoistuneella klinikalla on Turun Sanomien saamien tietojen mukaan tehty ainakin vuodesta 2016 luvatta toimenpiteitä, jotka voidaan katsoa Valviran mukaan leikkaushoidollisiksi toimenpiteiksi.
        Cityklinikka toimii sekä Turussa että Helsingissä. Lännen Media uutisoi Cityklinikasta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avi) tehdyistä kanteluista viime kesänä. Tuolloin yritys kertoi hakevansa leikkauslupaa myös Turkuun. (TS 15.7.2017)
        Valvira myönsi 25. syyskuuta 2017 luvan yritykselle yksityisten terveydenhuollon palveluiden tuottamiseen sekä Helsinkiin että Turkuun. Helsingin toimipiste sai lisäksi luvan päiväkirurgiseen leikkaustoimintaan avohoidossa, mutta Turun toimipiste ei.
        Cityklinikka on kuitenkin omissa sosiaalisen median kanavissaan ilmaissut tekevänsä kirurgisiksi tulkittavia toimenpiteitä myös Turun toimipisteessä. Viimeisin kirurgiseen toimenpiteeseen viittaava video on ladattu yrityksen Instagram-tilille helmikuussa 2018.
        Siinä yrityksen toimitusjohtaja ja lääkäri Piotr Sikorski tekee asiakkaalle paikallispuudutuksessa niin kutsuttua vesisuihkurasvaimua. Kuvatekstissä kerrotaan toimenpiteen tapahtuneen Turussa.
        Leikkaushoidon toimenpiteet vaativat terveysviranomaisen myöntämän erillisen luvan.
        Helsingin Cityklinikalla oli ollut ennen Valviran lupaa Etelä-Suomen Avin myöntämä terveydenhuollon toimilupa. Turun klinikka perustettiin kuitenkin jo vuonna 2015 eikä Etelä-Suomen Avin toimilupa kattanut Lounais-Suomen Avin alueella sijaitsevan toimipisteen toimintaa.
        Turun toimipisteessä on tehty jo ennen toimiluvan saamista lisäksi luvanvaraisia hoitoja. Yrityksen Instagram-tilillä on myös heinäkuussa 2016 julkaistu kuva, jossa valmistellaan seuraavan päivän rasvaimun puudutusnesteitä sekä kesäkuussa 2016 julkaistu kuva, jossa viitataan työntäyteiseen työpäivään Turussa mahtuneen niin kirurgisia kuin pienempiäkin toimenpiteitä.
        Yrityksen Facebook-sivuilla on aiemmin julkaistu huhtikuussa 2016 kuva, jossa lääkäri Sikorski valmistautuu yläluomileikkaukseen Turun toimipisteessä.
        Kuva on sittemmin poistettu.


    • Money_talks

      Veltheim on kovasti tykkäillyt Turun leikkauskuvista.
      On siis koko ajan tiennyt turun luvattomista leikkauksista.

      Hän vastaa koko cityn kaikesta toiminnasta. Näin tänään omin silmin lupapaperin jossa Riikka Veltheim on nimetty vastaavaksi lääkäriksi Helsingissä ja Turussa.

      Moni on suomi24lla säälinyt Veltheimia. Ihan turhaan. Riikka Veltheim on johtajana tiennyt kyllä että Sikorski leikkaa ilman lupaa Turussa.

      • justjustjol

        Mahtavaa! Hyvä Valvira!


      • Anonyymi
        justjustjol kirjoitti:

        Mahtavaa! Hyvä Valvira!

        Miten Valvira puuttuu, eihän se puutu muihinkaan oikeisiin rikkomuksiin.


    • kuriinvirkailijat

      Kirurgien ahneus on inhimillistä kun puhutaan näin pinnallisesta alasta. Tuskin tuolle alalle hakeutuu epäitsekkäitä lääkäreitä. Mutta viranomaisten laiskuus on anteeksiantamatonta. Veronmaksajat maksavat potilasvahingot. Verovaroin korjattavia vahinkoja olisi tämän yrityksen kohdalla ollut vähemmän jos Valvira ja avi olisivat tehneet työnsä.

      Viranomaiset tietävät aivan varmasti myös näistä luvattomista ei-päiväkirurgisista leikkauksista, mutta he eivät jaksa puuttua.

      Hävetkää viranomaiset!

      • kihlkjggvjfjk

        Potilasvahingoista korvataan vain osa ja korvauksetkin on pieniä.

        Jos leikkaus on tehty ilman asianmukaisia lupia ja se on onnistunut, se ei ole potilasvahinko. Onko tässä turuntapauksessa ollut tavanomaista enemmän vahinkotapauksia?


      • outojuttu

        Kyseinen klinikka jakaa The Lookin kanssa ykkössijan ainakin kuluttajavalitusten määrässä.

        ”Kilpailu- ja kuluttajaviraston KKV:n HS:lle toimittamassa listassa on noin 20 erinimistä firmaa, mutta kaksi yritystä (Look ja Cityklinikka) olivat kuluttajavalitusten kohteena muita selvästi useammin.”

        (HS 2.12.2016)

        Kuluttajavalitusten lisäksi vuosina 2013-2018 Aville/Valviralle on Cityklinikasta tehty 12 potilasvalitusta.
        Puhutaan siis sekä rahasta että inhimillisestä kärsimyksestä.

        Kun näitä valituksia viranomaisille tippuu näin paljon, luulisi viranomaisia hiukan kiinnostavan se, miten hommia ko. bisneksessä hoidetaan.

        Veltheim on ko. klinikan johtava lääkäri, joten hän vastaa sekä laillisesta että laittomasta toiminnasta. Kiinnostaisi tietää, MIKSI hän on osaavana (?) kirurgina lähtenyt mukaan tukemaan tk-lääkärin leikkaustoimintaa, josta on koko ajan tullut paljon valituksia.


    • Karmeaa

      Jos leikkauspotilaan pitää jäädä sairaalaan tarkkailuun vielä leikkauksen jälkeiseksi yöksi, niin kyllä silloin paikalla täytyy olla muitakin kuin yksi iv-luvaton hoitaja.

      Tuossa on kaikki ainekset todelliseen katastrofiin. Potilaat pitäkääpä itse huoli siitä että paikalla siellä sairaalassa on päivystävä lääkäri. Leikkauksen jälkeen voi moni asia mennä pieleen. Ei kokematon ja lääkeluvaton sairaanhoitaja pysty toimimaan, jos elimistö romahtaa suuren leikkauksen jälkeen.

      Toivottavasti näiden pikkuklinikoiden touhuihin puututaan nyt! Eikä vasta sitten kun joku hyväuskoinen potilas on jo menehtynyt komplikaatioihin!

      • Pikkuklinikka

        hoitaa hommansa monasti paremmin kuin isot, jotka luottavat massan voimaan ja siihen ettei kukaan huutele perään koska ovat "isoja ja siten mahtavia".


      • ällistynyt

        Mistähän tuo juoru on liikkeellä että öitä hoitaa iv luvaton hoitaja? Onko varmaa tietoa?


      • Entinens

        Mitäpä luulisit.


      • Ällistynyt

        No en tiedä?


      • Keikkahoitaja39

        Varmaan sinua ei voi täällä kukaan vakuuttaa oikeasti.
        Mä olin tuolla keikkahoitajana ja tiedän että ilman iv lupia nuoret hoitajat olivat yksin yötöissä valvomassa potilaita suurten leikkausten jälkeen. Toteuttivat iv lääkitystä ilman iv lupia.
        Päivystävää lääkäriä ei ollut koska kirurgi lensi heti leikkauksen jälk Ruotsiin ja anestesialääkäri lähti kotiin eripuolelle Suomea.


    • kasvojenalueenoper

      Riikka Veltheim on todella osaava, miellyttävä ja asiantunteva lääkäri, joka kouluttautuu paljon. Omasta kokemuksesta voin suositella häntä muillekin.

      • tosikummaajuttu

        Ja jollain täällä tuntuu elämäntehtävä olevan Cityklinikan ja heidän lääkäreidensä haukkuminen. Miksi. Lupasotkut tuskin tekevät lääkäristä huonoa. Ihan käsittämätön ajojahti ja vaino. Kilpailija?


      • Foliooooo

        Kirjoita googleen cityklinikka. Ei ole varmana yksi ihminen näiden takana ei tosiaan...luultavasti meitä on kymmeniä. Minä yksi heistä.


      • Pettynyttulokseen

        Ei tartte kirjoittaa googleen vaan kirjoittaa tämän sivun haku kenttään.


    • ensuosittele

      LaClinigue Diana en suosittele

      • Troll

        Liittyy tähän miten


    • Asiakaas

      Onko vielä Cityklinikassa?

    • Mikseiois

      On tietty .

    • Elsa_1

      Cityclinikasta on paljon huonoja kokemuksia kommenttien perusteella ja siellä paljon ongelmia. Mutta onko juuri Riikka Veltheim tehnyt jollekin huonoa jälkeä? Sellasta en ole täältä ainakaan vielä löytänyt.

    • menentoistekkin

      Oma kokemukseni erittäin positiivinen. Oli taitava tekijä.

    • Eihyväjälki

      Minulle hän teki faceliftin. En ole täysin tyytyväinen tulokseen. En pysty suosittelemaan kasvojen leikkauksiin Veltheimiä valitettavasti.

    • 475cc

      Implantit laitettiin mut nännit osoittaa eri suuntiin. Itseasiassa mun ennen jälkeen kuvakin poistettiin klinikan instasta kun kuvaa kommentointiin just nännien epäsymmetriasta. Muuten ok tulos mutta en ehkä valitsisi uudelleen,

    • Sekkis

      Kyse on Turun klinikan toiminnasta ja ettei jotain lupia ole ollut, ei siellä ole potilaan turvallisuutta mitenkään vaarannettu.

      • hyväriikkavel

        Veltheim on hyvä lääkäri. Turha haukkua sen takia, että joku lupa-asia on ollut rempallaan.


      • Hölmöeikannataolla

        Rempallaan? Kirurgi tehnyt leikkauksia Helsingin City Clinics Groupilla ilman mitään lupaa. Joo vähä on _rempallaan_ luvat.
        Ja ihan normi touhua myös olla rikos tutkinnassa, turha haukkua.

        Kuinka älyttömiä ihmiset oikeen on?


    • Hölmöeikannataolla

      Soitto Valviran lupaosastolle paljasti ettei Helsingissä City Clinics Groupilla ole voimassaolevia lupia. Eeeeiii siinä mitään pahaa ole ei...eikä siinä potilaan turvallisuus vaarannu. Ei tietenkään.

      • Hupsistasaatana

        On totta. City Clinicsiä ei löydy ollenkaan Valviran eikä Avin luparekisteristä. Ei löydy mitään lupaa. Uskomatonta mutta totta. Silti yritys on tahkonnut terveydenhuollon toiminnalla yli 800 000€ rahaa viime vuonna

        https://www.finder.fi/Lääkäri tai lääkärikeskus/Cityklinikka/Helsinki/yhteystiedot/2711109


      • Luvatonkirra

        Jäätävää settiä kyl.


      • noenusko

        Kai Cityklinikalla nyt terveydenhuollon lupa on ollut toimia klinikkana, tuskin olisivat voineet jatkaa noin pitkään ja haalineet asiakkaita jotka kehuvat niiden palveluita vuolaasti : D


      • Äläusko

        Soitapa itse numeroon 0295 209 306 (Valviran lupa-asiat) ja tiedustele City Clinics Group lupia.

        Saatat yllättyä.


      • UskoEiPelasta

        ”Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo Iltalehdelle, että rikostutkinta koskee City Clinics Groupin toimintaa kokonaisuudessaan.”

        Kokonaisuudessaan on toiminta rikostutkinnan alla.
        Ei pelkkä Turku vaan koko toiminta.

        Let that sink in.


    • Leukahyva

      Olen erittäin tyytyväinen leuan rasvaimuun, todella hieno lopputulos ja parani hienosti. Ihan asiallinen paikka. Täällä on paljon kilpailevien yritysten edustajia haukkumassa. Lupa-asioista on tehty iso juttu tänne, kai heillä on luvat kunnossa jos Suomessa pitkään harjoittavat näitä asioita?

      Suurin osa näistä haukkujista on kilpailevien firmojen bulvaaneja!! Tännehän voi kuka tahansa alkaa kirjoittamaan millä tahansa feikkinimimerkillä.

      • peace.ihmiset

        Juu ikävää mustamaalata jotakin. Kertoo vain ettei ala oikein kannata Suomessa. Sahaavat vain omaa oksaansa haukkumalla toisiaan, koska eihän asiakas uskalla mennä sellaisiin paikkoihin mihinkään ja hakee avun jostakin kauempaa.

        Aloittakaa joku asiallinen foorumi näistä johon saa laittaa kuvia ym. Sellainen, jossa saa puhua totuuden rehellisesti kuvien kera.
        Tässä esimerkkisivu jenkeistä:
        http://missjfacialplasticsurgery.com/missjforum/


    • kylläpitääkuunnella

      Riikka Veltheim kovin oli kiireinen en ehtinyt kertoa asiaani edes loppuun kun piti lähteä pois. Jos lääkärillä on kiire niin kannata ottaa vastaan ollenkaan.

    • tuttupuolustuslause

      "Täällä on paljon kilpailevien yritysten edustajia haukkumassa.", "Suurin osa näistä haukkujista on kilpailevien firmojen bulvaaneja!! Tännehän voi kuka tahansa alkaa kirjoittamaan millä tahansa feikkinimimerkillä." <--- Sellaiset puolustus lauseet mikä klinikka on piiiitkäään käyttänyt! Ei heitä kukaan alan henkilöt mustamaalaa näillä palstoilla sillä paikan maine on ollut sen verran huono (hyvinkin pitkään) alan toimijoiden keskuudessa, että kuulemma ei kukaan vähänkin itseään kunnioittava halua työskennellä tuolla!
      JA kylläkin pitää paikkaansa, että ovat toiminneet LUVATTA!!
      Tuo hiustensiirto, mistä entinen työntekijä mainitsi täällä niin kertoo paljon tästä kirurgista!!

    • Anonyymi

      Ihmettelen näitä kirjoituksia jos joku on saanut huonoa kohtelua, miksi joku toinen tietää paremmin kun hän ei ole ollut tämän kanssa joka on valittanut huonosta kohtelusta yhtäaikaa vastaanotolla. Ei kannata kirjoittaa kun ei tiedä asiasta mitään.

    • Anonyymi

      Varmaan on vaikea löytää hyvä kirurgi pitäisi olla joku toinen rehellinen lääkäri joka suosittelisi. Jos lähtee vaikka ulkomaille täysi ottaa selvää.

    • Anonyymi

      Eikö niin, että joka leikkauksessa kuuluu olla anestesia lääkäri? Onko Cityklinikalla anestesia lääkäri?

      • Anonyymi

        Eipä ole Clinic Esteticissäkään anestesialääkäriä vaikka ketamiinilla nukuttavat potilaan. Osaavatkohan edes elvyttää, en menisi takuuseen. Että Herran haltuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole Clinic Esteticissäkään anestesialääkäriä vaikka ketamiinilla nukuttavat potilaan. Osaavatkohan edes elvyttää, en menisi takuuseen. Että Herran haltuun.

        Valviran mukaan myös ketamiininukutus vaatii anestesialääkärin paikallaoloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valviran mukaan myös ketamiininukutus vaatii anestesialääkärin paikallaoloa.

        Varmuuden maksimoimiseksi Valviran mukaan,paikalla on myös oltava hautaustoimiston virallinen edustaja.


    • Anonyymi

      Katselin You Tubesta plastiikkakirurgian tulosia.
      Mitä olen lukenut ja nähnyt niin Riika Veltheim on siirtynyt Ruotsin Akadeemiseen sairaalaan ja asuu nykyisin myös Ruotsissa.
      Hämmästyin katselessani Riikan selostuksia You Tubessa?
      Hän on perusteellinen, ja kieltäytyy kohtuuttomista vaatimuksista.
      Mutta hänen omista kasvoistaan näkyy, että hän on ottanut monenlaista piikkiä omiin kasvoihinsa. Vuoden kuvia vertaillessa näkyy, miten turvonneet kasvot hänellä on!
      Ankanhuulista joka pitää, niin siitä vaan kaikenlaistatäytettä.
      Silmät ovat pieninä kuin kuopassa, kun yrittää täyttää ryppyjäänaikansa.
      Pidän mieluummi omat rypyni ja vanhenen luonnollisesti.

    • Anonyymi

      Moikka!
      Olen miettinyt meneväni Riikalle vatsanmuotoilu leikkaukseen. Olisi kiva kuulla kokemuksia ja nähdä kuvia leikkausarvista, ketkä ovat hänellä käyneet.

      • Anonyymi

        Ei kai korona aikana kukaan lääköri RUOTSISTA tule Suomeen leikkaamaan???
        Haloo kai nyt Welteheim tajuaa pysyä Ruotsissa tällaisena aikana on sentään alan ammattilainen ja tajuaa tartunnan riskit leikkaus potilaalle.


    • Anonyymi

      Paikka jossa entisiä työntekiöitä haukutaan hulluksi ei saa minun rahojani. Olipa kirurgi millainen huikea osaaja tahansa.

    • Anonyymi

      Riikka Veltheimin hiustensiirto kokemuksia kenelläkään!?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe