Eläinpuiston johtaja

Kröhmm

Eiköhän eläinpuisto laitakaan johtajan paikkaa auki? Oli puhe etsiä uusi johtaja ripeästi mutta hakuilmoitusta ei ainakaan vielä ole laitettu joten kiire ei sikäli näytä olevan.. Onko uusi tiedossa ilman hakuakin?

56

3992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eioletarpeen

      Kykyjenetsijät ovat olleet vauhdissa jo kauan. Etsitään henkilöä, joka muuttaa velat saataviksi, mustan valkoiseksi. Hakuilmoitusta ei tarvita niin kuin virkoja täytettäessä, eihän esim. Nokiakaan hae huippujohtajiaan lehti-ilmoituksilla.

    • Noloo2

      Nii olisko se jopa noloa jos tämän tason yritys hakee johtajaa lehti ilmoituksella. Eikö Keskisen Vesa vois johtaa eläinpuistoa sivubisneksenä. Se on tottunu pyörittelemään miljoonia.

    • 2miljoonaavastaan150

      Ajatelkaapas, jos Inhan pytinki olisi myyty Keskiselle, niin nyt voisi ostaa Zoon. Miksei voisi ostaa vieläkin. Ilmainen Zoo ja ilmainen tivoli alle 12-vuotialle! Alkaisi kansainvaellus, Mesikämmen ja kaikki muutkin majoitustilat lähiseudulla täpötäynnä ympäri vuoden. Keskiselle on monta pomoa, jotka hoitavat paljon isompaa bisnestä kuin elukkapuistolle. Joku ottaisi sivuhommakseen.

      Ei siis tarvita mitään toimitusjohtajaa.

    • dsg888

      Eiköhän Porsche-mies jatka vähin äänin tj:na, kun pyysi vapautusta valtuustostakin...... sisäpiiri touhuaa..... tai sitten kutsutaan joku eläkepapparainen taas hätiin ja maailma pelastuu..... mahtavaa touhua....

      • Karibia1963

        Hah hah hyvä veto. Eläkeläiset töihin. Toivottavasti verotetaan näitä tyyppejä olantakaa


    • Ajatust

      Keskisen ja eläinpuiston yhdistyminen saattaisi olla järkevää. Yhteinen markkinointi suomen suosituimman matkailukohteen kanssa. Ei huono..

    • hullutkarsinaan

      ähtärin putin eli kaupunginjohtaja oli vaatinut haapaniemen eroa koska tämä sai paistatella julkisuudessa on se kumma ettei tuollaselle sekopää narssistille anneta lähtöjä vaan annetaa hillua miten lystää

    • Artsii

      Merisalo johtoon.

    • Eiollapelikapungissa

      Täällä on nimitelty vt.elukkajohtajaa:tuuraaja on huijareista pahin, Porsche-mies ja kaupunginjohtajaa: ähtärin putin eli kaupunginjohtaja, sekopää narsisti. Ähtärin johto siis alkaa olla sellaista kuin menestyvässä matkailukaupungissa​ pitääkin olla. Vertaa vaikka Las Vegas. Jatkakaa samaan malliin henkilöstön kehittämista!

      Mutta pahus, tämä ei olekaan Las Vegas, vaan pieni suomalainen maalaiskaupunki, jota pitäisi johtaa avoimesti, rehellisesti, rauhallisesti, ja asukkaiden parasta tavoitellen.

      • dsg8888

        "Hyvien ihmisten kylä", "vain muutaman huijarin tähden" - näitä maalaiskomedioita riittää, mistähän syystä....... esimerkkejähän piisaa yhdestä Ähtäristä vaikka kuinka paljon...voi voi...


    • Ögjklk

      Voitko kertoa, ketä on huijannut ja millä lailla?

      • dsg888888

        Kato nyt vaikka aluksi noi sarjat läpi, niin pääset asian ytimeen....


    • Höykytystä

      Kuka vaan on johdossa niin melkeenpä aina valitetaan ja haukutaan. Onkohan juuri ketään kehuttu? Ei johtavaan asemaan viitsi kukaan järkevä edes hakeutua. Ainakaan Ähtärissä. Rasittaa liikaa henkisesti.

      • Hyväkorvaisetjohtoon

        Kokeilisivat kerrankin rehellisyyttä avoimuutta, kuntalaisten kuuntelemista. "Joka haluaa olla että ensimmäinen, olkoon kaikkien palvelija." Elukkapuistossa on tehty moni asia väärin. Tärkeintä on muka eläintensuojelu, elukkapuisto on muka yksityinen, jonka liikesalaisuuksia ei voi paljastaa ja kuitenkin halutaan kunnan takaukset vaikka väkisin. Jne. Muutama henkilö on tämän takana, eikä tiedetä edes keitä he ovat. Ei kuitenkaan kaupunginvaltuusto, kun sitä on pitänyt niin voimallisesti infota eli aivopestä.


    • Eaza

      Eläinpuiston tärkein tehtävä on eläintensuojelu. Ehkä joskus muinoin on ollut toisin mutta ei ainakaan saisi olla enää. Toiminnan tavoitteet tulevat Euroopasta (eaza).

      • Täyttäsoopaa

        Eläinsuojelut ei kuulu kuntalakiin....Ja vain suomessa yhden kunnan osaksi,,ahteri


      • Järkihoi

        Eläinpuiston tärkein tehtävä on tuottaa jaettavaa yhteiseen kassaan. Netin ihmemaailmasta löysin erittäin uhanalaisen lajin: Juovatoka (Ilyodon whitei) on äärimmäisen uhanalainen kalalaji. Se elää vain Meksikossa makeassa vedessä.[1] Juovatoan vartalo on hopeanharmaa ja sen kyljessä kulkee musta juova. Se kasvaa noin kuusi senttimetriä pitkäksi.[2]

        Paljon uhanalaisempi kuin panda. Aletaanpa suojella häntä, juovatokala, siis juovatokan kämppä, voisi olla halpa rakentaa.


    • dfshj

      Ilkka-lehdessä Mikko-poika kertoo, että paikka on nyt laitettu auki..... niin ja pandat tuleekin vasta toukokuussa..... jatkaa säestystä Porsche-Kari......pian alkaa siis rahaa tulemaan kassaan ja sitä kautta kaupunkilaisten hyvinvointiin.... varmaan tuo äyrin hintakin tippuu lähitulevaisuudessa....... heh heh

    • AivotontaMenoa

      Tämän Ahterin Trollin maailma kelpaa vain koululaisten valistamiseen valeuutisista, trollaamisesta ja oman pesän likaamisesta. Eikö aikuisten oikeasti löydy Ähtäristä tahoja jotka antavat oikeaa tietoa kaupungin asioista jopa täällä Suomi24-likaviemärissä? Esimerkiksi kannattaa lukea Ilkan juttu rinnan tuon aikaisemman aivoituksen kanssa. Naapurikunnat ottavat hyödyn tästä trollaajasta tarjoamalla normaaleja edellytyksiä asumiseen ja yrittämiseen.

      • dfgbhnjmk

        Osta elämä


      • kuntalaisillaonoikeus

        Eikö meillä kuntalaisilla ala olla pikkuhiljaa oikeus saada "tuottoa" siitä pääomasta, joka on matkailuun vuosikymmenten aikana hässätty? Olisiko ihan oikeasti plajon pyydetty, jos arvon valtuutetut eivät vetäisi hernettä nenään, kun hommat oat menneet päin peetä, miten milloinkin. On hyvinkin kohtuullista vaatia pitkässä juoksussa kuntalaisten hyvinvointiin liittyviin asioihin panostamista, tappiin vedetyn veroäyrin ja kiinteistöveron alentamista. Tämä toki edellyttää, että nämä hankkeet, mitä Ähtärissä on vuosikymmenten ajan sössitty alkaisivat tuottaa sitä pääoman hedelmää. Kyllä meillä tähän lienee oikeus, haukuitpa valtuutettu sitten trolliksi tai toilloksi....


      • Eipäsliioitella

        Sinä Aivotonta Menoa taidat liioitella tämän "likaviemärin" merkitystä. Useimmat eivät edes tiedä, että tällainen on olemassa. Siihen viittaa sekin, että vain harvoin laitetaan asiallista tietoa, ei siis katsota vaivan arvoiseksi. Faktat olisivat paras vastalääke. Itseterapiaahan tämä on, Esson baarin ekoversio.

        Pandojen tulon siirtäminen on varm. ihan hyvä juttu, tulee säästöä vuokrassa ja hoivassa satoja tuhansia hiljaisena talviaikana.


      • dfshj

        Anteeksi "aivotonta menoa"-kirjoittajalle, ajatus-tai lukihäiriö, Ilkassa siis luki tammikuussa - ei toukokuussa, kuten erheellisesti kirjoitin. En kuitenkaan ole trolli, joksi minua haukuit, mutta kyllähän haukkua maailmaan mahtuu....


    • YhtäEiKerrottu

      Se että pandat saapuvat toukokuussa, ei tarkoita sitä että se olisi vuoden 2018 toukokuu.
      Kyllä ne ehkä tulevat aikanaan, mutta todennäköisimmin vuosituhansien päästä ja kävellen.

    • Päällikköt

      Olihan siellä pari muutakin päällikön paikkaa auki. Mahottoman monta johtajaa sillä mäellä onkin jo. Markkinoinnissakin taitaa olla 3 päällikköä muttei alaisia.

      • jotainpuuhaasille

        Riittäisikö terapeutti-nimike näihin johtotehtäviin?


      • varmasti_riittää

        Nykyjohdon toimet ovat sitä luokkaa, että terapeutit ovat niihin tehtäviin liian päteviä.


    • liikettäonjoliikakinkai
    • Kyllähän se olis hyvä valita joku tilalle, ihan kuka vaan, ettei se vt tee enempää virheitä. Nyt meni jo muutama miljoona kun se tollo ei ymmärtänyt noudattaa tehtyjä sopimuksia ja sopimussakot raukee jos toinen osapuoli niin haluaa ja tämä koskee vain uutisten julkaisuoikeuksia.
      Markkinoinnissa ei ole ketään paikalla, nykyinen sairauslomalla ja siltäkin kaupunki sulkenut puhelimen ja sähköpostin, että sillai näitä hommia hoidetaan menestyksekkäästi.
      Pieni paha aavistus on olemassa koska vielä yksi sukulainen olis vapaana ja kuulemma sopiva hommaan.
      Kyllä tästä vielä melkonen soppa syntyy, kun noin kovasti yrittävät ja haalivat etuja omaan taskuun.

      • njetnjetnjet

        Markkinoinnin numero vastaa: "Puheluja ei oteta vastaa...!!!" HYVIN TOIMITTU!
        Olisivat nyt tajunneet edes laittaa soitonsiirron , mut ei oo älyä .. paniikissa ovat hiljentäneet puhelimen ja omistajan. Kyllä nyt menee huonosti kun kumppanit eivät saa mistään kiinni - epäilys kasvaa suuremmaksi - MITÄ SIELLÄ TAPAHTUU!!!
        kaksi asiansaosaavaa työntekijää menetetty ja miehitys vaihdetaan sopiviin, vallankaappaus menossa...


    • Kuntalainen123

      Mielenkiintoista.Valaisetko vähän ,että mikä sopimus raukeaa? Olis valaisevaa koota toiminta yhteen lehtijuttuun,niin sai kaikki näkyville kertalukemalla.

    • Jaa että valaisua PimeältäPuolelta. No kysymyksessä oli televiokanavalle tehty sopimus
      jossa luvattiin julkaista uutiset 24 tuntia aikaisemmin heille, kuin muille medioille.
      Ilkalle annettu uutinen pandojen saapumisesta tais lipsahtaa vähän ennenaikaisesti.
      Sakko sopimuksen rikkomisesta lienee puolen millin luokkaa.
      Tuskin sellaista lehtijuttua voi kukaan julkaista, koska asiat ei ole julkisia, ne sisältää liikesalaisuuksia ja taitaa yksilönoikeudetkin ajaa edelle. Toinen juttu on jos näistä joskus tulee rikosilmoitus, poliisitutkimus,........, mutta se on toinen juttu.

    • Jäitähattuun

      Eipäs tehdä nyt liian suurta numero toimitusjohtajan valinnasta, hänhän tulee olemaan pitkään kuin paimenpoika laumaansa kaitsemassa, isot pojat kuitenkin päättävät kaikesta. Voisi olla parempi valita joku luotettava sisäpiirin eläkeläinen osaaikaisena, ei tarvitsisi alkaa ketään opettamaan ja tulisi halvemmaksikin. Sama koskee pandojenhoitajaa, halutaan vain keulakuva. Kaipa Zoon porukastakin joku on hakenut?

      Mutta jatkakaa samaan malliin, kallista rakentamista, kallis organisaatio. Voittoa ei synny, mutta palkkoja voidaan maksaa. Matkailutuloahan se on sekin ja nimenomaan se.

    • Jarmovilttiin

      Katos,katos sisäpiiri alkaa jo tännekin kertoilla omia totuuksiaan.
      Kallista se on tuokin,jos Junnun lähdön jälkeen jää kalliille sairauslomille markkinoija jne.
      Tuo liikesalaisuuksilla mässäkly on perätöntä herrain kusetusta.
      Verovaroilla,ei ole liikesalaisuuksia,ei missään.
      Kertokaa ne salassapito lapojen kirjoitteluun vaatimuksen hulluus myös heimolle.
      Siihen puuttuu,kuten kaikkeen VM=valtiovarainministeriö.
      Kittilääkin isompi soppa

    • Löytyykin12

      Siis nyt näkyy useampia johtajia eläintarha hakevan ja lyhyt hakuaika, olisiko johtajat näennäisesti siis tosiaan valittu!?

    • dsfhcgjh

      No onhan nyt toki...... kepulainen kunnanvaltuutettu ja metsäpuolelta tullut sisäpiirin sukuun liittyvä, näin kai se menee..... toki alkaa olla niin likaista peliä, että olisi varmaan sekä kuntalaisten etu että yleinen etu, että näistä joku tutkintapyynnön laittaisi viranomaisille ( siis näistä syksyn tapahtumista ja seurauksista ).

    • pyydämme

      Voisikohan Olli (S-LL) tehdä sellaisen tutkintapyynnön, jos me kaikki Ahterilaiset oikei kauniisti pyydämme?

    • Kummaa

      Mitäköhän salaista siinä pandahoitajassakin on? Ajat sitten valittu. Mutta on asia josta ei saa puhua.

      • Samanlaisetduunaajat

        Laitanpa gookleen nimi Jukka Salo.
        Tulee ymmärrys miksi tämä spesialisti tuli Ähtäriin jo vuosia sitten.
        Korkeasaari ei laskenut panda hankkeen kannattavan.
        Mutta spesialisti tuli Ähtäriin ja se mikä ei Helsingissä onnistu,kannata tämä jengi sopeuttaa jengiin. Mielikuvitus kannattavuus laulanta jatkukoon.


    • Kautokuru

      Zoon kassa on tyhjä siitä kaikki johtuu .

      • MuttaMutta

        Kaupungin kassa ei vielä.
        Kyllä sieltä vielä hetken jotain ropoja löytyy.


    • Sopiijoukkoon

      Pelaakohan Salo itselleen paikkaa johtajana?

    • Yrittäjyys123456

      Jää nähtäväksi

    • Zoomies4567

      Jukka Salo monellakin tapaa hyvä, mutta Pandat ei riitä vaan tarvitaan lisää elukoita, Jukka voi sen osaakin, mutta antaaka silloin rahaa (siis Kirstu) ja kaikki mitä tarvitaan😊☺️


      raaka sille

    • Zoomies123

      Toivottavasti kunnon johtaja, kirstun kansi tosiaan auki ja sitten uutta toteutetaan, Muistakaa että nyt on koko eläintarhojen maine kyseessä Tässä maassa...... Hävettää muuten, mutta JH is very Good, hän on nyt kuitenkin poistunut haasteellisuus tehtäviin!!

    • dsgj

      Odotamme mielenkiinnolla hakijoiden julkistamista. Sen verran julkinen ja tuulinen paikka, että avoimuuden nimissä olisi syytä julkistaa, ellei ole sitten jo pikku piirien ennalta valitsema...

      • Eim

        Ei taida tulla julkiseksi. Liikesalaisuuden verho laskeutuu laakerit kirskuen. Kukaan ei ole muistanut rasvata laakereita, olleet kovalla käytöllä kun verhoa käytetty asiaan kuin asiaan.

        Kukahan senkin keksi tähän koko hankkeeseen? Mutta tavallaan se on mainio mainos kikka. Puhetta piisaa.
        Se on paras mainos kuten eräs liikemies sanoi. "puhutaan hyvää tai pahaa niin kaikki kasvattaa julkisuutta"


    • Yrittäjyys123456

      Kuka valittu johtajaksi??

    • kyrvälläpäähän

      SE on liikesalaisuus!!!!

    • skurkku

      Uusi johtaja valittu. Kokenut sinkkunainen suoraan Pohjois-Suomen suuresta matkailukeskuksesta. Tervetuloa!

      • Luostollelusthinpitoon

        Kuinkas sattuikaan. Olinkin miettinyt, miksi Las Vegas ja Levi menestyvät, Luostokin aikanaan. Ihmiset haluavat syödä, juoda ja n...da, naapureilta näkymättömissä. Hyvästi aidosti luonnon rauhassa-teemat ja muu piperrys. Nyt alkaa tapahtua.


    • Junullaolikoulutusta

      Koulutus restonomi,ravintolan vuoromestari..huh huh...
      Onko sopiva vai pätevä,tulee vaan mieleeni kysymys..

    • Ilkka-lehti sen kertoo:
      " Ähtärin Eläinpuisto Oy:n uusi toimitusjohtaja on kehittänyt Saariselkää ja vetänyt Santa´s Hotel Tunturia.

      Ähtärin Eläinpuisto Oy valitsi matkailun ammattilaisen toimitusjohtajakseen, kun restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa helmikuun alusta työnsä Ähtärissä. Pietilä vaihtaa joulupukin pandoihin, sillä hän työskentelee tällä hetkellä Saariselällä Santa´s Hotel Tunturin hotellinjohtajana.

      41-vuotiaan Pietilän tehtäväkenttä on Ähtärissä laaja, sillä hän johtaa neljää muutakin yhtiötä, muun muassa Hotelli Mesikämmen Oy:tä ja Snow Panda Resort Ähtäri Zoo Oy:tä. "

      Lue päivän Ilkasta lisää.

    • Eiollutkokki

      Ei riitä ravintola puolen koulutus konserniin johtoon...Junilla oli sentään egonomiaa. ..

      • Toinenpuolik

        Toisaalta joskus kokemus on tärkeämpää kuin koulutus.


      • Osakeyhtiölakihukassa

        Niin pihviä paistaessa


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe