Vimpeli ja Kaksneuvoinen

Käsi ylös ketä harmittaa vieläkin, jottei lähdetty viemään terveyspalveluita Kaksneuvoiseen? Kannattaa kysyä nyt myös Evijärveltä ja lappajärveltä, että vieläkö meidän kannattaa siirtyä Kaksneuvoiseen? Nyt ois kiva ajella Kauhavalle lääkäriin. Yhteistyö Kauhavan, Lappajärven ja Evijärven kanssa ei kannata ja siitä yksi esimerkki lisää historian kirjoihin.
Ilmianna
Jaa

33 Vastausta


Maisterin kirjoituksia kannattaa seurata tuntuu olevan ainoa järkevä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei tässä mitään maistereita tarvita, jokaisesta kokouksesta ja päätöksestä on pöytäkirjat ja jos jotakin kiinnostaa, niin ne ovat julkisia.

Jokaisesta kylästä löytyy vastarannan kiiskiä ja mitä pienempi kylä, sitä suurempi vastustus on kaikkeen muutokseen. Siinä valossa tämä ns. voitto on täysin ymmärrettävä, mutta katsotaan nyt muutamia vuosia eteenpäin missä jamassa silloin asiat ovat. 🤔
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ketkä valtuutetut olivatkaan Kaksneuvoisen kannalla? Saako nimiä tänne? Onko samat kaverit suhmuroimassa nyt kouluyhteistyötä rikki?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuskin kukaan valtuutetuista oli tosissaan Kaksineuvoisen kannalla. Kaksineuvoinen tarjosi Vimpelin pyynnöstä ainoastaan vaihtoehdon ja selkänojan Vimpelin laittaessa talouttaan kuntoon ja pyrkiessään eroon yhteistoiminta-alueistaan ja Alajärvestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eikö niitä nimiä löydy??
Ilmianna
Jaa
Samaa paskaa kun Alajärvi
Ilmianna
Jaa
oLISKOHAN MAISTERILLA TIETOA JOS TIEDÄT KIRJOITA
Ilmianna
Jaa
Tässä vuosia lehtikirjoituksia ja kunnallispolitiikkaa seuranneena,täytyy sanoa että jäljet johtaa sylttytehtaalle eli HALOO VIMPELIIN.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Oikeasti Haloo Vimpeli on koko kunnan pelastus! Vihdoinkin on saatu pitäjään puolueista riippumaton vaihtoehto ja mikä parasta Haloon porukassa on todellla kunnan asukkaiden asioita ilman henkilökohtaisia pyrkimyksiä eteenpäin haluavia tyyppejä. Jos ja kun tämä Haloo saa lisäkannatusta toivottavasti suurelta osalta kuntalaisia, olemme oikealla uralla. Emme tee mitään vuosikymmeniä vaivanneelta puoluepolitiikalta ja sen tuomalla sanelulta kuntamme asioista. Vihdoinkin on meillä äänitorvi, joka uskaltaa sanoa, kuinka asiat ovat ja antaa tietoa kuntalaisille ja tuo esille tarvittavia muutoksia kuntalaisten hyvinvoinnille. Harmi on vaan se, että kastevedessä kepulaisuuden uskon saaneet eivät millään suvaitse valta-asemansa menettämistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Teitä ei ole ennen päästettykään suhmuroimaan tässä kunnassa, vaikka on se halu ollut kova, mutta kukaan ei ole teitä siihen kelpuuttanut. Ja syyn tietää: hedelmänne, ne teot ja tavat, jolla osa teistä on täällä toiminut. Niitä sais korjata hamaan tulevaisuuteen asti ellei home niitä raiskaisi ja söisi pois. Mitäs vikaa kepussa on? Oletko tässähänse nähnyt yhdistelmän SDP ja kokoomus maajussien puolueena? Voiko olla olemassa oikeasti? Jos kerran Haloo uskaltaa, miksei kuulu mitään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikilla meillä on taakkamme kannettavana. Evijärvellä ja Lappajärvellä se on kaksneuvoinen ja kepu. Vimpelissä Hongisto ja tuohiperseenmisteri.
Ilmianna
Jaa
Voi kun ymmärtäisitte! Evijärven ja Lappajärven kepu kiilloittaa vain kilpeään. Evijärven kepulaiset mädännyttivät omat sote-kiinteistönsä ja nyt kauhea hätä myydä kaikki Attendolle. Attendon herrat ostavat mielellään hometta, kun saavat oikeuden häärätä ikuisesti evijärveläisten kukkarolla. No ensiksi Evijärven kepun täytyy hankkia riita Kauhavan kanssa että voi sitten vihapäissään sanoa ettei muuta vaihtoehtoa ole, kuin Attendo. Lappajärveläiset on niin sakeaa porukka, että siellä kunta ryhtyy mihin hulluuteen vain, jopa konkurssikivitippuun.
Olisitte Vimpeliläiset kiitollisia, kun teillä on edes Alajärvi vieressänne. Vaikka samapa tuo. Kyllä se Vimpelin kepu teidänkin silmillenne kusee jälleen kerran. Oletteko järviseutulaiset ollenkaan tietoisia, että muutama suku tanssittaa teitä niinkuin tahtoopi. Noita sukuja yhdistää KEPU ja kettumaisuus. Tyhmiä on helppo kusettaa.
Koko Järviseutu on pian tuhon oma ja vain historiaa.
Kun siitä joskus kirjoitetaan kirja, sen nimi on varmaankin "kepulaisuuden nousu, uho, petos ja tuho".
Ilmianna
Jaa
Kepuista vapaa? Jos Alajärven tilalla olisi pari pienempää kuntaa jotka ei pyrkis kaikin keinoin kukoks tunkiolle muita nokkimaan olisi järven ympäryksellä erittäin hyvin toimiva sote-alue.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Olen aina kirjoittanut miten tässä maakuntauudiotuksessa tulee käymään, vieläkin näitä juudaksia jotka eivtä halua ymmärtää soten vaikutuksia varsinkin pikkukunnille, muutokset on todella ramaattisia ja suuret vaikutukset palveluihin varsinkin asukkaille terveysdenhoito uudistus josta pitää olla todella huolissaan en mitenkään ala vääntämään Alajärvi etukenossa totuus vaan on palveluita ei tulla tällä uudistus politiikalla järjestämään joka kunnan nimeen ja notkoon sehän täysi selvä uudistuksella haetaan suuria säästöjä nykyhetkeen joten muutokset tulee palveluita ajatellen suuret vaikutukset vanhaan verrattuna palvelutalo asukkaiden näkökulmasta on hyvä asia voivat viettää omassa kunnassa rauhaisaa ajankulua, mutta terveyspalvelut muuten haetaan yhtenäispalveluista joka sitten luontainen suunta on Alajärvi näin se vaan menee muitakin vaihtoehtoja on mutta meidän kunnannäkökulmasta huonompia vaihtoehtoja. Tietty Seinäjoki on se keskuspaikka jossa saa erikoissairaanhoitoa tarvittaessa
leikkaukset, silmäoperaatiot vaativimmat tapaukset . Tässä on suotta riitoja nostatella pöydälle
täytyy ottaa tosiasiat agendalle ja toiseksi suunnat näytetään valtiovallan toimesta ja turha kuvitella joita nytkin jo ilmassa jollain ulkoistaa kiireesti jollekin terveysjätille joita jotkut mielessään kuvittelee tänne ei tule eikä sitä kokonaisuutta saada edes aikaiseksi täällä olevissa kunnissa kaikki vetää omaan suuntaan.Palataan taas
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Osaatko sanoa, mistä jatkossa saa apua, jos sattuisi pipo kutistumaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Maisteri ei vieläkään käsitä että soten tultua voimaan jokainen hakee palvelunsa sieltä mistä haluaa eikä Alajärveltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Minä ainakin haen palvelut Tampereelta, kun kerran saa hakea mistä lystää.......
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Maisteripihallakuinlumiu kirjoitti:
Maisteri ei vieläkään käsitä että soten tultua voimaan jokainen hakee palvelunsa sieltä mistä haluaa eikä Alajärveltä.
Perusjuntti vimpeliläinen hakee ne Vaasasta. Siellä löytyy parhaat mielenterveyspalvelut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jos on maisteri ,ei ainakaan suomen kieli ole hallussa Samaa pötköä ja vatvomista ja asian kertausta Ramaattista!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Maisteri ajattelee muitakin kuin niitä joilla on euroja taskussa voi aina mennä yksityiselle
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Soten tultua myös rahaton voi valita yksityisen paikallisen lääkäriaseman palvelut, ei ole pakko maksaa taksia Alajärven terveysasemalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei tule vimpelin yksityisestä sotenpiirin lääkäriasemaa voi mennä jos itse maksaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oletko ollut mukana neuvotteluissa kun noin tiedät Minä taas tiedän ,että nimenomaan pienet yksityiset asemat ovat yhtä mahdollisia kuin suuret "ulkomaiset" terveyspalvelut tuottajat Juuri tästä syystä Sotesuunnitelmaan on otettu myös pienet tuottajat etteivät terveysjätit saa monopoliasemaa
Ja tämä on varmaa tietoa
Jokainen voi mennä halutessaan vaikka Halsualle palvelusetelinsä kanssa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tervehdys. Paljon vääriä käsityksiä ja väitteitä tästä mahtavasta sote-uudistuksesta kuinka se parantaa tulevaisuudessa lääkäripalveluita tällä ihmepaperilla eli PALVELUSETELILLÄ, voi paikkaa mitä luuloja jollakin tähän MAAGISEEN LEIKKISETELIIN kyllä vielä karisee suomut silmistä kuhan tätä pääsee käyttämään, toisko postin jakelu näitä lappusia jo varalta joka tönön laatikkoon ettei aina tarvitse joka nuhaan pyytää turhanpäitten. Koittakaa nyt vähitellen tajuta ei tule sellaista SETELIÄ jolla pääsee minne itse haluaa, kyllä se suunta on Alajärven terveyskeskus suurimmalle osalle josta saa perusterveyden hoidon julkiselta puolelta. Näin se valitettavasti menee, ei tule sellaista uudistusta jolla hoito järjestetään jokaisessa kunnassa jokaiselle tulee keskittymiä säästöjen aikaansaamiseksi. TERVEYSBUSSI tulee jolla hoidetaan siihen kytketyt terveyspalvelut, jotka siihen kompetenssiin sopivat, verenpainemittaukset, sokeritauti, vanhuspalvelu, sekä muut terveyteen liittyvät ohjaukset.
Ilmianna
Jaa
Jos perusterveydenhuolto hoidetaan bussista tulee bussin kulut henkilökunnan kulujen päälle, ei pienintäkään järkeä kun tiloja on tyhjillään pankeista ja kauppakeskuksista lähtien.

Perusterveydenhuolto tapahtuu edelleen lähellä kuntalaisia omassa terveyskeskuksessa tai yksityisellä vastaanotolla, mitään säästöjä ei synny näitä palveluita siirtämällä mutta jos esimerkiksi kallista laboratorio, röntgen, vuodeosasto, ensiaputoimintaa keskitetään Seinäjoelle alkaa säästöjä syntyä, nyt ei käy Seinäjoella niin ettei muutamaa ambulanssia tuu vastaan kiireettömässä ajossa kaksi terveydenhuollon ammattilaista kyydissä...yhtä hullua ja tehotonta on vain kuskata lääkäriä terveysbussilla.
Ilmianna
Jaa
Tämä haloon nokkamies vuosia manipuloi ja levitti perätöntä propagandaa,omilla toimilla talous tuli kuntoon. Yhteistyön tekeminen (kannattavankin) vaan on joillekkin äärimmäisen vaikeaa.
Ilmianna
Jaa
Hallitusta kun seuraa niin sote voi vielä kaatua ja palataan lähtökuoppiin takaisin. Yhteistyökuviot voi mennä uusiksi. Kuka sen tietää.
Ilmianna
Jaa
Tervehdys. Lueskelin kunnanhallituksen päätöksiä erinäisiin kohteisiin annettuja avustuksia lainoilla jotka katetaan veronmaksajien veroilla, tuntuu vähän oudolta kun jotkut pitävät kuntaa hyvin toimeen tulevana eikä silloin voitas kassasta ottaa näihin eurot eikä velkavipua käyttäen joilla katetaan temaattiset kärki hankkeet ja katsoa primäärisesti kuntien tärkeimmät
kohteet joista osa ei millään muotoa kaikki edes olleet. Pakko ihan vastata perusterveyden hoito ei kuulu mitenkään uudessa sote-paperissa hoitaa joka kunnassa soten tarkoitus alusta pitäen on kuulunut saada saastöjä aikaiseksi nyt miljardiluokan menoihin tätä vaan suomentalous jatkossa ei ole kestävällä pohjalla tämä ei tarkoita että jatkossa terveydenhoito mitenkään olisi huonompaa vaan hoito järjestetään järkevällä tavalla poistaen päällekäisyyksiä
ja eri hoit osaatavuuksia parantaen ja tähän kuuluu hoitopaikkojen vähentäminen sillä saavutetaan parempi hoitohenkilöitten saatavuus ja sopivan kokoisissa hoitopaikoissa
mitenkään ei puolla sitä että jokaisen kunnan alueella pitää olla terveystalo näin pääsemme pois turhista organisatioista joita nykyhetken perusterveydenhoito mallit tuottaa.
Ilmianna
Jaa
No nyt ei voi kun onnitella Vimpeliä siitä, että on pysynyt erossa liitospuuhista. Katsokaa Lehtimäkeä, kaikki mänt ja lisää viedään. Ketään ei ollut viime valtuustossa Ukonmäkeä kannattamaan. Hän tuntee paikkakuntalaisena asiat ja rakennukset varmasti parhaiten. Virkamiehet tekee lehtimäkisille ihan mitä vain mieleen juolahtaa ja näyttää juolahtaneen taaskin.
Ilmianna
Jaa
Eikös tämä sama mies ajanut lehtimäen aikanaan konkkaan? Tais olla päättämässä lehtimäelle "komean" kunnanviraston esim., mut rahat vain loppui viimein kesken
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Laasanen ehdottaa JärviseudunSanomissa yhteistyön aloittamista järven ympärillä,nyt kelpaa Lappajärvisillekin järviseutu yhteistyö kun seinä tuli Kauhavan suunnassa vastaan!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
On vain yksi este,eli teidän tuomisalo joka ei halua minkäänlaista yhteistyötä minkään kunnan kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikkien järvenympäryskuntien etu on että Seinäjoella on hyvin toimiva ympärivuorokautinen päivystys ja joka kunnassa on lääkäri virka-aikaan jokaisen kunnan itse järjestämänä sekä yksityiset päälle.

Kaikki yhteistyöyritykset on turhia, tarpeettomia ja perseestä kotiinpäinvetoineen, oma apu paras apu, sitten mennään Seinäjoelle kun se ei riitä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vimpeli ja Kaksneuvoinen

Käsi ylös ketä harmittaa vieläkin, jottei lähdetty viemään terveyspalveluita Kaksneuvoiseen? Kannattaa kysyä nyt myös Evijärveltä ja lappajärveltä, että vieläkö meidän kannattaa siirtyä Kaksneuvoiseen? Nyt ois kiva ajella Kauhavalle lääkäriin. Yhteistyö Kauhavan, Lappajärven ja Evijärven kanssa ei kannata ja siitä yksi esimerkki lisää historian kirjoihin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta