SJK - Raimo Sarajärven vaikenemisen muuri

Norjalaistoimittaja ihmettelee suomalaisten vaikenemisen verkkoa: Kukaan ei halua puhua SJK:n mestarivalmentaja Simo Valakarista – kuvien käyttökin kiellettiin

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005464415.html
1
Ilmianna
Jaa

25 VastaustaJoko olet Raimon puolella tai vastaan. Tuossa on syy miksi boikotissa on SJK:n pelit ja Raipen omistamat kiinteistöt ja niissä olevat Yritykset ikävä kyllä.
Raha ei tuo käytöstapoja vaan idiootin
Ilmianna
Jaa
Luin Ilkan netistä. Kukaan ei uskalla sanoa mitään norjalaiselle toimittajalle valmentajasta, joka toi seuran tähän ja jonka potkujen jälkeen on ollut vain pitkä sarja johdon mokia. Lari Paski , Sarajärven puudeli, no comments. Johtaa huutosakkia.Mihin katosi muisti? Kyllä on niin kloppimaista touhua. Uusi laulu teille: Luuserit, luuserit, me oomma Raipen puudelit, eikä hävetä yhtään.
Ilmianna
Jaa
Lujas on seurassa oman mokan myöntäminen ja nyt sen tajuaa koko Skandinavia.
Ilmianna
Jaa
Mukava lukea ,mitä seuran johto tästä selittää.
Ilmianna
Jaa
SJK on taas mestari ensi kaudella! Kiinteistömogulin bisnekset lyö kaikki ennätykset Seinäjoella, kunnes Ideapark menee ohi n. 200 aarin sisällä olevasta torisumpusta. Mutta menköön kunnialla. Lappalaiset voi hiihtää, pohjalaiset kasvattaa perunaa!
Ilmianna
Jaa
Naurettavaa porukkaa koko SJK:n sakki, varsinkin tämä isojohtaja Sarajärvi , vois ampua itsensä kuuhun kuuhun ja pysyä siellä!
Ilmianna
Jaa
En kyllä ymmärrä.Miksi ei voitu sanoa mitään? Olisi syytä ollut vähän ylpeillä hyvästä valmentajasta.
Ilmianna
Jaa
Koska tämäkään asia (SJK:n seurajohto) ei ole Seinäjoella ihan terveellä ja rehellisellä pohjalla.
Ilmianna
Jaa
Sarajärven bisnekset tekee tappiota tällä hetkellä. Ei mene kauaa, kun hanat lyödään kiinni. Ideaparkin tuloon viimeistään. Toivottavasti ei vedä pesäpalloa mukanaan
Ilmianna
Jaa
Kuuluuko Sarajärvi johonkin lahkoon?
Käyttäytyminen viittaa siihen.
Ilmianna
Jaa
Hän siis tämä Sarajärvi kuuluu kollojen raharikkaiden lahkoon. Käytöstapoja pitää noiden junttien opetella.
Ilmianna
Jaa
Onko Sarajärvi. Vapaamuurari?
Ilmianna
Jaa
Valakarin saadessa potkut oli sovittu että asiasta ei julkisuudessa puhuta ja sopimuksen pitää pitää että voi toimia sanojensa mukaan.
Ilmianna
Jaa
Ei Valakari ole tätä repostellut. Sarajärven apupoikien vaikenemista on turha sopimuksilla selittää.Oikeen pohojalaasta suoruutta.
Ilmianna
Jaa
Kyllä tuollaisen menestyksen jälkeen jonka Tromssa on kokenut, pitää lehdistön ja muun julkisen sanan kertoa millainen mies valmentaja on ja millaisista lähtökohdista hän tulee ja mitä miehestä ajatellaan vanhassa seurassa.
Ilmianna
Jaa
Kateellisia.
Ilmianna
Jaa
Hyvää mainosta seuran toiminnalle futiksen parissa.
Kukaan ei uskalla ottaa vastuuta tai jos ottaa tulee monoa.
Työnohjaus olisi paikallaan -varsinkin johdolle.
Ilmianna
Jaa
Sarajärven bisnekset ei muuten tuota tappiota. Törnävän 200 paikkainen pakolaiskeskus tuotti vuosien ajan pari milliä joka vuosi ja Seinäjoen kaupunki maksaa vuokraa mm. kuplahallista useita miljoonia joka vuosi.
Muutoinkin miehen omaisuuden arvo on useita satoja miljoonia senkin räkänokat!
Ilmianna
Jaa
Näin tuon Valakarin SJK:n päävalmentajan pestissä monta kertaa kovasti juopuneena ja ihan avoimesti meille futiksesta tietämättömillekin avasi varmasti arkaluonteisia asioita viinipäissään. En epäile hetkeäkään etteikö irtisanomisen perusteet ole kohdanneet.

Pikemminkin kannattaisi irtisanotun osapuolen olla hiljaa, siellä niitä luurankoja lienee enemmän kaapissa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juoruilu on kuningashyve, vai? S on mukava avoin kaveri, ja jos jotain sulle erehtynyt juttelemaan, pidä tyhmä omana tietonasi.
Että juopuneena ollut ? Voi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pahin selittelijä tuntuu olevan tämä patarumpujen paukuttelija, mediavastaava. Plussapallomainen olemus ainoa mikä tuo sympatiaa, luulee itsestään liikoja.
Kauheaa uhoa ja henkselien paukuttelua sosiaalisessa mediassa, joskus jopa juovuspäissään öisin (esimerkiksi futisforumilla SJKmediatiimi) haukkuu kaikki eri mieltä olevat ja huonolla valolla seurasta kirjoittavat toimittajat. Näin kävi esimerkiksi la-su välisenä yönä.
Lisäksi tosiaan toimii seuran mediavastaavana, kirjoittaa nimimerkillä kuitenkin twitterissä seuran äänenä ja on hyökkäävä joka suuntaan kuin vesikauhuinen rotta. Tekisi sen edes omalla nimellään, kuten mies mutta ku ei edes siihen pysty.
Hänelle nauraa koko jalkapalloileva suomi, toimittajista lähtien, ei innostukselle mutta ammattitaidolle.
Eihän seuran mies voi haukkua ihmisiä tilillään, nimimerkillä jonka kaikki tietää tämän pällin omaksi, toimittajista kannattajiin. Mikä turisti!

Uudella myyntipäälliköllä eli Vesalaisella voi olla kova homma lisätä myyntiä kun omat kusee hänen puolestaan myyntimuroihin. Voi olla että patarummun soittajan suu laitetaan pian kokeneen myyntimiehen toimesta kiinni. Tämä mediapelleily ja selittely on jo tehnyt pahaa tuhoa seuralle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tänään oli hyvä lehdistötilaisuus. Uudet valmentajat, uusi lukio-kuvio ja ei mitään turhaa jorinaa. Parempaan päin.
Lehdistötiedote oli taas sitä samaa jenkkimäistä ylistyslaulua, mikä menee yli, varmaan Mediatiimin eli Paksun kynästä.
Kaikki oli MAHTAVAA. Älkää ny vielä sanoko ku peliäkään ei ole pelattu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No jos kerran näin kerrot niin on se kuitenkin 100 X paree kuin S:järvi selvinpäin!
Ilmianna
Jaa
Kuka tämä kampaajapoju on ja onko R ollut häneen yhteydessä? Surkeata kuulla näitä virsiä. Raipen muutaman kerran nähnyt, kerran selvinpäin, jonkun kerran pikkujoulutunnelmissa itsekin sillai mutta asiallinen kaveri kaikenkaikkiaan! Pääasiassa ollaan kuitenkin selevinpiän. :D
Ilmianna
Jaa
Silleen aika perusjuttuja, jos omistajan ja työntekijän välillä on tehty sopimus, jossa lukee, että asioita ei kommentoida niin silloin niitä ei kommentoida. Katastrofikausi johti ynnä muuta sijaan. Sitten korjataan asiat ja uskotaan tulevaisuuteen, tulevana kautena mestaruus tähtäimessä. Ilman Raipea jalkapallo Seinäjoella olisi puuhastelua, siksi kunnioitus. hänellä,kun on omat rahat liossa asiassa. Toisin kun tämän palstan huutelijoilla. Toki ymmärrän, että karehruttaa kun joku onnistuu elämässään ja tekemisissään.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

SJK - Raimo Sarajärven vaikenemisen muuri

Norjalaistoimittaja ihmettelee suomalaisten vaikenemisen verkkoa: Kukaan ei halua puhua SJK:n mestarivalmentaja Simo Valakarista – kuvien käyttökin kiellettiin

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005464415.html

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta