Vimpeli ja Kaksneuvoinen

Tontutko

Käsi ylös ketä harmittaa vieläkin, jottei lähdetty viemään terveyspalveluita Kaksneuvoiseen? Kannattaa kysyä nyt myös Evijärveltä ja lappajärveltä, että vieläkö meidän kannattaa siirtyä Kaksneuvoiseen? Nyt ois kiva ajella Kauhavalle lääkäriin. Yhteistyö Kauhavan, Lappajärven ja Evijärven kanssa ei kannata ja siitä yksi esimerkki lisää historian kirjoihin.

33

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lappajärveläinen

      Maisterin kirjoituksia kannattaa seurata tuntuu olevan ainoa järkevä

      • Ei tässä mitään maistereita tarvita, jokaisesta kokouksesta ja päätöksestä on pöytäkirjat ja jos jotakin kiinnostaa, niin ne ovat julkisia.

        Jokaisesta kylästä löytyy vastarannan kiiskiä ja mitä pienempi kylä, sitä suurempi vastustus on kaikkeen muutokseen. Siinä valossa tämä ns. voitto on täysin ymmärrettävä, mutta katsotaan nyt muutamia vuosia eteenpäin missä jamassa silloin asiat ovat. 🤔


    • Eiiigfffg

      Ketkä valtuutetut olivatkaan Kaksneuvoisen kannalla? Saako nimiä tänne? Onko samat kaverit suhmuroimassa nyt kouluyhteistyötä rikki?

      • Kylmääpolitiikkaa

        Tuskin kukaan valtuutetuista oli tosissaan Kaksineuvoisen kannalla. Kaksineuvoinen tarjosi Vimpelin pyynnöstä ainoastaan vaihtoehdon ja selkänojan Vimpelin laittaessa talouttaan kuntoon ja pyrkiessään eroon yhteistoiminta-alueistaan ja Alajärvestä.


    • Kansalaineen

      Eikö niitä nimiä löydy??

    • itkyl

      Samaa paskaa kun Alajärvi

    • itäkylänkepulainen

      oLISKOHAN MAISTERILLA TIETOA JOS TIEDÄT KIRJOITA

    • seonfakta

      Tässä vuosia lehtikirjoituksia ja kunnallispolitiikkaa seuranneena,täytyy sanoa että jäljet johtaa sylttytehtaalle eli HALOO VIMPELIIN.

      • tässähänse

        Oikeasti Haloo Vimpeli on koko kunnan pelastus! Vihdoinkin on saatu pitäjään puolueista riippumaton vaihtoehto ja mikä parasta Haloon porukassa on todellla kunnan asukkaiden asioita ilman henkilökohtaisia pyrkimyksiä eteenpäin haluavia tyyppejä. Jos ja kun tämä Haloo saa lisäkannatusta toivottavasti suurelta osalta kuntalaisia, olemme oikealla uralla. Emme tee mitään vuosikymmeniä vaivanneelta puoluepolitiikalta ja sen tuomalla sanelulta kuntamme asioista. Vihdoinkin on meillä äänitorvi, joka uskaltaa sanoa, kuinka asiat ovat ja antaa tietoa kuntalaisille ja tuo esille tarvittavia muutoksia kuntalaisten hyvinvoinnille. Harmi on vaan se, että kastevedessä kepulaisuuden uskon saaneet eivät millään suvaitse valta-asemansa menettämistä.


      • Kentaurilainen

        Teitä ei ole ennen päästettykään suhmuroimaan tässä kunnassa, vaikka on se halu ollut kova, mutta kukaan ei ole teitä siihen kelpuuttanut. Ja syyn tietää: hedelmänne, ne teot ja tavat, jolla osa teistä on täällä toiminut. Niitä sais korjata hamaan tulevaisuuteen asti ellei home niitä raiskaisi ja söisi pois. Mitäs vikaa kepussa on? Oletko tässähänse nähnyt yhdistelmän SDP ja kokoomus maajussien puolueena? Voiko olla olemassa oikeasti? Jos kerran Haloo uskaltaa, miksei kuulu mitään?


    • Näinononononono

      Kaikilla meillä on taakkamme kannettavana. Evijärvellä ja Lappajärvellä se on kaksneuvoinen ja kepu. Vimpelissä Hongisto ja tuohiperseenmisteri.

    • Voiteitäpoloisia

      Voi kun ymmärtäisitte! Evijärven ja Lappajärven kepu kiilloittaa vain kilpeään. Evijärven kepulaiset mädännyttivät omat sote-kiinteistönsä ja nyt kauhea hätä myydä kaikki Attendolle. Attendon herrat ostavat mielellään hometta, kun saavat oikeuden häärätä ikuisesti evijärveläisten kukkarolla. No ensiksi Evijärven kepun täytyy hankkia riita Kauhavan kanssa että voi sitten vihapäissään sanoa ettei muuta vaihtoehtoa ole, kuin Attendo. Lappajärveläiset on niin sakeaa porukka, että siellä kunta ryhtyy mihin hulluuteen vain, jopa konkurssikivitippuun.
      Olisitte Vimpeliläiset kiitollisia, kun teillä on edes Alajärvi vieressänne. Vaikka samapa tuo. Kyllä se Vimpelin kepu teidänkin silmillenne kusee jälleen kerran. Oletteko järviseutulaiset ollenkaan tietoisia, että muutama suku tanssittaa teitä niinkuin tahtoopi. Noita sukuja yhdistää KEPU ja kettumaisuus. Tyhmiä on helppo kusettaa.
      Koko Järviseutu on pian tuhon oma ja vain historiaa.
      Kun siitä joskus kirjoitetaan kirja, sen nimi on varmaankin "kepulaisuuden nousu, uho, petos ja tuho".

    • Alajärvikömuka

      Kepuista vapaa? Jos Alajärven tilalla olisi pari pienempää kuntaa jotka ei pyrkis kaikin keinoin kukoks tunkiolle muita nokkimaan olisi järven ympäryksellä erittäin hyvin toimiva sote-alue.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Olen aina kirjoittanut miten tässä maakuntauudiotuksessa tulee käymään, vieläkin näitä juudaksia jotka eivtä halua ymmärtää soten vaikutuksia varsinkin pikkukunnille, muutokset on todella ramaattisia ja suuret vaikutukset palveluihin varsinkin asukkaille terveysdenhoito uudistus josta pitää olla todella huolissaan en mitenkään ala vääntämään Alajärvi etukenossa totuus vaan on palveluita ei tulla tällä uudistus politiikalla järjestämään joka kunnan nimeen ja notkoon sehän täysi selvä uudistuksella haetaan suuria säästöjä nykyhetkeen joten muutokset tulee palveluita ajatellen suuret vaikutukset vanhaan verrattuna palvelutalo asukkaiden näkökulmasta on hyvä asia voivat viettää omassa kunnassa rauhaisaa ajankulua, mutta terveyspalvelut muuten haetaan yhtenäispalveluista joka sitten luontainen suunta on Alajärvi näin se vaan menee muitakin vaihtoehtoja on mutta meidän kunnannäkökulmasta huonompia vaihtoehtoja. Tietty Seinäjoki on se keskuspaikka jossa saa erikoissairaanhoitoa tarvittaessa
      leikkaukset, silmäoperaatiot vaativimmat tapaukset . Tässä on suotta riitoja nostatella pöydälle
      täytyy ottaa tosiasiat agendalle ja toiseksi suunnat näytetään valtiovallan toimesta ja turha kuvitella joita nytkin jo ilmassa jollain ulkoistaa kiireesti jollekin terveysjätille joita jotkut mielessään kuvittelee tänne ei tule eikä sitä kokonaisuutta saada edes aikaiseksi täällä olevissa kunnissa kaikki vetää omaan suuntaan.Palataan taas

      • pampamela

        Osaatko sanoa, mistä jatkossa saa apua, jos sattuisi pipo kutistumaan?


      • Maisteripihallakuinlumiu

        Maisteri ei vieläkään käsitä että soten tultua voimaan jokainen hakee palvelunsa sieltä mistä haluaa eikä Alajärveltä.


      • Läpälässynlää

        Minä ainakin haen palvelut Tampereelta, kun kerran saa hakea mistä lystää.......


      • Sykiatrius
        Maisteripihallakuinlumiu kirjoitti:

        Maisteri ei vieläkään käsitä että soten tultua voimaan jokainen hakee palvelunsa sieltä mistä haluaa eikä Alajärveltä.

        Perusjuntti vimpeliläinen hakee ne Vaasasta. Siellä löytyy parhaat mielenterveyspalvelut.


      • Asioistatietävä

        Jos on maisteri ,ei ainakaan suomen kieli ole hallussa Samaa pötköä ja vatvomista ja asian kertausta Ramaattista!!


    • maisteritietää

      Maisteri ajattelee muitakin kuin niitä joilla on euroja taskussa voi aina mennä yksityiselle

      • Sotenmyötävoimennä

        Soten tultua myös rahaton voi valita yksityisen paikallisen lääkäriaseman palvelut, ei ole pakko maksaa taksia Alajärven terveysasemalle.


    • kepulainen_

      Ei tule vimpelin yksityisestä sotenpiirin lääkäriasemaa voi mennä jos itse maksaa

      • Asioistatietävä

        Oletko ollut mukana neuvotteluissa kun noin tiedät Minä taas tiedän ,että nimenomaan pienet yksityiset asemat ovat yhtä mahdollisia kuin suuret "ulkomaiset" terveyspalvelut tuottajat Juuri tästä syystä Sotesuunnitelmaan on otettu myös pienet tuottajat etteivät terveysjätit saa monopoliasemaa
        Ja tämä on varmaa tietoa
        Jokainen voi mennä halutessaan vaikka Halsualle palvelusetelinsä kanssa


    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Paljon vääriä käsityksiä ja väitteitä tästä mahtavasta sote-uudistuksesta kuinka se parantaa tulevaisuudessa lääkäripalveluita tällä ihmepaperilla eli PALVELUSETELILLÄ, voi paikkaa mitä luuloja jollakin tähän MAAGISEEN LEIKKISETELIIN kyllä vielä karisee suomut silmistä kuhan tätä pääsee käyttämään, toisko postin jakelu näitä lappusia jo varalta joka tönön laatikkoon ettei aina tarvitse joka nuhaan pyytää turhanpäitten. Koittakaa nyt vähitellen tajuta ei tule sellaista SETELIÄ jolla pääsee minne itse haluaa, kyllä se suunta on Alajärven terveyskeskus suurimmalle osalle josta saa perusterveyden hoidon julkiselta puolelta. Näin se valitettavasti menee, ei tule sellaista uudistusta jolla hoito järjestetään jokaisessa kunnassa jokaiselle tulee keskittymiä säästöjen aikaansaamiseksi. TERVEYSBUSSI tulee jolla hoidetaan siihen kytketyt terveyspalvelut, jotka siihen kompetenssiin sopivat, verenpainemittaukset, sokeritauti, vanhuspalvelu, sekä muut terveyteen liittyvät ohjaukset.

    • Maisterintiedotvääriä

      Jos perusterveydenhuolto hoidetaan bussista tulee bussin kulut henkilökunnan kulujen päälle, ei pienintäkään järkeä kun tiloja on tyhjillään pankeista ja kauppakeskuksista lähtien.

      Perusterveydenhuolto tapahtuu edelleen lähellä kuntalaisia omassa terveyskeskuksessa tai yksityisellä vastaanotolla, mitään säästöjä ei synny näitä palveluita siirtämällä mutta jos esimerkiksi kallista laboratorio, röntgen, vuodeosasto, ensiaputoimintaa keskitetään Seinäjoelle alkaa säästöjä syntyä, nyt ei käy Seinäjoella niin ettei muutamaa ambulanssia tuu vastaan kiireettömässä ajossa kaksi terveydenhuollon ammattilaista kyydissä...yhtä hullua ja tehotonta on vain kuskata lääkäriä terveysbussilla.

    • seonfakta

      Tämä haloon nokkamies vuosia manipuloi ja levitti perätöntä propagandaa,omilla toimilla talous tuli kuntoon. Yhteistyön tekeminen (kannattavankin) vaan on joillekkin äärimmäisen vaikeaa.

    • saapasnähä

      Hallitusta kun seuraa niin sote voi vielä kaatua ja palataan lähtökuoppiin takaisin. Yhteistyökuviot voi mennä uusiksi. Kuka sen tietää.

    • TUOHIPERÄNMAISTERI

      Tervehdys. Lueskelin kunnanhallituksen päätöksiä erinäisiin kohteisiin annettuja avustuksia lainoilla jotka katetaan veronmaksajien veroilla, tuntuu vähän oudolta kun jotkut pitävät kuntaa hyvin toimeen tulevana eikä silloin voitas kassasta ottaa näihin eurot eikä velkavipua käyttäen joilla katetaan temaattiset kärki hankkeet ja katsoa primäärisesti kuntien tärkeimmät
      kohteet joista osa ei millään muotoa kaikki edes olleet. Pakko ihan vastata perusterveyden hoito ei kuulu mitenkään uudessa sote-paperissa hoitaa joka kunnassa soten tarkoitus alusta pitäen on kuulunut saada saastöjä aikaiseksi nyt miljardiluokan menoihin tätä vaan suomentalous jatkossa ei ole kestävällä pohjalla tämä ei tarkoita että jatkossa terveydenhoito mitenkään olisi huonompaa vaan hoito järjestetään järkevällä tavalla poistaen päällekäisyyksiä
      ja eri hoit osaatavuuksia parantaen ja tähän kuuluu hoitopaikkojen vähentäminen sillä saavutetaan parempi hoitohenkilöitten saatavuus ja sopivan kokoisissa hoitopaikoissa
      mitenkään ei puolla sitä että jokaisen kunnan alueella pitää olla terveystalo näin pääsemme pois turhista organisatioista joita nykyhetken perusterveydenhoito mallit tuottaa.

    • einahkahousuille

      No nyt ei voi kun onnitella Vimpeliä siitä, että on pysynyt erossa liitospuuhista. Katsokaa Lehtimäkeä, kaikki mänt ja lisää viedään. Ketään ei ollut viime valtuustossa Ukonmäkeä kannattamaan. Hän tuntee paikkakuntalaisena asiat ja rakennukset varmasti parhaiten. Virkamiehet tekee lehtimäkisille ihan mitä vain mieleen juolahtaa ja näyttää juolahtaneen taaskin.

    • Tuhoojamies

      Eikös tämä sama mies ajanut lehtimäen aikanaan konkkaan? Tais olla päättämässä lehtimäelle "komean" kunnanviraston esim., mut rahat vain loppui viimein kesken

      • savonjoki

        Laasanen ehdottaa JärviseudunSanomissa yhteistyön aloittamista järven ympärillä,nyt kelpaa Lappajärvisillekin järviseutu yhteistyö kun seinä tuli Kauhavan suunnassa vastaan!


      • lavesta

        On vain yksi este,eli teidän tuomisalo joka ei halua minkäänlaista yhteistyötä minkään kunnan kanssa.


    • Yhteistyö-taantuma

      Kaikkien järvenympäryskuntien etu on että Seinäjoella on hyvin toimiva ympärivuorokautinen päivystys ja joka kunnassa on lääkäri virka-aikaan jokaisen kunnan itse järjestämänä sekä yksityiset päälle.

      Kaikki yhteistyöyritykset on turhia, tarpeettomia ja perseestä kotiinpäinvetoineen, oma apu paras apu, sitten mennään Seinäjoelle kun se ei riitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe