Suomi24 treffit täysin kuollut, muita vaihtoehtoj?

Kysyvä

Omalla paikkakunnalla ei löydy kuin 50 aktiivista profiilia ja rajoituksena vain ikä. Tinderissä ei myöskään hirveästi ole profiileja. Asun kuitenkin kohtuu suurella paikkakunnalla joten se ei ole ongelmana.

Vai onko nettideitit yleisesti vain kuolemassa pois?

30

960

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahatPois

      Onko se koskaan toiminut mukavasti ? Epäilen

      • Kysyvä

        Pari vuotta sitten kun kokeilin niin silloin kyllä pääsin muutamille treffeille. Nyt vaikuttaa olevan helpompaa löytyy neula Saharassa.


      • naisista.kärsii.kaikki

        Ei ne toimi. Naisia liian vähän ja vähät naiset joita niissä on istuvat perseellänsä ja odottelevat viestejä. Tinderissä on enemmän naisia, mutta ovat helvetin nirsoja ulkonäköön katsomatta. Badoossa taas joutuu maksamaan, jos haluaa puhua naisille, koska naiset sielläkin ovat passiivisia nirsoja ja eivät halua painaa sitä sydäntä, jotta voisi jutella ilmaiseksi.


    • tyuiklålp

      Kokeile Badoota. Tosin jos paikkakunnallasi ei ole ikääsi sopivia ihmisiä. Sinun vaan pitää laajentaa hakualuettasi. Suomi24 sivustolla kyllä on aika hyvin kävijöitä, jos vertaa joihinkin maksullisiin sivustoihin.
      Yksi vaihtoehto on mennä paikalliselle tanssipaikalle humpalle, ja pyörittää kaikki tanssipaviljonkin. naiset pyörryksiin.

      • Kysyvä

        Eikö humpat ole eläkeläisten juttuja. Kuulun siihen 20 - 30 ikäryhmään.


      • Minulla on nimenomainen varaus: Humppamummot ja uskovaiset älkööt vaivautuko. Jos joku tykkää humpata, kivat hälle sen kanssa, mutta minua ei kiinnosta.
        (PS: Treffeilä käytän nimimerkkiä LiikaViisas.)


      • Humppamummo
        Kysyvä kirjoitti:

        Eikö humpat ole eläkeläisten juttuja. Kuulun siihen 20 - 30 ikäryhmään.

        hahaha... juu, se oli huonoa huumoria. Lähde johonkin isompaan kaupunkiin ja viritä Tinderi tai Badoo lyöntiin.


      • Nainen45vee
        Kysyvä kirjoitti:

        Eikö humpat ole eläkeläisten juttuja. Kuulun siihen 20 - 30 ikäryhmään.

        Humpat ei ole nykyään mikään eläkejuttu, varsinkin jos asut jossain isommalla paikkakunnalla. Lavatanssit alkaa olla yhä enemmän nuorten NAISTEN juttu, ja näille nuorille naisille ei meinaa millään löytyä tanssiharrastuksesta sopivanikäisiä miehiä. Tanssitaitoinen nuorimies on kovaa valuuttaa nykyaikana. Mene ensialkuun lavatanssien alkeiskurssille, että opit tanssimaan edes perusjutut. Sitten lavalle rohkeasti. Jos olet facebookissa, niin suosittelen liittymään sinkkutanssijat-ryhmään.


      • jazztyttönen

        No humppapapat ovat ainakin onnellisia, kun pääsee loistamaan tanssitaidoillaan. Kyllä sitä vanhankin miehen kanssa pyörähtelee, jos on muuten fiksu pappa.


    • jokumies83

      Ainakin näin miehelle se on erittäin vaikeaa, kun jokaiselle omanikäiselle kiinnostavalle naiselle näkyy menevän viestejä ainakin s24s useita ja kymmeniä niin ei siinä kannata yrittää edes. Tämän näkee plussalla.. ite teinkin sen jo aiemmin että poistin profiilin. Turhaa touhua...

      • tarpeetonlisä

        Saati muun ikäisille viestitulva oli turhake sivustolla. Täälläkin viesteissä näytetään kerrottavan outoja tapoja, joilla ei ole kansainvälisesti mitään tekemistä nettideittailun kanssa.
        Nyt suosio näytti laskeneen sivustolla kirjautumisissa noin 75 %.
        Itse poistin profiilin myös.


      • kuin_suonsilmä

        jokumies83 tietää mistä puhuu, lisäksi mukaan rekisteröityy tasaisesti lisää vanhempia 50 erittäin vaativia naisia ja tämäkin et miehiä jopa lämmitellään suomi24 palvelussa


    • Boikotti100

      Typerä älytön huono ja maksullinen koko suomi treffit..ei älyttömämpää voi olla kun se.

    • observaaja

      Ei nettideitit varmaan mihinkään ole kuolemassa. Taitaa olla vaan niin, että nykyään on sen verran paljon erilaisia sivustoja ja sovelluksia, että nettideittailijat ovat jakautuneet aika moneen paikkaan. Sen vuoksi saattaa tuntua, että yksittäiseltä sivustolta ovat käyttäjät vähentyneet. http://www.treffipalstat.com/ Aika liuta noita treffipalstoja nykyään on. Eikä tuollakaan ole mainittu edes läheskään kaikkia. Ei ole ihme, jos perinteisemmät sivustot ovat hieman menettäneet käyttäjiä.

      • karpparibuumi

        Heh heh. Suomi24 ja -75% ei ole hieman.
        Näin ainakin täällä päin.


    • Antifeminist3

      Olen unelmien mies ja vetäydyin pois nettideiteistä jo kaksi vuotta sitten, kun en saanut yhtään vastauksia vaikka laadin personoituja viestejä sadoille naisille. Ulkonäkö määrää ja jos et kuulu komeimpaan yhteen prosenttiin, et saa minkäänlaista naista enää. Nyt onkin totaali yksinäisyys vaivannut jo pitkään. Voimia.

      • Kerrolisäää

        Millainen unelmien mies olet siis....


    • deiteillä_ajokortittomia

      Ihmisillä on deiteillä merkillinen tapa noudattaa tarkkaa hiearkiaa kuin helluntaiseuroissa. Ymmärtämättä että tietokoneella olevat tekstit eivät ole välittömästi läheisyydessä tekemisissä yksityisen elämän kanssa hyvässä eikä pahassa. Deiteillä ollaan sulkeutuneena täysin kipsissä sulkemalla saatujen ennakkotietojen perusteella kaikki ovet noin vain uskomatta toiseen päinvastaiseen todellisuuteen tekstien kuvien jälkeen vaan AIKUISET ihmiset LUOTTAVAT että inter-netti tuo koti ovelle menestyksen kuin lapsille joulupukki lahjat. Mainitsemani silliparvi ilmiö antaa vilpillisille deittailijoille hyvän lähdön iskeä milloin vain.

      • deiteillä_ajokortittomia

        Tuo deittien silliparvi ei usko tähän ettei mitään huonoa seuraa yksityiselämään jos poistuu kipsistä ja kirjoittaa lauseen verran sanoja jollekin mikä ei välttämättä ole ensisijaisesti se hakemansa henkilö mutta voisi osoittautua pian sopivimmaksi etsimäksi rinnalla tämän josta jo tukasta repien tapellaan verissä käsin.

        Rahapelit pyramdi huijaukset ovat saaneet kannattajakuntansa aina ja niin myös deitit tulevat saamaan kun huulesta vedettäviä uusia hörhöjä riittää aina loputtomiin,


    • oikhggj

      Luin että tutustuminen netin erilaisten deittisovellusten kautta on jo kaikkein suosituin muoto tutustua ja etsiä kumppania. Nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa esimerkiksi ravintolassa perinteiset iskuyritykset saatetaan kokea seksuaaliseksi häirinnäksi. Joskus se valitettavasti kyllä on juurikin näin. Tämä siis kommenttina tuohon että nettideittailu olisi jotenkin pois muodista. Ehkä nuo perinteiset deittipalstat on. Uusia sovelluksia tulee koko ajan lisää ja käyttäjät ovat ripoteltu vähän sinne sun tänne.

      • Parantahine

        Kaikkeen tutustumiseen alkaa kuulumaan jo nettideittailu. Jos et omista puhelinta tai tietokonetta alat olemaan jo aika tavalla "pelistä" ulkona.
        Iskuyritys ravintolassa voi toki esim. päätyä Facebook kaveruuteen, mutta sekin on selvästi helpompaa kaverien kautta tutustumiseen.
        Tämä siksi että se on tutkittu nuorten suosituimmaksi muodoksi.
        Deittipalstojen osuus nettideittailun alkamiseksi on esim. noin 10%.


      • Xyyyy

        Iskuyritys ravintolassa johtaa pian kaltereiden taa ( a-teema seksuaalista häirintää) , joten paras tosiaan käyttää nettipalveluita . Tosin sekään ei takaa ettei syytettä tuu , ainahan loukattu mirkkuirmeli voi kiikuttaa läppärinsä poliisille ja näyttää et tälläsiä viestejä se sika mulle lähetteli. Poliisi" tilaa"( oikeuden siunauksella) sit operaattorilta lokit , ja näin syytteen valmistelu voi alkaa .


    • ainatoimii

      Vanha tapa toimii parhaiten, minä löysin naisen baarista eikä hassumpi ollutkaan. Ei tarvii kökkiä koneella ja odottaa viestejä ja monet naiset vielä niin vaativia vaikka eivät itse kummoisia oliskaan. Parasta vaan päälle ja ravintolasta sitä kumppania etsimään. Siellä heti livenä näkee millainen toinen on.

      • Pasionpasi

        Itse pukeudun jo nykyisin pääosin sen verran normaalisti, että ei viitsi tarkoituksella niittiliivejä pukea. Tarvitsee siis tavallisempana kauempaa katsella.
        Tosin puen päälle trendikkäämpää asustetta, kun nainen ulkomailta lahjana tuo. Tosin siinä on vaikeaa vieraita naisia muuta kuin silmäillä.

        Mutta tosiaan siinäkin tavat muuttuneet pidemmässä juoksussa. Kun kemiat oli kohdillaan nuoruudessani, niin paras paikka lähestyä olivat rinnat tai haaroväli.
        Etäämmälle tutustuminen oli paljon vaikeampaa.


    • Kysyvä

      En pidä baareista enkä muutenkaan juo alkoholia. Suomessahan tuo on oikeastaan jo sama kuin tekisi sosiaalisesti itsemurhan, mutta minkäs teet.

    • Kastehelmiputoo

      Vedän pieruverkkarit jalkaan ja lippalakin päähän. Miestä kaatuu kuin heinää.

      • Kilimanjaro2

        Päähine on ainakin tärkein ja parempi kuin koko Treffit24.
        Itsekin varaan aina treffikavereillekin lippalakkeja, päähineitä ja vaikkapa T-paitoja. On verkkaritkin tullut varattua, mutta kun ei aina niin koosta tiedä.


      • vittua.käteen
        Kilimanjaro2 kirjoitti:

        Päähine on ainakin tärkein ja parempi kuin koko Treffit24.
        Itsekin varaan aina treffikavereillekin lippalakkeja, päähineitä ja vaikkapa T-paitoja. On verkkaritkin tullut varattua, mutta kun ei aina niin koosta tiedä.

        Mulla on tapana vetää vittu päähän, säällä kuin säällä ja tilanteessa kuin tilanteessa. Mitä kovemmin tuulee, sitä syvemmälle mä sen irtileikatun kuivan vitun koppuran revin päähäni.
        On vaan ikävän tuntoinen, sellainen kuiva koppura. Tulloo kaameesti hiertymiä ja se rapisee ja kumisee kuin olisi simpukankuori päässä.


      • Kilimanjaro2
        vittua.käteen kirjoitti:

        Mulla on tapana vetää vittu päähän, säällä kuin säällä ja tilanteessa kuin tilanteessa. Mitä kovemmin tuulee, sitä syvemmälle mä sen irtileikatun kuivan vitun koppuran revin päähäni.
        On vaan ikävän tuntoinen, sellainen kuiva koppura. Tulloo kaameesti hiertymiä ja se rapisee ja kumisee kuin olisi simpukankuori päässä.

        Ok. Älä välitä äänistä ja kastele tai rasvaa vaikka sian ihralla välillä.
        Semmonen lerppuva killutin edessä voisi parantaa ulkonäköä.


    • Älä ny...Onko tinderikin perseestä? Itellä ku ei ole facen paska sovellusta, niin ei ole tullu kokeiltua. Ajatellu, et siellä ne on, kun ei niitä suomi24:ssa ainakaan ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4550
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      246
      2259
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1690
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      298
      1356
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1137
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1114
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1075
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      72
      1074
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe