Hongistoko meuhkaa susista hirvienkaadossa

ILKKA....On kuulemma metsästäjien pinna katkennut susiasiassa, vaikka hirvethän vain oikeasti tappavat ja vammauttavat liikenteessä. No se on vain irtopisteiden keruuta, koska oikeitakin asioita olisi.
Ilmoita

Googlettakaapas mitä eduskunta aloitteita ko. Herraskainen on tehnyt. Ei mitään ,Suomen , vähävaraisten eikä muidenkaan ihmisten hyvinvoinnin kanalta mitään, ei mitään........ja Ilkka-lehti on Hongiston mielestä vihervassari lehti, on ilmoittanut julkisesti. Onko Hongiston mielestä kaikki vihervassareita, jotka on poliittisella kartalla, kokoomus mukaan lukien vasemmalla. Persjytkyt ja sinertävät ainoita " oikeita" puolueita......ja olisiko ampiaiset kaikkein suurin ryhmä eläimistä jotka tappavat ihmisiä eniten.......
5 VASTAUSTA:
Saipahan vaan tienkunnostukseen alajärvelle 900,000 euroa ja vimpeliin 500,000 euroa,joten voitte lopettaa tuon aiheettoman haukkumisen.
Nämä rahat taitavat olla korvamerkittyä rahaa, aivan älytöntä rakentaa Vimpeliin liikenneympyrä, täällähän on niin helvetillinen liikenne, rahan haaskausta....
Paljonko on tullut maksamaan Hongiston ylläpito, ne on kalliita miehiä noin fiksut päättäjät, .,.,.,.,.,.,.
Tämä uusi tekninen johtaja vasta kalliiksi tulee,suunnittelee kiertoliittymää männikönkin risteykseen,500,000 :lla ei rakenneta kuin korkeintaan yksi kiertoliittymä ,jos sitäkään. Pois tollaiset epäpätevät johtajat.
Eihän tämä uusi tekninen johtaja suunnittele mitään, korkeintaan panee toimeksi. Hongisto ja ELY-keskus sitä suunnittelee. Olisi Hongisto anonut johonkin tähdelliseen, ei täällä ympyröitä tarvita. Komppaan " funtsaria " , kalliiksi on tullut ko. henkilön ylläpito ! !
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Eiköhän olisi aika aloittajan panna se läppänsä kiinni Hongiston solvaamisesta. Vielä ehtii näin hyvän sään aikana.
1 VASTAUS:
Näin sivullisena tuntuis siltä, että eiköhän poliitikon toteamuksista lehdessä voi keskustella ja esittää kriittisenkin mielipiteensä sananvapauden nimissä. Onkohan pensylvia pudonnut sudenkuoppaan?
+Lisää kommentti
Hongisto on yks hemmetin nahjus, saanut aikaan : ei yhtään mitään.
1 VASTAUS:
No mitäs se teille kuuluu, pitäkää huolta vaan omasta nahjuksestanne.
+Lisää kommentti
Hirvikanta on hyvä pitää sopivan pienenä samoin susikanta,kanalinnut ja jänis pitäisi rauhoittaa kokonaan muutamaksi vuodeksi. Pienpetopyyntiä pitäisi lisätä,siihen olisi saatava jokin kannustin.
Ilmoita
Edellinen puhuja lausui sen mitä mieltä moni muukin on.
Ilmoita
Voi kun tämä ko. Herra saisi aikaan vielä hiirenkaatoluvat, rotista ei niin väliä......
Ilmoita
Meneekö onnellinen pari linnan juhliin tänä vuonna? Irtoaako hymy rouvalta tänä vuonna?
1 VASTAUS:
Mitäköhän tuokin sulle kuuluu?
+Lisää kommentti
Pöhkölästäkö pölähtää pöhköjä,.,.,.,.,.,.,.käyttäs optionsa(linnanjuhlat), ei tule kolmatta kertaa...
1 VASTAUS:
Johan kommentoit hetki sitten, ettei tule toista kautta, vaan mitenkäs kävi, pöhkö? Kyllä oot lapsellinen ihminen, ootko ees aikuinen?
+Lisää kommentti
Jos joku honkkelia äänestää ni järetön on. Sen ymmärrän et hän voipi listoille lähteä koska hällä ei järkeä ole. Mutta pike on hyvä, ( kodinhoitaja)!!
Ilmoita
Tosi hyvä saavutus tälle seutukunnalle,kun hongisto sai tierahaa. Tämä suhteilla valittu tekninen johtaja vaan meinaa pilata kaiken Epäpätevä kyseiseen virkaan. Ely keskus ei suunnittele kahta kiertoliittymää vaan kyseinen tekn. joht..
Ilmoita
Honkkeli mitään saanu aikaan. Se värkkää vain susien, nahkojen ja pulujen kanssa. Sillä on tenavakin etelässä, tietääköhän Pirkko.
1 VASTAUS:
Onko jompikumpi pojista muuttanut etelään vai? Kyllä kai äiti tietää jos lapsi on muuttanut etelään.
Jos vihjaillaan että on tehnyt lisää lapsia niin sitten faktoja pöytään!! Kuka on lapsen äiti? Missä lapsi asuu?
Perättömän tiedon levittäminen taitaa olla rikollista.
+Lisää kommentti
Onko reservin Majurin toinen poika käynyt armeijaa vai jättäkö leikin kesken....
Ilmoita
Olisikohan Hongisto asiallalla, kopsattu lehdestä...........Susia kartoitetaan alueella hyvässä yhteishengessä viranomaisten ja metsästäjien kesken. Hänen mukaansa susien pääluvun kiistäjiä löytyy kuitenkin aina eduskunnasta asti.

– Joku kansanedustaja haluaa luoda tieten tahtoen epäsopua hyvälle yhteistyölle, mitä Suupohjan alueella tehdään. Se on käsittämätöntä ja vastuutonta, Luoma viittaa nimeltä mainitsemattomaan pohjalaiskansanedustajaan.
2 VASTAUSTA:
Onko Juudas tietoinen että Kaustisella on susi jäänyt auton alle eille. Kannattaa ottaa huomijoon kun kartoitatte tällä alueella näitä hyvässä yhteishengessä, ja tarkoin tutkija että onko tapahtunut mitään rikokseen viitaavaa. Ja Perhossa on nähty jäniksenjäljet,sekin kannataisi selvittää
Olisikohan Kaustisen sudet kaustisten persjytkyjen aikaansaannoksia..... Heh heh hee.....
+Lisää kommentti
Ilkassa oli tänään kirjoitus jossa todettiin jonkun nimeltä mainitsemattoman kansanedustajan aiheuttavan tietoisesti lisänärää susikeskustelussa metsästäjien ja muiden tahojen välille. Tällaiseen toimintaan pitäisi kirjoittajan mukaan puuttua.
Ilmoita
Nyt olisi hongistolla tuhannentaalan paikka, jättää naakat ja sudet ja alkaa metsästää villisikoja. Nämä aiheuttaa kohta sikaruton Suomessa ( mitänyt vähän pahempi kuin naakkojen tuhot, mutta vain vähän ). Asiat tärkeysjärjestykseen......eikä mitään mustatuntuu .........
1 VASTAUS:
Jes, villisikahan on uhka koko Suomen sikojen hoidolle. Menetykset olisivat valtavat jos sikarutto tarttuisi Suomen sikoihin. Mutta tämä naakkaexpertti ei ole maininnut kertaakaan tätä mahdollisuutta. Lillukanvarsia, lillukanvarsia.......
+Lisää kommentti
Ja susista meuhkaaminen jatkuu.
https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/hongisto-jakaa-susihuolen-pohjalais-äitien-kanssa-1.2530832

Ihmisten tulot ei riitä ruokaan , lääkkeisiin ja laskuihin ja herra meuhkaa vaan susista.
Pienen ihmisen asialla. Ei todellakaan.
Ilmoita
Taasen kirjoitus, mistäpä muusta kuin susista, Hongiston blogissa . Nyt sillä on vääränväriset linssit, kaikki näyttää punaiselta, jopa kokoomuslaiset virkamiehetkin. Muistakaa ensi ed. vaaleissa kuka on vähävaraisen asialla....
Ilmoita
Onko Vimpelin valtuustossa enää persuja vai onko Arpalakin seurannut johtajaa ja alkanut sinertämään?
Ilmoita
Molemmat, olkoonkin kumpia vaan, sais poistua kuvioista...
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tervehdys. Tutkin kunnantase tilanne parempaan päin ollaan nyt menossa joitain kipupisteitä on mutta nämäkin tullaan voittamaan ehkä joudutaan lisäämään velkasuhdetta jatkossa tämä ei näytä mitenkään pahalta joten valoisia aikoja on tiedossa. NÄILLÄ MENNÄÄN
Ilmoita
katos taas tietäjä maisteri taas kotipuolessa saadaan taas tietää tosiasioita
Ilmoita
Onko Hongiston blogi suljettu, ei ole päässyt lukemaan ainakaan kolmeen vuorokauteen, olisikohan Japon ylläpitämä...
Ilmoita
Hongistolla on Juudaksen kädet ja Pilatuksen ääni.
Ei jatkoon
Ilmoita
Se on taasen susilaukalla, meinaan Hongisto, blogi on taasen sutta ja sekundaa täynnä........
1 VASTAUS:
Onhan Hongisto susilaukalla jälleen, Kauhavalla oikein kyselytunti aseista ja naakoista, ne kun olisivat maailman tärkeimmät asiat. Ei ko. herralla ole työllisyys- eikä raha-asioissa ongelmia kun jaksa moisista vääntää.....ei jatkoon.
+Lisää kommentti
Kyllähän pitäisi puhua maahanmuuton miljardikustannuksista yhteiskunnalle ja muista siihen liittyvistä asioista.
2 VASTAUSTA:
Minä uskon että, vaikka heti huomenna lähtisi KAIKKI turvapaikanhakijat Suomesta, ei työttömyys päiväraha nouse senttiäkään, työttömyys ei parane, leipäjonot ei lyhene, vähävaraiset eläkeläiset kituuttavat samalla pienellä eläkkeellä, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyy.........näin se vaan menee
Jos vaikka huomenna lähtisivät kaikki turvapaikanhakijat Suomesta, ei leipäjonot lyhenisi, työttömyyspäivärahat ei nousisi, työttömyys ei pienenisi, pienet eläkkeet eivät nousisi, etc. etc........näin se vaan menee....
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hongistoko meuhkaa susista hirvienkaadossa

ILKKA....On kuulemma metsästäjien pinna katkennut susiasiassa, vaikka hirvethän vain oikeasti tappavat ja vammauttavat liikenteessä. No se on vain irtopisteiden keruuta, koska oikeitakin asioita olisi.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta