onko tällä palstalla oikeita

sorrutkosinä

Bodi elämää viettäviä harraste tai tosi mielessä olevia sali harrastajia ?

Esim:kun ajatelaan joulua ja joulu ruokia niin jätetäänkö ne väliin kokonaan ja pyhitetään bodielämälle ja ollaan pyhienkin aikana treenisaleilla?

Vai unontuuko bodi elämä ja alkaa jumalaton rötvääminen joulupöydässä jos siihen on tilaisuus.

Kumpaan siis kuulut tulevana joulun aikana.

1)bodielämä jatkuu entiseen tapaan mitään muutosta ei näy joulunaikaan eikä uudenvuoden vaihtuessa.

tai

2)alkaa rötvääminen, koska henkiset paineet nousevat muiden mukana ja alistut hyvin epäterveelliseen esim:suolaiseen kinkkuun ym....ja tammikuu on sitten omantunnon kanssa painimista ja tajuat että viikkojen treenaus meni muutamassa päivässä vessan pöntöstä alas hetkessä.

3) kenties sorrut kaikista karmeimpaan rötväykseen kinkut ,marmelaadit,suklaakonvehdit,karkit,paisteja ym.vietät treenaamatta unohtaen koko bodimaailman ja juot viinejä ja kenties kruunaat ja tuhlaat viimeiset syksyn treenatut kuukaudet huipennukseen vuoden vaihtumiseen ja juot viinaa tai kaljaa humaltumiseen saakka?


Mihin luokkaan tiedät päätyväsi loppuvuoden ajaksi varmuudella?

Oletko oikeaa bodielämää viettävä vai sortuva jolloin mielenlujuus ei riitä bodielämään sydämmeltäsi.

Monilla voi muutaman päivän päästä tulla ensikesä mieleen tai se mihin jäi ja se eletty joulun ja vuoden vaihteen aika.

8

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voimaalisäää

      Minulla vuodenvaihteeseen ajoittuu kovin massanhankinta- aika. Syödään tuhdisti ja joulupäivä on perinteinen kyykkypäivä. Kevättä kohti sitten kiristellään.

    • sorrutkosinä

      Paljonko te olette kukin päässeet kiristelyssä kiloissa mitattuna eli lähtö paino ja lopputulos ? eli jos laitatte ne lähtö kilot ja sitten mitä on keväällä ja missä kuussa ollut painosi?

    • veeäm43

      Ei ole mitään boditavoitteita vaan intressit ovat puhtaasti terveydellisiä.
      Tuleva joulu, kuten monet aikasemmatkin, menevät Tanhuvaaran Urheiluopiston täysihoidossa.
      Kaksi päivätreeniä, järkevää syömistä, saunaa ja porealtaita.
      Lounaan jälkeen päivälepo ilman unta.
      Ip treeni ja sauna-/allasosasto.
      Huili, safka, rauhoittumista Kaarelan kämpässä ja unta palloon klo 21 - 22 välillä.
      Hereille klo 7 - 8 välillä ja uusi kierros.
      Lisäksi ryhmäliikuntaa tarjonnan ja harkinnan mukaan.

      Tuon 3:n vuorokuaden jälkeen vanha ukko on naatti pari, kolme vuorokautta.
      On sen verran rankkaa, etten siellä ymmärrä eukon päälle mitään mutta sehän onkin jo 69v.

      Oikea, kahden viikon "rentoutuminen" alkaa helmikuun alkupuolella ja kunnollinen "palautuminen" maaliskuun lopulla. Tästä viimeeksi mainitusta toipuminen vie pari viikkoa.

    • sorrutkosinä

      Minä vietän oletusti koko joulukuun bodielämää,eli syön muuta kuin jouluruokia.Treenaan ja panostan hieman enemmän kuin alkusyksystä.Tammikuusta en tiedä mitä teen,täytyy katsoa kuntoa missä mennään.

      Tammikuulla tai viimeistään helmikuulla alkaa sitten yleensä heräämään ne jotka kuvittelevat taas kesäkuntoa tekevänsä super nopeasti.

      Joulun aika on paras aika aloittaa mielestäni ja jättää syömästä tietoisesti kaloripommit joita vääjäämättä tulee kun herkutellaan,tämä toki voi kysyä mielen lujuutta kieltäytyä,onneksi vaimoni on samanmielinen ja treenaa samoin kuin minä,eihän siitä tulisi mitään jos emäntä laittas pöytää koreaksi koko ajan ja syömistä olisi ihan liikaa jolloin suolapommi ja kalorit tulisi kerättyä moniksi kuukausiksi,ei niitä polteta edes kolmessa kuukaudessa pois jolloin oltaiisin vähintään maalis - huhtikuun paikkeilla ja aloitettaisin vasta päästä alkuun siihen mihin jäi.

      Uutta vuottakaan ei tule juhlistettua näillä näkymin vaan on olen treenaamassa pyhien aikaan melkoisella todennäköisyydellä.

      • veeäm43

        Ainakin Tanhuvaaran jouluinen noutopöytä on paikan henkeen sopiva. Mahdollisuus monipuoliseen ja järkevään syömiseen ilman kummempia houkuttimia.
        Makeat jälkiruuat ovat hyvin vähissä eikä niitä kaipaakaan.
        Kerrallan vain yhtä tai kahta lajia. Pipareita, kuivaa kakkua, jotain möhnää mitä en ole maistanut. Viime jouluna oli kerran brandyssä liekitettyjä banaaneja joita olisin ottanut toisenkin mutta onnekseni loppuivat ennen santsia.

        Muinaisina kotijouluinakaan meillä ei ollut mitään ihmeellisempää. Joulun perussapuskat ilman kinkkua. Kotijouluina liikunta jäi olemattomaksi.


    • sorrutkosinä

      Hiljaistahan tämän avauksen osalta on,monikaan ei kerro tulevia rätväämisiään koska lienee suurin osa jotka sortuvat pakosti joulun hipleisiin ja potevat ehkä huonoa omaatuntoa tammikuulla.

      Lienee vain minä ja Hulkki eli Utti Hietala ainoinpia jotka viettävät normaalia tai ottavat jopa enemmän irti joulun hiljaisuudesta kun salit on lähes tyhjinä.Näin leikkisästi sanottuna,ei meitä monia ole suomessa ehkä vain kourallinen.

      On mukavaa päästä aina treenaamaan vaikka vain tuntuma treeniä jos ei muuta,salia vaihdoin juuri vaihtelun takia kuukauden ajaksi.Heinäkuussa olin niin huonossa kunnossa etten jaksanut juuri kävellä pihalla,nyt olen päässyt uudelleen salille ja se on ihme.

      Älkää siis sortuko nopeisiin painon pudotuksiin 2018 kun tämä mahdollinen laihdutus buumi iskee kumminkin kaikille tai osalle porukasta,nopea laihdutus on tie varmaan heikkoon kuntoon,itse koin sen kesällä,touko-kesäkuussa pudotin 15 kiloa ,siis kahdessa kuukaudessa painosta 87kg-72 kg,tätä ei kannata yrittää vaan pitkällä kuukausien jumpalla kuntoon puolivuotta suurin piirtein tai enemmänkin.

    • joulupukkinenkekkonen

      Kinkku on body ruokaa. Lohi on body ruokaa. Porkkanalaatikko on body ruokaa.
      Ruoka määrät suhteutettuna liikuntaan kertoo sen nouseeko vai laskeeko paino.

      • sorrutkosinä

        Juu tavallaan mutta tavallaan ei,siinä mielessä kun sitä esim:kinkkua vetelee ilmeisesti aika paljon muutamina päivinä,eikö kyseessä ole mm:suolapommi?
        Laatikot ei yleensä ole,koska kuumennettuna niissä ei ole vitamiineja ja monesti laattikoihin lisätään muuta joukkoon,piilosokeria on paljon,myös suolaakin tietysti mutta näissä pääpiirtein on liikaa kaikkea sekaisin.

        Näitä kun syödään yleensä niin reenit unohtuvat tai yleensäkin liikunta monilla harastelijoilla,veikkaan että aattona on sali kovin tyhjä kun sinne astelen ,tuskin nään muuta kun peilistä itseni ja emännän.

        Mut täähän on maan tapa juhlia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe