Onko täällä uskoville SINKUILLE palstaa...

tosisuhteellista

missä voi keskustella kaikenlaisista asioista, uskonasioista, parisuhdehaaveista, opiskeluista, työjutuista, haaveista ja unelmista, matkoista , harrastuksista ja aivan mistä vaan melkein? Ja EHKÄ jopa löytää sen OIKEAN! :)

(Kävinmuuten kurkkaamassa Kotisatama-palstalla, ja siellä tarvii heti rekisteröityä sinne kait.) Miksei ole jotain minne voi kirjoitella näin vaan, ja päästä ensin tutustelemaan ihmisten kanssa? No, tietysti se LUOTETTAVUUS on ongelma sitten, jos tuntuu synkkaavan, ja onko se toinen sitten OIKEASTI se joka väittää olevansa..?

Kun maallisilla seuranhaku-jutuilla on sitten omat aiheensa, jotka ei uskovia nuoria/ aikuisia juuri kiinnosta: "juhlimiset",ryyppyputket, yhden illan sekoilut vailla mitään tarkoitusta, elämän päämäärättömyys. Ja vaikka sattuisi olemaan raitis ja mukava kaveri, mutta jota ei hengelliset asiat kiinnosta PENNIN VERTAA ...

Uskon löytänyt haluaa samanlaisen kumppanin, ja joskus ei oman seurakunnan keskeltä vaan löydy, ei ketään joka "nappaisi"...ja voi olla ns pienet piiritkin, hm.

Varmasti MONENKIN yksinäisen surunaihe ...kun kuitenkin kaipaisi sitä kanssaeläjää / ilontuplaajaa ja surujenpuolittajaa. Niinpä!

Heittäkää ajatuksia / ideoita / kertomuksia elämästänne!
Siunattua lauantai-iltaa kaikille!

5

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosisuhteellista

      Ja sellaistakin tuli mieleen, että konffakin on vaan kerran "kesässä", ja sielläkin aika pieni osumaprosentti törmätä mahdolliseen tulevaan puolisoon, luulen.

      Miettikää nyt vähän, voipi olla esim Oulussa uskis poikamies, jolkuttelee siinä 3-kympin tienoilla... ei ole näkynyt sopivanoloista emäntäehdokasta seurakunnissa eikä töissä tai kauppareissullakaan, tai työttömien tuvalla.

      Ja, samaten jossain Heinolassa, tai Tikkurilassa , huokailee JUST sopiva neiti-immeinen yksinäisyyttään. Mitenpä siinä kohdattaisi toisensa? Jos eivät ole liikkeellä jossain yhtäaikaa?

      Jos sillä miehellä olisi veli Kuopiossa vaikka, ja nuorella naisella serkkun häät siellä sitten, joissa tapaisivat kakkujonossa, kun miehen lusikka putoisi neidin kengälle? Kyllähän Jumala omiaan johdattaa, olen sen huomannut, mutta käyttää siinä USEIN välikäsiäkin, kun haluaa saattaa tietyt ihmiset yhteen.

      Voisi kuitenkin olla jotain paikkoja, missä muuallakin voisi saada yhteyksiä, siis netin kautta, eikä odottaa kesän konffaa, eikä sinne kaikki edes erinäisistä syistä johtuen välttämättä pääsekään.

    • Kutsuttu

      Ehkä tuolla yleistä Kristinuskosta voisi kokeilla, heitä sinne aheita joista haluat asiallista ja rakentavaa, Kristillisesti, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaista keskustelua / tutustumista.

    • Asiallinen mielipide, kiitos siitä! Kyllä on kumppanin tai edes ystävän löytyminen harvinaista, jos haluaisi uskossa olevan löytää. Olen kyllä jo reilusti aikuinen nainen, perhe-elämä koettu, lapset aikuiset. Mutta puolisoa ei enää ole, niin kaipuu sielunkumppanin löytymiseen tullut. Monenlaisista riippuvuuksista kärsiviä ja Jeesuksen huomiotta jättäviä on suomi24.n treffipalstalla. Hyvää adventin aikaa teille kaikille!

    • Löydä.kumppani
    • Menen.sinne

      Otin yhteyttä. Sain vastauksen, että sinkkupäivät alkaa taas keväällä.

      Olen mies yksinkin, mutta vaimo ei ole pahitteeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe