Monako Oy kokemuksia

Bmwm66

Oletko ostanut auton tuolta ,onko ollut ongelmia .oon ostamassa mutta pelottaa noi tuonti autot, ja lipevä myyjä

36

6789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äläostamitäänkoskaan

      Jos auton ostaminen noin jännittää ja pelottaa, sellainen kauppa pitää jättää tekemättä.

      Myyjäkin on vain tyytyväinen, kun ei kaltaisesi kanssa joudu kauppaa tekemään, totuus kun tahtoo olla, että juuri kaltaisesi pelkääjä on pahin vinkuja myös jälkikäteen kaupan jälkeen. Ihan keksimällä keksit vikoja joista narista myyjälle ja kaikki vain siksi, että sinua pelottaa ja myyjäkin on mielestäsi lipevä; pakkohan siinä jotain vikaa on olla. Jos ei muuta, niin maksoit sitten liikaa.

    • älykäs.mainos
      • OmaKokemus

        Tossa omaa kokemusta ja google arvostelut kertoo myös omaa tarinaa -. 21.10. koeajolla ja kaupan yhteydessä havaittua virhettä koitettu laittaa kuntoon hyvin laihoin tuloksin. 4 viikkoa sitten luvattuja talvirenkaita ei ole vieläkään toimitettu ja nyt tulleiden pakkasten, lumen sekä Keski-Suomen kelitilanteen vuoksi auto seisoo pihalla käyttämättömänä vaikka sitä ammatin puolesta pitäisi päästä ehdottomasti käyttämään. Lisäksi itse maksettujen vikaselvitysten johdosta kyseiseen merkkiin erikoistunut korjaamo kehotti minua olemaan ajamatta autolla lisävaurioiden välttämiseksi joten vaikka talvirenkaat olisikin alla, niin auto seisoisi pihalla luultavasti siitä huolimatta.

        Laitoin perjantaina kuluttajaoikeusneuvojan kehotuksesta uuden reklamaation vetoakseleista sekä hehkuista johon pyysin vastausta kirjallisesti, jotta puhelimessa sovitut asiat eivät jää puheiden tasolle. 21.11 mennessä en ole kuullut liikkeeltä mitään vastausta tai kannanottoa aiheeseen liittyen. Jos korjaukset jäävät omalle kontolle n. kolme viikkoa sitten ostetun auton osalta puhutaan termostaattien, hehkujen, sekä vetoakselien korjauksen osalta yli 2000-4000 € remonteista riippuen korjaamosta joka on valtava summa laittaa hankitun auton hinnan päälle.

        Jos olisin tiennyt minkälaista säätämistä auton hankkimiseen liittyy tästä liikkeestä olisin jättänyt kaupat tekemättä ja suosittelen vakavasti harkitsemaan asiointia kyseisessä liikkeessä - tai ainakin budjetoimaan myyntihinnan päälle 2000 - 4000 € auton kunnostamiseen. Toivoisin, että tällaiset liikkeet miettisivät toimintaansa asiakkaan näkökulmasta, sillä kukaan normaali ihminen ei toivoisi vastaavankaltaista kohtelua asiakkaana.

        Toivottavasti alla olevalla palautteella on ihan oikeasti vaikutusta joko kyseisen liikkeen toiminnan muuttumiseksi tai muiden asiakkaiden säästämiseksi vaivalta, mielipahalta sekä rahanmenolta.

        Ei voida lähteä liikkeelle siitä, että asiakkaan olisi otettava autosta selvää vikakoodien, termostaattien toimivuuden sekä vetoakselien osalta tai varata koeajon yhteyteen vikadiagnooseja. Kuluttajan pitäisi voida luottaa myös käytettyjen auton kaupassa myyjäliikkeen sanaan. Tällaisten liikkeiden johdosta käytettyjen autojen myyntiin tullaan suhtautumaan skeptisesti - pienellä pelisilmällä, rehellisellä palvelulla sekä nopealla reagoinnilla voitaisiin saada yritykselle hyvä maine joka lisäisi tyytyväisten asiakkaiden ilosanomaa. Nyt ainoastaan 4 viikon ruljanssin jälkeen, sekä näköjään yhä useampi muukin asiakas pettymyksen sekä mielipahan jälkeen näkee vaivaa kirjoittaa palautetteen julkisesti kun siihen ei haluta eikä viitsitä regoida kunnolla asiakkaan suuntaan silloin kun siihen on mahdollisuus.


    • Pekoraali1

      Täysin asiaton liike tämä Monaco oy!!! En edes kaikkea tähän rupea kirjoittamaan paitsi uusimman käänteen; kuukaisi sitten tehty autonkauppa siellä ja vaihto auto joka jäi sinne niin edelleen minun nimissä... asiaa hankala selvittää kun myyjä haluton keskustelemaan asiasta sanoo puhelimessa että lopeta toi mussuttaminen... maksava asiakas kuitenkin olen.... itse saannut selvittää asiaa perin pohjin ja luultavasti olisivat vekuttaneet auton siirtämistä liikkeen nimiin loputtomiin jos en ponnekkaasti asiaa olisi tuonnut esille, olisivat pitäneet vakuutukset yms minun nimissä niin pitkään kuin mahdollista jos en olisi huomannut asiaa. Täysin kusipäistä toimintaa ja ammattitaitoa ei lainkaan. Myyjä hermostunut ja samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa että koko ajan joku hämminki menossa ettei kukaan joudu selittelemään.... eivät kerro auton vikoja jotka pitäisi selvästi sanoa ostajalle!!!

      • Jobbari67

        Ilmeisesti sama myyjä kuin minullakin...... tuon mussuttamis kommentin perusteella...... Aika surkee esitys..... Jossain merkkiliikkeessä sais kengän perseeseen saman tien..... Siis ihan autojobbareitahan nuo ovat... autot vaan hieman kalliimpia..... No maailma opettaa......


    • onneksionrahaa

      Ai jumalauta, että tuli hyvä mieli näiden kahden edellisen itkuiikan kommentoinnista. Se on tuo köyhän elämä tuollasta.

      • varmaankännissä

        vessakeisariko se taas haaveilee?


      • Hahaaaa

        Kuulostat aivan kyseisen autoliikeen myyjältä😂


      • Jobbari67

        Huh.. huh... Onneksionrahaa......


    • seppooppes

      hei pekora-anaali1, miksi autoliike pitäis sun myymää autoa sun nimissä? ei nekään maksa vakuutuksia kun ne laittaa myyntivarastoon auton..

      • Pekoraali1

        Niin sitä voi vaan ihmetellä miksi ihmeessä niin tekee....


    • nirunarunauruanaurua

      Pelottaa? Älä osta mitään, mikä pelottaa, äläkä mene sellaiseen liikkeeseen ollenkaan, jonka lipevä myyjä pelottaa. Miksi kukaan tekee itseään pelottavan kaupan, kun ilman pelkoakin voi autokaupan tehdä? Suomessa on lähes 2000 autoliikettä, suurimmassa osassa niistä voi kaupan tehdä pelkäämättä tuontiautoja tai lipeviä myyjiä.

    • Jobbari67

      Kesällä ostettiin auto sieltä.... Talvirenkaiden kanssa säädettiin pari kuukautta..... soitto vanhalle omistajalle ja tieto sieltä millaiset renkaat siinä autossa oli niin saatiin se asia selväksi.... Autossa ilmenneen pikkuvian takia soitin ja aina vastaus oli että auton myynyt myyjä soittaa.... Meni paljon aikaa ja monta soittopyyntöä.ennen kuin sain tämän kyseisen myyjän kiinni.... on muuten Jussi..... Aloitin hieman rumasti kun sanoin ,että minua rupee pikku hiljaa vituttaan tuo teidän touhu.... Vastaus oli ...... mitä siellä mussutat...... No asia saatiin kuitenkin hoidettua ja kyse oli 250€ viasta... onneksi..... Todennäköisesti jos jotain kalliimpaa hajoaa niin todella vaikeaksi menee.... Tuli ostettua sieltä kolme autoa kerralla..... ensimmäinen..... ainoa.... ja viimeinen...... EN SUOSITTELE......

      • nirunarunauruanaurua

        Nirunaruitkupilli!?

        "Talvirenkaiden kanssa säädettiin pari kuukautta..... soitto vanhalle omistajalle ja tieto sieltä millaiset renkaat siinä autossa oli niin saatiin se asia selväksi.... "

        SILLÄ ei ole mitään merkitystä, millaiset talvirenkaat on siirtyneet kaupassa silloin, kun liike on auton ostanut! Liike voi laittaa myydessään mukaan paremmat, jopa uudet tai huonommat jos siltä kaupan "tiukkuuden vuoksi" tuntuu hyvältä tai jättää ne toiset renkaat ilmoittamatta ja ne ei kuulu kauppaan ollenkaan! Ei siinä edellisen omistajan mielipiteillä ole mitään merkitystä, millä renkailla tai muilla ehdoilla liike autoa eteenpäin myy ja markkinoi!

        "Autossa ilmenneen pikkuvian takia soitin... Meni paljon aikaa ja monta soittopyyntöä."

        Siis itkupilli, jota pikkuvikakin noin ahdistaa? Vie se autosi korjaamolle, maksa pikkuvian korjauslasku ja jatka päivää. Ole siis kerran elämässäsi MIES.

        "Aloitin hieman rumasti kun sanoin ,että minua rupee pikku hiljaa vituttaan tuo teidän touhu.... Vastaus oli ...... mitä siellä mussutat...... "

        No sekin vielä; pikkuvian takia soittelet ja vielä vttuilet. Liikkeen vastaus oli ihan oikein; lopeta pikkuviasta mussuttaminen ja ole edes kerran elämässäsi MIES.

        "No asia saatiin kuitenkin hoidettua ja kyse oli 250€ viasta..."

        No niin; siis todellakin pikkuviasta kyse ja sinä itket kuin maailmanloppu olisi käsillä!?!

        "Todennäköisesti jos jotain kalliimpaa hajoaa niin todella vaikeaksi menee..."

        No ihan 100varmasti, jos ja kun taas esität asiasi ensin myyjälle rumasti vttuilemalla. Menee muuten ihan missä tahansa liikkeessä vaikeaksi asiat, kun ne esittää kuten nyt esitit ja kerroit; myyjälle rumasti vttuilemalla.


      • bbuuaaahhahaaahhhaaa

        No katos mokomaa, jobbariretku hereillä, BBUUUUUAAAHHHHAAHHHAAA!!! korjauta ne romus, että asiakas ssaa mitä lupaat!! OLE KERRANKIN MIES!


    • Rehellisyysmaanperiii

      Tuohon puljuun ei kannata jalalla astua. Ei mitään hyvää sanottavaa.

    • hiekkapipari

      Mikäli olet valittava, onneton ja kaikenlisäksi vielä, niin saatanan huono talouden kanssa, joka valittaa 250€ viasta, niin en todellakaan suosittele ostamaan autoa. HSL bussikortin saa paljon halvemmalla. Säästäkää itseänne ja lopettakaa itkeminen. Sinä ostopäätöksen teet. Mikäli ei ole rahaa tai olet muuten vaan niin saatanan tyhmä, niin pysykää kotonanne.

      • mukamasjobbari

        mene töihin sitte vitun juutalaine


      • Jobbari67
        mukamasjobbari kirjoitti:

        mene töihin sitte vitun juutalaine

        Hienoo!!! Kaverilla sana hallussa.... Samanlainen Mikki Hiiri kuin nuo muutkin nimettömästi kantaa ottavat.... T.Hannu


      • Muuli

        Autoliikkeen myyjät käyttää aikaansa nettisaitilla puolustaen itseään. Hoitakaa asiat kunnolla vatipäät niin ei tarvi täällä puolustautua.


    • Kierräkaukaa

      Kiertäkää liike kaukaa ! Kaikki asiat pitää hoitaa kuluttajariitalautakunnan kautta !!!

    • HyvätKaupat

      Kuullostaa kommentit siltä, että taidan jättää auton ostamatta kyseisestä liikkeestä... kun huomasin ilmoituksen autosta, siinä ei kerrottu autosta muuta kuin tekniset tiedot, soittaessani yritin kysellä autosta mutta en oikein saanut selkeitä vastauksia. Harmittaa että kerkesin jo innostumaan auton ostosta

    • Ensuosittele

      Kävin taannoin koeajamassa yhden baijerilaisten kyseisessä liikkeessä. Auto paskainen sisältä sekä ulkoa ja huolkirjaa myöden toiminta herätti kysymyksiä.
      Jatkoin matkaa toiseen liikkeeseen josta ostin vastaavan yksilön, hinta sama, mutta liikkeen toiminnassa ja auton kunnossa ero kuin yöllä ja päivällä.

    • Asiallinenkommentti

      Paskaliike.

    • OrseeseenPettäjä

      Mikä tun monako? Onks se niin ku monaco vai mitä ttua? Apinat.

    • Vittuuntunut666

      Onko jussi lohikosken kanssa asioitu?

      • Ei_kauppoja

        Jussi Lohikoski oli huonoin automyyjä mihin olen ikinä törmännyt. Asenne oli vähättelevä ja vittuileva


      • niinpäniinTAAS
        Ei_kauppoja kirjoitti:

        Jussi Lohikoski oli huonoin automyyjä mihin olen ikinä törmännyt. Asenne oli vähättelevä ja vittuileva

        KUSpäällä KUSpään ansaitsema kohtelu. Simple as that.


      • jobbaritonmulkkuja
        niinpäniinTAAS kirjoitti:

        KUSpäällä KUSpään ansaitsema kohtelu. Simple as that.

        Niinpä, siksi varmaan asiakas on ollut kusipäinen kusipäistä myyjää kohtaan?


    • Jesnka

      Erehdyin ostamaan myös auton täältä ja hitto mitä idiootteja koko sakki. Oliskin oikein kiva törmätä näihin kavereihin jossain.. Jussiin varsinkin!!!

    • Anonyymi

      Mites täällä nykyään menee?

    • Anonyymi

      Talous romahtaa, auton ostajat rahattomia,
      ja kaikki on myyjän ja liikkeen vika ,
      kun ei ole rahaa maksaa mitään mistään,
      on se kauheeta ja vaikeeta ,
      juokaa ja polttakaa vähemmän,
      niin ei itketä pyyhkijän vaihto niin paljoa.

      • Anonyymi

        Huijaa sinä vähemmän ja juo enemmän kaljaa. Romahtiko talous?


    • Anonyymi

      ???

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      696
      5380
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3347
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2593
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2419
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe