Hansa alueen yritykset?

Enää 40 yritystä puuttuu.
Olisiko jo nyt aika myöntää, että alue ei vedä. Virheinvestointi niin kunnalta kuin keskoltakin.
Ilmoita

On sulla murheet....
2 VASTAUSTA:
Sääliksi käy niitä jotka ei murhetta kanna kunnan elinvoipaisuudesta.
Rajan poisto häämöttää, nurkan takana vaanii Jorma ja se on kymää kyytiä sitten.
klnk kirjoitti:
Sääliksi käy niitä jotka ei murhetta kanna kunnan elinvoipaisuudesta.
Rajan poisto häämöttää, nurkan takana vaanii Jorma ja se on kymää kyytiä sitten.
Tääläkö Ilimajoen kunnan asioota hoiretahan?
+Lisää kommentti
Sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan. K-marketin kohdalla painetaan kaasua.
Ilmoita
Meirän maalaasten pitää käydä osulas
Ilmoita
Miksei tuohon tehty s-markettia? Eihän k-kaupas kukaan käy kun saman tavaran saa ässästä halvemmalla, ja kertyy vielä boonusta.
Ilmoita
Kannattaas välillä käydä tarkastamassa mikä tilanne,tämä uusi ei ole samaa kategoriaa kuin Nuijamies oli.Erittäin hyviä tarjouksia ja huippu kala-ja lihatiski.
Ilmoita
Otappa aloittaja viisastelija kartta käteen ja laita kynä liikennevalojen kohtaan,sitten piirrät sen ympärille vaikka vaan kilometrin säteellä oleva ympyrä,(vai menikö jo liian vaikeaksi) sen jälkeen käyt ajelemassa alue läpi ja lasket montako yritystä löydät ns. Siltalan ,Kestopuun Hansan jne alueelta.Luuletko että nämä yritykset olisivat alueelle asettuneet ellei niille olisi luotu puitteita,eli tontteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta.Nyt on jälleen luotu lisäpuitteita alueelle jonka tulet näkemään täysin erilaisena 10 vuoden kuluttua.Toivottavasti sinäkin työllistyt johonkin alueen tulevista yrityksistä,vaikka lahjat kyllä viittaa enemmän rimapoijan tehtäviin.
1 VASTAUS:
Älä ny Rauno viitti. Oikiasti.
+Lisää kommentti
Näitä juttuja kun täällä lukee niin Ilmajoelta puuttuu yksi tärkeä asia: P-sairaala...
Ilmoita
Onneksi Pohjoises naapuris on,tahtoo vaan olla aina täynnä oman kylän asiakkkaista niin pitäävät meitä avohoidos.
1 VASTAUS:
Riitta huolehtii aamulääkkeet ja muut rauhoottavat.
+Lisää kommentti
Eipä näytä K-Marketin lisänysään vuokralaasia olevan tyrkyllä.Antakaapa mielipiteitä minkälainen yrirtys siihen sopisi,en nyt hae mitään Pitsapaikkaa tai Subwayta vaan joku oikea liike.Esim.Urheiluliike,Asevalinta,askartelu,erikoisvaate,tav.vaateliike,puhelin/liittymäkauppa,Bingo,kuntosali.Mun oma suosikkini olis suoramyynti tiloilta,mutta kaupas niin hyvä lihatiski että se ei vaan tule kysymykseen.Enkä ole kys.kauppias vaan ihan vaan mietiskelijä.
1 VASTAUS:
No se lisänysä on niin pieni koppi, ettei siihen voikkaan olla tyrkyllä juuri mitään. Ei siihen ainakaan mikään urheiluliike mahdu, pieneen koppiin. Korkintaan joku elisan kioski sinne mahtuu ja se koppi on sitten täynnä.
+Lisää kommentti
Aika vähä on autoja uuden k-supermarketin pihas, oli mikä viikonpäivä tahansa. Harva tekee kokoperheen ostoksia siellä. Enemmänkin sieltä haetaan joku tarjouslohi ja tarjousmehu, ja sitten parin tuotteen kanssa kassalle. Itsekin muutaman kerran käyny siinä kaupas, ja todennu että perus elintarvikkeiden hinnat on kalliimpia mitä s-marketis, prismasta puhumattakaan. Lisäksi broileri ja liha ostasto on aika suppea, kuten myös leikkelepuoli aika vähän valikoimaa.

Kyllä meillä ainakin ajetaan edelleen Prismaan tekemään isot ruokaostokset, ja jos jotain unohtuu, niin se haetaan sitten Ilmajoelta, yleensä s-marketista koska valikoima parempi k-supermarkettiin verrattuna.

Yleensäkin k-kaupat on kalliimpia mitä s-kaupat. Esim Joupin Citymarketissa on todella huono ruokapuoli, ja parempi jauheliha maksaa siellä yli 4 euroa. Prismasta saa saman tuotteen 3 eurolla. Se tarkoittaa että 12 eurolla Prismasta saa 4 pakettia, ja Cittarista vain 3. Cittarissakin huomaa ettei sielä välttämättä haeta koko perheen ruokaostoksia, vaan enemmänkin sieltä käydään katselemassa kenkiä ja lastenvaatteita sekä lahjatavaroita, ja siinä samalla kärryyn saattaa eksyä joku piimäpurkki. Ainakin jos ihmisten ostoskärryjä katselee, niin täydennystavaraa sieltä haetaan. Prismassa sen sijaan ostoskärryt ovat suurella osalla kukkurallaan kaikkea ruokatavaraa, koska sieltä lähtökohtaisesti haetaan "kaikki".

Minä en ainakaan ymmärrä, mistä se johtuu että k-kaupoissa ruokien perushinnat ovat selvästi kalliimpia. Ilmajoen suunnasta Citttarin ohi tulee painettua kaasua, ei se Prisma niin kaukana kuitenkaan ole, suora tie menee perille asti eikä tarvi Alakylän risteykses takaisin tulles jonottaa.
4 VASTAUSTA:
Täysin samaa mieltä, joko Ilmajoen S tai sitten Seinäjoen Prisma. K-liikkeisiin eikä mihinkään Lidliin todellakaan mitään asiaa!!
No ei kyllä hyvin mee Ilmajoen S-Marketillakaan, jos jotain tuotetta alkaa menemään vähänkään enemmän niin heti kohta se lakkautetaan, ettei vaan saa paikallisesti vaan pitää lähteä hakemaan muualta.

En tiedä, johtuuko Ilmajoen S-Marketin päättäjistä itsestään vai tehdäänkö ko. päätökset Seinäjoella.
Saisinko esimerkin tuotteesta, jonka tarjonta lopetetaan kaupasta, jos sitä menee vähänkään enemmän ?
Ihan täyttä p-puhetta! Tänäänkin oli piha sen verran täynnä autoja, että piti harkita, kääntyäkö saman tien takaasi jottei joudu jonottamaan... Jonottaminen nimittäin ei ole oikein meikäläisen suosikkilaji, onneksi oli kuitenkin ammattitaitoinen kassahenkilö asialla, joten kohtalaisen nopeasti eteni jono eteni eikä ollut mitään hidastelevia toistaitoisia faaria, muoreja ja keski-ikäisiä akkoja hidastamassa jonon etenemistä...
+Lisää kommentti
Prismasta saa 4 pakettia jauhelihaa, mutta LIDL:stä samalla rahalla saa 5 pakettia.
Vain maajussit käy prismassa
2 VASTAUSTA:
Niinniin mutta se lidlin jauheliha ei oo sitä Atrian "parempaa jauhelihaa". Se on vaan jotain sikanautaa jota ei ilkeä antaa edes koiralle. Lidlin rotukarjan jauheliha on verrattavis siihen "parempaan jauhelihaan", ja sen hinta on lidlis 3,95. Jotenka Prismasta saa laatua halvemmalla.
Atria
Kun ostat suomalaista lihaa, voit olla varma tuotanto- ja kylmäketjun pitävyydestä sekä kuljetusten nopeudesta. Samalla teet ekologisemman valinnan mm. jo siksi, että lihaa ei ole rahdattu lentokonein tai laivoin toiselta puolelta maailmaa. 🇫🇮 Tässä muutama syy suosia suomalaista lihaa 💙

Prismassa ja Minimanissa on eniten Atrian tuotteita.
+Lisää kommentti
Peukku muuten mutta joku on vienyt maun niistä
Ilmoita
Aika suuri osa maakunnassa seinäjoen naapurikunnissa asujista on opettanut itsensä ajamaan seinäjoelle ostoksille, aikaa ja polttoainetta kuluu, mutta sitä ei tosin kukaan laske, kunhan saa jauhelihapaketin tai kahvipaketin euron halvemmalla. Tällä ajattelumallilla ne oman kylän yritykset loppuvat, kuten on loppuneet kyläkaupatkin ja kun omalta kylältä ei saa enää yhtään mitään, niin alahuuli pitkällä itketään kun ei ole palveluja, vaikka palvelujen loppuminen on itse aiheutettu asioimalla muualla. Taitaa olla sama “älymystö” asialla, joka äänestää eduskunnan täyteen entisiä juontajia, urheilijoita, laulajia yms. ja sitten itketään kun eduskunta tekee huonoja päätöksiä!?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hansa alueen yritykset?

Enää 40 yritystä puuttuu.
Olisiko jo nyt aika myöntää, että alue ei vedä. Virheinvestointi niin kunnalta kuin keskoltakin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta