Tasa-arvo vaatii muutosta tapakulttuuriin

peniksi

Jos on jotenkin OK nimittää vanhaa miestä, joka ei halua mennä lääkäriin, "jääräksi" (Aava-yrityksen mainos) tai sanoa että "testosteroni haisee", ei sillä tasa-arvo toteudu. Jos joku sanoisi jostakin naiskokouksesta että "estrogeeni haisee" tulisi hänestä heti epähenkilö. Entä jos olisi "haaskahuolto"? Nyt rasvaimuun ja kasvojenkohotukseen!

Ei "vastapuolen" mollaamisella tilejä tasoiteta jos itseä sorretaan.

6

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TotuusSattuuQXQX

      Sinällään ihan asiallinen huomio siitä että kaikki nimitykset eivät ole taspuolisia sukupuolten välillä mutta mainosten tarkoitus on myydä, ei olla jokin tasa-arvon tai vastaavan ajamiskanava. Kyse ei siis ole mistään "vastapuolen mollaamisesta" vaan kaupallisen toimijan markkinaviestimisestä ja jos se katsoo sen kaupallisesti tehokkaaksi niin sitten se on se tapa jolla se toimii.

      • Antifemakko

        Taannoin nousi helvetinmoinen haloo Anttilan mainoksesta, jossa poika leikki autolla ja tyttö nukella. Ei kuulemma ole oikein, että annetaan ymmärtää, että olisi olemassa sukupuolen mukaan jaoteltuja leluja. Miksi tuohon sitten kiinnitettiin huomiota, jos kyseessä oli vain kaupallisen toimijan markkinaviestiminen? Siksi, koska on asioita, jotka huolettavat ihmisiä. Ne asiat, joihin ei puututa, eivät taas huoleta ihmisiä.


    • buigula

      Metoo = ämmä etoo ??????????

    • Eienääkiitos

      Miksi nyt ollaan huolissaan poikien koulunkäynnistä? Sukupuolettomaan yhteiskuntaanhan ollaan pyrkimässä.

    • OllaanNaisiaJaMiehiä

      Tasa-arvoako se, että halutaan estää 17-vuotiaiden naimisiinmeno, mutta annetaan raiskailla kymmenvuotiaita, jos 'he itse haluavat'? Tasa-arvoako puhua 'poikien ongelmista' kouluissa ja samalla yrittää kieltää pojista ja tytöistä puhuminen? Onko poikien ongelma se, että he ovat poikia, eivätkä vielä ihan kaikki ihan kaikissa asioissa ole muuttuneet sukupuolettomiksi olioiksi? Onko tasa-arvoa se, että moniin virkoihin on vaikea päästä, jos on mies? Onko sillä jotain merkitystä, onko jossain virassa mies vai nainen, jos kerran sukupuolella ei ole väliä? Palkkaisitko mieluummin rotevan miehen vai siilitukkaisen naisenrimpulan johonkin fyysistä voimaa vaativaan työhön? Samalla palkalla?

      Ihanaa, että on vielä edes muutamia miehiä ja naisia, eikä pelkästään noita aivopestyjä homohenkilöitä, joille nauraa koko muu maailma.

      • TotuusSattuuQXQC

        "Tasa-arvoako se, että halutaan estää 17-vuotiaiden naimisiinmeno, mutta annetaan raiskailla kymmenvuotiaita, jos 'he itse haluavat'? "

        No kyllä raiskaus on edelleenkin laissa kielletty.

        "Tasa-arvoako puhua 'poikien ongelmista' kouluissa ja samalla yrittää kieltää pojista ja tytöistä puhuminen?"

        No ehkäpä tytöistä ja pojista puhumista ei ole missään oikeasti kielletty?

        "Onko poikien ongelma se, että he ovat poikia, eivätkä vielä ihan kaikki ihan kaikissa asioissa ole muuttuneet sukupuolettomiksi olioiksi?"

        Ei eikä heitä käsittääkseni ole missään sellaisiksi vaadittu muuttumaan. On kyllä pohdittu miten vaikkapa kouluopetusta pitäisi muuttaa että se sopisi paremmin myös pojille.

        "Onko tasa-arvoa se, että moniin virkoihin on vaikea päästä, jos on mies?"

        Mitä virkoja mahdat tarkoittaa?

        "Palkkaisitko mieluummin rotevan miehen vai siilitukkaisen naisenrimpulan johonkin fyysistä voimaa vaativaan työhön? Samalla palkalla?"

        Työhön ei ole edelleenkään kiellettyä ottaa siihen parhaiten soveltuvaa henkilöä. Jos työ on fyysisesti hyvin raskasta, voi hyvin valita sen vahvimman hakijan. Toki joskus voi tilanne olla myös sellainen että nainen on miestä vahvempi. Sellaisiakin naisia löytyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe