Totuus MAP-kirkosta

Ygrad

MAP-kirkon perusti huijari ja rikollinen nimeltä Joseph Smith joka kuoli tulitaistelussa huijaamiaan ihmisiä vastaan. Kuinka mikään mitä Smith sanoi tai teki voisi olla totta? Yksinkertainen vastaus on että se ei olekaan totta. Jos jostain syystä olet törmännyt mormonilähetussaarnaajiin tai vaikkapa MAP-kirkon jäseniin, lopeta heti yhteydenpito ja juokse karkuun. Elämäsi suunta muuttuu täysin jos liityt MAP-kirkkoon ja ei todellakaan paremmaksi. MAP-kirkko haluaa kontrolloida elämääsi täysin. Sinulle annetaan tyhjänpäiväisiä tehtäviä jotka täyttävät päiväsi niin ettet ehtisi miettiä kuinka typerää koko kirkko on. Sinua kehotetaan yrittämään käännyttämään kaikki vastaantulevat ja etenkin perheesi jäsenet. Usein välit menevät poikki koska perheesi ei halua olla missään tekemisissä MAP-kirkon kanssa. Usein kokouksissa asetetaan tavoitteita käännyttää ihmisiä ja sitten tavoitteen saavuttamista penätään tulevissa kokouksissa. Usein sinut yritetään myös lähettää lähetyssaarnaajien kanssa kulkemaan ovelta ovelle. Kieltäytyminen on tietenkin Jumalan pilkkaa ja väärin.

8

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokainen noista väitteistä on virheellinen ja anti- mormonien valheellista propagandaa. Joseph Smith ei ollut huijari eikä rikollinen, ja kuoli Jeesuksen todistajana, marttuurina, lynkkausjoukon ampumana, suojattomana vankilassa, anti- mormonien kiihoittaman kännipäisen joukon uhrina.

      • Höpölöpsis

        Siis aivan kuten David Koresh. Häntä vain panetellaan. Hän kuoli FBI:n ajajahdin uhrina. Hänellä oli itsensä Jumalan antam oikeus käyttää tyttöjä.


      • Höpölöpsis

      • tarkennusta
        Höpölöpsis kirjoitti:

        Siis aivan kuten David Koresh. Häntä vain panetellaan. Hän kuoli FBI:n ajajahdin uhrina. Hänellä oli itsensä Jumalan antam oikeus käyttää tyttöjä.

        David Koresh eli aikaisemmin 385 jKr yhtenä niistä seitsemästä sotapäälliköstä Kumoran taistelussa joka 130000 tuhannen joukkoineen eksytti muut nefiläiset 590000 taistelemaan laamanilaisia (n. 2 milj) vastaan.


      • Samajatkuu
        tarkennusta kirjoitti:

        David Koresh eli aikaisemmin 385 jKr yhtenä niistä seitsemästä sotapäälliköstä Kumoran taistelussa joka 130000 tuhannen joukkoineen eksytti muut nefiläiset 590000 taistelemaan laamanilaisia (n. 2 milj) vastaan.

        David Koresh oli taipuvainen itsetuhoon jo edellisessä elämässään nefiläisenä sotapäällikkönä 385 jKr ja jo tuolloin hänen taipumuksensa itsetuhoon eksytti muitakin tuhoon.


    • Ygrad

      Aloituksessa jokainen sana on totta. Joillekin valvonta ja ainainen tekeminen sopii. Se kai riippuu siitä miltä se tuntuu ihmisestä.

    • Höpölöpsis

      Katsokaa (varsinkin Olli) parhaillaan National Geographic-kanavalta Jim Jones lahkosta. On erittäin vaarallista olla kyseenalaistamatta johtajaa tai hänen oppejaan!

    • Joe.Smith

      Adolf Hitler oli paras Johtaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe