Hyvät peppuseksi kokemukset vasta- alkajille

Jaan tänne, että joku suunnittelee tai haluaa kokeilla peppuseksiä. Oma ekat kokemukset oli niin hyviä, että peppupano jäi ohjelmistoomme.

Olen 45-v nainen. Aloimme mieheni kanssa olla yhdessä 15 vuotta sitten. Hän tykkäsi aina hieroa peppuani ja vähitellen alkoi myös sormeilla peräaukon ympäriltä. Ensin teki sitä samalla, kun nuoli mua. Aluksi se tuntui oudolta, mutta sitten huomasin alkavani myös tyrkyttää peppu. Asiasta puhuttiin ja ajateltiin, että voisihan sitäkin reikää alkaa lämmitellä käyttöön.

Mies hommasi liukkaria (lämmittävää ja kihelmöivää) jasitten eräänä iltana levitteli sitä pepun ympärille. Olin aika jännittynyt. Mies laittoi mut makaamaan mahalleni ja laittoi tyynyn niin, että pillu ja peppureikä oli esillä. Sitten se hitaasti nuoli mua ja alkoi sormettaa ja laittoi sormen sisälle tosi hitaasti ja rauhallisesti. Se, että teki niin hyvää, oli mulle silloin yllätys. Aika monta kertaa oli sormeilua ja sormettamista ennen ekaa peppupanoa. Mutta sitten se olin minä, joka sanoi, että voitaisiko jo kokeilla munaa.

Mies auttoi suihkussa ja mun istuessa ensin lattialla ja sitten pyllistäen saunan lauteilta sheivasi mut paljaaksi. Se oli jo kiihottavaa. Sitten se vei mut sängylle ja alkoi hieroa ja nuolla mua. Jännitti, enkä lauennut. Mies asetteli mut kontilleni ja hellästi -mutta määrätietoisesti- alkoi hieroa ja sormettaa. Sitten, kun viimein olin kiihottunut kivasti, niin alkoi hitaasti työntyä mun sisään. Varovasti ja vähän kerrallaan. Sitten se olikin yhtäkkiä kokonaan sisällä. Varovasti työnsi mun selkää vähän alemmas ja kehotti ottamaan omat kädet avuksi. Hän kun piteli lantiosta mua paikallani, jottei muna tipahtaisi aukosta.

Olo oli täysi. Sellaisella oudolla ja jännällä tavalla. Aloin hieroa itseäni ja mies pökkiä varovasti. Se, että sain orgasmin melkein saman tien oli yllätys. Ja se orkku ei ollut mikään pieni ja huomaamaton vaan aivan jättisuuri. Vähän säikähdin sitä voimaa, jolla orkku tuli. Jotenkin se, että oikeasti sain orgasmin peppuseksistä tuntui väärältä silloin. Mies sitten vielä silloin -samoin kuin parit seuraavatkin kerrat- laukesi mun pepulle tai selkään, jotta ei heti pelästyttäisi mua voimakkailla työnnöillä. Nykyään kyllä oikein rynkyttää menemään ja päästää kaiken sisään. Ja tykkään!

Suosittelen kaikkia kokeilemaan varovasti. Joo, tuntuu ensin oudolta ja sitten kun aina opetetaan, että pillu olisi ainoa oikea reikä pantavaksi. Kyllä kakkonenkin kannattaa ottaa käyttöön, sieltä saa aivan erilaiset orkut kuin mitä pillusta. On meillä pillu pääpanopaikka, mutta aina välillä jompikumpi haluaa vähän tiukempaa tavaraa.

17

8771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkireijätkäyttöön

      Meillä on myös varsin mukavat kokemukset peppuseksistä.

      Jossain vaiheessa alkoi asia houkuttelemaan. Muistan vieläkin ensimmäiset kerrat kun sormettaessa pikkuhiljaa hivuttauduin alemmaksi, välillä aina kostuttaen sormea pillussa. Ekoilla kerroilla jäi pelkästään tuohon, mutta huomasin, että myös vaimo kiihottui selvästi mitä lähemmäksi peppureikää liikuin. Eräänä kertana sitten uskaltauduin työntämään sormen sisään, seurauksena oli lähes välitön orgasmi. Pillu oli niin märkänä, että mehuista kostea sormi liukui helposti sisään, vaikka reikä oli tiukka, varmaan osittain myös vaimon jännityksestä johtuen.

      Tuo riitti vähäksi aikaa, kunnes jossain vaiheessa vaimo alkoi itse tehdä seksin aikana eleitä siihen suuntaan, että haluaisi minut kokonaan peppuunsa. Ekalla kerralla mentiin muistaakseni ihan omilla kostutuksilla, todella varovasti edeten. Pyllyreikä oli todella tiukka verrattuna pilluun, arvelin, että se tuntui vaimosta hieman kipeältä, vaikka hän selvästi kiihotuksesta nauttikin.

      Sen jälkeen olen yllätyksekseni huomannut, että meilläkin peppuseksi on jäänyt pysyvästi ohjelmistoon. Vaimo on se, joka tekee aina aloitteen. Itse en oikein sitä edes ehdottele, jotenkin tuntuu liian tungettelevalta, jos vaikka sillä kertaa ei teekkään mieli. Mutta melko usein myös toinen reikä on käytössä ja vaimon saamat orgasmit ovat ihan erilaisia kuin perinteisessä seksissä. Monesti minulla on vielä sormi pillussa ja vaimo itse sormettaa klitoristaan. Ja lopuksi tulen aina sisään.

      Kyllä kannattaa ehdottomasti kokeilla, tietysti vain jos molemmat sitä haluavat. Uuden kokeileminen on seksissä parasta, se jännityksen ja kiihotuksen määrä on uskomaton kokemus! Mutta senkin jälkeen peppuseksi on hyvää ja jäänyt meillä tosiaan yhdeksi vakiojutuista.

      • Meillä mies myös ehdottelee, joskus on selvästi suunnitellut jo etukäteen. Silloin voi tulla tekstiviesti, että sheivaa pillu ja peppu ja pesu ne kunnolla valmiiksi. Silloin tiedän, että nyt on tulossa vähän rajumpaa ja yllätyksellistä. Esim. Esileikkivaiheessa pillun lisäksi peppureikää (vain ulkopuolelta), samalla hieroo klitorista. Sitä kiihottaa se, että näkee vaimonsa nauttivan. Sitten voikin luvassa olla ihan mitä vaan välineistä ja asennoista tulossa. Kokeile, kun vaimosi kerran nauttii peppuseksistä.


      • kaikkireijätkäyttöön
        MunaSuu kirjoitti:

        Meillä mies myös ehdottelee, joskus on selvästi suunnitellut jo etukäteen. Silloin voi tulla tekstiviesti, että sheivaa pillu ja peppu ja pesu ne kunnolla valmiiksi. Silloin tiedän, että nyt on tulossa vähän rajumpaa ja yllätyksellistä. Esim. Esileikkivaiheessa pillun lisäksi peppureikää (vain ulkopuolelta), samalla hieroo klitorista. Sitä kiihottaa se, että näkee vaimonsa nauttivan. Sitten voikin luvassa olla ihan mitä vaan välineistä ja asennoista tulossa. Kokeile, kun vaimosi kerran nauttii peppuseksistä.

        Tästä innostuneena kokeilin nuolla vaimoani samaan aikaan keskisormi pyllyssä ja etusormi pillussa. Oikein hyvin toimii!


    • ANJ94

      No itse voin kertoa sekä hyvän että huonon kokemuksen, aloitetaan huonosta. Poikaystävä oli jo jonkin aikaa vongannut että haluaisi kokeilla peppuseksiä. Lopulta suostuin kun uteliaisuudesta ajattelin että voisi sitä kokeilla. Sovittiin että edetään hitaasti ja jouduin koko ajan toppuuttelemaan että rauhallisesti kun hän yritti työntyä syvemmälle. Hän sai kalun varmaan muutaman sentin sisälle kun sanoi että tulee kohta ja kuulin kuinka hänen hengityksensä kiihtyi. Sitten hän painoi väkisin syvemmälle ja laukesi ja se sattui. Tästä jäi traumat, olin tuolloin 16 ja meni viisi vuotta ennen kuin kokeilin uudestaan toisen poikaystävän kanssa. Hänellä oli liukastetta ja hän osasi edetä tosi hitaasti, antoi ensiksi suuseksiä jne. Parin minuutin rauhallisen etenemisen jälkeen hän sai kalun kokonaan sisälle ja alkoi liikkua edestakas rauhallisesti ja kysyi koko ajan että sattuuko minua. Lopulta hän sanoi olevansa lähellä ja pyysi minua nousemaan kontalleni. Hellyys loppuikin sitten siihen kun hän uudelleen sisälle päästyään otti lanteista kiinni ja jyskytti todella rajusti kunnes laukesi. Tämä sattui hieman ja sanoinkin asiasta. Jatkossa peppuseksiä harrastettiin ainoastaan lusikka-asennossa ja hän samalla kosketteli minua. Opin jopa saamaan orgasmin. Eli kokeilemalla oppii ja hellä pitää olla.

    • M27xx

      Kun olen harrastanut peppuseksiä tytön kanssa, joka ei ole sitä aikaisemmin kokeillut, olen ensiksi antanut hänelle orgasmin suuseksillä tai käsipelillä. Tämän jälkeen edennyt hitaasti, aluksi vain kosketellut kalun kärjellä peppureikää. Sitten olen kysynyt jännittääkö ja voiko pikkuhiljaa kokeilla tulla sisään ja laittsnut liukkaria ja aluksi vain varovasti painellut terskalla sisään. Yleensä tyttöä on jännittänyt siinä määrin, etten ole ensimmäisellä kerralla työntynyt kovin syvälle, ehkä vain 2-3 cm ja siinä liikkunut varovasti edestakas kunnes olen lauennut. Toisella yrittämällä, kun ollut tytölle jo hieman tuttua, niin työntynyt vähitellen edes takaisin liikkein vähän syvemmälle kunnes päässyt kokonaan sisälle ja sitten liikkunut varovasti, kunnes lauennut. Kolmannella kerralla onkin sitten ollut helpompaa ja kun olen päässyt kokonaan sisälle ja homma alkanut toimia, niin olen pyytänyt tyttöä nousemaan kontalleen ja siitä sitten tytön reaktioita seuraten kiristänyt tahtia. Yleensä kolmannella kerralla pystyy jo panemaan ihan kunnolla.

      Itseäni kiihottaa kovasti panna takaapäin doggystyle-asennossa peppuun, varsinkin jos tytöllä hyvän muotoinen pyöreä pylly, kun voi pidellä lanteista kiinni ja painella menemään kunnolla, saan tällöin mahtavimmat orgasmin. Tärkeintä on kuitenkin edetä kerta kerralla hitaasti, että pääsee tähän tavoitteeseen.

    • Ksfgjssf

      Joo vatsallaan maaten on ekalla kerralla helpoin, tytön on helpompi rentoutua kuin ollessaan kontallaan. Jos tyttö jännittää liikaa, häntä myös sattuu. Monen ensikertalaisen kanssa en ole saanut kokonaan työnnettyä sisään, kun on sattunut jos yrittänyt syvemmälle, tällöin liikkunut ainoastaan muutaman sentin syvyydessä edestakas, sekin tuntuu hyvältä ja tuntee tiukkuuden. Muutaman kerran kun tekee näin niin jossain vaiheessa penis luiskahtaakin kokonaan sisälle. Doggystyle on ainakin omasta mielestäni paras asento peppuun panemisessa mutta kannattaa tosiaan ekoilla kerroilla ottaa varovaisesti eikä ryskyttää samaan tapaan kuin pilluun.

    • Raffj

      Ekan kerran peppuseksiä, kun olin 23-v ja silloinen tyttöystävä 28 v. Oli ollut peppureijän koskettelua sormella normiseksin yhteydessä ja kerran tyttöystävä kysyi "haluaisitko tulla sinne?". Sovittiin että kokeillaan joku kerta. Muistan että ekalla kerralla jännitti, sillä olin fantasioinut peppuun panemisesta jo jonkin aikaa. Tyttöystäväni kävi makaamaan vatsalleen, meillä ei ollut liukkaria eikä kondomia ja tuntui jännältä alkaa työntää kalua peppuun. Hyvin nopeasti selvisi, ettei se sinne uppoa ihan niin vain. Tyttöystävä sai toppuutella koko ajan "varovasti kulta, varovasti". Olin hyvin kiihottunut ja olin saanut työnnettyä sisälle ehkä pari senttiä, kun tajusin, että olen lähellä orgasmia. Laukeamisen hetkellä yritin vielä työntyä väkisin syvemmälle ja tämä tietysti sattui tyttöystävään. Parin viikon päästä kokeiltiin uudestaan normiseksin yhteydessä ja silloin oli kondomi. Vähän kerrallaan sain työnnyttyä syvemmälle kuin ekalla kerralla ja kun tajusin olevani taas lähellä laukeamista, työnnyin väkisin kokonaan sisälle ja taas tyttöystävään sattui ja hän itki tämän jälkeen. Jonkun ajan päästä kokeiltiin vielä kolmannen kerran ja lupasin, etten työnny väkisin. Tällä kertaa ei ollut kondomia eikä liukastetta, mutta vähitellen etenemällä pääsin kokonaan sisälle. Yhdyntä kesti ehkä minuutin tai kaksi, välillä jäin paikoilleen ja sitten jatkoin taas liikkumista. Kun tajusin olevani lähellä laukeamista, kysyin jos tyttöystäväni voi nousta kontalleen. Tyttöystävälläni oli kaunis ja pyöreä peppu ja oli todella kiihottavaa panna doggystyle-asennossa peppuun. Peppureikä tuntui tiukalta kalun ympärillä, pitelin lanteista kiinni, ihastelin näkymiä, liikun pitkin työnnöin ja laukesin räjähtävästi hänen sisäänsä. Neljäs kerta olikin sitten vappuna, olimme molemmat melko humalassa enkä muista siitä paljoakaan paitsi että jyystin doggystyle-asennossa peppuun varmaan kolme minuuttia ennen kuin laukesin.

    • Niinuliinia

      Mies jankutti ja ruinasi peppuseksiä viikkokaupalla. Minua ajatus ei kiinnostanut ollenkaan. Olen saanut munaa peppuun mutta siitä ei ole jäänyt yhtään hyvää muistoa. Otti sitten mies asiakseen sanoa että peppuseksi kuuluu avioseksiin... Se oli sillä selvä. Saapahan mitä haluaa. Kävin ostamassa ihan kohtuumuhkean strap-onin ja laitoin sen ja liukkarin minun puolen yöpöydän laatikoon valmiiksi. Ei tarvinnut pitkään odottaa kun tuli taas se "Oisko mitään saumaa saada peppuun...." No nyt oli. Otin vehkeen ja rasvan laatikosta ja sanoin että hetkinen rakas, ihan kohta saat peppuun....

    • Anonyymi

      Olimme tarvikkeet tyttöystävän kanssa hetken. Itseasiassa oli vappu silloin, kun hän tuli bileistä ensimmäistä kertaa minulle yökylään. Hän ratsasti minun päällä niin, että meinasi järki lähteä. Yhtäkkiä hän pyörähti ympäri ja selvästi pyllyllään munan sisäänsä kertalaakista ja pomppasi mällit sinne. Olin myyty. Tästä on aikaa nyt 17 vuotta... edelleenkin sama nainen

    • Anonyymi

      Naisystäväni totutti minut taitavasti peppuseksiin. Aluksi hän runkkasi pippeliäni ja pani sormensa samalla peppureikääni, sitten pienen dildon ja liikutti sitä edestakaisin.
      Seuraavaksi menimme seksiliikkeeseen hakemaan kaksipuolisen strap on:n.
      Naisystäväni panee minua perseeseeni strap on:lla joka viikko.
      Olemme sopineet, että naisystäväni keskittyy vain omaan nautintoonsa.
      Molemmista on luonnollista, että naisystäväni panee minua perseeseeni.

    • Anonyymi

      Kauheaa, miten tökeröitä ja itserakkaita miehiä on joillakin naisilla ollut! Mieheni ei ole ikinä menettänyt kontrolliaan niin, että on työntänyt orgasmin tullessa syvemmälle pyllyyn ja satuttanut sillä. Ei ihme, ettei ole tehnyt mieli hetkeen kokeilla uudestaan.
      Miesten olisi hyvä ajatella, että peppuseksi on lahja miehelle, kuten suuseksin antaminenkin. Nainen määrää tahdin ja syvyyden.
      Nm. Nainen -78

      • kameli

        Kaikki sitä ei ymmärrä. Pillu kestää sen yleensä, mitä miehellä on tarjota. Jos miehellä ei ole kokemusta tai osaamista asiasta, se voi panna pyllyyn, samanlailla kuin pilluun ja sitten mennäänkin metsään. Petokseksi ok molemminpuolisen opettelun tulos


    • Anonyymi

      Vihjailin ja ehdotin nykyiselle vaimolleni silloin tällöin peppuseksiä, mutta vastaus oli aina jyrkkä ei. Vaimolla ei ollut aiempaa aiempaa kokemusta, itse olin parin exän kanssa kokeillut. Katselin anaalipornoa ja ajatus peppupanosta kiihotti yhä enemmän. Kerran sitten otin asian vakavasti puheeksi, sanoin että haluaisin sitä kovasti, ehdotin että edetään rauhallisesti jne. Sanoin että ekalla kerralla ei tarvitse kuin "tunnustella" varovasti. Vaimo suostui ja ekalla kerralla edettiin hyvin hitaasti, alkuun lähinnä hieroin peppureikää kalun päällä. Kysyin voinko kokeilla tulla varovasti ihan vähän sisään ja työnnyin ehkä pari senttiä, sen verran, että sai terskan sisälle. Aloin liikkua hitaasti ja sanoin, että tämä riittää alkuun ihan hyvin. Kuitenkin pikkuhiljaa kysyin, voinko kokeilla varovasti työntyä vähän syvemmälle. Lopulta sain kuin sainkin kalun kokonaan sisälle ja aloin liikkua hitaasti edes takas. Kun huomasin, että olen lähellä orgasmia, kysyin voinko laueta sisälle. Eka kerta meni ihan hyvin, vaimoa ei sattunut, kuulemma tuntui vain oudolta. Kun kokeiltiin toisen kerran, edettiin taas hitaasti, lopuksi kysyin, voinko panna vähän nopeammin. Kolmannella kerralla ehdotin, että vaihdetaan makuuasennosta doggy-styleen, vaimo valitteli, että vähän sattui, vaikka yritin hyvin varovasti liikkua. Seuraavalla kerralla ehdotin, että kokeillaan uusia asentoja, niin oltiin lusikassa, lähetyssaarnaajassa ja lopuksi vaimo tuli päälle, jolloin laukesin aika nopeasti.

      Nykyään harrastetaan peppuseksiä satunnaisesti minun toiveesta. Vaimo ei saa tuosta nautintoa, vaikka olen yrittänyt kosketella samalla klitorista ym. Asentona on pääasiassa doggy, joskus peppuseksi otetaan normaalin seksin lopuksi (tykkään vaihtaa doggyssa pillusta pepun puolelle). Joskus ihan vain pyydän, että saanko panna peppuun. Vaimo suostui siis vain minun mielikseni ja toisaalta peppuun paneminen ei yleensä kovin kauaa kestä.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe