Kyläilijät, kerrostaloissa huom.

SamatAutotAinaEdessä

En tiedä eivätkö asukit osaa neuvoa , vai onko se vain vierailijoiden kovapäisyyttä. Nimittäin talon etupihat ei ole parkkipaikkoja. Parkkipaikat ovat merkittyjä niin asukeille, kuin vierailijoillekkin. Aivan ymmärrettävää, jos kantamukset isot tai muuttokuormat. Sen verran jaksaa niin nuoremmat kuin vähän vanhemmatkin kävellä sieltä , Autoille Osoitetuilta Parkkipaikoilta.

78

2122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • park_man

      Maan tapa. Taistelet tuulimyllyjä vastaan. Mikään ei koskaan muutu. Kulmahousut tulevat jatkossakin parkkeeraamaan kaupan portaille ja vieraat sun pihaan.
      Kannattaa harkita muuttoa ennen kuin pääsi hajoaa.

      • AiKunSuaSattuiKipiää

        Hajosiko hermosi, ui, ui sattuiko, onko sulla tapana pussihousu parkkeerata tukkimaan talojen erustat.


      • VoiTuotaLaiskuutta

        Eihän nuo, tuo, talon asukki voi olla muuta kuin tyhmiä kuin vierailijansakin. Puomi oli ennen edessä ja sellainen näyttäisi tulevan takaisin ainakin meitin ajotien tukkeeksi. Sitä sitten on mukava siirrellä ett pääsee ajamaan oven eteen ku ei jaksa kävellä. Tuttavani jolta jouduttiin amputoimaan jalat, tuumasi kerran kun terveet tollot parkkeerasivat autonsa tukkeeksi ambulanssille sitä odottaessaan, että kuinka tyhmiä ihmiset voivat olla ja niin egoistisia ettei kiusanteolle ole mitään rajaa. Vielä tuumasi että voisi kävellä vaikka useamman kerran mielellään jos voisi sieltä PARKKIPAIKALTA jos vain olisi millä kävellä . Tämä niille TAMPIOILLE jotka eivät viitsi kävellä sieltä missä autojen parkkipaikat ovat ja heidän Tampiot vierailijansa.


      • Betiniporsaat.ok

        Net on just tommottii noi laiskimmat, parkkeraavat vaikka sisälle jos vain voisivat. Meitin ajotielle tul "porsaat betonista" kun ei mennyt jakeluun mis noiden bilien parkit niinku o. Suosittelen lämpimästi.


      • JärkiKäteen

        Olet oikeella asialla, meidän talolla käy usein ampulanssit ja onpa palokuntakin käynyt. Että jos tyhmempi parkkeeraa kärrynsä pelastustien eteen taitaa tulla kalliiksi jos sattuu jotain eikä pelastuslaitos( ampulanssiym.pääse ovien eteen hakeen sairaskohtauksen saanutta tai vastaavaa.


      • KorvienVälisYlensä.Aivot

        Meidän talohin ajaa kylähä yhrelle muarille , pariskunta ja muut sukulaaset oven etehen., naapuri pääsee kyllä kävellen kauppaan ja takaasin ostoksineen iliman apuvälineetä, muttei jaksa kävellä taloonparkkipaikalle jos haetaan autolla johonki. Ei riitä yks tai kaks kertaa päiväs vaan sitä trumffataan koko päivän iltahan asti joskus. Huomaa ettei porukoolla oo korvien välis mitään. Toiset kantaa jopa sylilasta kainalossaan ja koira toises käres parkkipaikalleen, fiksu tyyppi. Mutta siis nää toiset ei jaksa liikuttaa koipiaan sitten millään. Eikö olekin ihmeellistä.


      • LusikallaAnnettu

        Onko korvien välissä mitään. Ei tunnu olevan.


      • Lusikalla.annettu

        Monennäköistä invalidiä näkyy olevan liikenteessä kyläilemässä meiränkin kerrostalossa, etupihalla parkkeerattuja autoja vaikka VIERASPARKKI löytyy talon sivulta ja mainittuna oikeen, silti nämä ns,vetelät aivoinvalidit ajavat oven eteen kun raukat eivät jaksa liikuttaa koipiaan.......ku on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Kun jaloussa ei ole vikaa en millään ymmärrä tuota laiskuutta että kävelisi muutaman meeterin


    • ParkWoman

      Olet ihan oikealla asialla. Lapualla näyttää olevan tapana ilmoittautua sivistymättömäksi juntiksi ja liikuntakyvyttmäksi ihan vapaaehtoisesti parkkeeraamalla autonsa ihan minne huvittaa. Taloyhtiöiden nurmikot, kevyenliikenteen väylät ja varsinkin pallokentän ympäristöt näyttävät olevan siihen hyvin suosittuja paikkoja. Ilmiötä vahvistaa vielä usein parkkipaikkojen huono suunnittelu.

      • hullutjalaiskat

        Jalkapalloilijat ovat huonokuntoisinta porukkaa. Auto pitää saada sivurajaan kiinni. Jos se ei ole mahdollista, niin sitten sinun pihaasi niin, ettet pääse minnekään omalla autollasi.


      • FLR.999

        Yksinkertainen, jopa kaksinkertaisesti. Ei mennyt vielä käään jake luun.


      • VierailijatHuom

        Ei ole kaikilla muumit kotona, kun parkkeerataan auto keskelle pihaa ja vielä toisen auton taakse. Vierasparkeeraus 10 meeterin päässä tyhjänä. Haloo, neuvokaas niitä kyläilijöitänne hiukan paremmin. Jos jokaisen kyläilijän autot parkeerattaisiin samalla lailla, ei sieltä pihasta kukaan pääsisi pois!!!!!.##### Järkeä saa käyttää. Rappukäytävien edusta ei ole myöskään autojen seisottamista varten. Se on jopa kiellettyä, jos hälytysajoneuvo tarvisisi tulla hakemaan kiireellistä potilasta. Kantamuksia varten , muuttot ovat sellaisia ja hyväksyttäviä.


      • Vaivaaset

        Muarikki pysyys paremmas kunnos ja laihtuus hakijakin,,kun ei ihan rapun erestä haettaasi römeällä öljyä tiputtavalla romulla. Yseamman kerran samanpäivän aikana, häirittemäs muita.


      • jysijä
        hullutjalaiskat kirjoitti:

        Jalkapalloilijat ovat huonokuntoisinta porukkaa. Auto pitää saada sivurajaan kiinni. Jos se ei ole mahdollista, niin sitten sinun pihaasi niin, ettet pääse minnekään omalla autollasi.

        Jaha, että mikä kenttä mahtaa olla kysymyksessä?


    • HurmeJuomaa

      Noo, orottakaapa kun Seinäjoen aseman ympäristö rakennetaan urbaaniksi, ja parkkipaikat häviää tasamaalta puomien taakse parkkihalliin. Näen jo silmissäni tulevaisuuden, kuinka nurmoolaaset ja peräseinäjokiset juntit pysäköö autonsa jonnekin Alman pihanurmelle taikka muualle lähimaastoon. Kun ei ne vaan osaa, parkkihalli on täysi mahdottomuus junttikansalle, varsinkin jos siinä on puomit yms liput ja härpättimet, niin suurin osa ei vaan osaa.

      • öööö-öö-ö

        mitä wittua assjoen,nurmoon ja peräseinäjoen pysäköintiasiat kuulu Lapuan palstalle-ei mitenkkän ! Painukaa muualle assjoen asioista keskustelemaan


      • tämä-se-keskitymä-sanonk

        Eläs nyt hermostu ööö-öö-ö-sijä, tuossahan vain kerrotaan kuinkas ihana on seikkilän kekus -jottei sitä liitoskunissakaan tajuta tämän ylhäisyyttä.

        Eihän maakuntakaan tajunnut miten tämä rapas kaikki yhteiset pajamme tuohon keskiöön ja nuan vain, nyt sieltä vielä illistellän -jotta jos et heihinpäin kumarra et hoitoihinkaan pääse.


      • Seinäjoen keskustan pysäköinti on hyvällä tasolla ja toistaiseksi tilaa on riittävästi. Harvassa taitavat olla ne autoilijat jotka eivät osaa lippua ostaa.
        Lapualla pysäköintimaksuun ei ole tarvetta, koska ei ole kovin montaa syytä miksi pysäköidä keskustaan.
        R-kioski ja Nordea voisivat vaihtaa toimitiloja, niin tilat olisivat suhteessa kävijämääriin. Samoin parkkipaikat.


      • vanhoissa_on_tulevaisuus

        Paukkuun on tulossa parkkitalo rakennusoikeusahneuden seurauksena. Muutenkin pihattomista kerrostaloista on Lapualla tullut normi. Kenen etu?


      • HäJaHäJaHä
        vanhoissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Paukkuun on tulossa parkkitalo rakennusoikeusahneuden seurauksena. Muutenkin pihattomista kerrostaloista on Lapualla tullut normi. Kenen etu?

        Mitä autolla tekee keskustassa? -Ei mitään. Siinähän on ruokakauppa vieressä, eikö voi kävellä 100 metrin matkaa?


      • IhimeHiipparille
        vanhoissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Paukkuun on tulossa parkkitalo rakennusoikeusahneuden seurauksena. Muutenkin pihattomista kerrostaloista on Lapualla tullut normi. Kenen etu?

        Mitä ihimettä tua yks sjoen trolli taas täälä horisee jostakin äsjoen fakin parkkipaikoosta ja äs ässjoesta. Soot väärällä paikkaskunnan kaistalla. Mee sinne äsäsjoen pualelle tärisemään. pispan suvakki. Kas ku et oo jo polliisimiähiäkin jo tyyraamas sinne syväänkitaan.


      • Kaho
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Seinäjoen keskustan pysäköinti on hyvällä tasolla ja toistaiseksi tilaa on riittävästi. Harvassa taitavat olla ne autoilijat jotka eivät osaa lippua ostaa.
        Lapualla pysäköintimaksuun ei ole tarvetta, koska ei ole kovin montaa syytä miksi pysäköidä keskustaan.
        R-kioski ja Nordea voisivat vaihtaa toimitiloja, niin tilat olisivat suhteessa kävijämääriin. Samoin parkkipaikat.

        Seinäjoki palstalta luin ettei ole notilla sieläkään ymmärtäjiä


    • turinatapakkkko

      Neliä metriä lähemmäs asuinntaloa ei saa autoa pysäköidä tämän kieltää palolaki mutta kukaan ei valvo palotarkastajat ei kerkiä pingispeleiltään eivätkä asiaan puutu ennenkuin joku auto palaa seinänvieressä ja polttaa kokotalon ja taloyhtiön hallitus on vastuussa repikää siitä

      • Anonyymi

        Tämä on täysin totta muilta osin, paitsi lukuunottamatta pingistä pelaavista patotarkastajista.


    • AmbulanssiaUseinTarvinnu

      Kysehän on semmoisestakin asiasta Esimerkkinä: Ambulansseille pitää olla vapaa pääsy, kuin myös muille Hälytysajoneuvoille juurikin apua tarviseville. Useimmat kerrostalojen etupihat joissa sisäänkäynnit ovat, ne on kaposia käytäviä eikä siis näinollen tukita niitä autoilla . Senhän nyt ymmärtää tyhmempikin.

      • kunnon-vehkehet-tanna

        Ambulanseissa pitää ollakkin kunnon karja puskurit , jotta pystyvät lykkäämään tiet auki ja muutenkin tämän kehityksen myötä päästä näitten rakentamista esteistä lävitse nouseva laskeva aura.


    • haudallakäynyt

      Tänään hautausmaan nurkilla olevan uuden harmaan rivitaloalueen kohdalla pihassa sikin sokin autoja, kolme kappaletta pyörätiellä, kaksi nurmikolla ja yksi ajotien reunassa osittain nurmikolla.

      • hautausmaavahti

        Se rivitaloalue on päin peetä suunniteltu. Onkohan edes riittävsti autopaikkoja oikeassa paikassa?


    • pysäköintiongelmia

      Onko Lapualla kerrostalokyttääjiä?

    • Eitarttekauslähtiä

      Lapualla pysäköintitaidot punnitaan joka päivä Lidlin pihassa. Joka kerta on jollain vaikeuksia ymmärtää mikä on parkkiruutu. Milloin on peräti korotetun laatotuksen päälle vedetty ja millon on laatoituksen väärälle puolelle jossa taas ei ole ruutuja, millon mitäkin. Saa tulla opettamaan pysäköintiä Seinäjoelle heti kun on yksikin päivä Lapualla niin ettei Lapuan lidlin pihassa ole joku pysäköiny päin hevon *****.

      • Anonyymi

        Joo kaikki väärät vaihtoehdot on tullu nähtyä tämä on Loistavaaa!!!!


    • parkkeerauspirkko

      On tullut huomatuksi muuallakin. Mitä mahtipontisempi kulkuväline, sitä röyhkeämmät parkkeerausmenetelmät. Pankkiautomaatilla käydessäni huomasin jonkun jättäneensä jättitraktorinsa käyntiin pankkiasioidessaan.

    • Mukavaa luettavaa tämä, jatkuva ja iankaikkinen valitus. Menkää jo hoitoon isopäät

      • keklut

        Vanha alootus perkele. Mee itte hoitoho apina.


    • Anonyymi

      Nurmon Koivutiellä olevan rivitalon pelastustiellä talon päätyasukas pitää jatkuvasti autoaan. Miksi.

      • Anonyymi

        Sama se on itikanmäen kerrostaloissa, vieraspaikat on aina täynnä. Ei sinne voi vieras mennä autolla ollenkaan, jos ei halua kävellä jostain tosi kaukaa.


      • Anonyymi

        Kuka on Nurmossa Koliinin asuntoalueella Koivutien rivitalojen isännöitsijä ! Nyt olisi syytä laittaa asukkaat kuriin, jotka jatkuvasti pitävät autojaan rivitalon pelastustiellä. Ota palotarkastajalle paikalle ja pyydä kirjallinen lausunto asiasta myös.


      • Anonyymi

        Ei ole oikein pitää autoa pelastustiellä. Kukas tämä Koivutien tyyppi on. Täytyy ottaa valokuva autosta ja laittaa omistaja kuriin. Autot kuuluu parkkipaikalle.


      • Anonyymi

        Todennäköisesti potkupalloilija..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti potkupalloilija..

        Jaahas no nyt rupeaa tyypin henkilöllisyys paljastumaan. Seuraavaksi kännykkäkuvat ja kyllä se siitä sitten hoituu. Thanks paljon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas no nyt rupeaa tyypin henkilöllisyys paljastumaan. Seuraavaksi kännykkäkuvat ja kyllä se siitä sitten hoituu. Thanks paljon!

        mitä säkään millään tusinakameralla rupeat kuvaamaan kumminkaan taidot ei riitä ku valittamiseen,,,hakeudu hoitoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama se on itikanmäen kerrostaloissa, vieraspaikat on aina täynnä. Ei sinne voi vieras mennä autolla ollenkaan, jos ei halua kävellä jostain tosi kaukaa.

        ja wittujako assjoen parkkeerausongelmat meitä liikuttaa,menkää pois täältä,hus hus


    • Anonyymi

      Onko Seinäjoella yhtään rivi- tai kerrostaloa jossa olisi riittävästi vieraspaikkoja? Latauspaikoista puhumattakaan.

      • Anonyymi

        Entä sairaala? Täysi fiasko!


      • Anonyymi

        aivan sama mitä assjoella on ei kuulu tänne palstalle.Lapua vähät välittää assjokisten asioosta ,menkää pois täältä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sairaala? Täysi fiasko!

        Se Seinäjojen sairaalan pysäköönti on tehty tahallaan niin että huonojalkaaset sukulaaset pysyy varmana pois


    • Anonyymi

      Mihin parkkeerataan auto, jos vieraspaikkoja yksi ja vieraita tulossa kaksi ja autolla molemmat.....

      • Anonyymi

        No ei ainakaan pelastustielle saa parkkeerata. Sen sanoo pelastuslaki. Järki hoi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ainakaan pelastustielle saa parkkeerata. Sen sanoo pelastuslaki. Järki hoi!

        Pelastustielle ei siis saa jäädä kun pelastettavaa on. Eli pelastuslaki sanoo, että pelastettavalla lain mukaan pitää olla vapaa tie vapauteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelastustielle ei siis saa jäädä kun pelastettavaa on. Eli pelastuslaki sanoo, että pelastettavalla lain mukaan pitää olla vapaa tie vapauteen.

        Ampulanssit ei saa jäädä nysväämään pelastustielle, voi tulla hätätilanne ja ne on sitte tiet tukos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ainakaan pelastustielle saa parkkeerata. Sen sanoo pelastuslaki. Järki hoi!

        Niin, jos lähellä rakennusta syttyy auto palamaan on rivitalo suuressa vaarassa syttyä myös. Ja silloin kyllä palonsyyntutkijoiden sormet osoittaa autoon ja miksi se on ollut pelastustiellä lähellä rakennusta. Tässä vaiheessa autonomistaja on heikoilla matkassa ja joutuu todella vastaamaan suurista omaisuusvahingoista ja jopa ihmishenkien menetyksestä. Nyt viimeistään autot pois pelastustieltä


      • Anonyymi

        Vaikka lähimmälle sallitulle parkkipaikalle. Joskus sellainen voi olla kaukana, mutta ei se silti oikeuta pysäköimään pelastustielle taikka taloyhtiön nurmikolle. Se on sen vieraan ongelma sitten, mitäs läksi autolla, olisi tullut junalla ja taksilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka lähimmälle sallitulle parkkipaikalle. Joskus sellainen voi olla kaukana, mutta ei se silti oikeuta pysäköimään pelastustielle taikka taloyhtiön nurmikolle. Se on sen vieraan ongelma sitten, mitäs läksi autolla, olisi tullut junalla ja taksilla.

        Näin juuri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, jos lähellä rakennusta syttyy auto palamaan on rivitalo suuressa vaarassa syttyä myös. Ja silloin kyllä palonsyyntutkijoiden sormet osoittaa autoon ja miksi se on ollut pelastustiellä lähellä rakennusta. Tässä vaiheessa autonomistaja on heikoilla matkassa ja joutuu todella vastaamaan suurista omaisuusvahingoista ja jopa ihmishenkien menetyksestä. Nyt viimeistään autot pois pelastustieltä

        Näin se juurikin on. Sain asiaan varmistuksen varmalta taholta. Kuulemma ennakkotapauksia on ja asioita käsitelty käräjäsalissa. Tuomiot toimeenpantu asianosaisille. Siis ei ole leikin asia vaikka siltä se joistakin tuntuu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ainakaan pelastustielle saa parkkeerata. Sen sanoo pelastuslaki. Järki hoi!

        Niin se hopeanhohtoinen mersu vaan on pelastustiellä. Täysin lain vastaisesti ja vaaraksi koko talon paloturvallisuudelle. Parkkipaikka on muualla kuin asunnon ulko-oven edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, jos lähellä rakennusta syttyy auto palamaan on rivitalo suuressa vaarassa syttyä myös. Ja silloin kyllä palonsyyntutkijoiden sormet osoittaa autoon ja miksi se on ollut pelastustiellä lähellä rakennusta. Tässä vaiheessa autonomistaja on heikoilla matkassa ja joutuu todella vastaamaan suurista omaisuusvahingoista ja jopa ihmishenkien menetyksestä. Nyt viimeistään autot pois pelastustieltä

        höpö höpö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        höpö höpö

        Terve! Olen lukenut näitä kirjoituksia ja mikäli väittämiin on uskomista, että ajoneuvoa pidetään taloyhtiön pelastustiellä niin se ei todellakaan sallittua.
        Nyt ulkopuolisena neuvon, että nyt autot niille tarkoitetuille paikoitusalueille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        höpö höpö

        Ei oo muuten mikään höpö höpö juttu jos autoja piretään palotiellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se hopeanhohtoinen mersu vaan on pelastustiellä. Täysin lain vastaisesti ja vaaraksi koko talon paloturvallisuudelle. Parkkipaikka on muualla kuin asunnon ulko-oven edessä.

        Niinpä niin siinähän pelastustiellä se Mece on eikä liikahda mihinkään. Kyllä siis taloyhtiön säännöt ei koske näköjään kaikkia asukkaita. Seuraksi yhteys pelastuslaitokselle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Terve! Olen lukenut näitä kirjoituksia ja mikäli väittämiin on uskomista, että ajoneuvoa pidetään taloyhtiön pelastustiellä niin se ei todellakaan sallittua.
        Nyt ulkopuolisena neuvon, että nyt autot niille tarkoitetuille paikoitusalueille.

        ulkopuolisena sulla ei oo sanavaltaa eli suksi jorpakkoon ja neuvoillasi voit pyyhkiä sitä itteäs


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ulkopuolisena sulla ei oo sanavaltaa eli suksi jorpakkoon ja neuvoillasi voit pyyhkiä sitä itteäs

        Kiitos kommentista, mutta halusin vain ilmoittaa oman kantani pelastustielle liittyvistä kirjoituksista. Toki nyt toivomuksesi mukaisesti häivyn jorpakkoon, enkä ikinä enää tule Koivutien pelastustien ongelmista kirjoittamaan mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin siinähän pelastustiellä se Mece on eikä liikahda mihinkään. Kyllä siis taloyhtiön säännöt ei koske näköjään kaikkia asukkaita. Seuraksi yhteys pelastuslaitokselle!

        Siinäpä se mersu vaan komiasti pelastustiellä. Toivotaan ettei se palaessaan sytytä rivitaloa palamaan. On meinaan vaan niin laittomas paikas. Onko tämä kaikki vaan kiusantekoa naapureille. Kysynpä vaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä se mersu vaan komiasti pelastustiellä. Toivotaan ettei se palaessaan sytytä rivitaloa palamaan. On meinaan vaan niin laittomas paikas. Onko tämä kaikki vaan kiusantekoa naapureille. Kysynpä vaan?

        No joo onhan se keltaisilla vilkuilla oleva työmaa-autokin taas ollut siinä PELASTUSTIELLÄ 😳


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä se mersu vaan komiasti pelastustiellä. Toivotaan ettei se palaessaan sytytä rivitaloa palamaan. On meinaan vaan niin laittomas paikas. Onko tämä kaikki vaan kiusantekoa naapureille. Kysynpä vaan?

        No eihän se edes meinaakkaan sitä siirtää. Nyt betoniporsas siihen eteen ettei se pääse ajamaan autoansa sinne porraspäähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän se edes meinaakkaan sitä siirtää. Nyt betoniporsas siihen eteen ettei se pääse ajamaan autoansa sinne porraspäähän.

        Ei se mersu siitä siirry. On se kumma juttu ettei asukkaat noudata sääntöjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se mersu siitä siirry. On se kumma juttu ettei asukkaat noudata sääntöjä.

        Onko tää joku uusi asukas joka pyörii ympäriinsä kuin ei tietäisi mihin on menossa vai muuten vaan eksynyt tänne ??


      • Anonyymi

        Vie pois se Mersussa siitä oven edestä. On muuten pelastustiellä, jos et satu tietämään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vie pois se Mersussa siitä oven edestä. On muuten pelastustiellä, jos et satu tietämään!

        Isännöitsijälle on tehty nyt ilmoitus. Tavataan kokouksessa ja katsotaan onko isännöitsijällä asiaa 😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isännöitsijälle on tehty nyt ilmoitus. Tavataan kokouksessa ja katsotaan onko isännöitsijällä asiaa 😂😂😂

        Hyvä tätä olenkin ja varmaan moni muukin asukas orottanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommentista, mutta halusin vain ilmoittaa oman kantani pelastustielle liittyvistä kirjoituksista. Toki nyt toivomuksesi mukaisesti häivyn jorpakkoon, enkä ikinä enää tule Koivutien pelastustien ongelmista kirjoittamaan mitään.

        Oho, onpas Koivutiellä riitaista porukkaa 🙈


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin siinähän pelastustiellä se Mece on eikä liikahda mihinkään. Kyllä siis taloyhtiön säännöt ei koske näköjään kaikkia asukkaita. Seuraksi yhteys pelastuslaitokselle!

        mannemeset saa siirtää kaivinkoneella veronmaksajathan ne on muutenkin maksanut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se mersu siitä siirry. On se kumma juttu ettei asukkaat noudata sääntöjä.

        Tää on niin totta!


    • Anonyymi

      Ota herneet pois nenästäsi ja tee niistä hernekeitto ja nauti elämästä .

      • Anonyymi

        Sinäkö luulet että joillain olisi herneet nänässä, vain itsesi tiedät. Eli siis nautihan elämästä sinäkin.


    • Anonyymi

      Uusi ilmiö Lapualla on tänne muuttaneet mustalaiset jotka ajavat ja jättävät autonsa kerrostalojen ulko-oven eteen...rasittavaa katsottavaa oikeesti kun talojen omat asukkaat jaksavat kävellä parkkipaikoilta asuntoihinsa...nämä raskaan työn raatajat ajaa just minne huvittaa jopa pitki nurmikoita...

    • Anonyymi

      Heikot yksilöt kirjoittaa tänne kaljaa.Jos vituttaa niin kannattaa tehdä asialle jotain ota kartini mukaan nii katotaan.

    • Anonyymi

      Ei se nyt niin nuukaa oo. Tuskin se talo justiin silloin palaa. Eihän r****kään hyökännyt silloin kun pm oli kreisibailaamassa.

      • Anonyymi

        No nyt en ymmärrä yhtään mitään tästä. Siis mitä tarkoitat kirjaimilla pm ?
        Ja kuinkas suu on silloin jos tupa palaa😩


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      289
      3193
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2854
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      22
      1935
    4. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      130
      1881
    5. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1704
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      117
      1638
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1390
    8. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1183
    9. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1143
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      62
      1093
    Aihe