Pandojen lippuhinnat

Jos tuota zoon tiedotetta on uskominen, niin huomenna julkistavat uudet lippuhinnat. Mitäpä veikkaatte, paljonko tulee ylihinnoittelua?
Ilmoita

Entäs lipputankojen hinnat ??

Lännenkylään salkoon Taiwanin ja Tiibetin lippu niin johan menee kaupungilta 500 000 euroa kun joutuvat käyttämään "etuosto-oikeutta"
Ilmoita
Voi teitä raukkoja!?
Suurentakaa lääkeannostanne, että saatte nukuttua ja edes yöllä nämä tärkeät, teille "kuuluvat" asiat mielestänne.
1 VASTAUS:
Kun päivät nukkuu yöt kukkuu.Se on sitä nuorena,käykö kateeks.
Ylihintaiset,kalliit olleet jo nyt monilapsiselle perheelle.Kierretään kaukaa ähtärin zoo
+Lisää kommentti
Olen valmis maksamaan 20 € sisäänpääsystä, kun eihän siihen sisälly muuta kuin omaa kävelyä ja katselua. Huvipuisto on kalliimpi, mutta siellä saa tehdä kaikkea samalla lipulla.
Ilmoita
Lipunmyynti ulkoistetaan?
Ilmoita
En mene.
Ilmoita
30 ja 6 lisää niin pääsee vanhaan puistoon
Ilmoita
On kyllä kohtuu kallista, eipä tuo toki yllätyksenä tullut. Toivottavasti ei taas rahasteta ähtäriläis-tyyliin turisteja ihan loppuun.....
Ilmoita
Enpäs menekään.
Ilmoita
Jos ilmoitetut hinnat ovat pysyvät, voi tulla pandankakkainen loppu. Jokainen järkimies ostaa tarvitessaan vaikka punakantisen sanakirjan ja vie pesueensa Edinburghin eläintarhaan.

Siellä on Yang Guang ja Tian Tian sekä 33 hehtaarilla jos vaikka mitä muuta. Päivä menee, elleivät voimat lopu ensin.

Sisäänpääsy aikuisilta € 21,50.
Ilmoita
Kolmoden halvempi kahden päivän lippu samaa luokkaa,,,näkee ylhäältä upeasta ulkoilma hississä kaikki eläimet luonnon tilassa...Apinat kuin veljiä saa katsella jopa 8 h.
Ei kannata mennä.
Ilmoita
Mielenkiinnosta jään myös odottamaan mitä liput tulevat maksamaan Kööpenhaminassa, kun sinne tulee myös pandakarhut ensi vuonna. Copenhagen zoossa voi käydä samalla kuin kaupungin Tivolissa, museoissa ja voileipä baareissa. Nuo muut asiat valitettavasti voivat myös aiheuttaa pohdintaa pandoja katsomaan aikoville!!
Ilmoita
30/16 Halvat on liput. Odotan pääsyä bandoja katsomaan.
Perseaukiset voi mennä katsomaan vaikka lehmiä johonkin Ähtärin maitotilalle.
Ilmoita
Eihän se tyhmä ole joka pyytää, vaan se joka maksaa😂
Ilmoita
Ei paha, jos hintaan kuuluu myös hoitajan tapaaminen.
Ilmoita
30€ lippu oikeuttaa yhdentunnin oleskeluun panda areenalla. Tunnissa olisi ehdittävä ruokaileen, kahville ja ostamaan matkamuistot sekä katseleen nallukan bambun syöntiä. Kiire tulee.
Lippu ostettava ennakkoon Lippupalvelusta hintaan lisätään vielä toimituskulut. Paikanpäältä ostettaessa hinta korkeampi.
Monta itkua tulee lapsilta, kun he eivät ymmärrä miksi pitää poistua kesken päivän. Tunti on lyhyt aika heille.
1 VASTAUS:
ei tartte tunnissa keretä. voithan ostaa toiselle tunnillekin lipun.

voi tsiisus, pitääkö ne ihmisiä tyhmänä?
+Lisää kommentti
Eläintarha on liian mainstream sana.
Ilmoita
Jaa ei tuo paha ole. Kannattaa käydä ennen kuin vievät pandat pois. Yöpyä kannattaa keskisen hotellissa, jossa aamiainen kuuluu nykyään hintaan. Pariskunta halvimmillaan yö keskisellä 80€ + pandaliput 2·30€ = 140€. Pensat ja shoppailut päälle niin aika vähällä kuitenkin selviää.
Ilmoita
Tosi edulliset nuo lippujen hinnat, odotin korkeampia.
Tulen varmasti viettämään lomaani Ähtärissä perheeni kanssa ensi kesänä.
Ilmoita
Siis lippu oikeuttaa tunnin oleskeluun Pandalassa? Harvoin noita eläväisempiäkään karhuja varttituntia kauempaa katsotaan. Harva taitaa tulla toista kertaa, juuri sellaisia ovat kuin TV:ssa ja aika yksitoikkoisia esiintyjiä. Tosin tunnissa pitäisi nähdä ainakin yksi tosi jännittävä kakkaamistapahtumakin. Jos siellä käy miljoonaa suomalaista kerran, se on 30 miljoonan potti. Ei riitä. Ulkomaalaisilla on vain eksoottisuusarvo kuten pandoilla, molemmat ovat sen verran harvinaisia.

Mutta se on menoa nyt, Zoon pojat ja tytöt tekevät parhaansa, pian nähdään mihin se riittää.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
30€ lippu
Ilmoita
Kadehdin ähtäriläisiä. Teilla on hyvä matkailuvaltti. Ymmärrättekö luoda riittävästi muita palveluja sille turistivirralle joka tulevina kesinä ryntää Ähtäriin.
Keskinen hyötyy myös pandaturisteista.
On se hyvä että jotkut osaa muutakin kuin valittaa.
Ilmoita
En minäkään väitä että en tulisi Ähtärissä käymään mutta pääkaupunkiseudulla asuvana pohdintaa tulee kun kansainvälinen lentokenttä on tuossa liki vieressä ja Kööpenhaminassa on paljon muutakin nähtävää sekä eläintarhassa ja muualla. Kyllä tietysti muiden on järkevää ajaa Ähtäriin ympäri Suomen jos ei kansainvälinen lentokenttä ja lentäminen kiinnosta. Itse Olin viimeksi 90-luvulla köpiksessä ja Siksipä suuntaan sinnepäin. Joskus sitten kun ne tiikerit ja muut elukat tulevat niin sittenhän tulemme ja isommalla poppoolla Ähtäriin kohti. Mikä hätä Tässä nyt on!?
Ilmoita
Hehee.. niinkuin nähty tosimaailmassa ne on eri ihmiset jotka tekee ja saa aikaan, ja sitten on juoruämmät ja Ahterin Trolli.
3 VASTAUSTA:
Porsaita äidin oomme kaikki - ja myös juoruakkoja ja -ukkoja. Juoruamisella on hyviä terveysvaikutuksia, suosittelen kaikille. Pandalan kohdalla on vain se ongelma, että tekijämiehet tekevät kuntalaisten rahoilla ja riskillä. Toisen housuilla tuleen siis.
Juoru-ukko kirjoitti:
Porsaita äidin oomme kaikki - ja myös juoruakkoja ja -ukkoja. Juoruamisella on hyviä terveysvaikutuksia, suosittelen kaikille. Pandalan kohdalla on vain se ongelma, että tekijämiehet tekevät kuntalaisten rahoilla ja riskillä. Toisen housuilla tuleen siis.
Hohhoijaa... kuten sanottu on tämä Ahterin Trolli jonka varoilla kukaan ei tee mitään, ja sitten on yritystoiminta ja osaaminen erikseen. Tämä Trolli on jo päässyt mediataidon kouluopetuksen esimerkiksi pienen paikkakunnan valemediasta rinta rinnan Putinin valtiollisen tason häiriköinnistä. Merkillistä miten moninaisista asioista ihmiset haluavat että heidät muistetaan.
Et taida sinäkään tekijämiehiä olla, kun ehdit tänne kommentteja laittamaan. Et ole myöskään ymmärtänyt tämän palstan terapeuttista merkitystä. Kannattaisi vähän miettiä, miksi ihmiset tänne kirjoittavat ja jos haluat tasoa nostaa niin siitä vaan.
+Lisää kommentti
Sopuhintaiset liput! Varmasti koko perheen voimin käymme
Ilmoita
Aivan liian kallis lippu. Otan mieluummin äkkilähdön etelän lämpöön.
Ilmoita
mikäli oikein ymmärsin ostetaan liput netistä ja sovitaan aika milloin pääset sisään ja tunnin saat katsella näitä itikoita.mutta jos missaat ajan jostain syystä kolari tai muu myöhästyminen menetät maksetut liput ja varmaan joku sakko maksu päälle ei vittu tuu toimimaan nyt homma menee varmasti kiville jumalauta miettikää nyt vähän.....
1 VASTAUS:
Ei näytä ymmärrys riittää tällä ripulityypillä moderniin maailmaan....
+Lisää kommentti
Vain tollot lähtee sillä netistä näkee livekuvaa 24 h vuorokaudessa eikä maksa mitään.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Koittakaa nyt siivota kirjotuksianne.
Itseäni mietityttää miten lippuja voidaan jo nyt kaupata ,kun kaikki riippuu siitä,miten eläimet sopeutuvat uusiin oloihin ja koska valmiita yleisölle.Eläin etusijalla!
Vuokrataan linja-auto ja tullaan isolla porukalla heti kun mahdollista.
Ilmoita
haistakaa hyt v....u että eläinten hyvinvoinnilla olis jotain tekemistä tässä hankkeessa kuljetetaan toiselle puolelle maapalloa idioottien töllisteltäväksi häkkiin.huijareiden rahan teko välineitä nallukat ovat jos homma kusee vastaa siitä veronmaksajat väännetää ja vääristellään asiaa miten vain mutta tämä on tosiasia.tyhmät uskoo näiden satusetien juttuja ja vaahtoaa kuinka mahtava juttu tämä panda on ähtärille
Ilmoita
Lipun hinta on sivuseikka, tässä on muut tarkoitusperät kuin business tai luonnonsuojelu.

Koko pandaoperaatio on etelän suvakkien hyökkäys maataloustuottajia vastaan. Sinänsä kivojen elukoiden bambut tuodaan Ylen mukaan kahdesti viikossa Hollannista. ”Puhdasta alankomaalaista... jne.”
1 VASTAUS:
Aivan oikein! Lisäksi mukana operaatiossa on Mustikkavuoren jätevesipuhdistamoksi naamioitu ulkoavaruuden tukikohta ja EU: n komission puheenjohtaja, sekä Kuntalain muuttamiseen tähtäävä trotskilainen vallankumoussolu.
+Lisää kommentti
Ja kun Kiinan maassa on muita eläimiä, lintuja, matelijoita, jne jotka ovat uhanalaisia tai uhanalaisempia kuin Pandat!! Jos nämäkin saisivat huomiota Pandan lisäksi, Oletteko käyneet Kiinan toreilla, Oletteko voi itkun kitku.......Moni muukin karhulaji on harvinaisempi kuin esim. kotimainen ruskeakarhumme. Jos nyt ähtärizoo haluaa oikeasti edustaa luonnon monimuotoisuus ja uhanalaisia eläimiä niin tavallinen karhulaji vaihtoon ja tilalle kauluskarhu, huulikarhu, Syyrian Karhu tai malajikarhu. Ne tarvitsevat oikeasti apua ja karhulaji tarhassa (ruskeakarhumme) jota sitten metsästetään luonnossa, onko järkevää ??
Ilmoita
Laskekaapa huviksenne paljonko kävijöitä pitää olla jotta homma kannattaa. Hulluja on herrat ja hullumpia jotka huijauksen maksaa.
Ilmoita
Mutta pandoja pikku lisäninnasta pääsee panee, näin olen ymmärtänyt. Ja sillä ähtäri nousuun!
Ilmoita
Paras tumputtaa,ei se ähtäri enää nouse.
Ilmoita
Sellainen 90 € aikuinen, johon sisältyy puolentunnin seurustelu pandan kanssa.
2 VASTAUSTA:
Kauden päätyttyä alavutelaisten hirvikoirista voi löytyä noin suureen tarpeeseen apu.

Kysy hintaa itse, tai kenties naapurisi tietää.
Kerro sää kun tiedät
+Lisää kommentti
Tuo kiinteä aikataulu on haasteellinen lapsiperheelle , epäonnistuneelta alkaa vaikuttamaan myös lipunmyynti.
1 VASTAUS:
Kesäsesonkina se voi olla mutta tuskin talvella tarvitsisi yhteen tuntiin tähdätä. Liian kapea ikkuna kaukaa tuleville ja jos vielä on lasten kanssa häsläystä niin jos venähtää tulo niin jää liian vähän aikaa. Aamupäivä- ja iltapäivälippu talvisin riittäisi.
+Lisää kommentti
Uutisnuotta s. 3 Kari Vainio kertoo, että ensi vuonna Zoon liikevaihto nousee nykyisestä 5 miljoonasta 10 miljoonaan. Viime vuonna lv. oli 2 miljoonaa. Aikamoinen loikka siis tänä vuonna, kahdesta miljoonasta viiteen?

Helpostihan se 10 miljoonaa tulee ensi vuonna. 300 tuhatta kävijää, a 30 euroa tekee jo yhdeksän miljoonaa.
3 VASTAUSTA:
Oukkidoukki. Kaikki sujuu kuin rasvattu. Ei mitään ongelmaa. Nuku yös rauhassa. Rahan teko helppoa kuin heinän teko. Ei mitään riskiä. Kävijöitä piisaa loputtomiin.
Palataankin sitten tilanteeseen ensi kesän jälkeen.
Miten on kävijöitä näkynyt.
Aika rynnistys täytyy tapahtua, hyvä että tiet riittävät.
tiet vetää kyllä keskisen miljoonarokki pippaloissakin kävi paraimmillaan neljätoista tuhatta kävijää pulju saman tien varres ja hyvin kulki. eiköhän olis aika palata maan pinnalle vainion ja kumppaneiden ja lopettaa tuo mieletön suurentelu ja valehtelu .
+Lisää kommentti
No, eläimet eivät ole saapuneet..
Kittilälex valmistuu,helmikuussa olemme osa alavutta.
1 VASTAUS:
Liitetäänkö Vaasa Alavuuteen?
+Lisää kommentti
Miljoona ihmistä käy, osa suomalaisista osa tätä muuta maailmaa. Hassuinta on se että Suomessa 7-miljoonaa ja maailman 7 miljardia ihmistä..
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pandojen lippuhinnat

Jos tuota zoon tiedotetta on uskominen, niin huomenna julkistavat uudet lippuhinnat. Mitäpä veikkaatte, paljonko tulee ylihinnoittelua?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta