Kokoomus rakentaa Suomen hyvinvointia

suomen.rakentajat

Kokoomuksessa on eniten sellaisia, jotka maksavat suurimmat verot Suomeen. Niillä veroilla ylläpidetään sitä hyvinvointia. Kokoomuksessa on myös eniten ihmisiä, jotka työllistää toisia ihmisiä. Niilläkin rakennetaan Suomen hyvinvointia.

Kokoomuksessa myös ymmärretään se, että hyvinvointi ei tule tyhjästä. Hyvinvointi edellyttää Suomen rakentamista, työntekemistä ja työllistämistä. Kokoomuksessa on parhain ymmärrys siihen, millä ylläpidetään niitä pyöriä, millä tämä kaikki hyvinvointi rakennetaan.

Sen vuoksi selvä valinta on Kokoomus. Rakennetaan Suomea ja suomalaista hyvinvointia yhdessä.

25

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mainettajakunniaa

      Kokoomuksessa on myös eniten idiootteja jotka eivät näe todellisuutta. Suomen kansa rakentaa Suomen hyvinvointia. Älä edes yritä ottaa kunniaa duunareilta. Se kenen hallussa tuotto eli raha on, erittäin yhdentekevää. Kommunismissa ja kapitalismissa kaiken rakentaa duunari. Sitäpaitsi, duunari työllistää itse itsensä. Älä ota siitäkään kunniaa. Vai yritätkö väittää että Kokoomus tulee hakemaan kotoa töihin? Eipä ole näkynyt.

      • 246728

        Äläkä sinä ota kunniaa niiltä, joiden antavat tuotantovälineet, jotta duunarilla on töitä. Äläkä niiltä toimihenkilöiltä ja asiantuntijoilta, jotka antavat arvokkaimman osaamisen. Sen lisäksi, että maksavat käytännössä kaikki verot tässä maassa.

        Lapionheiluttajia saa Suomi kyllä aina. Mutta jos omistus ja osaaminen karkaavat maasta, voi tulla vilu demarinkin viltin alle.


      • duunarinsyytä
        246728 kirjoitti:

        Äläkä sinä ota kunniaa niiltä, joiden antavat tuotantovälineet, jotta duunarilla on töitä. Äläkä niiltä toimihenkilöiltä ja asiantuntijoilta, jotka antavat arvokkaimman osaamisen. Sen lisäksi, että maksavat käytännössä kaikki verot tässä maassa.

        Lapionheiluttajia saa Suomi kyllä aina. Mutta jos omistus ja osaaminen karkaavat maasta, voi tulla vilu demarinkin viltin alle.

        Ei kun sä et nyt ymmärrä. Duunarilla on töitä ilman kapitalistiakin. Ilman duunaria sulla ei ole tuottoa josta maksaa veroja. Duunarin kehittämä tuotto jää vain väliaikaisesti kapitalistille josta duunari ottaa ison siivun itselleen takaisin verojen kautta. Näin toimii sekatalous, jossa länsimaat elävät.

        Sanoinhan että kokoomuslaiset ovat todellisuudesta erkaantuneita. Muistatko kommunismin? Siinä tuotantovälineet omistaa duunari ja kommarit olivat avaruudessa ensin. Duunarit pärjäävät tarvittaessa ilman kapitalistia, kapitalisti sen sijaan täysin riippuvainen duunarista. Aivan sama kuka tuotantovälineet omistaa, ilman duunaria ei tapahdu mitään. Tehdas ei tuota -> rahaa ei tule -> ei voi työllistää. Muista se.

        Yhdysvalloissa on useampia yrityksiä jossa jokainen duunari on osakas ja palkka maksetaan osinkona. Näiden tehokkuus ja tuotannon laatu on täysin toista luokkaa perinteiseen kapitalismiin verrattuna. Nykyisessä Pohjoismaisessa systeemissä kapitalistille on annettu huomattavasti mukavammat oltavat kuin mitä Neukkulassa annettiin, eli työleiriä.

        Iso osa Suomen infrastruktuuria toimii sosialistisella periaatteella, esimerkiksi Puolustusvoimat. Kalusto on kansan omistuksessa ja sitä käyttää, huoltaa ja organisoi Puolustusvoimien palveluksessa olevat duunarit. Se tuottaa sinullekin sen kaikkein tärkeimmän hyödykkeen, turvallisuuden. Luottaisitko Puolustusvoimien kaluston ja organisaation ulkomaisten sijoittajien käsiin? Etpä niin. Joten suu suppuun kapitalismin välttämättömyydestä.

        Kirjoitit että Kokoomus on älymystön ja veronmaksajien puolue. Siellä ei kuitenkaan osata mm. laskea, joten luvut keksitään omasta päästä. Jatkuvasti narahtaa veronkierrosta kokoomuslaisia, harvemmin demareita, vihreitä tai vasureita. Veronkiertäjiä ja ketkuja täynnä, muistuttavat lähinnä Afrikan torimyyjiä. Lähdetäänkö selvittämään mitä puoluetta kaikki Suomen tuomitut talousrikolliset kannattavat?

        Insinöörit, tiedemiehet ja asiantuntijat joihin itsekin lukeudun, kannattavat ihan muita puolueita jo periaatteesta.

        Naurattaa tuo lopetuksesi, "rakennetaan Suomea yhdessä". Kun olet ensin väittänyt että kokoomus on se joka on kaiken luonut ja rakentanut, haukut duunarit kirjoittamalla etteivät he juurikaan osallistu hyvinvoinnin rakentamiseen ja veronmaksuun. Jos osallistuvatkin, on siitä Kokoomusta kiittäminen. Hohhoijaa. Tästä syystä, arvon naiset ja herrat, kukaan täysipäinen ei halua tehdä Kokoomuslaisten kanssa yhtään mitään.


      • opro

        ASIAA!!!


      • Hölmölandiankansalainen
        246728 kirjoitti:

        Äläkä sinä ota kunniaa niiltä, joiden antavat tuotantovälineet, jotta duunarilla on töitä. Äläkä niiltä toimihenkilöiltä ja asiantuntijoilta, jotka antavat arvokkaimman osaamisen. Sen lisäksi, että maksavat käytännössä kaikki verot tässä maassa.

        Lapionheiluttajia saa Suomi kyllä aina. Mutta jos omistus ja osaaminen karkaavat maasta, voi tulla vilu demarinkin viltin alle.

        Kokoomuksen keskeisin idea valtionjohdossa on se, miten saataisiin mahdollisimman paljon myytyä valtion omaisuutta ja mahdollisuutta tarjota yhteiskunnallisten varojen hyödyntämistä "hyville kavereille". Siis saneeraajapuolue.


      • SairasKatainenKansa

    • työtäjatoimeentuloa

      Näihän se on. Kokoomuksen kannattajista ne veronmaksajat ja työllistäjät löytyvät. Montako ihmistä on ikinä Sak-porukka työllistänyt omiensa lisäksi? Mä vastaan - ei juuri ketään.

    • nytköyhät

      Veronkierto ja vilppi kokoomuslaisila. Kait veroa tulojen mukaan?

      • 98734tuo34t

        Housuissas on ja päässäs pelkkää tyhjyyttä.


    • Hävittäkää

      Vapaavuori Macht Frei -kylttejä on tarjolla maalaisten kokoamisleireille.

    • ropokop

      Kyllä Kokoomus on yleispuolue ja siellä on seinät etäällä ja katto vuotaa. Isänmaassamme tätä "kykypuoluetta" äänestävät mm. linja-autokuskit ja pienviljelijät, sorvaajat ja paskanlapioijat, kadunlakaisijat ja siivoojat. Niin ja vuorineuvokset ja suomalaiset miljardöörit ja miljonäärit!

      Ei saatana mene jakeluun, että mitä yhteisiä näkemyksiä ja yhteiskunnallisia mielipiteitä VOI olla osa-aikaisella bussikuskilla ja jollakin teollisuuspohatalla? Luuletteko, että teidän tavallisten duunareitten asioita Kokoomus ajaisi? Ei todellakaan.

      Bussikuski istuu rämisevän Volvon ratissa aamulla klo 04.30 ruisleivänkyyneleet niittautuneina alkkareihisa, kun samalla K. Kakkosnelonen nukkuu satiinilakanoissaan ja herää sitten kun kerkiää katselemaan viimeisintä taidehankintaansa. Kumpikin odottaa äänestyspäivää; K.Kakkosnelonen tietää, että Kokoomus ajaa juuri hänen asiaansa. Bussikuski luulee olevansa ponssari sekä toiveajattelee, että Orpo&co. ajaa hänen asiaansa.

      Mitä yhteistä on miehillä, joista toisen omaisuus on tuhannen miljoonaa ja toisen omaisuus velkainen talo ja Toyota Avensis pihassa? Ei niin mitään!

    • 34657

      Pitäisi tehdä tutkimus kuinka paljon kunkin puolueen kannattajat maksavat veroja Suomeen ja kuinka paljon kunkin puolueen kannattajat on niitä ei-tekijöitä vaan saamapuolen väkeä. On aika varma juttu, että Kokoomuksen kannattajat maksavat valtaosan Suomen veroista. Demareiden ja Vasemmiston kannattajat ovat enemmän näitä joille pitää tehdä tulonsiirtoja veroista.

      • haluton.maksaja

        On aika varma juttu, että Kokoomuksen kannattajat myös KÄYTTÄVÄT valtaosan Suomen veroista pl. kepu. Ennenkuin kokkare maksaa ensimmäistäkään nettoveroeuroa, hän kolkuttelee jo eläkeikää.


    • jepajepp

      Aika läpinäkyvää nuo kokoomuksen mainoslauseet. Kokoomusta ei kiinnosta Suomen hyvinvointi vaan oman taloudellisen edun ajaminen. Tämä yritetään sitten naamioida juhlapuheilla. Hyväesimerkki on nykyinen koulutuspolitiikka jossa kyykytetään nuoria ja yritetään tehdä heistä vain vientiteollisuuden pelinappuloita, jopa sivistyksen kustannuksella. Kuten sanottua: Suomen etu ei kokoomusta kiinnosta.

    • eletään_herroiksi

      Juu, kokoomuslaiset lähtevät töihin klo 5 aamulla. Sellaisen kuvan sain, kun eilen katselin Kalle Jokisen esiintymistä televisiossa.
      Itsellä on kyllä sellainen käsitys suuri osa kokoomuslaisista lähtee töihin noin varttia vaille 9 tai 10. Varttissa ehtii työpaikalle, kun lähellä asuu. Ja niistä töistä maksetaan ruhtinaallisesti. Kyllä 5 lähtevät saavat elää pienipalkkaisina.

      • KokoomusOnSikamus

        Kokoomuslaiset ovat hyödyttömimpiä surffareita suomalaisessa yhteiskunnassa mitä tiedän.


    • VOI JUMANKAUTA , uskotko tuohon itsekään???. Vai kokoomus. HÖH HÖH

      Kyllä se on vaan näin , että YRITTÄJÄT , itseään säästämättä ovat ne, jotka suomea rakentavat hyvän henkilöstönsä kanssa..

      Ja kaikki yrittäjät eivät todellakaan ole sekoomuksen eikä muunkaan kieron puolueen jäseniä . Kokoomuksella ei ole tuon hyvinvointiasian kanssa mitään todellista tekemistä. Sekoomus sössii siellä missä muutkin puolueet ja yrittävät kerätä itselleen ansaitsematonta arvonnousua mikä ei niille edes kuulu. !
      Olisi varsin typerää ajatella, että jokin puolue tässä on maata suosta nostamassa. Täyttä P....aa.
      POLIITIKKOJEN KYVYT JA TAIDOT OVAN NIIN ALA-ARVOISIA ,ETTEI NIILLÄ LINTUPÖNTTÖÄ KUMMEMPAA SAISI AIKAAN.
      Puolueet, kun niillä ei muuta ole, yrittävät selittää että he tekivät ja he toimivat. Täyttä sontaa. Muut tätä maata rakentavat ,Mutta eivät ainakaan ei suomen poliitikot.
      NÄKEEHÄN TUON JO SOKEA REETTAKIN

    • holvihanti

      Tämä presidentti on niin kallellaan ruotssiin päin etttei suomalaissuudelle ole sijaa pennin veertaa vertaa

    • kuinkapitkäänkestää

      Kokoomuksen johdolla on menty ties kuinka pitkään. Verot on satu alas ja velka niin ylös, että sen määrää ei osaa edes hahmottaa. Hyvin menee vielä niin kauan kun velkaa otetaan ilman tolkkua. Asuntojen hinnat pilvissä, mutta ei hätää Nordeasta saa ilmaista rahaa, jota ei tavitse edes maksaa koko ajan takaisin, vaan pitää vähän maksuvapaata, että voi ottaa autolainan ja matkustella visalla ympäri maailmaa. Kiitos kokoomuksen, meillä menee tosiaan hyvin, ja kun lasku erääntyy, niin meillä on taas pelkkiä vasureita koko maa täynnä, kun pitää kurjuutta ruveta jakamaan,

    • nykylahtareita

      Suurimmat konnat,veronkiertäjät ja huijarit kokoomuksessa..

    • TOTUUSESIINPERKELEE

      TÄMÄ ON TÄMÄ KÖYHIEN PALSTAN PASKAN KIRJOITTAJA KOKO AJAN TARKOITUKSENA SYÖTTÄÄ KOKOOMUKSEN PASKA VALHETTA TYHMILLE IHMISILLE!

    • ryöstävätruumitakin

      Suurista ansiotuloista maksetaan progressiivista valtionveroa tietenkin paljon, silti valtionveroistakin valtaosa tulee aivan tavallisisilta pieni ja keskituloisilta kansalaisilta.
      Entistä suurempi osa verotuloista muodostuu kuitenkin arvonlisä- ja kunnallisveroista jotka
      eivät ole progressiivisia ja joista pienituloiset maksavat tuloihinsa suhteutettuna leijonanosan.
      Tämä kehitys on paljolti kokoomuksen ansiota.
      Pääomatuloista joitten saajina kokoomuslaiset lienevät yliedustettuja ei makseta kunnallisveroa
      lainkaan vaikka niillä tuotetaan meidän tärkeimmät palvelumme.
      Kokoomus ei rakenna maamme hyvinvointia, se on koroillaan ja osinkotuloillaan elävä
      yhteiskunnan loinen joka maksattaa omatkin hyvinvointipalvelunsa köyhällä kansalla.
      Kokoomuksen johdolla on hävitetty valtionomaisuus, viimeisiä rippeitä on tiskillä
      kuten Altia ja terveydenhuoltojärjestelmämme.
      Aloittajalla lienee lapsenomainen usko siihen että jatkuvasti toistettu valhe rikkaiden
      varoilla ylläpidetystä yhteiskunnasta menee läpi.

    • Näkökulmat

      Kokomuus kuten aloittaja toteaa käyttää työvoimaa omien päämääriinsä saavuttamiseksi,
      Elikänteettämällä omat työnsä niin halvalla kuin mahdollista ja myymällä tuotteet niin kalliilla kuin mahdollista,å

      Eihän nämä yritykset veroja maksa suuret yhtiöt välttävät verokeinottelulla tulot veroparatiiseihin.

      Suurimmat petturit löytyy omistajaluokasta joka pitää itseään hyväntekijänä kun elää toisten työllä .

    • Oikeistokomut

      Suvi Linden on aika hyvä esimerkki kookoomukselaisista yhteiskunnan ja veronmaksajien hyväksikäyttäjä puolueesta! On ne kovia yrittäjiä nuo kokoomukselaiset kun saadaan yhteiskunta eli veronmaksajat takuumiehiksi,haiskahtaa ihan pikkuisen eräänlaiselta maanviljelykseltä, ei mitään riskejä kun tappiot on sosialisoitu veronmaksajille? Onko kommunistisempiä puolueita kuin kokoomus ja maalaisliitto/keskusta? No ehkä kuoleva sinipiiat yrittää?

    • kokoomusrakentaaportugal

      HAH HAH HAAA !Ai ne sarisairaanhoitajat! Ensinnäkin sairaanhoitajien palkat maksetaan verovaroista joista osa osa osa palautuu veroina. Vero"suunnittelijat" taas eivät maksa veroja (käyttävät umpikieroja kirjanpitokikkoja) vaan siirtävät ne vakuutuskuoriin (niin ja se hallintarekisteri) . . . vai miten se menikään . . .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4217
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4056
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3662
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3079
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2771
    6. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2568
    7. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2548
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2426
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2319
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2275
    Aihe