Spahotel Sveitsi aukesi

OpittavaaOn

Hienoa, meno oli kuin Idarosassa illalliskortilla sai mm. Jonottaa joka paikkaan, odottaa kylmää ruokaa . Kala oli hyvinkin raakaa esimerkiksi. Läsnä oli kuitenkin ehkä vajaat sata illalliskortin lunastanutta, eikä meitäkään pystytty edes asianmukaisesti saatikka mitä hinta antaisi odottaa lähes 80 euroa per nenu. No ensimmäinen ja viimeinen kerta tuli tehtyä samalla reissulla. Luulisi organisaatiota hävettävän toiminta oli, kuin kaikki olisivat harjoittelijoita, ehkä olikin Hyriasta pyydetty. Ihan kun oli ollut hotellit helvetistä ohjelman kuvauksissa.

37

2909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneayritykselle

      Sinulla on omituinen tapa nälviä Hyvinkääläisiä yrittäjiä. Milloin on Idarosa hampaissa ja nyt Hotell Sveitsi. Ruoka on huonoa samoin palvelu. Takkuaako oma elämäsi niin pahasti, että täytyy jatkuvasti nälviä joku yrittäjä. Vai onko käynyt niin, että oma puljusi on mennyt joskus konkkaan tai voi muuten huonosti. Et salli kenenkään muunkaan onnistua, kun et sinäkään. Olet säälittävä ruikuttaja.

      • Käry.kävi

        Joku kateellinen kilpailija nähtävästi asialla. Itsellään ei käy asiakkaita, joten käyttää alhaista temppua haukkuen muita.


      • TaneliE

        Tuot noi paikanpäällä olin minäkin ja valitettavasti kovin totuuden mukainen aloittajan teksti on. Salihenkilökuntaa niukasti joten tarjoilu oli hidasta ja toden totta tarjottu kala erittäin vaihtelevaa kypsyydeltään jopa henkilökunnankin mielestä huomautettuamme.


    • Juhani_Viita

      Tuskin maksavan asiakkaan vika, jos ei saa rahoilleen palveluntarjoajalta luvattua vastinetta. Ei valistunut kuluttaja suostu maksamaan mielikuvista, toisista kaikki, huonokin on luxusta, kun ei paremmasta tiedä, mutta suokoon heille se.

    • mikäkoulutus

      Tästä ketjusta tulee mieleen kysyä, että mikä on hyvinkääläisten koulutustaso?

      • mikäköhän

        Kaikillako on sama koulutustaso tässä kaupungissa? Kaikki koulutustasot ovat tässäkin kaupungissa tasaisesti edustettuna.


      • Jepjepjuu

        Kyllä, aivan samaa pisti oivallisesti rakennetut lauseenkaltaiset pohdituttamaan ;).


      • Tyhjänkilkattaja
        Jepjepjuu kirjoitti:

        Kyllä, aivan samaa pisti oivallisesti rakennetut lauseenkaltaiset pohdituttamaan ;).

        Pilkunnussintaan yleensä puuttuu sellainen joka ei osaa itse asiaan sanoa mitään.


    • otempotaomores

      Puuttumatta itse tapahtumaan, josta tässä kirjoitetaan, koska en ole ollut paikalla. Ihmetyttää miksi Kari Järvenpää rakennuttajan edustajana komentoi Facebookissa ikään kuin hotelliyhtiön puolesta. Onko hankkeessa tullut jotain muitakin muutoksia kuin hotellin nimen vaihto.

    • HyväRuokaParempi

      Kuiteski oleellista on, et köökki epäonnistu, eiks ni?

    • hotellierottajalla

      Köökki ja köökki, mikäli kirjoitukset pitävät paikkansa, tosiaan siltä näyttää. Mutta ei se yksin tarjoilijoiden vika voi olla, keittiö, sali ja ravintolan jonto vastaa järjestelyistä yms. Järvenpää tosiaan kommentoi asiaa innokaasti kuin olisi hotellin vastuuhenkilö, onko hän myös hotellin johtoa ja ehkä osakaskin?

    • vaikuttaasiltä

      Täytyykö tästä ymmärtää, että Sveitsin aukeaminen oli epäonnistuminen?

      • Kiinteistöosaaja

        Liika kiire teettää tämmöistä. Ei ehditä kouluttaa henkilöstöä, eikä kaikki ole vielä edes valmiina. Tämä sama loppukiire toistuu jatkuvasti rakennushankkeissa ja muutaman vuoden päästä itketään kosteudesta ja sen seurauksista. Mihin nyt oli tuollainen kiire tuossa kohteessa?


    • pyhvaan

      Seli seli. Aikataulu ollut tiedossa hankkeen alusta asti. Ja avajaisten päivämäärä kauan.

    • mitenkäoli

      Sinänsä noloa, koska avajaisiahan mainostettiin. Lisäksi 80 euroa illallislipusta on todella korkea hinta. Todellista riistoa, jos tarjoomukset olleet huonot. Eikös siellä olleet myös palohälyttimet jotenkin rikki, että ihmiset jouduttiin evakuoimaan ulos.

    • KypsäKala2min

      Antaapa pölyn laskeutua.

      Tulen raflaan syömään sitten kun siellä on jonoa niin vähän, että henkilökunnalla on aikaa paistaa kala kypsäksi asti.

    • kuplaapukkaa

      oliko siellä joku maailman tähti esiintymässä. .kun hinta tuommoinen..eihän kait ne rantasipin kiinteistön ongelmat mihinkään kadonneet --maalilla :) itse en tuonne terveyttä lähde pilaamaan

    • kuplaapukkaa

      oliko siellä joku maailman tähti esiintymässä. .kun hinta tuommoinen..eit kait ne rantasipin kiinteistön ongelmat mihinkään kadonneet --maalilla :) itse en tuonne terveyttä lähde pilaamaan

      • LuokkanenTuomo

        Ei siellä ketään kunnon esiintyjää ollu, mutta pikku nousukkaat on vähän kuin turhat julkkikset, että näytillä pitää olla hinnalla millä hyvänsä. Kiinteisö oli purkukuntoinen homeen takia, mutta Tikkurilan supermaali sen korjasi ja ilmanvaihtoa isommalle.


    • Qäqä

      Taisi markkinointinimi jo vaihtua, Spaasta ei tietoakaan. Mitä Tapahtui? Markkinointipäällikön vastausta odotellessa.

      • Voinoita

        Miksi ne kyltit revittiin alas? Johan ne oli sinne ripustettu.


    • Markkinamies

      Spa-teksti oli turhan rajaava kun Hotel Sveitsissä on paljon muuta toimintaa ja ajanvietettä. Jotenkin tolleen.....kyltit uusiksi. Ihme että ei aikaisemmin huomattu!

      • voivoivoivoivoi

        Kuulostaa kaikin puolin hakuammunnalta koko projekti.


      • Sööderi

        Jos niille meni herne nenuun, kun vähän niinku kaupunkilaisten omistama ja remontoima kylpylä ei siirrykkään heidän hallintaansa vaikka Järvenpää ja kaupunginjohto vähän ehkä jo lupailikikin ja myös sen, että kyllä veronmaksajien rahoilla hommeli hoituu. Voihan se olla niinkin, että kaupunginjohtoa alkoi jo pelottaa, kun näitä asioita kaivelee ykssuntoinen ja saattaapi joutua raastupaan jos ja kun jotain löytyy.


    • RaakaRipa

      Tuli käytyä Ensimmäistä kertaa. Kävimme pienellä seurueella elokuvissa täyttämässä kansalaisvelvollisuuden, eli ohjelmassa oli Tuntematon sotilas. Tarkoitus oli sen jälkeen nauttia muutama juoma esim aulabaarissa. Tiskin takana oli parhaimmillaan viisi henkilökuntaan kuuluvaa jotka tutkivat eri papereita ja koneitaan. Kukaan ei tehnyt elettäkään että olisi esim myynyt olutta. Ihmiset olivat todella turhautuneita tilanteesta. Otimme taksin ja ajoimme keskustaan. Taksikuskin mukaan emme todellakaan olleet ensimmäisiä,jotka valittivat tilanteesta ja äänestivät jaloillaan.

      Toivon vilpittömästi että uusi hotelli alkaisi kannattamaan ja paikkakuntalaiset ottaisivat sen omakseen. Henkilökunnalla ei vaan ole pelisilmää ja ensivaikutelma on pilattu. En keksi mitään syytä miksi menisin sinne uudestaan jos paikka ei suoriudu euron oluen myymisestä viidellä eurolla. Ei jatkoon.

      • mukajotakin

        Kuulostaa todella huonolta. Olisi melkein voinut arvata, kun Hyvinkäästä on kysymys.


      • Ei.mitään.syytä.mennä

        Samanlaisia kokemuksia täällä. Aulabaarin henkilökunnalle juomaa tilaava asiakas on rasite. Kaikenlaista muuta häsää näyttää olevan koko ajan niillä.. palkkaisivat baariinbaarimikon ja siirtäisi ne muut johonkin toimistoon paperihommiin.


    • Harmitus100

      Näitä kommentteja lukiessa sekä muualta kuultuna Sveitsi ei nyt palvelullaan vakuuta. Useiden tuntien odottelua, pääruoat kylmiä yms. Ajattelin kuitenkin mennä käymään, sittenpä tietää meneekö jatkoon vai ei. Kuulostaa siltä, että esimiesten osaaminen/kokemus on pettänyt.
      Ketju on niin vahva kuin sen heikoin lenkki.

      • Hxy

        Nyt on onneksi meno parantunut. Erinomaista lohta ja hyvä palvelu Tila-ravintolassa.


    • Toisetosaatoisetei

      Kolme kertaa käyneenä, Alku- ja Tila- ravintoloissa, ei jatkoon. Osaaminen ja tasalaatuisuus vaihtelee liian paljon. Hinnoittelu kuin Helsingissä mutta tuote perushyvinkääläistä. Nej tack.

    • Brrröyh

      No, lähtikö kuitenkin ruokahalu perushyvinkääläisellä ruoalla? Ei kai tuollainen metsässä piileskelevä ruokala voi olla MIchelin-laatua. Verratkaa muihin Hyvinkään syöttölöihin, alkakaa vertailu vaikka Apteekista tai Obelixista.

      • blaah1

        Todellakin ruokahalu lähti. Odotin enemmän mutta tasoltaan Obelix-Medari eli perussafkaa, joka menestyy vain Hyvinkäällä ja maakunnissa.


    • ketkiinnostaa

      jos turismi haalitaan idästä se taso kelvatkoon

    • Pettynyt

      Kävin testaamassa mestan..mikään ei toiminut ei mikään.. tuli mieleen että leikitään hotellia leikki..oonsä niinku kokki ja tää on niinku respa..ja sit nää niinku.. Noh kohta leikitään konkkaa leikki edessä..

    • Kulinaari

      Päivää,

      Kävin nyt kalliilla päivällisellä tuolla.
      Ei kirjoitukset täällä ole valhetta. Pieniä esmerkkejä laadusta. Kermaperunat ei ollut sinnepäinkään, ladottu vuokaan ja ei mitään makua. Kala kylmää ja mautonta. Salaatit heikkoa.

      Luultavasti kiireessä tehtyä. Laatua voisi miettiä. Ainakin tullaanko näiden kokemusten kera uudestaan. En tiedä mikä oli ruoka mutta rapatti kaiken ulos. Kotona oli kyllä syötävä uudestaan.

      Onnea.

    • ruokailija

      Aina on valittajia useimmin he kirjoittavat mutta meitä palveluun tyytyväisiä on kuitenkin runsaasti ja annamme kiitokset niin tarjoilijoille kuin keittiön henkilökunnalle .Ja jos nyt joku henkilökunnasta lukee täällä näitä juttuja niin toivotan teille iloista mieltä ja huumoria myös elämään Hymyä !

    • Ououyy

      Onko ruoka tosiaa Obelix / Medari luokkaa?
      Siis ruoka esivalmistettua, pakasteita ja valmisruokaa keskuskeittiöltä?

      Onko tuollainen kohtuu ruokaa??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe