Maksullinen esirukouspalvelu (kielet/tiedon sanat)

heavenstouch

Hei.
Idea on pyörinyt mielessäni jo pitkään. Ajatuksenani olisi tarjota suomalaisille maksullinen esirukouspalvelu (skype/vastaanotto), jonka välityksellä voisin palvella ihmisiä. Minulla on Jumalan armosta kielilläpuhumisen ja tiedon sanojen armolahjat.

En ole uskaltanut ottaa asiaa puheeksi seurakunnassa. Kotiseurakuntani on aika perinteinen helluntaiseurakunta ja varmaankin nauravat pystyyn tämän ideani. Mutta en toimisikaan heidän kautta, vaan omalla toiminimellä. Minulla on yliopistokoulutus, mutta olen pitkäaikaistyötön, koska paikkakunnallani on alani töitä varsin rajatusti.

44

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heavenstouch

      Itse en sinänsä koe maksullista esirukouspalvelua ongelmallisena, koska onhan seurakunnassakin palkattuja pastoreita ja koulutyöntekijöitä jne. Voisin keskittyä rukoilemaan ihmisten elämään eheyttä, terveyttä ja toivoa.

      • Aina_Lykästääkö

        Pyytäisin tässä vaiheessa esi-väli tai loppurukousta onnenkantamoisen varmistamiseksi. Laitoin nimittäin juuri pari riviä kaikki tai ei mitään lottoon vetämään. Eka riviin rastitin numerot 1-12. Toiseen numerot 12-24.
        Pyytäisinkin nyt apua koska rukoilu kuulemma auttaa ja toimii. Jos saatte rukoiltua kaikki oikeen jompaan kumpaan riviin tai jopa molempiin olen ikuisesti teille kiitollinen. Ja vaikka ette onnistukkaan rukouksessa, onnikaan ei potki minua ja ei ole yhtään oikeen kummassakaan tai toisessa rivissä.
        Ei se haittaa sillä olen sillonkin teille ikuisesti kiitollinen.
        Kiitos ! jo näin etukäteen


    • DoctorT

      Vanha idea. Kyösti Er......k pi pyöritti jo 90-luvulla tällaista "ystävärengasta", jossa huijatut laittoivat kuukausittain rahaa, jotta hän muistaisi heitä rukouksin.

      Jos listalla ollut ei jostain tähdellisemmästä syystä voinut aneita antaa, soitti tämä rosvopäällikkö ja ilmoitti poistavansa nimen listalta.

      Kun hänet sitten hell herätyksestä erotettiin, syytähän ei kerrottu, oli ilmeisesti juuri tämä se syy. Paljastui erään Pohjois-Pohjanmaalaisen nuoren äidin kertomana Nyky-Postissa.

      Ja eiköhän näitä vesavaaroja ja muita juuri liiku näillä metkuilla???

    • yksiuskova

      Ei ole idea Herrasta.

    • lahjaksi

      Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. Ajattele Elisan palvelijaa Geehasia!

    • eirahasta

      Ei vaikuta hyvälle tuo aloittajan idea.Käsittääkseni esim. seurakunnan työntekijä on jonkinlaisessa virassa paimenet, opettajat kun taas armolahja mm. tiedonsanat, profetoiminen armolahja ja ei niin sitova etteikö siinä töihinkin pääse

      KR 33/38

      1 Kor 9
      14. Samoin myös Herra on säätänyt, että evankeliumin julistajain tulee saada evankeliumista elatuksensa.

      1 Kor 12
      4. Armolahjat ovat moninaiset, mutta Henki on sama;
      5. ja seurakuntavirat ovat moninaiset, mutta Herra on sama;
      28. Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi, toisia profeetoiksi, kolmansia opettajiksi, sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja, avustaa, hallita, puhua eri kielillä.
      29. Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja?

      Apostolien teot 8

      17. Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Hengen.
      18. Mutta kun Simon näki, että Henki annettiin sille, jonka päälle apostolit panivat kätensä, toi hän heille rahaa
      19. ja sanoi: "Antakaa minullekin se valta, että kenen päälle minä käteni panen, se saa Pyhän Hengen".
      20. Mutta Pietari sanoi hänelle: "Menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, koska luulet Jumalan lahjan olevan rahalla saatavissa.
      21. Ei sinulla ole osaa eikä arpaa tähän sanaan, sillä sinun sydämesi ei ole oikea Jumalan edessä.
      22. Tee siis parannus ja käänny tästä pahuudestasi ja rukoile Herraa - jos ehkä vielä sinun sydämesi ajatus sinulle anteeksi annetaan.
      23. Sillä minä näen sinun olevan täynnä katkeruuden sappea ja kiinni vääryyden siteissä."
      24. Niin Simon vastasi ja sanoi: "Rukoilkaa te minun edestäni Herraa, ettei minulle tapahtuisi mitään siitä, mitä te olette sanoneet".

    • HeavensTouch

      Kyllä Jumalan työtä ovat esirukousten toiminta, toimin vain välittäjänä. Esirukoilijana tarvitsen kuitenkin taloudellisia resursseja syödäkseni ja vuoran maksua varten.

      Vesaavaaraa ei kannata mustamaalata.

      • PyhänHengenMurehdutusta

        Aloittaja. Et taida tuntea Jeesusta Herranasi! -Ei Hänen Pyhä Henkensä yhdy bisnekseesi!


      • aivansairaanhyväidea
        PyhänHengenMurehdutusta kirjoitti:

        Aloittaja. Et taida tuntea Jeesusta Herranasi! -Ei Hänen Pyhä Henkensä yhdy bisnekseesi!

        Taas joku menestyskarismaattisuuteen höyrähtänyt taikka trollollooo.


      • kaikkiaseinähulluja

        Miten todistat rukoilevasi esim 8 h päivässä. Valehtelet ja huijaat ihmisiä !! Kaikenlaisia trolleja. Vai vielä sulle pitäsi oikein maksaa rukouksista:::)) Kuka hullu maksaa sellaisesta mitä voi tehdä ilmaiseksi niin paljon kuin huvittaa...::))


    • ÄlkääKaikkeaUskoko

      Aloittaja on trolli.

    • HeavensTouch

      Olen ihminen. Seurakunnassa hyvin vähän olen saanut olla esillä. Koen kuitenkin armolahjani toimivan. Iltaisin televisiossa pyörii kaikenlaisia puoskaritietäviä, joiden maksullisiin puhelimiin voi soittaa. Haluaisin tarjota vaikeassa elämäntilanteessa oleville ihmisille oikean Jumalan; enkä mitään puoskaritietäjiä.

      • Eielinkeino

        Jumalalla ei voi rahastaa.


      • omalehmä
        Eielinkeino kirjoitti:

        Jumalalla ei voi rahastaa.

        >>Jumalalla ei voi rahastaa. >>

        Vai ei voi! Katso nyt noita jenkkityyppisiä TV-evankelistoja joita rahdataan tänne Suomeenkin tämän tästä . - Ja onhan meillä omat mellerimme ja jalovaarammekin


      • IlmanRahattaHinnatta

        Evankeliumilla ja rukouksilla rahastavat eivät ole Herran Jeesuksen omia!!!

        Jes 55: 1 Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.

        Joh 7:37 Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.
        38 Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat."


    • wewewewewewwe

      Aloittajalla ei ole tiedon sanat armolahjaa. Jos kuulet jotain ääniä, ne eivät ole Jumalan ääni.

      • gratis

        Ota maksu siitä mitä sinä teet. Jos työskentelet pastorina, saat palkan seurakunnalta, mutta et voi esittää laskua pelastusta etsivälle sielulle. Pelastus on armosta.
        Se mikä on Hengen työtä on aina ilmaista.


    • HeavensTouch

      Olen siis työtön tällä hetkellä. Tarkoituksena ei tosiaankaan ole rahastaa Jumalalla. En lupaa mitään, koska Jumala toimii vain armosta. Sen sijaan esirukouspalvelu olisi työpanos.

      • KahleetKutsuvat

        Seuraat Ekonomisti Pirkko Jalovaaraa?


      • rahastustarukouksella

        Saman esirukouspalvelun saa ilmaiseksikin esim. Radio Dein rukouspuhelimesta. Miksi sinulle siitä pitäisi maksaa? Esirukouksesta saat palkan taivaassa. Etsi ennemmin oikeita töitä.


      • ilmaiseksi

        Työtön saa työttömyysavustusta.
        Huomaa mikä bisnestoiminta pyörii . Uskoisin,ettei kaikki kirjat, musiikki, "jeesuskrääsä" ole Jumalan tahdon mukaista, joka hengellistetään bisnekseksi .
        Raamatun opetuksen mukaan armolahjat ovat yhteiseksi hyödyksi ja rakentavat seurakuntaa kun uskovat ovat kokoontuneena yhteen.

        Esimerkkinä meillä on Raamatunajan uskovat.Eivät saaneet maksua kun palvelivat ihmisiä armolahjoilla sen mukaan mitä Pyhä Henki antoi puhuttavaa.

        KR 33/38

        1 Timoteus 6
        6. Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
        7. Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
        8. mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
        9. Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.
        10. Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
        11. Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.
        12. Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.


      • RahanhimoOnSynti

        Sinä, joka rikastua tahdot - Et luota Jumalaan, että Hän antaisi sinulle palkan ja maksun jo tässä ajassa.

        Jeesus itse lähetti opetuslapset matkaan ilman rahaa, ilman vaihtovaatteita - sillä työmies on palkkansa ansainnut. Eli Jumala kyllä maksaa omilleen, mutta ei niille, jotka rahan himossa rikastua tahtovat.


      • JärkiKäteen
        ilmaiseksi kirjoitti:

        Työtön saa työttömyysavustusta.
        Huomaa mikä bisnestoiminta pyörii . Uskoisin,ettei kaikki kirjat, musiikki, "jeesuskrääsä" ole Jumalan tahdon mukaista, joka hengellistetään bisnekseksi .
        Raamatun opetuksen mukaan armolahjat ovat yhteiseksi hyödyksi ja rakentavat seurakuntaa kun uskovat ovat kokoontuneena yhteen.

        Esimerkkinä meillä on Raamatunajan uskovat.Eivät saaneet maksua kun palvelivat ihmisiä armolahjoilla sen mukaan mitä Pyhä Henki antoi puhuttavaa.

        KR 33/38

        1 Timoteus 6
        6. Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.
        7. Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;
        8. mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.
        9. Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.
        10. Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
        11. Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.
        12. Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

        Kyllähän kirjojen, cd-levyjen ym tekeminen maksaa aika paljon ja "työmies on palkkansa ansainnut", joten minusta on tietenkin ihan ok, että seurakuntalaiset ja muut kävijät maksavat niistä kristillisistä opetuksista ja hengellisestä musiikista ym seurakunnille ja muille myyjille niistä tuotteista, mitä haluavat itselleen.


    • Heavenlybisnes

      Jalkojen pidennystä 120 €/cm !

    • eläminen.maksaa

      Ihan hyvä idea. Miten ajattelit hoitaa maksuasian?

      • Kaikonmänt

        Bitconeilla paratiisisaaren kautta kierrättäen


    • CatharinaT

      Törkeää!

      • huihuihui

        Hah, eikö Catarina ymmärrä leikkiä?


    • Yliyliopisto

      Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa (raam) Aloittajalle: mene töihin! Keskisuomessa maatalouslomittajista kova puute. Et osaa? Ei tarvikkaan, kun sinut kädestä pitäen siellä opetetaan, niin kauan että varmasti opit. Voit hakea myös alan koulutukseen, saat tukea eteralta, kelalta...riippuu tilanteestasi. Sain tämän juuri sydämelleni, juuri sinulle aloittaja! Maksutta! Äläkä nyt vähättele, vaan toimi! Maaseudun väki on aika lyötyjä, väsyneitä...ei työn takia, vaan maaseutupolitiikan takia, tuotteista ei saa kunnon hintaa ja silti kaikki muu vaan kallistuu...lista olisi tosi pitkä...niin juuri siellä sinua tarvitaan, rukoilemassa, tuomassa tiedon sanoja ja olkapäänä ja saisit rahaakin n. 1000€ /kk käteen ja verottomana myös auton matkakm:t. Ole nyt rohkea ja ota tämä Jumalan kehoitukaena! Vaihda ympyröitäsi-täysin.

    • Kaikista hulluinta ei ole ristiä kätensä ja toivoa että jotakin tapahtuu vaan se että maksaa jonkun toisen tekemään se puolestaan.

    • vinkki.linkki

      Kannattaisko tuohon esirukouspalveluun yhdistää esim.hengellistä neuvontaa, maksullinen rukoilija kuulostaa jollain tavalla epäilyttävältä.

      • Maksaisitko

        En mä ainakaan sellaisesta maksaisi. Hengellistä neuvontaa saa ilmaiseksi seurakunnasta tai toisilta uskovilta.


      • EiKaikkiOleKultaa
        Maksaisitko kirjoitti:

        En mä ainakaan sellaisesta maksaisi. Hengellistä neuvontaa saa ilmaiseksi seurakunnasta tai toisilta uskovilta.

        Jos olisin nuori uskova, en luottaisi kaikenmaailman neuvojiin - nykyään, kun niitä karsimaattisia valhelahkoja on niin pilvin pimein, että neuvot saattaisivat johtaa vain harhaan.


    • eroarahasta.fi

      Tietyt päivät lyhennetään.

    • mirjami.k

      Mainos; Kun raha kirstuun kilahtaa, niin rukous taivaaseen vilahtaa!

    • yytytfddddd

      avaa ilmainen puhelin, niin rukoile niiden puolesta jotka soitttavat sinulle. Meitä olisi paljon. Tuo Kristityt yhdessä ei usein vastaa, ei moni muukaan rukouspuhelin. Mutta maksun ottaminen ei ehkä ole soveliasta rukouksesta.

    • eikiitosp

      Voimme jokainen rukoilla ilmaiseksi niin paljon kuin haluamme , yhdessäkin tarpeen tullen.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe