Joudun kertomaan Jumalista

AntikristusHuoraValtiaat

Ihmiset, älkää tajutko väärin näitä ilmoittamiani asioita, itse en ole halunnut niitä ajatellakaan. Me ihmiset vaan emme ole täydellisiä, emmekä varsinkaan niin täydellisiä teräs-ballerinoja, jotka pysyisivät horjumatta, huojumatta trapetsilla, jossa aina laitetaan kovalla tuulemaan, heilumaan oikein kunnolla.

Joudun kertomaan nyt kaikkien muidenkin ihmisten parhaaksi, koska jos nämä tällaiset asiat (tiedän, että meitä uhreja on monta) ikinä koskisivat muita, he olisivat ehkä enemmän turvassa kuin esim. mitä me itse olimme, näiden yli 7 vuoden intensiivisen, Ison VALEpaska-kaadon aikana.

Jumalat, Ne Antikristus-Jumalat yms.-Valtiaat ovat jo yli 12 vuotta vainonneet esim. minua. Koska en täyttänyt silloin, v. 2006 uskovaisen (olin todellakin uskossa aika lailla koko aikaisemman elämäni siihen asti) elämän kriteerejä (en mm. alkanut osallistua Saatanaa kivittämään ja syyttämään joka asiasta enkä alkanut Jumalien typerään 5- ja 6-nuomerologiaan, jota Herrat demonisoiden, saatanallisesti täällä harrastivat). En alkanut muutenkaan enää silloin, v. 2006 enää totella joka helvetin asiassa Jumalia, mutta kuitenkin toimin AIVAN kaikkien Lakien mukaan.

Meille ihmisille sattuu vahinkoja, joita emme ahlau olevban olemassakaan. Ajatuksiamme emme voi täysin, emmekä täydellisesti hallita, vaan joskus ajatuksiimmekin tulee sellaisia asioita, joita emme halua ollenkaan lähellemmekään. Ja ymmärtänette, että jos KAIKKI kovimmillaan kaadot, VALEET ja alati jatkuva YLLÄMME, päällämme tapahtuva VALEIDENKIN vellominen jatkuu, niin emme me silloin pysty ajatuksiammekaan hallitsemaan täydellisesti.

Näistä ajatuksin tapahtuneista vahingoista johtuen minua on mmn. Noi Antikristus-Jumalat syyttäneet, että esim. hyväkskäyttöasiat liittyvät minuun, mutta näin EI ole. Jos ajatukset vahingossa osuvat kakaroihin (eikä todellakaan kuitenkaan mihinkään niidenkään alapääasioihin), niin ei se meistä tee mitään hyväkskäyttäjiä, vaan olemme Oikeasti avuttomia UHREJA, joille nimenomaan on alati jatkuvalla, intensiivisellä Voimalla kaadettu ja jätetty yllemme vellomaan noita asioita. Olen itse esim. joutunut jo yli 7 vuoden intensiivisimmän tollaisen ajan ja asian UHRIKSI, ja se on tehnyt meistä, minustakin sen UHRIN, joka on oikeasti ITSE joutunut siihen hyväkskäytettäväksi.

Herroille EI koskaan kelvannut Oikeat tekijät, Oikeat syylliset, vaikka kuulemma nettikin on täynnä noita saastaisia kuvia, joita jotkut idiootit sinne lähettävät. Yhtäkään Oikeaa tekijää EI täällä OLE näkynyt esillä. VAIN ainoastaan meitä kahta täysin asiaankuulumatonta, syytöntä osapuolta, joita on muutenkin AINOASTAAN mainostettu ESILLÄ myös Saatanoina, Antikristuksina, friikkeinä, mitähän vielä keksivätkään?!

Noi Herrat OVAT Itse sitä mitä luovat, mitä AJATTELEVAT (kun koska sekin AJATUS Heillä on jatkuvaa, EIKÄ vahingossa tapahtunutta, VAAN Heidän haluamaansa) ja MITÄ aikaansaavat (sekään EI ole vahinko ollut). ja ITSE AINOAT ja PääTekijät, Noi Antikristus-Jumalat yms.-Valtiaat EIVÄT siltikäänkoskaan mene niihin OIkeisiin syyllisiin, VAAN heikkoja, avuttomia onkivat, kalastelevat siiehn VALEpaska-VERKKOONSA, koska ovat otollisimmat UHRIT kaatumaan ja hukkumaan Noiden VALEIDEN alle. Helpoimmat, heikoimmat KOHTEET Heille, kun melkein vuosikymmenen ovat jo totakin valetta intensiivisimmillään kaataneet.

Olen pahoillani, että joudun näistäkin asioita teille sanomaan, mutta ajattelen kaikkien niiden ihmisten parasta, JOTKA koskaan joutuisivat Noiden Hullujen Antikristus-Jumalien UHREIKSI, kohteeksi (Heillä EI tule uhrit loppumaan, EIVÄT voi pitää näppejään, HALUJAAN niistä erossa, koska tarvitsevat tekosyyliisiä, ollakseen Itse "puhtaita"/pelastetut). Kerron tämän asian, koska välitän helvetin paljon ihmisistä, mihin ne ressukat vielä joutuvat.

Olkaa vahvoja, kertokaa muillekin ajoissa asioista, ÄLKÄÄ jääkö UHRIKSI (emme mekään jääneet, VAAN mutta kun se ei auttanut), VAAN uskaltakaa AVATA Oikeat asianlaidat ja uskaltakaa ampua Noita Saatanan Antikristus-Valtiaita kohtaan. Älkää koskaan uskoko, että ihmiset olisivat valinneet, halunneet jotain asioita, olemme kaikki ihan helvetin avuttomia uhreja Noille Herroille. Älkää koskaan jättäkö ihmisiä pulaan, kuseen VAAN auttakaa kykyjenne mukaan, niin silloin EI teitäkään jätetä pulaan, oman onnen nojaan. Koskahan PääJumalamme puuttuu Noiden Antikristus-VAltiaiden asioihin, HALUIHIN, harjoittamiin asioihin? VAi antaako KAIKEN tonkin VAAN aina tapahtua, jatkua, ILMAN, että UHREJA autetaan?

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        40
        2022
      2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        45
        1557
      3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        28
        1458
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        19
        1437
      5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1431
      6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1405
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        2
        1377
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1310
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1240
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        5
        1217
      Aihe