Sapatin herra ?

Julseinsane

Jos on syntynyt uuden kuun aikaan .. sillei hienosti että aurinko ja venus seuraa samaa nousua.

Tietysti fakta on fakta.

Vuonna 1978 , 7 helmikuuta kello 0830 nousee uusi kuu, aurinko sekä venus samalla linjalla.

Hän on Lucifer, Todellisen tiedon valon kantaja.

Hebreaksi (sapatti) on gematrian kautta 702...toisinpäin 207 eli valo.

No kolminkertainen valo toteutuu v.1978 klo 830 .. 7.2

T: 532566.6

5

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julseinsane

      Me emme pelkää tulevaa.

    • Planeetat ja kuut pyörivät mekaniikan lakien mukaisesti ja joskus ne jostakin suunnasta katsoen muodostavat suhteellisen suoria viivoja.

      Niillä kuvioilla ei tietenkään ole yhtään mitään jumalallisia tai ylimaallisia merkityksiä.

      Edes painovoiman vaikutus ei ole tuossa Venuksen mukana olemisessa juuri mitään. Se kun on niin kaukana meistä ja rippusen verran meidän planeettaamme pienempikin. Kun Aurinko ja Kuu ovat uuden kuun aikaan samalla suunnalla, vuorovedet ovat voimakkaimmillaan. Eipä taida olla paljon muuta vaikutusta.

      Kun ihmiset eivät tienneet, mitä taivaalla näkyvät valopisteet ovat, niihin liitettiin jumaluuksia ja yritettiin ennustaa asioita niiden avulla. Nykyään tiedetään erinomaisesti, että nuo jutut ovat silkkaa kuvittelua.

    • Yksi_usko

      Jeshua Messias on sapatin Herra! Sen sijaan lusiferilla on aika vähissä ja sen vuoksi sillä on kiire eksyttää, näköjään aloittajakin on eksynyt, kun kirjoittelee puuta heinää. Alla lusiferin kohtalo Raamatun mukaan. Paholainen ei siis hallitse ikuisesti, sitä valtaa sillä ei tule koskaan olemaan. Valitse Jeshua Messias!

      Ilm. 20.luku
      1 Minä näin, kuinka taivaasta tuli alas enkeli, jolla oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet. 2 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi, 3 syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.
      4 Minä näin valtaistuimia, ja niille, jotka asettuivat istuimille, annettiin tuomiovalta. Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä. He heräsivät eloon ja hallitsivat yhdessä Kristuksen kanssa tuhat vuotta. 5 Muut kuolleet eivät heränneet eloon, ennen kuin tuhat vuotta oli täyttynyt.
      Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. 6 Autuaita ja pyhiä ovat ne, jotka pääsevät osallisiksi ensimmäisestä ylösnousemuksesta! Heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he ovat Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.

      7 Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan, 8 ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa. 9 Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki. 10 Saatana, noiden kansojen eksyttäjä, heitetään samaan rikinkatkuiseen, tuliseen järveen kuin peto ja väärä profeetta, ja siellä niitä kidutetaan yötä päivää, aina ja ikuisesti.

      11 Minä näin suuren valkean valtaistuimen ja sen, joka sillä istuu. Hänen kasvojensa edestä pakenivat maa ja taivas, eikä niistä jäänyt jälkeäkään. 12 Näin myös kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä. Kirjat avattiin, avattiin myös elämän kirja, ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli merkitty, kukin tekojensa mukaan. 13 Meri antoi kuolleensa, Kuolema ja Tuonela antoivat kuolleensa, ja kaikki heidät tuomittiin tekojensa mukaan. 14 Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema: tulinen järvi. 15 Jokainen, jonka nimeä ei löytynyt elämän kirjasta, heitettiin tuohon tuliseen järveen.

      1 Kor. 6:2-3
      2 Ettekö tiedä, että pyhät tulevat kerran olemaan maailman tuomareina? Jos te saatte tuomita maailmaa, ettekö muka kelpaa tuomareiksi vähäpätöisissä asioissa? 3 Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitäkin -- kuinka emme sitten voisi ratkaista tämän elämän asioita?

      Jer. 4:23-26
      23 -- Minä katselin maata -- se oli autio ja tyhjä, ja taivasta -- sen valo oli sammunut.
      24 Minä katselin vuoria -- ne järkkyivät, ja kaikki kukkulat vapisivat.
      25 Minä katselin ympärilleni -- ei yhtään ihmistä, taivaan linnutkin olivat lentäneet pois.
      26 Minä katselin puutarhaa -- se oli pelkkää aavikkoa, kaupungit oli revitty maahan. Tämän kaiken oli saanut aikaan Herran hehkuva viha.

      Ilm. 21:1-5
      1 Minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta ollut enää. 2 Näin, kuinka pyhä kaupunki, uusi Jerusalem, laskeutui taivaasta Jumalan luota juhla- asuisena, niin kuin morsian, joka on kaunistettu sulhasta varten. 3 Ja minä kuulin valtaistuimen luota voimakkaan äänen, joka sanoi: "Katso, Jumalan asuinsija ihmisten keskellä! Hän asuu heidän luonaan, ja heistä tulee hänen kansansa. Jumala itse on heidän luonaan, 4 ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä kaikki entinen on kadonnut."
      5 Valtaistuimella istuva lausui: "Uudeksi minä teen kaiken." Hän sanoi: "Kirjoita nämä sanat muistiin. Ne ovat luotettavat ja todet."

      Mal. 3:19
      19 -- Katso, se päivä tulee
      liekehtivänä kuin tulinen uuni.
      Kaikki röyhkeät ja pahantekijät
      ovat silloin oljenkorsia.
      Se päivä tulee
      ja sytyttää ne liekkiin
      -- sanoo Herra Sebaot --
      eikä niistä jää jäljelle juurta eikä vartta.

      Hes. 28:18-19
      18 Sinä teit kaupoissasi vääryyttä,
      monin synnein sinä saastutit pyhäkkösi.
      Siksi minä sytytin keskellesi tulen,
      ja se poltti sinut,
      minä tein sinusta tomua ja tuhkaa
      kaikkien nähden.
      19 Kaikki kansat, jotka tunsivat sinut, kauhistuvat nyt kohtaloasi. Sinä olet kammottava varoitus. Sinä olet iäksi poissa."

      • Arvaapas että milloin nuo homeiset myytit ja kansansadut käyvät toteen?

        Eivät koskaan, koska siksi ne ovat myyttejä ja kansansatuja.


    • >> Hebreaksi (sapatti) on gematrian kautta 702...toisinpäin 207 eli valo. <<

      Gematria on täysin turhaa ja silkkaa puppua. Jeesus ei opettanut meitä laskemaan sanojen lukuarvoja ja kääntämään niitä takaperin ja tekemään muita nokkelia taikatemppuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe