Jeesus-kuvat ovat saatana

susialampaidenjoukossa

Tiesittekö, että yksikään tehty kuva Jeesuksesta ei edusta Jeesusta vaan saatanaa? Tämä on totuus. Saatana haluaa olla kuten Jumala. Mikä helpoin tapa saatanalle saada ihmiset palvomaan häntä kuin saada ihmiset tekemään hänestä kuvan. Kautta Raamatun Jumala kieltää kaikki kuvat Jumalasta, koska Jumalaa ei voi eikä saa kuvata. Ja "Jeesus" - kuvien käyttö ei ole ortodoksikirkon ainoa harhaoppi.

Jes. 14:12 Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!
13 Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan.
14 Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'

2. Moos. 20:3 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.
4 ÄLÄ TEE itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
5 Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat;
6 mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

Ap.t.17:29 Koska me siis olemme Jumalan sukua, emme saa luulla, että jumaluus on samankaltainen kuin kulta tai hopea tai kivi, sellainen kuin inhimillisen taiteen ja ajatuksen kuvailema.
30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla ON TEHTÄVÄ PARANNUS.

2. Kor. 11:3 Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.
4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.

Ilm. 22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

15

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Katolilaisuus-foorumilla sana teksti, eri nimimerkki.

      Mitä Raamattu sanookaan rehellisyydestä?

      • eri.nimimerkki

        Voi kuule, käytän useita eri nimimerkkejä. Tiesin tänne kirjoittaessani, että ihmiset näkevät saman tekstin (paitsi se teksti oli vielä pidempi). En sen enempää ajatellut, että joku luulisi minun yrittävän harhauttaa ihmisiä, koska niin en tee. Kirjoitin vain siihen viestiin sopivan nimimerkin. Olet fariseus.


      • Anonyymi
        eri.nimimerkki kirjoitti:

        Voi kuule, käytän useita eri nimimerkkejä. Tiesin tänne kirjoittaessani, että ihmiset näkevät saman tekstin (paitsi se teksti oli vielä pidempi). En sen enempää ajatellut, että joku luulisi minun yrittävän harhauttaa ihmisiä, koska niin en tee. Kirjoitin vain siihen viestiin sopivan nimimerkin. Olet fariseus.

        Täällä liikkuu paholaismainen trolli, joka muuntautuu miksikä hyvänsä. Teuvo Sunin nimimerkin alla kyselee hellaripalstalla miksei hän voisi olla profeetta, ja levittelee väkivaltajuttuja venäläisistä.

        Hän käänteisesti todistaa, että paholainen on loikannut länteen.


    • JumalaAuttaaIhmistä

      Miksi kiroilet?

      Äiti ei anna jälkiruokaa tuhmille lapsille:(

    • efraimx

      Hyvä ystävä!
      jaksatko kuvitella tilannetta että jollakin olisi ollut kamera, kun Jeesus kulki maan päällä. Jos hän olisi ottanut kuvan Herrasta, olisiko se Jumalan kuva vai saatanan kuva?
      Sanot varmaan että silloin ei ollut kameroita. Aivan oikein, mutta silloinkin oli maalaus- ja piirustustarvikkeita. Jos joku halusi kuvata Herran Jeesuksen oliko se väärin?
      Kun Jumala tuli ihmiseksi hän tuli samalla silmillä nähtäväksi - ja myös mahdollisti Jumalan kuvaamisen,
      Kaikella ystävyydellä!

      • Jeesuksen.seuraaja

        Kaikki kuvat Jeesuksesta ovat synti Jumalaa vastaan, koska Jumala ne Sanassaan kieltää.


      • kkokokook

        Jumala ei ole ikinä tullut ihmiseksi eikä tule muissa tapauksissa kuin saduissa.
        Ensiksi Jeesus oli sanan julistaja ei siis itse sana vaan profeetta ja jumalallinen mies, pyhä mies.
        Kaikki muu on hurmahenkien harhaa. Raamatussa ei sanota missään kohtaa Jeesuksen olleen Jumala , päinvastoin.
        Kun näin väitetään tulkinnanvaraisesti se on mahdollisesti myöhempää pakanallista keksintöä.


      • Anonyymi
        kkokokook kirjoitti:

        Jumala ei ole ikinä tullut ihmiseksi eikä tule muissa tapauksissa kuin saduissa.
        Ensiksi Jeesus oli sanan julistaja ei siis itse sana vaan profeetta ja jumalallinen mies, pyhä mies.
        Kaikki muu on hurmahenkien harhaa. Raamatussa ei sanota missään kohtaa Jeesuksen olleen Jumala , päinvastoin.
        Kun näin väitetään tulkinnanvaraisesti se on mahdollisesti myöhempää pakanallista keksintöä.

        Isä ja minä olemme yhtä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Isä ja minä olemme yhtä.

        Niin, kun alempi manas yhtyi korkeampaan, niin he todella olivat yhtä. Sama juttu opetuslapsilla, jotka kykeni saavuttamaan saman.


    • Anonyymi

      Minä tykkään koirista ja velhoista. Hyvät tarinat on usein vähän puppua. Haluan samaan paikkaan kuin koirat ja velhot. Siellä tulee rattoisat ajat. Murhaajatkaan ei siellä haittaa kun ollaan jo kuoltu ainakin yhden kerran.

    • Anonyymi

      Tuhansien aiheiden tyyppi täällä.

    • Anonyymi

      Moralisti sortaa heikompia

      Moralisti on moraalifundamentalisti, joka asettaa oman moraalinsa muiden yläpuolelle tuomiten toisia.

      Seurakuntaelämä voi olla näiden tekijöiden vuoksi joskus ahdistavaa. Jeesus Kristus kuitenkin opetti meitä toisin, on aina valaisevaa huomata Jeesuksen olevan armahtava, kirkkoisien -ja seurakuntalaisten virheistä ja puutteista huolimatta: Hänen luotettavuus ei horju.

      (Luuk.18:10-14)
      "Kaksi miestä meni temppeliin rukoilemaan. Toinen oli fariseus, toinen publikaani. Fariseus asettui paikalleen seisomaan ja rukoili itsekseen: 'Jumala, minä kiitän sinua, etten ole sellainen kuin muut ihmiset, rosvot, huijarit, huorintekijät tai vaikkapa tuo publikaani. Minä paastoan kahdesti viikossa ja maksan kymmenykset kaikesta, siitäkin mitä ostan.' Publikaani seisoi taempana. Hän ei tohtinut edes kohottaa katsettaan taivasta kohti vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen!'Minä sanon teille: hän lähti kotiinsa vanhurskaana, tuo toinen ei. Jokainen, joka itsensä korottaa, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se korotetaan."

      -Itseisarvo: korkein perusarvo
      -Välinearvo: hyödyllinen, tarpeellinen asia, jonka avulla pyritään itseisarvoon.
      Moraali: omasta arvojärjestelmästä nouseva oikean ja väärän erottelu tekojen tasolla.


      Aloittaja on koroittamut itsensä kaiken yläpuolelle.
      Kyllä se menee ohi jossain vaiheessa, fanaattinen
      kiihkoilu. Tällä hetkellä hänellä on tällainen vaihe se ei tule kestämään pitkään, lankeaa johonkin rankkaan syntiin.

    • Anonyymi

      Aloittaja taitaa olla kuvainraastaja eli ikonoklasmi , ellei peräti muslimi
      https://fi.wikipedia.org › wiki › Ikonoklasmi

    • Anonyymi

      Valitettavasti jengi kyllä tietää kenestä kuva on tehty, ja tietävät hänen olevan Kristus. Toisekseen, paholaisen kuvat eivät näytä puhuvan, eikä niiden kasvot vaihtele Jeesuksen sanaa puhuneiden kasvoiksi,
      Eihän kristuksesta ole kuvaa maalattu kuulemma, mutta esikuva on tehty, ja siitä on sitten tullut esimerkki. Eipä ole vastaan sanomista. Olen itsekin nähnyt hänestä unta, ja ulkonäkö oli kaikissa kolmessa tapauksessa samankaltainen, ja tapahtuvat asiat oikein kuten ne ymmärrän.

    • Anonyymi

      Jeesuksen nöyryyden edessä

      "On hirmuista ja vaikeaa taistella sekä ylpeyden että turhamaisuuden ajatuksia vastaan. Mutta Jeesuksen nöyryyden edessä ne kirjaimellisesti kadottavat voimansa. "Totuus vapauttaa sinut jokaisesta synnistä ja himosta."

      Pyhät isät kirjoittavat: "Kun näet Pilatuksen ja Herodeksen tekevän sovinnon, tiedä, että he valmistelevat Jeesuksen tappamista. Ja kun näet turhamaisuuden ja ylpeyden hyökkäävän kimppuusi, tiedä, että ne juonittelevat sielusi tuhoamista!"

      Pelon ja vavistuksen tulisi vallata sinut, kun huomaat itsessäsi sellaisia ajatuksia; sillä suhteessa ylpeytesi suuruuteen, Jumalan kaitselmus valmistautuu nuhtelemaan sinua koettelemuksilla, jotta opit ajattelemaan nöyremmin.

      Pakota itseäsi olemaan nöyrä..."

      "Mikä sai Luciferin lankeamaan? Eikö se ollut ylimielinen ajattelutapa? Olkoon tämä meille opetuksena, sillä kokemusta ja varovaisuutta eivät kartuta vain omat vastoinkäymiset vaan myös lähimmäisen vastoinkäymiset.

      Kuinka suuret kilvoittelijat, jotka olivat luopuneet kaikesta, lankesivat ja joutuivat demonisen riivauksen valtaan ja sitten palasivat maailmaan niin että luostarielämä tuli syytetyksi? He lankesivat, koska ajattelivat, että olivat parempia ja hyveellisempiä kuin toiset ja että he muka olivat saavuttaneet jotakin."

      Vanhus Efraim Filotheoslainen, "Arizonalainen"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe