Tuurin-portti

Ja Mikko Keskinen. Ennen kävin V. Keskisellä, enää ei kiinnosta. Laajennuksen myötä ei enää löydä tarvitsemaansa niinkuin ennen. Nykyään asioin Tuurin-portissa koska kaikki osastot ovat helposti löydettävissä. Lyön vaikka vetoa siitä että Vesa Keskinen on tehnyt tappiota uuden laajennuksen myötä. Niin moni on sanonut tätä samaa eli "ei löydä tarvitsemaansa" "osastot vaihtuu jatkuvasti"…Anteeksi Vesa, mutta asiakkaana sanon että nyt tuli huti.
Ilmoita


Uudistus meni metsään oikein rytinän kanssa. Säilytyslokerot ovat vuosituhannnen floppi ja ammottavat tyhjyyttään. Ei ihmisillä ole aikaa näpräillä kaiken maailman koodien kanssa, että saavat tavarat säilytykseen. Avaimelliset säitytyslokerot heti takaisin!!
1 VASTAUS:
Aivan samaa mieltä Entisen Asiakkaan kanssa. Vesa tekee hallaa meille asiakkaille, kaikin puolin. Keskinen oli HIENO kauppa alkuperäisessä asussaan.
+Lisää kommentti
Ei sielä enää mitään löyrä.Tavarat on kuin taivaasta tippuneet.
Ruokapuolikin oli ennen hyvä mutta sekin pilattiin.
1 VASTAUS:
Tulipahan käytyä Keskisellä pitkästä aikaa,ja kyllä oli osastot hukassa! Ja sitä samaa sanoi moni muukin! Olisikohan hyvä laittaa kunnon opasteet,ettei tarttis jatkuvasti myyjiltä kysellä mistä löytyy se,ja se tuote! Ennen oli paremmin!
+Lisää kommentti
Kannattas myydä äkeitä ja auroja pihassa ja rattoreita niin väkee kävis
Ilmoita
Sukarin Ideaparkki kun nousee Seinäjoen Jouppiin niin saa Vesa laittaa lapun luukulle.Tuurinportti sekä Mikon kauppa jää.
1 VASTAUS:
En epäile visioitasi ollenkaan, ei näytä hyvältä kaupan tulevaisuus.
+Lisää kommentti
Romuja piha täyteen niin hyvin panee...
1 VASTAUS:
Ja venäläisiä h*oria.
+Lisää kommentti
Vesalla on veret seisauttava suunnitelma jota aletaan toteuttamaan toukokuussa 2018
Siinä Sukarit ja muut kalpenee.
Ideoita riittää.
2 VASTAUSTA:
Joopa joo ja lehemät osaa lentää.
Vesalla on ideoita ja pelimerkkejä. Jossain vaiheessa hän huomaa, että viimeinen laajennus olisi kannattanut jättää tekemättä, mutta se hetki ei ehkä ole vielä.
+Lisää kommentti
Tuurin-portti...<s<uuri pettymys, toiv. tulee muutakin myyntiin kuin kiinaa..Ai niin, Vesan maahantuomaa kaikki tavarat, et eiköhän Vesa kääri tältäki puljulta omansa..
Ilmoita
kukakohan omistaa tuurinportin, ettei vaan seksinen
1 VASTAUS:
Alavuden kaupunki ja yrittäjinä nää väkisin väännetyt kauppiaat.
Vanhat maatalouskoneet ja muut romut kunniaan
Pihamaalle heti niitä myyntiin🛒
+Lisää kommentti
Keskisen tarjoukset ovat poistomyynnissä olevaa vanhaa passaa. Uusia ja parempia malleja saa seinäjoelta halvemmalla.
Muu tavara on kallista ja valikoima on huono noin isoksi kaupaksi. Et löydä juuri mitään jos menet listan kanssa hakemaan, et ainakaan halvalla.
Henkilökunta manaa kun pitää ostaa ruoat sieltä. Aivan sikakallista ja vanhaa tavaraa hyllyt väärällään.
1 VASTAUS:
Keskinen sattui kuitenkin olemaan auki illalla kun pääsin vasta yheksän jälkeen töistä. Väittäisin että edullisempi kuin lähialueen muut kaupat. Eihän siellä pakko ole kenenkään käydä, mutta onhan se kätevä olemassa.
+Lisää kommentti
Taippakylässä jos asuu niin pakkohan se on keskisellä käydä koska viinakaupassakin pitää käydä.Kun asuin Niinimaalla kävin aina keskisen alkossa.Kuka sitä nyt kirkolla viinakaupassa käy.Heti kylillä puheet leviää että taas se haki 4 kossua.
Muinoin vilelä 90 luvulla Niinimaalla oli Peltosen kauppa.Peltosen Kallu toi tilaamani kaljat ja ruoat autolla kotiovelle asti.
1 VASTAUS:
Kalevi oli hieno mies. R.i.p
+Lisää kommentti
Alko oli kiinni, mutta en kiellä ettei tulisi käytyä tuurin alkossa. Hyvä että alko löytyy vaikka laki nyt muuttuu. Viinat edelleen viinakaupassa.

Tuurinportissa ei ollut alkoa eikä oikein mitään muutakaan järkevää. Mutta hyvä että yksi krääsäpaikka tullut lisää, mikkokeskinen riemastuu varmasti kun suku sahaa omaa oksaa. Pekkaa ja Vesaa taitaa naurattaa.
2 VASTAUSTA:
Mikä nimeltä mainitsemiasi henkilöitä naurattaa? Sekö että Kyläkaupasta irtisanotaan työntekijöitä pilvin pimein? Kun aletaan puhumaan kymmenien työntekijöiden irtisanomisista, niin silloin kyse on jostakin vakavemmasta. Onko tilanne enään hallinnassa ja määrääkö joku muu taho, että henkilökuntaa on karsittava? Elämme mielenkiintoisia aikoja, monellakin taholla ja monessakin mielessä.
Kyläkaupassa siivotaan laiskat kortistoon.
+Lisää kommentti
Tänään Keskisellä ollut. Henkilökunta vähän niin ja näin, ei tervehditä ja asiakaspalvelu 2 :sen luokkaa muutenkin aina ollut. Paras henkilökunta (Helsingistä muuttaneena) on S-marketin hekilökunta Alavudella. Yllättäväm asiantunteva mutta Keskisellä niin ja näin, vaikka asioit esim. atk puolella. Keskinen ei enää ole se paikka, mihin menen esim. sunnuntaita viettämään. Liian suuri, vaikea löytää tiettyä tavaraa jne. Jos Vesa tästä vielä laajentaa niin ….huonosti käy, uskoisin näin.
Ilmoita
tämä on vain vesa keskisen karehtimista suomalaiset ovat kateista kansaa olleet aina jos toisella menee hyvin ja saa paljon rahaa ja julkisuutta itse olen ylpeä vesasta joka yrittää ja työllistää töysäsläisiä ja alavutelaisiaja mistäsnoi kansalaiset hakevat tuotteensa kuin tuurista
1 VASTAUS:
Kerro tuo sama stoori niille kymmenille, jotka saivat "joululahjaksi" potkut kyläkaupasta.
+Lisää kommentti
Tämän joulun lahjoista yhtäkään EN ostanut tuurin kaupoista, en edes ole käynyt heinäkuun jälkeen siellä.
Tilasin netistä ja paikallisista kaupoista loput. Ruokakin on halvempaa muissa kaupoissa.
3 VASTAUSTA:
Oli tosi mehevää kurkkua Keskisellä ja halavempaa kuin Eepeellä.
saatgutbereitter kirjoitti:
Oli tosi mehevää kurkkua Keskisellä ja halavempaa kuin Eepeellä.
No sen kurkun takia kannataakin mennä keskiselle.
saatgutbereitter kirjoitti:
Oli tosi mehevää kurkkua Keskisellä ja halavempaa kuin Eepeellä.
Taannoin Keskisen vihannes puolella joku ulkomaan elävä.... ilmeisesti venäläinen....otti sieltä muovisesta suolakurkku/herkkurkurkku pöntöstä paljain käsin kurkun ja maistoi sitä ja laittoi sen jälkeen sen puoliksi syödyn kurkun takaisin sinne pönttöön.
+Lisää kommentti
Vesa ostaa Atrian ja muiden elintarviketehtaiden päiväysumpeen tavaraa.Saattaa ostaa pari rekkakuormaakin.Samaa tavaraa menee Minimaniinkin koska minimani ja J Metsäranta ostaa lähes kaikki Keskisen tukusta.Katsokaa että on ainakin 2 päivää käyttöaikaa ettei tule vatsanväänteitä.Halvalla saa ja asiakas maksaa.Vesa antaa Akuankasta 10 centtiä, mutta sen arvo on 50 centtiä.Oikea Robin Hood vaikko sittenkinNottinghamin Sheriffi Sherwoodin metsästä.
3 VASTAUSTA:
Tuo Aku Ankka kirjojen ostaminen oli kyllä suurta kusestusta. Keskinen laittoi myyntiin halvalla ostettuja Aku Ankka kirjoja moninkertaisella hinnalla. Moni sanoikin että Keskinen on alkanut pitämään osto- ja myyntiliikettä.
Lowrance_ kirjoitti:
Tuo Aku Ankka kirjojen ostaminen oli kyllä suurta kusestusta. Keskinen laittoi myyntiin halvalla ostettuja Aku Ankka kirjoja moninkertaisella hinnalla. Moni sanoikin että Keskinen on alkanut pitämään osto- ja myyntiliikettä.
Sisään ostossa ne voitot tehdään, sano jo Isä- Matti .
Olen kuullut samanlaista tarinaa että Vesa ostaa Atrian ns. huonoimmat jämät.
+Lisää kommentti
Vesa on kuin Sipilän lestosaarnaaja.Antaa euron mutta ottaa muilta miljoonan.
Ilmoita
Pitkän aikaan on jo meillä päin arvuuteltu milloin Keskisen touhu potkaisee tyhjää.
Mielettömän kalliit investoinnit viime vuosina, ihme jos Keskinen ne saa maksettua kun ihmiset ymmärtää todellisen hintatason. Mutta sehän on jonkin tyyppinen matkailunähtävyys, tosin ei sinne suurin osa uudestaan tule kun ei siellä mitään erityistä ole.
Ostoksille ei kannata lähteä koska hintataso on kaikissa tavaroissa, ruuissa, ravintolapalveluissa 20 - 30 % kalliimpia. Jyvässeutu ja Ääneseutu on hintatasoiltaan parhaat tällä hetkellä täällä päin.
Ilmoita
Keskisen sesonki on nykyään keäkuusta heinäkuun lopuun.Muu aika on nykyään aika hiljaista kun vertaa vanhoihin ns.hyviin aikoihin.Työntekijöitäkään ei paljoo osastoilla näy.
Isämatti aina välillä hakee nauttineen vesan maasturin peräkontissa pois kaupasta.
Ilmoita
Voi teitä. Ootte JUNTTEJA tosi juntteja
1 VASTAUS:
Onko totuuden julkituonnissa jotain pahaa?
+Lisää kommentti
Vesasta on tullut ahne. Milloin tajuu ettei kannata olla. Kaikki sen ideat eivät toimi, on nyt viimeistään laajennuksen myötä nähty.Mettään mennään ja lujaa kun yrittää liikaa. Ei me Tuurilaiset tarvita kuin kaupan mistä saa halvalla hyvää tavaraa jotka löytääkin helposti ilman maraton kävelyä päästä päähän.Kaikki hujan hajan.Rasittavaa. Käyn Mikko Keskisellä nykyisin. Kaikki tarpeellinen fiksusti samoilla osastoilla ilman haahuilemista.
Ilmoita
Aito pohjalainen kadehtii toista. Suurin nautinto näyttää olevan kun voi elää toivossa, että jollekkin käy huonosti.
Tosiasiahan on, että jo nyt on Keskinen paikkansa yhteiskunnassa todella komeasti täyttänyt. Vaikka menisi tänään nurin, niin pää pystyssä voisi olla.
Kuinkahan moni tässäkin kommentoivista on jotain merkittävää elämässään aikaansaanut?
Ilmoita
Hittoakos sillä on väliä mitä itsekukin on tehnyt ja saanut aikaan! Mutta upean näköistä aina kun joku tyhmä putoaa korkealta, omaa tyhmyyttään!
Vahingonilo on se paras ilo. Näin se vaan on aina mennyt ja tulee menemään!
Ilmoita
Kyläkaupan voi pelastaa vain ja ainoastaan vanhat äkeet ja aurat ja ennenkaikkea vanhat maatalous öljysäiliöt,puupöntöt ja vanhat talikot ja ne ulkomyyntiin.
Jostain jos vielä pihaan löytyisi vanha vortsonmajuri niin vot.🐎
Ilmoita
Kyllä siinä Huutokauppakeisarille riittää jossain vaiheessa duunia ennen eläköitymistään!
1 VASTAUS:
Tarkoitatko pakkohuutokauppaa vai konkurssihuutokauppaa?
+Lisää kommentti
Yx lysti, onx sill välii?
Ilmoita
Aletaan myymään tavaraa.Ferrari urheiluauto.Kikkioliinan testaama.Paljonko tarjotaan.
Ilmoita
Odotellaan, kyllä ne kohta myynnissä on kaikki kamat. Aku Ankatkin.
Niin ne on menneet kuppeelleen viisammatkin!
4 VASTAUSTA:
Aku Ankan taskukirjat oli jo myynnissä. Seuraavaksi varmaan tulee myyntiin ne surullisen kuuluisat säilytyslokerot/-kaapit. Finaalia pukkaa Keskisen kyläkaupalle.
Ja siitähän te onnettomat nauttisitte, tulisi taas muutama sata työtöntä!
Kyllä teitä taliaivoja tuntuu piisaavan!
TeTaliaivot kirjoitti:
Ja siitähän te onnettomat nauttisitte, tulisi taas muutama sata työtöntä!
Kyllä teitä taliaivoja tuntuu piisaavan!
Onhan niitä jo muutaman kymmenen tullut sieltä Keskiseltä.
MeTaliaivot kirjoitti:
Onhan niitä jo muutaman kymmenen tullut sieltä Keskiseltä.
Näinhän asia valitettavasti taitaa olla. Miettikääpä sitä, ja niistä tulleita / tulevia kuluja.
+Lisää kommentti
Jos Keskistä ei olisi,ei meillä ähtäriläisillä olisi mitään viihdykettä! Shoppailee lähtee täältä kaikki vauvasta-vaariin.
Ilmoita
Ähtärihän on niin rikas kunta että asukkaillakin on varaa maksaa ylihintaa kaikista Keskisen rojuista. Pandatalonkin laittoivat, ei monella kunnalal ole tuollaiseen varaa! Mikähän on se niiden menestyksen salaisuus, voisiko joku Ähtäriläinen valaista!
Ilmoita
En muuta asiasta tiedä, mutta ajelin maakunnasta pe iltana 22.12.20117 V Keskiselle ostoksille ja järkytyin todella kuinka vähän asiakkaita kaupassa oli. Jos tuo meno jatkuu, niin olen varma että jotain radikaalia tulee vielä tapahtumaan. Noin vähillä asiakasmäärillä ei tuommoinen kauppa pyöri. Se on varmaa.
1 VASTAUS:
Juu jopa alavuden marketin pihassa oli enempi autoja. Olihan tosin mukavan väljää kierrellä vaikka mitään en juuri ostanutkaan. Tai ostin muutaman noita atrian joulusalaatteja, euron kpl.
+Lisää kommentti
Vesa ei saa enää mistään pankista lainaa.Tieto tuli hyvin luotettavalta taholta.
Samat atrian, italian.punajuuri sekä perunasalaatit ovat liidelissä jatkuvasti ympäri vuoden 80-90 centtiä rasia.Samoin ÄÄSSkaupoissa.
1 VASTAUS:
Kuultua (Atrialla töissä) "Vesa ostaa ns. jämäpalat makkaroissa jne." siksi ilmeisesti Atrian käriste on aina halvennuksessa.
+Lisää kommentti
Jätin Keskisen, menin Alella kauppaan. Ainakin sai hyvää palvelua ja halvalla hyviä paitoja.
Ilmoita
Menen Keskiselle nykyään yöksi hotelliin.On niin iso liike ettei ehdi päivässä kiertää.Mutta hotelli on tosi hieno.Kannattaa tutustua.porealtaat!Todella upeeta!Hieno tunnelma.
Ilmoita
video-osastolle kaipaisin palvelevaa myyjää joka tietää jotain.On niin erilaisia kasetteja dvd ja jotain bluwd tai sinnepäin.Kun ite ei tiiä niin vois kysyä joltain..
Ilmoita
Keskinen voisi ensinnäkin kohdistaa huomionsa asiakaspalvelun laatuun. Siellä ei ikinä tervehditä, muistan ainoastaan entisen, ns. alkuperäisen kangasosaston myyjät (joita sai hakemalla hakea kylläkin) jotka olivat iloisia. Nykyään jos Kyläkaupan väki vastaan tulee, ei hymyä, ei tervehdystä. Kiitos Vesalle joka minua kerran sattui kuitenkin tervehtimään, vaikkei tunneta.
Ilmoita
Yli-näyttelijä *siivooja* Tuula ei paljoa pelasta.
Ilmoita
Se on tuurin kauppaa, toisilla on "tuuria" ja toisilla ei. Parasta tuuria on tietenkin omistajilla.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Miksi kukaan ei mainitse että rekrytoinnista on tullut vääränlaista porukkaa ? Noin laaja putiikki tarvitsee väkeä joka ottaa vastuun itsetään ja työnsä tuottavuudesta . Jos hyllyissä on vanhaa tai sekaisin kamat niin duunari on kävellyt pisteen ohi välittämättä . Tuo välittämisen taito työpaikasta pitää olla .
Ilmoita
Kuka Keskiselle ostaa naisten vaatteet? Hirveitä lotoja, jotka ei näytä hyvältä kenenkään päällä. Jo vuosia ollut näin. Kunnon vaatteita eikä mitään "osta paita, saat 5 metriä kangasta joka roikkuu päällä".
2 VASTAUSTA:
Just. Oon samaa mieltä.
Hei.... tässä ketjussa keskustellaan Tuurinportista ,eikä siitä kuka ostaa Keskiselle naistenvaatteita.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuurin-portti

Ja Mikko Keskinen. Ennen kävin V. Keskisellä, enää ei kiinnosta. Laajennuksen myötä ei enää löydä tarvitsemaansa niinkuin ennen. Nykyään asioin Tuurin-portissa koska kaikki osastot ovat helposti löydettävissä. Lyön vaikka vetoa siitä että Vesa Keskinen on tehnyt tappiota uuden laajennuksen myötä. Niin moni on sanonut tätä samaa eli "ei löydä tarvitsemaansa" "osastot vaihtuu jatkuvasti"…Anteeksi Vesa, mutta asiakkaana sanon että nyt tuli huti.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta